עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by FiRePOweR,

שלום אני רוצה מפרט מבוסס AMD עבור עבודה משרדית בעיקר ( OFFICE + אינטרנט) שיכול להריץ סרטי MPEG בצורה מספיק טובה. צריך שיהיה כרטיס קול נחמד ( עדיף מובנה ) כרטיס רשת מובנה ( יש כרטיס מובנה ש XP לא צריך DRIVERS בשבילו ?? ). חשוב - אין לי צורך בדיסק קשיח , מקלדת עכבר ומארז ומסך. אם יש אפשרות לכרטיס מובנה זה טוב אבל שלפחות יהיה AGP לשים כרטיס אחר.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by jeyjey,

המחשב שלי כבר לא סוחב אז החלטתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרון וכ. מסך חדשים. אני מבקש מכם המלצות לרכיבים האלה בתקציב של 3000 שקל. (בלי לחרוג בבקשה!)

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by naftul,

מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by ehorev,

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט עבור חבר כמו שציינתי בכותרת. אני מעריך שהמערכת חייבת להיות AMD כי ב2000 שקל אני לא בטוח שאפשר לבנות מערכת טובה מבוססת INTEL.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by dan111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 1000$, לקנייה בארה"ב בעיקרון אז אפשר גם דגמים שאין בארץ... בעיקרון זה לעבודה שוטפת אינטרנט וורד וכו אבל יש אפשרות שאני יצטרך אותו לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולכן רצוי כ.מסך טוב ולא אונבורד. תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by yuval987,

*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by MODY69,

שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…

11. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח, אין לי צורך בציוד הקפי מטרת המחשב היא אינטרנט/סרטים/טלויזיה (כרטיס טלוויזיה)/ משחקים זה לא כל כך חשוב לי. *עדיף מעבד של אינטל *אין צורך בהרכבה או תוכנות כלשהן *עדיף מחנויות באזור חיפה

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by erez_levy,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 340 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ 2 7238 AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray 990.00 ¤ 1 990 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ 4 2443 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 535.00 ¤ 1 535 ¤ 6 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard 470.00 ¤ 1 470 ¤ 7 7276 Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory 590.00 ¤ 1 590 ¤ 8 5338 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 785.00 ¤ 1 785 ¤ 9 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 10 7770 EVG…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by eldadAF,

בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח

14. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אבל מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה בניידים אני אשמח לשמוע את עצותיכם לגבי נייד טוב. הדברים שחשובים לי: Core 2 Duo יכולת להרצת סרטי HD (וכמובן גם יציאת HDMI) כונן בלו-ריי יהיה נחמד (אם נכנס לתקציב) מסך 15.4 אינץ' 4GB זכרון שימושים: כמו שציינתי, הרצת סרטי HD, אינטרנט, office וזהו פחות או יותר (משחקים ירוצו על המחשב השולחני). התקציב שלי הוא בסביבות 3000 ש"ח, זה ריאלי בכלל? ראיתי את המחשב הזה: Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 מה דעתכם על המפרט שלו? למישהו פה יש נסיון עם האחריות של Lenovo? מי נותן האחריות בארץ? כי בדקתי באתר הרשמי שלהם ואין אחריות בינלאומית על הדגם הזה. מה לגבי השדרוג ל- …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. שלום מעוניין במחשב לשימוש ביתי / home office שעליו אוכל לעבוד עם תוכנת lightroom או דומה לצורך סריקה ואחסון צילומים ושיקופיות. בעל יכולת שדרוג עתידית . תקציב סביב 4000 ויכול קצת להמתח. תודה למשיבים ולעוזרים . אילן

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by קובי 1980,

אני מאוד מעוניין לרכוש לי נייד חדש בקרוב (שיהיה לי קצת כסף).רוב הסיכויים שזה יהיה מסדרת R של THINKPAD (המחירים שלהם מוגזמים,אבל הכי איכותיים). מעניין אם המחרים של סדרת ה60 ירדו לאחר שנכנסים ה61. השאלה שלי,האם בזמן הקרוב מתכננים בלנובו לבטל את החטיבה הנ"ל של המחשבים הניידים. אין מצב שאני ארצה לקנות לנובו. נכון הם הייצרנים בתאחלס אבל לדעתי ההבדל בין הthinkpad למחשבים של לנובו גדולים. תדה מראש

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים, המחשב הוא לאינטרנט ולעבודות ואולי גם לקצת משחקים ולסרטים בHD. אני צריך בבקשה חוות דעת על החנות: www.compil.org.il וחוות דעת על המחשב נייד תודה רבה. http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=243#moreDetails

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Amd 4400 am2 Radeon X1950pro 256 Mb 2 GB DDR2 Gigabyte GA-m55s-s3 ספק כוח 400 W *אני רוצה להישאר על ATI ו AMD *אני רוצה לשפר בעיקר את כרטיס מסך ומעבד *אני רוצה להריץ משחקים על מקס זה מה שאני מצפה מהשידרוג . התקציב שלי זה 1000-1200

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  20. ממ, אני רוצה לקנות מחשב חדש מכיוון ששלי לא ממש מחזיק משחקים עדכניים.. 2.6 מגה הרץ, 512 MB ראם, ATI Radeon 9200 120mb בעיקרון מה שאני רוצה, זה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים טובות בעניין הגיימינג והזמןחיים עצמו. תקציב: כבערך.. 3-6 אלף ש"ח. לא צריך במפרט: מסך. רמקולים. מקלדת. עכבר. אני צריך ממכם מפרט מלא + מחיר + איפה אפשר לקנות את זה, תודה רבה וענקית על העזרה. מה שחשבתי בינתיים זה מעבד של כבערך 4.2-4.6 ג'יגה הרץ, 1.5GB ראם או יותר [??] כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות חדש או להשתמש בנוכחי בעיקרון, תתנהגו בפראיות עם 3-6 אלף ש"ח רק לחלקים העיקריים ו... תודה D:

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by soprno,

השקט ממש חשוב לי, אז השקעתי מארז כזה יקר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪734 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ₪418 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪930 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL ₪148 כמות:2 מארז: [..] ANTEC P182-B w/o PSU ₪684 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 עכבר: [..] LOGITECH G5 LASER MOUSE ₪257 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ₪577 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ₪409 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 LOW PROFILE FOR INTEL S775 ₪83 דיסק קשיח: [..…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Ofer Turgeman,

1. תקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך - לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל - עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax - משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Overwatch, Counter-Strike, Battlefield 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש …

23. Started by crovei,

שנה טובה.. אני מחפש מחשב נייד חדש למטרות ביתיות.. אני יודע בעיקרון על כמה חלקים שאני רוצה, אבל אני כבר לא ממש מעודכן בכל הטכנולוגיות ובמה שקורה בארץ (פעם אחרונה שבדקתי הסונומה בכלל עוד לא הגיע לפה.. יש חדש? זה בכלל קריטי/משנה משהו?) המחשב לא אמור להיות לנסיעות... ככה שהמשקל ממש לא חשוב לי וגם זמן הסוללה. אבל יש כמה דברים שאני כן צריך - לפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. - רשת אלחוטית (נראה לי כבר קיים בכל מחשב היום לא? תקן G..). - מסך של לפחות 15', רצוי איכותי. - לפחות 512 מ"ב זיכרון פנימי. - XP (שוב, מין הסתם קיים כבר בכל מחשב). - כרטיס מסך לא משולב. לא צריך משהו מטורף (7800GT GO ודומיו), אבל שיספיק למשחקים קטנים מדי פעם.. - יציאה לטלויזיה. S-VIDEO out אם אני זוכר נכון? - יצאת פי…

24. Started by Shasoosh,

קניתי היום את המחשב W576ה-87HR אני לא מצליח לראות את ה OSD כשאני משחק עם הווליום או עם הבהירות. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר וגם תוכנה שנקראת OSD UTILITY אבל אני עדיין לא רואה את ה OSD. מישהו נתקל בזה? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by kolola,

שלום, אני מחפש המלצה לספק כח בין 300 ל400 ש"ח, אם צריך להוסיף עוד קצת כסף אני יקח בחשבון. הספק ישמש לצורך עריכת וודאו. החומרה יהיה מבוסס על לוח ציפסט Z68 זכרונות 8 גיגה - שניים של 4G כרטיס מסך נכון לכרגע 450GS אולי ישודרג לאחד מעל. מעבד מסדרת I5 עם אופציה לשנות ל I7. היום יש כל כך הרבה חברות בשוק זה תמיד מקשה על החלטה. אני מתלבט גם מבחינת חברה וגם מבחינת הספק. מה אתם אומרים? EZCOOL 500W SEASONIC SS-500ET ANTEC 520W NEO ECO HEC COUGER 550W CM FSP 500W הספקים האלה עם 3 שנים אחריות 500W יספיק? אני מבקש רק המלצות בענייני ספק כח.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.