עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ‎Gigabyte W566N-DC24M‎ ‎Model‎ ‎W566N-DC24M‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7700,4MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎ ‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 4965AGN ‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro‎ ‎ Ports‎ ‎ ‎ ‎ USB 2.0 X4‎ ‎ IEEE 1394 X1‎ ‎ …

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. אהלן, אני רוצה להזמין את המחשב הבא HP Pavilion dv5-1190 ואני לא יודע מאיפה להזמין, אשמח לשמוע על נסיון חיובי שהיה לכם עם אתרים שהזמנתם מהם מחשבים ניידים, תודה! עריכה : אגב, אשמח לדעת את דעתכם על המחשב הבא, בהתחשב בכך שהדרישות שלי הן שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, שלא יהיה כבד מדיי (לכן מסך 15) ושהמפרט שלו יחזיק לאורך זמן מפרט אפשר למצוא פה : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 (9600GT 4GIG DDR2 Intel® Core 2 Duo processor T9400(

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כרטיס rtx 5080 בחו''ל, ולהרכיב מחשב חדש סביבו בכדי להחליף את המחשב העתיק שלי. אשמח לדעת המומחים בנושא. תודה רבה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5000-6000, אפשר לחרוג אם לדעתכם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים. מכוון לfhd/2k ב120 fps 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרטיס מסך נרכש בנפרד. צריך שהמארז יתאים ל5080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…

4. הנושא אומר הכל, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. לחשוב שלפני הצבא עוד הבנתי בכל העניינים האלו לא רע בכלל, 3 שנים וכבר הכל נשמע סינית... 6 שנים ובכלל זה אמהרית יש לי מחשב די ישן - 4 שנים..... הסתכלתי במפרטים במערכת מפרטים ויש לי כמה שאלות שבטוח יעלו לכם חיוך 1- האם מפרטים מספטמבר עדיין רלוונטיים? אני מסתכל על המפרט עריכה גרפית ב 2500 ש"ח , אני צריך לעבודה על תמונות בפוטושופ, רוצה יעבוד טוב רוצה 8GB זיכרון פנימי... האם המפרט הקיים שם עוד מספק לי את הדרישות והאם הוא תומך ב 8GB? 2- ממה שאני יודע לעבודה גרפית פחות חשוב כרטיס מסך ויותר חשוב זיכרון פנימי ותקשורת מהירה של הרכיבים כגון SATA וכו'? אני עושה סלט? או שזה נכון? על מה כדאי לי להתמקד כדי שהמחשב שלי יריץ לי עריכה גרפית, גלישה ברשת ומוזיקה לדוגמא במקביל הכל... בלי ל…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by edbergr,

לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hilagol,

מחפשת מחשב נייד קל במשקל בעל פונקציות מינימליסטיות-גלישה ברשת,וורד,אקסל.בעיקר לצרכי עבודה .האם המחשב הנ"ל מתאים? מה חסרונותיו? מעלותיו? סטודנטית

8. שמתי לב שהרבה ניידים מגיעים היום עם windows 7 מותקן, עם מחיצת שיחזור, אך ללא דיסק ההתקנה של windows 1. האם יש דרך לדעת מהו הserial של העותק שלי? אם כן איפה לחפש? 2. האם יש דרך לשחזר את מחיצת השיחזור עצמה? (להמחשה, נניח מת לי הדיסק הקשיח וקניתי חדש...) אם כן אז איך? אם זה תלוי יצרן - אילו יצרנים מספקים אמצעים כאלו?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by normanush,

שלום רב, אני מעוניין להזמין את החלקנים הנ"ל, יש לי כבר ספק , מארז ועוד 8 גיגה זיכרון. אשמח לשמוע תגובתכם בנושא... התקציב הוא עד 3.5 - מקסימום 4.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  10. המחשב אמור להיות בעל כושר עיבוד טוב... כי מי שצריך את המחשב עובד עם תוכנה להכנת שלטים (משהו כזה) , קוראים לה CASMATE ... אז צריך כוח עיבוד חזק ... וחוץ מזה לא נראה לי שצריך משהו מיוחד... למשהו שכבר התנסה בעניין... אשמח לעזרה... יש לציין שהוא עבר מפנטיום 3 למעבד יותר חזק... והעבודות עלו יותר מהר... השאלה שלי האם זה כבר הגבול שניתן להבדיל במהירות... או שאם המעבד יהיה יותר חזר יבדילו עוד יותר? בכל אופן אשמח להצעות... תודה

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by Jcs,

מהו המפרט הטוב ביותר שאפשר ליבנות כיום

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤205 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996632 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4352 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Enermax Phoenix Neo ECA3162 Black ¤381 כמות:1 http:…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by Eli464,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע עדיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה רזולוציה מקסימאלית למסך(32") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  14. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים, בלי OC. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים הכי חזקים לזמן כמה שיותר ארוך. תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Cytex,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג בעיקר(90%) זה בנתיים המפרט שיש לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun 1.אני מחפש רק כרטיס מסך לאותו מפרט^^ אז לא להציע לי מפרטים אחרים אלא רק כרטיס\מערך כרטיסים למפרט. 2.תודה לעוזרים ד"א התקציב למערך הוא 1200(שני הכרטיסים) וכרטיס אחד גם 1200.

16. לא, לא דיון שעדיף שינעל. סתם היה לי משעמם אז החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יבוא עם הרעיונות, המוצרים והשגעונות שלו ופשוט יחבר לעצמו את המפרט שהוא תמיד חלם שיהיה לו, או לפחות שהוא תכנן לקנות. אני בכל אופן חיברתי לי מפרט שהגיע לסכום של כ290,000שקל. (עריכה- אני חושב שיהיה ממש לא נכון לנעול את הת'רד הזה, להעביר אותו לפורום אחר או פשוט למחוק אותו. הוא אמנם לא בא בבקשה למפרט בתקציב מסוים, אך הוא דן בנושא מפרטי מחשב- וכתת-נושא על מחשבי על. מקווה שהמנהלים יבינו ולא יעבירו את האשכול.) CPU: Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz (3950nis) Cooler: Complete Swiftech Watercooling B (1471nis) MotherBoard: ABIT IT7 MAX2 Intel 845E (1321nis) Memory: 3x Corsair RD-RAM CM632DR 512MB 4200 (…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by BeBest,

שבת שלום, הבנתי שיש אפשרות לקנות שלט למחשב הנייד שברשותי (Toshiba Satellite A300-1EC). השאלה היא מה המחירים בערך לשלט, ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by kobi_sion,

ברשותי מחשב פנטים I5 4 GB זיכרון עם כרטיס מסך של ראדון 5800 ושני דיסקים קשיחים של 1 TR כ"א המחשב משמש להורדות והיתי משחק בו BF3, BF2 ו NFS במשחקים החדשים כגון BF 4 הוא אמור לסחוב פחות (הבדיקה של WILL IT RUN BF4 ממליצה על החלפת כרטיס מסך והגדלת זיכרון) בנוסף בכוונתי לחבר אותו בקרוב לטלויזיה ע"מ לראות איך זה לשחק על מסך גדול אם אני מגדיל זיכרון ל 8 GB או ל 16 GB ומחליף כרטיס מסך - ראיתי שאפשר לסגור את הפינה ב 750 ש"ח לכרטיס טוב ואולי גם איזה SSD יש טעם ללכת על זה או להמתין כחצי שנה ולהתחדש במחשב חדש ? קובי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by wow,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לארה"ב לשבוע ואני רוצה לקנות שם מחשב. התקציב שעומע לרשותי הוא אמנם "רק" 8000 ש"ח אבל בדולרים זה יותר מ-2000 שזה אומר שאני יכול להביא משהו באמת טוב. הייתי רוצה מפרט חזק,מעבד לא צריך משהו פצצה כי חבל סתם,הייתי רוצה יותר להשקיע במסך,כרטיס מסך,זכרונות,רמקולים(Z560),כרטיס קול,לוח אם. אני גם לא מפחד להכניס הכל לארץ כי כבר עשיתי משהו כזה אז אל תשאלו אותי מה יהיה עם המכס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב שלום לכולם! ברשות המשפחה DELL INSPRION 6400, אנו רוצים לחבר אותו לטלויזיה אולם אני צריך לשנות את הגדרות הרז' ל640X480 בכדי שהטלויזיה תראה תמוה, הבעיה היא שכאשר ניסתי לשנות את הרז' גיליתי כי הרז' המינימלית של המחשב היא 800X600 וכאמור אני צריך לשנות את הרז' לפחות מכך. אשמח אם מישהו יעזור.

21. התיאשתי בחיפושים אחר מחשב נייד אז הגדלתי את התקציב והדרישות הן שהוא יהיה אולטרה בוק, 13 אינץ' וזהו. מה הטוב ביותר לתקציב? השימוש הוא בעיקר באוניברסיטה לאינטרנט, כתיבת עבודות והרצת תוכנות דוגמת מטל"ב וסולידוורקס. לפי מה שהבנתי, רוב האולטרהבוקים היום הם חזקים מספיק בשביל הצרכים שלי [תקנו אותי אם אני טועה]. תודה מראש חבר'ה. עריכה : עדיף מחנויות בארץ אבל אם אין דגם מסויים בארץ הוא שיש אחד שהוא עתיד להגיע בחודש-חודשיים הקרובים אשמח לדעת. אגב, אין עדיין אולטרה בוק 14+ אינץ' נכון?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי ראיתי פרסום =http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&CatCode עכשיו גם אם נוסיף כסף לכ.מסך 6600 GT נורמלי וגם אם נשדרג לוח אם ל GA-8I945GMF GIGABYTE שיתאים עדיין לפי החשבון שלי זה אמור לצאת 3100-3200 ש"ח נראה לי זול מאוד לא ? יש למישהו הצעות למחשב דומה במחיר טוב יותר ?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  23. שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

לדעתכם עד 900 ש"ח בערך אפשר להביא מחשב נייח משומש עם מעבד שהוא טוב יחסית בשביל משחקים בינוניים של היום? גם אם זה להריץ על הגדרות בינוניות. יש לי כרטיס מסך חיצוני שאחבר אליו.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  25. אני רוצה לקנות 8800GTS 320MB (החלש בסדרה) בשביל הDIRECT X 10, אבל המערכת הקיימת שלי לא תומכת Pci express וכנראה גם ככה חלשה מדי בשבילו(amd 64 3000). לכן אני רוצה לקנות מחשב חדש, מבוסס intel core 2 Dou. העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה כמה שיותר זול, כי הכרטיס עצמו כבר עולה 1700 שקל. האם המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682, ביחד עם זכרונות של 667MHZ, יתנו לי לנצל את המירב מהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות? כמו כן, האם יש טעם לשים זכרונות של 800MHZ עם מעבד כזה, או שזה חסר תועלת?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.