עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pakomako,

חברה אח שלי מצא באתר אחד מפרט לעריכת מוזיקה. מה אתם אומרים? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 יש לכם הצעות לשינוי ?? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  2. זה המחשב תנו חוות בבקשה הוא מיועד ליצירה ועריכת מוזיקה ולמעשה מחשב לאולפן מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 670 2 1340 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X1300 512MB, PCI-E 380 1 380 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 2 710 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG …

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Or ei,

אני צריך המלצה למפרט לעריכת סאונד ב5 אלף עם אפשרות חריגה אפילו ל6 אבל רק אם יש צורך המפרט לחבר שיוצר מוזיקה בעיקר טכנו בכל מקרה המפרט צריך להכיל מעבד - עדיף אינטל בשביל תוכנות עריכה של סאונד ,בגלל הבאס לא? זיכרון - 2 ג'יגה כרטיס מסך - משהו פשוט לא צריך משהו חזק מאוד אבל גם משהו בסביבה של 9600 (פרו\XT) יהיה טוב לוח אם- משאיר את זה לכם משהו עם הרבה פ'יטצ'רים ושיתן ביצועים טובים ,המפרט לא לOC מארז וספק משאיר לשיקולכם כוננים: sata 120 wd lite on 52X cdrw אני אשאל אותו אם הוא רוצה צורב DVD במקום כרטיס קול נראה לי החלק הכי חשוב אני ממש לא מבין בתחום של הכרטיסים המקצועיים ,אז תנו הצעות לכרטיס טוב לעריכה שיכיל את כל היציאות\כניסות שצריך

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by imac,

המחשב ישתמש ככל הנראה ב Cubase ובתוכנת עריכת סאונד אחרות.. רק המחשב עצמו ללא ציוד היקפי בלי מסך... אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני צריך שזה יהיה מחשב חזק.. ודבר נוסף, אני רוצה לחבר מסך נוסף, אבל אני לא רוצה כרטיס מסך חזק בכלל, מצידי שיהיה מובנה איזה תוסף צריך בשביל זה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב שמטרתו העיקרית היא, הקלטות באיכות גבוהה מאוד, ועריכה שלהן אחר כך. חוץ מזה מעניין אותי לדעת עד כמה תוכנות העריכת סאונד (כמו לדוגמה קיובייס או ריזון וכו'), מכבידות על המערכת, כשהן מפעילות מספר מכובד של פלאגאינים, ומקליטות משהו כמו 20 ערוצים במקביל, וכל זה שיהיה באיכות גבוהה מאוד. אז אשמח לקבל מפרט, והסברים. אני צריך בשביל זה מחשב מפלצת מבחינת מעבד וזכרונות? ועל מה מופעל יותר לחץ מעבד או זכרונות?! תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  7. שלום , מבקש את עזרתכם למחשב לעריכת סאונד נטו באזור ה 4 , 4 וחצי אלף. מחשב שלם , מארז והכל ... כולל מסך 22 אינץ ( משהו זול .. ) , חוץ מזה בלי ציוד הקפי. המחשב ישמש לעריכה כבדה של סאונד , משחקים לא מעניינים אף אחד וכנראה בחיים לא ישוחקו עליו. אבל אם יש כרטיס מסך נחמד שטוב בהרבה מהמובנה בלוח אם בתקציב של כ 300 שח אז אפשרי. אז בקיצור חברים דגש על כוח ושקט.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. Started by eliranNi,

שלום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת סאונד cubase וכד' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך במלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- עריכת סרטים ומשחקים קלים [ SIMS לדוגמא] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Primire , after effects, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 רק אם יש סיבה מוצדקת לעבור ת4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. photoshop cs4, pinnacle studio 14. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא מתוכנן, יש סיכוי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 19". רמקולים לא הכי פשוטים, מקלדת ועכבר איכותיים אם אפשר לא אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין 5. במידה ואתם צ…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. תקציב: 4000 ש"ח. שימושים: צפייה בסרטי HD ועריכת סרטי HD. אין צורך בדיסק קשיח או במערכת הפעלה וגם לא מתוכנן OC. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  12. אני צריך מפרט בדחיפות למחשב בתקציב של 3500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח המחשב עומד להעסק על ידי תוכנות כבדות כמו אוטוקד ופוטושופ - במקביל ולכן חשוב זיכרון 4G לעריכת הסרטים צריך כרטיס מסך חזק שתומך בHD שכן תהיה עבודה מרובה על סרטים. המפרט יכלול מערכת הפעלה VISTA מקלדת ועכבר. מארז צריך להיות מארז איכותי שמקרר טוב שכן לא יהיה OC במחשב ולא משחקים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by pazer005,

אני משדרג את המחשב שלי. אמא שלי רוצה איזה מחשב ואני עושה מעין ערבוב חלקים בין מה שיש לי למה שהיא קונה ואחרי הרבה התלבטויות, השאלה היא מה עדיף למחשב לעריכת סרטים בעיקר. הייתי שמח לשחק גם משחקים אבל זה הקטע הפחות חשוב כרגע. מפרט ראשון: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB P5QL/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel GTS250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E WoW Edition Caviar Blue 2TB 7200RPM, 16MB WD5000AAKB Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS + ציוד נלווה רגיל מפרט שני: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB Patriot …

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2 AC:Brotherhood * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי?8000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,ערכת וידאו,עריכת אודיו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:גם * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,CRISIS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  18. המחשב מיועד לגרפיקה - פוטושופ ברמה "ביתית". כמו כן לעריכת וידאו ביתי וקידוד. לא מיועד למשחקים. חשוב לי שיהיו 2 דיסקים (500GB/1T) ב - RAID לגיבוי התמונות והוידאו. האם עדיף דיסק נפרד (קטן יותר) למערכת ההפעלה? רצוי מפרט שקט אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר. רצוי גם Firewire (לא קריטי). לא יהיה OC. הייתי רוצה לחשוב קצת קדימה במיוחד לגבי פוטושופ שאולי יתמוך בעתיד בריבוי ליבות / זכרון גדול ב - Windows 7...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by boaz_aha,

המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ag43,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנ"ל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by boaz_aha,

שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. מפרט לעבודה בעיקר בפוטושופ ועריכת וידאו. מעדיף מפרט שקט. לא הולך לבצע OC. אני גם לא מתכוון ללכת עם המארז לתחרות יופי אז רצוי משהו פשוט ויעיל. בחרתי מעבד וכוננים: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 מעבדי אינטל Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 60 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל לכן אני מבקש עזרה בבחירת: קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות - 2X2GB ספק מארז צורב סה"כ לנ"ל עוד כ -2000 ש"ח אני מבקש להרכיב מפרט ב - KSP עקב הקירבה לבית. יש לי נסיון טרי (לא טוב) עם חנות מומלצת אבל רחוקה.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Oranl,

הייתי רוצה לשמוע את המלצותיכם למפרט מבוסס אינטל למחשב שעתיד לשמש לעבודה על קבצים גדולים ומרובים בפוטושופ ובלייט-רום. התקציב הוא בין 4-5K, עם כוונה להכניס כונן SSD. אין צורך בציוד היקפי. מה הייתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Yep,

שלום לכולם חבר הרכיב לי את המפרט הבא מטרות עקריות : פוטושופ, אינטרנט ומשחקים ברמה בינונית צריך גם להתאים לוויסטה, ואם אפשר שיהיה שקט מה דעתכם? מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 630 630 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 660 660 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 330 330 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 1 165 165 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJ…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by orlupo,

אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה יומיומית, פוטושופ ועריכת סרטים. חשבתי על הבסיס הזה, עם עוד כמה התלבטויות מסביב: סה"כ: 1178.1 לגבי מעבד התלבטתי בין כמה דגמים: E8400 עולה 785.4 כ-Tray או 877.8 כקופסא. Q6600 עולה 877.8 כ-Tray או 947.1 כקופסא. Q8200 עולה 1021.02 כקופסא. עם המעבדים שמגיעים כ-Tray יש לי אופציה לרכוש קירור של ASUS בתוספת של 32.34 שקל. בנוסף, מארז וספק אני לא יודע מה אני צריך לקנות. אני לא צריך משהו משוכלל מדי. אני זוכר ימים שעוד המליצו פה לקנות מארז פשוט וספק של HEC. ;D לציוד היקפי אני לא זקוק כלל: לא מסך, לא מקלדת, לא עכבר, לא רמקולים ולא צורב. אשמח להערות, הארות ועצות. אור.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים