עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי ידידה של אחי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ובניתי לה מפרט לאינטרנט ועבודות בקיצור זה המפרט רק רציתי שתאשרו שהוא יעבוד בטוח המפרט מצורף כתמונה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך רק כמה חלקים ולהרכבה לבד רצוי אתר של חנות מאיפה לקנות ושכל החלקים יהיו מתואמים ביניהם זה המחשב שיש לי ואני רוצה לשפר מה כדאי לקנות\להחליף וכו.. intel celeron p4 1.8 1024 ram ddr2 40gb ide geforce 4 power suply 400W מארז ישן ומגעיל עכשיו מה שאני בערך רוצה: מעבד CORE הכי חלש ואם המחיר גבוה מידי אז PENTIUM טוב או גם AMD אבל רצוי שלא (אני לא עובד איתם הרבה) לוח אם מתאים 1024 RAM 2 כרטיסים DUAL HARD של 250GB SATA2 16MB(בדקתי ב ZAP זה בערך 300 ש"ח) כרטיס מסך אצלי AGP ואם הוא לא יתאים ללוח החדש-(לוח EXPRESS) אז שיהיה מובנה מארז בשביל כל החלקים וספק שיחזיק את כל המערכת אני מרכיב לבד אז עדיף לי לקנות בחלקים רק רצוי את אתר החנות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. היי השימושים בעיקר ישומי Office ואינטרנט , מצגות ויכולת להציג אותן על טלויזיה ( TV out). וסרטים בקטנה. אתם מוזמנים באותה הזדמנות להמליץ לי על מסך 22" תודה תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יוטורנט, פיירפוקס, משחקי רשת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עובד עם 1024X768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS,MMOG * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GREATTHUNDER,

אני צריך מפרט לעבודה משרדית, בעיקר הורדות, עם ציוד היקפי: צורב DVD הכי טוב hard Disk של 320 MB של WD RAM 2 GB לפחות.. כרטיס מסך לא מובנה מסך 19" LCD לא- TFT לוח אם טוב שיאפשר שדרוגים..(תאימות וכל זה..) ספק+מארז עם יציאות USB כמה שיותר..וגם מקדימה עכבר+מקדלת אלחוטיים+רמקולים פשוטים עדיפות לחנות באיזור כפר סבא-ת"א תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  9. היי, הייתי במעוניין במפרט למחשב שעיקר שימושיו הם משרדיים+ צפייה בסרטי HD -ומעט עבודה ב PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR . חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ושקט, נפח ה HD יהיה גדול עם אופציה לעבוד ב RAID- כמו כן אם אמור לצאת איזה חלק ששווה לחכות עבורו בזמן הקרוב אז זה יכול לבוא בחשבון... כמו כן אם אפשר לקבל המלצה למסך עד 900 ש"ח -רצוי FULL HD,מעבר לתקציב של ה 3.5K- אני אשמח. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  10. אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה ולתוכנות גרפיקה. שיעלה 4000 בערך. בלי קשר לתקציב של המחשב, אני צריך מסך דק, 17 אינץ'. רק שיהיה לא יקר מידי.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אשמח לקבל עזרתכם למפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [אופיס וכדו'] +גלישה +אימיול +צפיה בסרטים [משחקים מעט מאוד אם בכלל, אך חשובה לי איכות הצפייה]. אשמח גם למחשב שקט [מה שהיום אין לי], ולמארז נוח לפתיחה [לא קריטי]. התקציב עומד על כ2500 עם אפשרות לחריגה קלה [אין צורך במסך או ציוד הקפי]. אין לי ידע רב, ואשמח גם לשמוע מהיכן המפרט והיכן ניתן להרכיבו.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  12. חשבתי לייבא את ה-dell inspiron 15 ב-$400 אבל החלטתי שאני יותר צריך מאשר רוצה מחשב ביתי. המחשב שלי זה עגלה מלפני 6-7 שנים שנקנה ב-3 וחצי אלף אז אני מניח שבסכום הזה אפשר לקנות מפרט טוב פי כמה היום... התקציב זה 2.000 ₪ עם חריגה מקסימלית של 500 ₪ למטרת עבודה משרדית ועריכות קלות בפוטושופ בעיקר ובין היתר משחקים ברמה של GTA4, COD4, NFS, CRYSIS (לא מצפה שיעבוד חלק, אבל שיעבוד) ללא ציוד היקפי וללא מע' הפעלה

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE -- BOX ¤370 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤379 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤273 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤143 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: COMPUCASE CI-6K31 MINI CASE + HEC 300AR-TF ¤257 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤117 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-06 QUEEN SHAPE MULTIMEDIA SPEAKER ¤56 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤1927 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא ב…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. מעבד 4300 בערך 600 ש"ח זכרונות - G SKILL 2048MB 667MHZ CL5 בערך 500 ש"ח לוח - ASROK LGA775 INTEL945 CONROE945G בערך 450 ש"ח כונן קשיח - WD2500KS 250GB בערך 350 ש"ח מארז+ספק - ANTEC SONATA בערך 700 ש"ח מסך 19' כלשהוא עד 1000 ש"ח כ.מסך+כ.קול ON BOARD אשמח לקבל כל הצעת ייעול

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. חבר ביקש מימני לבנות לו מפרט קצת לא שגרתי ובתקציב מאתגר. השימושים הם כאמור בכותרת: סרטים, מוזיקה, אופיס, אינטרנט + תכנות באוטוקאד + משחקים פה ושם כמו פיפה 2013 ופרו אבולושן 2013. לא חשוב שקט ושדרוג. תקציב דחוק של 2.5K. חשבתי על זה, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 483₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ערב טוב, אשמח לקבל הצעות למפרט לעבודה משרדית 1500 ש"ח (לא כולל מסך, ציוד היקפי). לא מתוכנן OC. כולל הרכבה. אם אפשר שהמפרט יהיה מאייבורי (או מחנות אחרת בתל-אביב) זה אידיאלי.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by tom123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועבר טובים 4. האם יש רכיב…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לבנות מחשב שיעודו העיקרי הוא עבודה עם 3D Studio max ו After Effects ומדי פעם למשחקים חדשים. חשוב לי שהמפרט יהיה משתלם מבחינת יחס של ביצועים\מחיר, אם כי לא בצורה קיצונית כי בסך הכל אני רוצה מחשב יחסית חזק שיוכל לשרת אותי לתקופה ארוכה. כך שאני מנייח שהתקציב יכול להיות מאוד גמיש ולנוע בין 4.5 - ל6.5 אלף לא כולל מסך. אחרי שעברתי על מס' סקירות של מעבדים ברשת אני נוטה לבחור או ב Phenom II X6 1090T או ב SB I7 2600\k - רצוי שהמפרט יהיה מחנות שיש לה סניף באזור חדרה. - אין צורך בציוד הקפי - למרות שהמסך לא נכלל פה במפרט חשבתי לקחת את הSamsung BX2450 LED אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר דומה. - hd : יש טעם לשים SSD למערכת הפעלה? תודה מראש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ben389,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר ישמש לעבודה עם MAYA 6.5/7. התקציב עומד על 4000ש"ח ללא מסך ויכול להתגמש במידת הצורך. כמה ליבה כפולה תשפיע על העבודה? איזה כרטיס מסך מומלץ? כמה זיכרון מומלץ? הרכבתי את המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA775 2X SAMSUNG DDR2 256MB 533MHZ WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS COMPUCASE CI-6A19 WHITE מקלדת, עכבר סה"כ 4400 ש"ח. האם הוא מתאים? האם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם + מעבד + זיכרונות +מארז, עבור עבודה עם מספר רב של מכונות ווירטואליות במקביל (לצורך לימודים), אני לא צריך כלום חוץ מלוח, מעבד, זיכרונות (4 מודולים של 4 גיגה כ"א) , ומארז. לא אכפת לי יצרן מעבד (AMD או INTEL), אבל צריך להוריד את המחיר כמה שיותר לכן אני חושב ש-AMD ינצח. הלוח צריך לתמוך בלפחות 16 מגה של ראם, עדיפות ל- QUAD CHANNEL, אם לא אז גם TRIPLE טוב, לא מעניין אותי גרפיקה ומשחקים, לכן מבחינתי כרטיס מסך מובנה הכי פשוט שיש, עדיפות ללוח עם בקר RAID מובנה אך לא חובה. המעבד כמובן צריך לתמוך בווירטואליזציה של 64 ביט, ל-HIPER-V, ותפוקת עבודה טובה. זיכרונות ראם, צריך 4 מודולים של 4 גיגה כ"א, סה"כ 16 גיגה. ומארז הכי פשוט שיש ... חשוב לנסות להורי…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום לכולם צריכה עזרה עם מפרט שיכלול גם מסך שימושים עיקריים גרפיקה עריכת וידאו ופלאש מערכת הפעלה יש XP 64 BIT ספק כח יש מהמחשב הקודם LIBERTY 500W צריכה את כל השאר כולל מסך תעזרו לי בבחית המסך המתאים כולל הגודל האופטימלי בהתאם לצרכים שלי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nevo,

שלום, אשמח אם תכינו לי מפרט למחשב חזק ויציב לצרכים העיקריים: * אינטרנט - משתמש הרבה באינטרנט ותוכנות שקשורות לאינטרנט. * עבודה - אני אשתמש במחשב לצורכי עבודה ולכן רצוי שיהיה מהיר. * בניית אתרים - אני הולך לעבוד עם בניית אתרים ברוב הזמן. את האמת שעד עכשיו הסתדרתי עם 256MB זיכרון ומעבד 2.66, שזה עלוב! נראה לי שאני צריך פי כמה יותר מזה לפחות בזיכרון. בקיצור מחשב סוס עבודה לאינטרנט, תוכנות וניהול אתרים. מה צריך? * כרטיס מסך - לא משחק במשחקים, רואה סרטים פעם בחודש. לא צריך משהו טוב. * כרטיס קול - שומע מוזיקה לפעמים אבל לא צריך משהו רציני גם. * צורב - לא צורב הרבה אבל עדיף שיהיה משהו שאם אני אצטרך מתישהו, אם יש אפשרות שהצורב יקרא DVD זה יהיה נחמד. * תקליטור - פעם בחצ…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by FatalZero,

בעיקר למוזיקה ולאינטרנט ושאר משימות פשוטות - לא הולך לשחק עליו משהו יותר כבר ממשחקי דפדפן וגם זה נדיר. רמקולים מקלדת עכבר לא צריך, מסך שהיה 22 שחור. חשוב מאוד מאוד שהיה שקט עד חרישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים