ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את הפרט הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם הוא יהיה טוב אם אני אחבר אותו לטלויזיה בסלון יש לו יציאה S/P DIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 האם כרטיס המסך יוכל להריץ AMD ATI Radeon HD 4830 את כל הסרטים כולל MKV ? בנוסף אני צריך להריץ על מחשב זה תוכנה דוסית האם אני חייב להתרין XP ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תודה על המידע, אבל אני מעוניין לבנות מחשב לקולנוע ביתי שמבוסס על מעבד P-4 וכבמובן לוח מתאים. אשמח לקבל המלצה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המפרט המינימלי שצריך בשביל להריץ סרטי HD חלק לי עכשיו יש \ מעבד duelcore 2.3 זכרון ddr2 1GB לוח אם msi microstar ms-7528 וכרגע המחשב שלי מצג סרטי HD מקוטעים מה אני צריך להוסיף כדי לפתור בעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי אבל קצת הסתבכתי, אני רוצה HTPC שיתחבר למסך 40" , אני זקוק לHDD של 1TB ויכולת לנגן סרטים ב1080P. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב אבל אין צורך במשהו דק במיוחד. כמו כן, בשלב הזה אני לא מחבר את המחשב לכבלים (זה דיי מייתר כרטיסי PVR לא?), הייתי שמח יש אפשרות לצרף איזה שלט ומקלדת תודה רבה על העזרה, Xoda
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים במדור ההמומלצים (http://hwzone.co.il/specslist/view/113/) ראשית תודה על המדור המופלא מדובר על מחשב שיחובר למסך 42 full hd ולמגבר ורמקולים, כלומר מחשב סלוני לחלוטין שאלות: 1.מה ההבדל בין המארזים? האם אחד שקט מהשני? מאחר ושקט הוא פרמטר קריטי, אשמח לשמוע 2.בהצעה השניה אין גוף קירור למעבד, מדוע? האם המעבד כפול הליבה איננו זקוק לו? 3. בהצעה השניה יש דיסק קשיח אחד ולא 2, עדיף 2 כדי להמנע מקריסה כוללת? 4. איזה מערכת הפעלה אני צריך בכדי להשתמש במדיה סנטר? האם המדיה סנטר מגיע עם מערכת כלשהי או שנמכר בנפרד? 5. שלט רחוק, מקלדת יעודית, ציוד היקפי אחר? 5. לסיכום, האם משהו השתנה מאז שנכתבו המפרטים וכדאי לשפר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הרבה דיונים כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401465.msg3447649#msg3447649 וכאןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402306.msg3457744#msg3457744 להלן המפרט שאליו הגעתי (כמעט סופית) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤116 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE L…
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הי, בעקרון חשבתי על 2500 בתור תקציב, אבל באמת שאין לי מושג מה עולה כמה ולכן אני מוכן לשמוע גם יותר (אפילו הרבה יותר אם זה חובה לצרכים שלי, אבל אני מעדיף לא סתם לבזבז). הפעולות העיקריות שהמחשב יעשה מצויינות בכותרת, קומפילציה זה פעולה אינטנסיבית על המעבד, ריבוי ליבות בעקרון עוזר, אבל לא חובה להתשגע. חשבתי בעקרון על i5, אבל אני לא מבין כלום, סתם קרץ לי. דרישות מהמפרט: לוח-אם: אני רוצה כרטיס מסך on board של intel בלבד ו**לא** עם הציפסטים: GMA 500/600. אני רוצה מבחינת יציאות DVI*2 או DVI+HDMI, בנוסף כניסת PCI-E לשינויים עתידיים מבורכת. זכרון: אני רוצה מינימום 4gb ddr3, אם זה ממש זול, מוכן לזרום על יותר מארז: חשוב לי מארז שקט (זה מחשב בחדר שינה שפועל 24/7) שחור וסולידי, …
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS ¤ 589 ¤ INTEL Core 2 Duo 1.86GHz, 2MB 1066MHz, LGA775 #E6300 BOX ¤ 1256 ¤ NEC ND3550 DVD-RW , 16 X , Access time: DVD 140ms, CD 120ms 1 201 ¤ 201 ¤ Western Digital 250GB 7200 RPM 16 mb S-ATA II 1 498 ¤ 498 ¤ SAMSUNG DDR2 512MB 667Mhz 2 310 ¤ 620 ¤ GIGABYTE GA-8I945PG-RH INTEL945P, FSB1066, DDRII677ECC S8C, LAN 1GB, PCI X 16 RAID, SATA II 1 589 ¤ 589 ¤ LEADTEK GEFORCE PX7600GS ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DD3 (2.5ns, 128 bit), Bundle game 1 650 ¤ 650 ¤ Parts price 4403 Total price 4403 אני מתלבט בקשר ללוח אם , האם כדי להשקיע עוד כ 500 ש"ח בלוח אם מבוסס 965 של gigabyte ואם כן אז למה? מה זה נותן יותר? לפי …
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שבועות של חיפושים ולחץ מההורים אני חייב לקנות כבר מחשב. המחשב ישמש גם לעבודה בסיסית וגם להרצת משחקים די כבדים. הדרישות הן: * מעבד קונרו E6300 או E6400 * 1 GB זיכרון * 160 GB HD * לוח אם אמין עם אפשרות לשידרוגים רוב לוחות האם שנמכרים היום מגיעים עם כרטיסי מסך מובנים, האם הכרטיסים האלו יכולים להספיק עם ג'יגה זיכרון? אני יודע שאסור לפרסם ביקורות על חנויות אבל בגדול עדיף לקנות מחנות פיזית או שגם האינטרנט הוא חלופה טובה? הכי חשוב לי במחשב זו האמינות, המחשב הנוכחי עם RDRAM ואכלתי הרבה מרורים ממנו אז תבינו. כמובן רצוי שתהיה האופציה לתמיכה בויסטה כדי לא להשאר מאחור. תודה מראש, עמית
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מקבל אוטוטו מעבד קונרו 6400 או משהו בסביבה (מבחינת הלוח זה לא ישנה.)... תכננתי לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אני מניח שזה משנה לי את תוכנית... אשמח אם תעזרו לי בבניית מחשב סביב ה-4000 שיכלול הכל (גם צורב, מקלדת, עכבר וכו'...) חוץ ממעבד... המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מבחינת כ. מסך אני מתנדנד בין 7600gs ל-x800p. אבל, אם מבחינת המפרט אתם מציעים משהו יותר טוב - סבבה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את העבודה על הblack dwarf חשבתי על האפשרות לבנות גם כן קופסת NAS בסדר גודל (פיזי) של הקופסא הנ"ל , אפשרי גם לוח אם יותר גדול אשצח לקבל מפרט או המלצות לחלקים שיתאימו לכזו קופסא, 10 דיסקים ברייד 5(בתכנון שלי להשתמש בדיסקים של 1 טרה) + דיסק למע"ה + מאוורים טובים לקרור 12 סמ' או 8 סמ'. בנוסף לזאת אין צורך במארז אני חושב לתכנן לבנות אחד. כרגע אין תקציב מוגדר כי מדובר במחשבה על בניה בלבד אבל בתקציב נמוך ככל האפשר , אין צורך כמובן בציוד הקפי. תודה מראש גיא
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי מה דעתכם על המפרט הבא: intel d2c e6300 ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?-=790 ?samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II?=355 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO-1350 OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 2GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-=1250 יש הצעות לשיפור? תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר.. אז ככה הוא צריך מפרט חזק לקידוד סרטים עריכת וידוא.. הוא לא משחק במשחקים בכלל! הוא צריך שני מסכים+קרטיס עריכה... התקציב גמיש קצת פחות קצת יותר לא כל כך משנה... פירוט: מסכים עדיף 19 אני חשבתי על לג' 900 פ מעבד: אינטל כמובן זכרון גיגה ? הארדיסק 160 + ? מקלדת רמקולים צורב כונן דיסקים דיסקטים.. לא נירא לי שצריך... בעצות התרכזו במעבד לוח אם זכרון משכים כרטיס עריכה תודה מראש על המפרט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על בניית מחשב שהייה בסלון מחובר לטלוזיה "42 ואני יוכל לראות אינטרנט דרכו וגם לשחק קצת משחקים מחשב כזה יכול גם להקליט את המדיה שאני רואה באינטרנט ? כמו הממיר של הוט / YES / דיוידי מקליט ? אני יכול להקליט את הערוצים של הוט / יס ? לוח שיש לו כרטיס מסך מובנה יכול לעמוד בדרישות ? חשבתי על הרכיבים האלה: מעבד Intel Core I5 2500 Tray לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H + כרטיס מסך מובנה זכרונות 2 * Kingston KVR1333D3N9/4G מארז שטוח זול כרטיס מסך (אם המובנה לא מספיק) צורב תוכנה מתאימה וכ"ו תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קליינט מבוסס לינוקס שירוץ עליו MythTV Frontend. הדרישה היא שהקליינט יהיה מסוגל להריץ סרטי 1080P. מה המפרט המינימלי להריץ דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ לפני קניית רכיבים למחשב יש ברשותי לוח אם: Gigabyte Ax370 gaming k7 וכרטיס מסך: Radeon nitro 5700 וכעט אני צריך להשלים את שאר הדברים. השאלה שלי היא איזה מעבד כדי לשים(רוצה לציין שזה לילד בן 10) ואיזה ספק כוח ובכלל מה עוד צריך לדעת? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
באמצעות השירות שלכם באתר מצאתי את המפרט הבא תחת הקטגוריה של מקסימום גימינג מינימום מחיר: מעבד 500 שקל Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX פתרונות קירור למארז 50 שקל Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM) לוח-אם 350 שקל ASROCK H61M זכרונות 200 שקל 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת כונן קשיח 190 שקל SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כונן אופטי 100 שקל DVD-RW, SATA כרטיס מסך 1150 שקל Nvidia GeForce GTX560-TI 1GB GDDR5 מארז 190 שקל HEC 66RC ספק כוח 280 שקל HEC Win Power 500Wסה"כ 3090 ש"ח כולל מע"מ. קיבלתי מ KSP הצעת מחיר בערך באותו סדר גודל, הבעיה שהם נוקטים בשיטת עבודה חדשה שהם לא מדפיסים הצעות מחיר. בגדול אפשר להוזיל את העלות של ההצעה הנ"ל כיוון שאין לי צ…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על עזרתכם . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ;-) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג (אני בדרך כלל מחזיק מחשבים נייחים דיי הרבה זמן אז לא איכפת לי להשקיע קצת יותר... גם עד 8K ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג יחסית קל (בעיקר משחקי אסטרטגיה CIV5, Starcraft וקצת WOW ו Diablo3 ) מעבר לזה המחשב הנוכחי מתחבר ב HDMI לטלוויזיה ואנחנו רואים המון תכני HD דרכו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים (אני משחק מעט יחסית, ואני גם לא צריך שהמשחקים יפעלו בגראפיקה הכי טובה העיקר שיעבדו חלק). התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, אבל אם אפשר לחסוך את תעזרו לי לחסוך.. אני דיי סגור על הרכיבים אבל אני רק צריך ייעוץ, לראות ממכם שהכל בסדר, אם יש לכם עצות איפה אני יכול לחסוך בכסף וכו' וגם יש לי קצת שאלות. אז עוד פעם התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, המחשב הוא למשחקים ולעריכת סרטים ואני לא מתכוון לעשות OC. אני אשמח לקצת מודינג במחשב (אורות וכאלה) אז אם יש לכם הצעות לדברים יפים שלא יעלו הרבה (אני מתכנן לבקש מהחנות שיעשו לי). שימו לב שאני קונה את המחשב בעוד חודש בערך אז אני מקווה שהמחירים של חלק מהרכיבים ירדו קצת בגלל יציאת הסדרות החדשות מארז - 300 ש"ח NZXT TRINITY BL…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כרגע לא ידוע , כמה שפחות יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת , מסך 27" ומעלה רזולוציה מעל FHD , אין צורך ב4K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בצורה האוטומתית מתוכנת הלוח אם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברצוני לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא מיועד בעיקר לתוכנות הדמיה כמו 3D MAX Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪322 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-