ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר רוצה מחשב, רק קופסא, לשימוש ביתי ואולי לאפשר ככה קצת משחקים בקטנה ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. הצעתי לו את המפרט הבא: המפרט הזה יצא לי 2170 ב KSP. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסיים - אינטרנט, מוזיקה וסרטים, משחקים בסיסיים מאד לילדים קטנים. התקציב הוא 1500, סטיה של 100 לפה ולשם היא בסדר, אבל לא מעבר. אשמח גם אם מושהי ימליץ לי על מייבש כביסה אישתי מייבשת על הרדיאטור וקורעת אותי עם חשבון החשמל תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים הנ"ל. מחקתי מהתבנית את הדרישות הלא רצויות. תודה רבה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים וצפייה בהרצאות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים עיקריים במחשב: פוטושופ אמיול ואזוראוס אייסקיו מסנג'ר סרטים מוזיקה אופיס דרישות: 250 ג'יגה זיכרון טוב שהמחשב ירוץ מסך דק 17 (אלא אם כן דק לא מומלץ...)
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שנה, בניתי לחבר באמצעות ייעוץ פה בפורום מפרט מחשב לשימוש ביתי. בנוסף אישתו גרפיקאית ומעוניינת לעבוד קצת מהבית, עבודות גרפיקה בסיסיות, אבל עדיין עבודות גרפיקה. אני מפרט פה את המפרט כפי שהורכב, מחנוץ IQPC. המפרט נבנה לפני כחצי שנה, אבל את המחירים עדכנתי היום. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט, למשל הבנתי שעדיף כרטיס מסך נפרד ולא onboard בגלל הגרפיקה ואולי שינוי נוסף שנדרש. בנוסף אני יצטרך גם HD שפה לא מופיע תקציב: 2500~ ש"ח, לא נדרש מסך, עכבר, מקלדת תודה מראש לעוזרים. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ¤291 צורב: [..] SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤132 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 …
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות מחשב אחרי 6 שנים (כן כן..), עכשיו השימושים שלו זה בעיקר גלישה מוזיקה, עבודה כללית ומעט משחקים לא כבדים הרכבתי לו מפרט בתקציב שלו שזה 5000+- אבל עדיף שלא יחרוג בכלל. חשוב לציין שלא יבוצע OC וצריך לכלול גם מסך במפרט. הנה משהו שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤528 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1719S 8ms מחיר: ¤1014 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤582 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש …
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח.. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש ביתי. מרבית השימוש הוא בגלישה באינטרנט ובעבודה בסביבת אופיס אך חשוב לי לציין שאחת לשבועיים אני עורך סרטוני אקסטרים שצולמו בוידאו באיכות 1080P. אשמח לעזרתכם... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ולעיתים עריכת סרטונים באיכות של 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים, כמעט והזמנתי כבר מחשב מ KSP אבל שמתי לך שהספק והמארז שם זה סיני, לא בטוח שזה יחזיק יותר מדי זמן. מחפש מחשב שאפשר לשרוד איתו לתקופה ארוכה יחסית (3-5 שנים) כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת עכבר, רמקולים פשוטים) אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי בלבד - סרטים, משחקים קלים, אינטרנט, תוכנות פשוטות, עבודה משרדית, חשוב שהמחשב יהיה אמין לשנים. …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקציב קצת ירד מאז המפרט האחרון שביקשתי. הממ אני זקוק למערכת בעיקר לגילישה וצ'אט ברשת, עריכה של מסמכים ושמיעת מוזיקה (לאחותי). אפשר לוותר על רמקולים חיצוניים ולהישאר עם רמקולים של מסך, אך לא חובה. מקלדת ועכבר פשוטים, איך צורך בקשיח גדול אפשר להיסתפק גם 160 או אפילו 80גיגה. חובה מסך (לא חייב 19/22 אפשר להיסתפק גם 17 בעיקר שיכנס לתקציב), מקדלת ועכבר, רמקולים תלוי: עם המסך בעל רמקולים מובנים אין צורך ברמקולים חיצוניים. מומלץ ביותר לא לחרוג מ 2500 (2600 גג). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, הכל טוב חבר'ה? חבר שלי צריך מפרט במחיר דיי זעיר, המחשב יהיה למשחקים קלילים, ולשימושים בייתים כלילים. המחשב לא כולל מסך, לא כולל ציוד הקפי. אני חושב שיהיה עדיף לקחת AMD כאן, ולא לעשות OC לאינטל[עלויות גבוהות יותר[קירור לא סטוק, זכרונות יקרים במעט, ולוח יותר יקר[תקנו אותי אם אני טועה] אבל ת'אמת שזה לא משנה לי, AMD או אינטל, העיקר במסגרת התקציב. טוב זהו עד כאן, אני חושב נתתי מספיק פרטים, המושכות אצלכם
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הרחבה: מתכוון לבנות מחשב ללקוח, שיריץ חלונות 7, שימושי אינטרנט/אופיס, משחקי אינטרנט פשוטים שלא יאתגרו את כרטיס המסך, ללא OC, חשוב שיסחוב עומס של מספר ישומים פתוחים במקביל אבל לא מדובר על עריכת וידאו או גרפיקה ברמה גבוהה. מתכוון להשתמש ב-4G זכרון. ההתלבטות כרגע היא עקרונית. על איזו פלטפורמה כדאי כיום ללכת: אינטל 775 (החל ב-E5400 ועד E8400 או אפילו Q) אינטל 1156 (I3/I5) AMD X3 תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
זקוקה למפרט למחשב המיועד לילדים - למשחקים, לא מאוד כבדים. התקציב הוא 3,500 שקל. יש צורך גם בציוד הקפי: מסך דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל אחיינית שלי בת 7, לשימוש משחקי דפדפן של ילדים (אייסי טאוור ושטויות כאלה), גלישה נורמלית באינטרנט ועבודה חלקה בתוכנות האופיס למיניהן. אני לא מבקש לעמוד בתקציב, אני מבין עד כמה הוא נמוך, אם יש לכם הצעה למפרט טוב בשביל הצרכים האלה, גם אם הוא עולה יותר, בבקשה תציעו (אבל בכל זאת תנסו לחסוך כמה שיותר). בקשר לציוד היקפי, יש הכל הכל, אני רק אציין שהמסך הוא 24 אינץ'. אין צורך במערכת הפעלה, והחנות בכלל לא משנה לי. יש לי רק עוד בקשה אחת, המארז צריך להיות כמה שיותר קומפקטי, ושהמחשב ישרוד לטווח ארוך, שלא יתקלקלו לי חלקים תוך שנה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤268 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤161 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4670-512G3E צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤162 כמות:1 http://ww…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לשימוש ביתי (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים קלים). המחשב שיש לי עכשיו די מת אבל אני יכול להשתמש בהארדיסק שלו ובכוננים שלו אז המחשב החדש לא צריך לכלול אותם. אני גם לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר אבל אם אפשר להציע גם מסך אני שוקל לקנות אחד. המחיר צריך להיות עד 1500 או עד 2000 עם מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המפרט יהיה לשימושים ביתיים, והוא יהיה שלי, אני אוהב לעבוד עם הרבה דברים במקביל ולקפוץ בין חלונות, לא משתמש בתוכנות מיוחדות.. אני ארצה לשחק גם משחקים חדשים שיוצאים מדי פעם וירוצו בסדר... אני לא גיימר מושבע אבל בשביל משחקים שיוצאים מדי פעם למה לא... למשל כמו רד אלרט 3 שיצא עכשיו אני מת לשחק בו... למחשב יחובר בעתיד מסך 20 - 22 אינץ', כרגע יש 17 CRT... שהדיסק הקשיח יהיה 500 לפחות , במחירים של היום זה פשע לא לקנות 500... והכי חשוב שהמפרט יהיה מפוקס פיסי, החנות נמצאת פשוט בעיר שלי אז זה יתרון עצום הרכבתי פה איזה מפרט.. אני אשמח לשיפורים והסברים, תודה. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gig…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי מיעזור לי. אני צריך מחשב לעצמי לשימוש ביתי (הורדות וכו) אין שימוש במשחקים וכו. הדברים שחשובים לי: 1) שהמחשב יהיה מהיר מאוד( בגלישה באינטרנט , בהרצת תוכנות סטנדרטיות וכו) 2) הכי חשוב - שקט 3) נפח איחסון גדול (אולי 2 דיסקים קשיחים -אחד למערכת הפעלה ותוכנות ואחד לאיחסון) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור - ובאמת הכי חשוב לי זה שקט -אני רוצה מחשב חרישי . אין לי בעיה לחרוג מהתקציב ולמעשה בשביל שקט התקציב בלתי מוגבל. את המחשב אני ירכוש בKSP סניף תלפיות ירושלים - אז עדיף דברים שקיימים אצלהם במלאי או לפחות במלאי בKSP בכללי. ממש ממש תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המפרט יהייה לשימושים ביתייים ולמשחקים לא רציינים כמו אסטרטגיה למינהם\ קאוטר סטרייק וזהו. עדיפות לאינטל.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המפרט יכלול מסך DELL 22" ,מקלדת מערכת הפעלה windows 7
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לא כולל מסך\ציוד היקפי השימוש הוא ביתי בעיקר אינטרנט, חשוב שירוץ חלק (כרגע המחשב לא זז ועבר זמנו) בנוסף אני צריך שהמפרט יכלול: צורב דיבידי ומארז, וללא ציוד היקפי\מסך
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות וחוות דעת לגבי המפרט הבא, כאמור לשימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, מוסיקה וכו'. חשוב שיהיה שקט, שישמש אותי בשנים הבאות, ללא OC כאמור. ללא צורך במסך ועכבר. מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪516 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪516 זיכרון: [..] PATRIOT VIPER II 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - SECTOR5 : PVV34G1333LLK ₪679 מארז: [..] ANTEC SONATA III w/o PSU ₪350 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 VS4121BLK ₪372 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 330W BRONZE - RETAIL ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪269 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2923 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אל פסק: ADV…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט שמבוסס פחות או יותר על המפרט "מפרט רב תכליתי חזק" במפרטים המומלצים. המחשב מיועד לעבודה שוטפת, לצפייה בסרטי HD (מחובר לטלוויזיה 60 אינץ') ובהמשך ייתכן גם מעט ללכידת/עריכת וידאו. מוכן לשלם קצת יותר כדי לוודא שאף פעם לא "יקרטע", שיהיה אפשר לקפוץ בסרטי HD לכל נקודה במהירות וכו'. (במגבלות הסביר) המחשב ייקנה בפלונטר (בעיקר בשביל המארז הספציפי שמתאים לי) אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות לשיפורים/שינויים מומלצים. [TABLE=class: grid, width: 600, align: center] [TR] [TD=align: left]Part[/TD] [TD=align: left]P/N[/TD] [TD=align: left]Description[/TD] [TD=align: left]Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]BX80646I54570[/TD] [TD=align: left]Intel …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-