ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה של מחשב נייד ב - 1200 $ +- אני קונה את המחשב בארה"ב לכן לא לפי מחירים של הארץ אני צריך המלצה למחשב הטוב ביותר למחיר הזה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שיעבוד מהר ובמקביל על מספר תוכנות. המחשב מיועד לשימוש בסיסי - אופיס וסרטים אך גם לעריכת וידאו לצורך ביתי מהמסרטה. שימוש בתוכנות פוטושופ ועריכת וידאו בVEGAS של סוני. חשוב שיהיה שקט . תקציב - עד 5500 ש"ח כולל ציוד היקפי = עכבר מקלדת ורמקולים וכן מסך רחב 22'' המון תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ומחשב מחשב נייד בעיקר ללימודים, אך שישממש אותי גם למשחקים (דיאבלו 3, sc2 בעיקר) קלים יחסית * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים, חיבור לטלווזית LED * גודל המסך? בהתלבטות בין 13' ל- 15' זה הכיוון שאני יותר בוחר ללכת אליו * משקל רצוי? כמה שיותר קל, נראה לי עוד אזור ה- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 (HDMI שמוציא גם סאונד) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 256, חובה SSD עדיף יותר גדול אבל תלוי כמה התוספת במחיר תיהיה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת א…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה זמן!! אני לא גיימר כבד ככה שאני לא צריך את כל הדברים הכבדים האלה יש לי תקציב של 4000 אני לא צריך מסך/ מקלדת/ עכבר/ רמקולים בחרתי כפול ליבה כי אני חושב שלמרובע יקח הרבה זמן עד שיכנס לשוק ואני לא רוצה OC אז הנה זה תגידו לי אם זה טוב ואם כדאי לי לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי GIGABYTE nVI…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב חבר מתכנן לקנות מחשב חדש - ללא ציוד הקפי או מסך רק BOX . השימושים הם משחקים ברזולוציה גבוהה (1200 על 1920 ) המסך הוא Samsung T240 . כמו כן שימוש בתוכנות גרפיות כגון : Photoshop , Illustrator , 3dmax . כמו כן נדרשת כניסה לכרטיסי SD בפרונט . רצוי מחנות איכותית שנותנת שירות טוב באיזור המרכז בתודה ובברכת שבוע טוב מיכאל .
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת ה P3 GF2 של חבר שלי הלך לעולמו. דרוש מחשב בעלות של עד 1500 שח. שיכול להריץ HEROESV ו RA3. ללא ציוד היקפי.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב חדש במחיר טוב על פניו רק כמה שאלות האם למישהו יש נסיון עם חברת אייבורי ? אשמח לתגובות מציעים לי מחשב פנטיום 4 3גיגה ליבה כפולה המהירות 800 עם ציפ אינטל 945 זכרון 1 גיגה 533 כרטיס מסך GFORCE7300 GS וכמובן כל שאר הרכיבים .... בלי מסך ב3100 ש"ח האם שווה לקנות או לחכות לדגמים החדשים שיכנסו ? אני לא רוצה להשקיע יותר מ 3500 ש"ח השאלה גם האם הטכנולוגיה החדשה תהיה באמת עדיפה בהרבה על זו הקיימת עכשיו ומוצעת לי ?? אשמח לתשובות . תודה. כמו כן יש לי מחשב P4 2.4 למכירה עם 1 גיגה זכרון שווה ביותר אם מישהו מעוניין......
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, בשעה טובה ומוצלחת, עודכנה מערכת המפרטים המומלצים של האתר! זאת לאחר חוסר עידכון במשך החצי השנה האחרונה עקב ניסעתי לחופשה בדרום אמריקה, ובעיות עם המערכת לאחרונה - עמכם הסליחה על העיקוב! למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D כמובן שכל המערכות עברו שינוי מסיבי עקב הפרשי המחירים לאחר תקופה כה ארוכה, והגעתם של הרבה מוצרים חדשים ומעניינים. נוספו מספר מערכות…
-
- 41 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים והשימוש שלה הוא אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וזהו אין איזה משחקי רשת או משהו כזה יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנה כבדה כמו קודי אבל לא יותר מזה. עכשיו המלצתי לה על הדגם Lenovo Ideapad U41-70 80JV006MIV בגלל המשקל בגלל שהוא דק בגלל המסך הלא גדול וגם אני חושב שבכללי החומרה מספיקה לה וגם היה לה תקציב של עד 2500 ש"ח והיא קנתה את המחשב מאילת. עכשיו מישהו אמר לה שהמחשב לא טוב כי הוא עם מעבד I3 ולא I5 לפחות והוא ייתקע לה מלא למרות שלי יש במחשב הנייח I3 ואני מסתדר איתו טוב השאלה שלי האם טעיתי בבחירה כי הוא מחשב קל משקל ודק מאוד וגם את הזיכרון הראם אפשר לשדרג וגם את הדיסק קשיח.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
--> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמה כי אי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב.. יום שני אני הולך לקנות מחשב בחנות פנדה מחשבים. ולכן אבקש להביא מפרטים שנכללים ברשימת החלקים הזמינים של פנדה בלבד! (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה תכתובת של האתר ולכן אני לא יפרסם) המפרט אמור לכלול בתוכו : א.את המארז של אנטק ..הלא הוא 182P BLACK שמגיע עם מסנני אבק ו-3 מאווררים ולכן צריך גם ספק כוח בניפרד..ואני צריך עזרה בבחירתו ב.חשבתי על מעבד 4 ליבות (ה-2.8GHZ) המחשב לא יעבור OC ולכן הקירור שמגיע עם המעבד יספיק ג.זיכרון 4GB..עזרה עם הסוג ד.וכרטיס מסך HD4870 של 1 ג'יגה ה.בבקשה עזרה עם הלוח אם (עדיף אסוס) ו.דיסק קשיח כמובן..של 500-750GB עזרה עם הסוג . ז.כמובן צורב DVD ח.מקלדת ועכבר.. שלא יעברו ביחד 300 ש"ח עדיף לא אלחוטי אם שכחתי משהו חשוב אפשר להוסיף בכיף. ושא…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים, סרטים וגם משחקים כאשר במשחקים הכוונה היא שארצה את האפשרות לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק. ביליתי הרבה זמן בקריאה על כל מיניי מעבדים וכרטיסים גרפיים שונים וכל המדריכים לקניית מחשבים ניידים.. ודיי הבנתי איזה מחשב אני רוצה ובחרתי לקנות HP pavilian dv6. אבא שלי נוסע עוד מס' שבועות לקנדה וארה"ב ולכן הוא יוכל להביא לי משם נייד. לפי סקירה של אתרים רבים באינטרנט, האתר הכי זול ונוח שיצא לי להיתקל בו היה האתר הרישמי של HP בארה"ב (אם אתם מכירים אתר יותר טוב, אשמח לשמוע) עכשיו אני טיפה מבולבל עם מספרי הדגמים השונים, כי המספרים שאני מכיר מהארץ, לא תואמים את מה שיש באתר, אני משער שזה ייצור בעיה עם האחריות אבל האם זה עלול ליצור בעי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב עד עד 2500 שקל, שהמשחקים יעבדו עליו חלק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהמפרט שלי גרוע ושהשקעתי יותר מדי במעבד והרבה פחות בכרטיס מסך. אבל למרות זאת הייתי רוצה לדעת האם המפרט שלי מסוגל להריץ,אפילו על LOW העיקר שלא יתקע. המשחקים הם- GTA COD NFS FS וכאלה..... את המחשב כבר קניתי(הוא אמור להגיע בימים הקרובים). המפרט: מעבד- Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB לוח אם- Asus P8H61-M LX B3 מאוור למעבד- Scythe Katan a 3 CPU Cooler זיכרון- G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz הרד דיסק- ern Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX וספק כוח- Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan צורב DVD- Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA מערכת הפעלה- Windows 7 HOME PREMIUM 64 Bit
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש מחשב כולל כל הציוד ההקפי הסטנדרטי כולל מסך. כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו שאני אהנה ממנו במשחקים ובסרטים. תקציב בין 5.5-6K תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 2500-3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / crysis] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב HTPC שינגן סרטים ברזולוציה גבוה full HD 1920x1020 חשוב שהמחשב יהיה שקט וכמובן שלא יתחמם בעקבות זאת. כתבתי פה מפרט שבניתי. מה אתם חושבים עליו? הצעות לשיפור? תקציב כאמור 4000 ש"ח מעבד: Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) - 680 ש"ח לוח אם : ASUS- M3N78-EM AM2+, Nvidia 8300, DDR2 1066, VGA, HDMI - 495 ש"ח זכרונות: 4GB (2GBX2) OCZ Vista Upgrade Edition XTC - 300 ש"ח דיסק קשיח: Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II - 480 ש"ח צורב: Pioneer DVR-216D DVD±RW x20 Beige Sata - 130 ש"ח ציוד רשת: Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card - 219 ש"ח מארז: DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) - 365 ש"ח ספק כח: Corsair VX 450W …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש במחיר של עד 6K (עם חריגות) שיהיה כלול עם כל הציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') מחשב זה מיועד למשחקים חדשים, אופיס, אינטרנט, הורדת קבצים ועוד. *המסך חשוב שהוא יהיה LCD 19" להלן המפרט שבניתי ב KSP: מעבד כפול ליבה: Intel P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1160 ¤ קירור מעבד: Thermaltake VENUS K8 Silent Boost 70 ש"ח לוח אם: Gigabyte 8I945PL-G s775, 550 ש"ח זיכרון: 1GB Twinmos (512X2) 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus GeForce 7600GS 256MB 890 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 465 ש"ח צורב DVD: Nec 3550A 195 ש"ח מארז + ספק כוח: 8022 Gamer 450W, 8cm Fan 290 ש"ח מסך LCD: FP91GX 19'' LCD 4ms BenQ 1850 ¤ התקנה: 190 ש"ח סה"כ: 6110 ש"ח הצעות לשיפור…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי, אבקש המלצה למחשב נייד למהנדס שעובד בסולידוורקס ומסתובב הרבה משקל בין 2-3 ק"ג מסך-מינימום 14" מחיר- עד 8000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-