עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gallevy,

שלום ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. אני צריך מפרט למחשב שהיעוד שלו זה אווטלוק ,גלישה באינטרנט וכ"ו. הדגש כאן הוא על אמינות , חשוב שהוא יחזיק לשנים, פחות חשוב הביצועים. המחשב ככל הנראה ירכש מKSP תלפיות ירושלים - אז צריך שהמחשב יהיה עם חלקים שיש להם. צריך עם המפרט מערכת הפעלה עם רישיון 32 ביט XP או 7 לא ממש משנה העיקר 32 ביט. (מסיבות תוכנה) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by eliXir,

ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  3. כולל מסך LCD, ללא ציוד היקפי. סומך עליכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. זה המפרט: עם עכבר + מקלדת רגילים... מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤281 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4352 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Cooler…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שימושים נטו עבודה משרדית (אינטרנט ומסמכי DOC מדי פעם) לא צריך צורב לא צריך מסך צריך כונן של 250GB+ לא צריך אופיס/ווינדוס/הרכבה עדיפות מחנות בראשון לציון או משהו קרוב אחר ואם אפשר פחות מ2000 אז מבורך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by marbarak,

מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by ron_n,

שלום לכולם, אבקש לקבל המלצות למפרט לפי הדרישות הבאות: תקציב: 3,500 ש"ח שימושים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עריכת תמונות, משחקים בעלי גרפיקה פשוטה דרישות נוספות: עבודה אמינה למשך כמה שנים, ריבוי משימות, אין כוונה לבצע OverClock רכיבים דרושים: מארז צריך לכלול מספר גדול של יציאות USB, לא יזיק אם יהיה אסתטי ספק כוח מעבד זכרון פנימי קירור נוסף למעבד אם יש צורך לוח אם צריך לכלול: כרטיס רשת, מספר גדול של יציאות USB, כרטיס קול כרטיס מסך כונן קשיח צורב DVD התקציב יכול להתגמש לטובת שיפור משמעותי ביחס ביצועים/מחיר. האם יש טעם בהמתנה להמשך ירידת מחירי המעבדים בשוק הישראלי? האם צפוי עדכון של המפרטים המומלצים באתר בעקבות שינויי המחירים וכניסתם של המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aviaderi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גילשה באינטרט והזרמת מדיה לTV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 24" של סמסונג. מסך סוני ברוויה 40". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -אין צורך בידסקים קשיחים, מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 8, המחשב מיועד לסל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500, עד 3000. רצוי כמה שיותר נמוך במסגרת הדרישות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית- אופיס, אינטרנט, ואולי סרטונים קצרים. הדברים הנ"ל אמורים לפעול יחד בו זמנית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך, מקלדת, עכבר , רמקולים. לא חייב משהו איכותי, אבל לא דברים שנהרסים תוך שבועיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, צורב DVD. דברים שלא צריכים במחשב משרדי.5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה לצבעים ושטויות, רצוי לא רועש במיוחד. אבל לא קריטי 7. האם אתם צריכים …

• 60 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by yr,

באופן כללי: אני מעדיף מעבד של אינטל מסדרת מעבדי ה-I למיניהם. המחשב מיועד לשימוש משרדי בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט ומעט צפייה בסרטים, לכן אין צורך בכרטיס מסך מעבר לזה המשולב על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Sven,

כמצוין בכותרת המחשב ישומש לעבודה משרדית בלבד. לא ישומשו תוכנות כבדות למיניהן. כמפרט התחלתי בניתי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤169 זיכרון: PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤258 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤271 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1953 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט? שיפורים והצעות או מפרטים חלופיים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי ידידה של אחי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ובניתי לה מפרט לאינטרנט ועבודות בקיצור זה המפרט רק רציתי שתאשרו שהוא יעבוד בטוח המפרט מצורף כתמונה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צריך רק כמה חלקים ולהרכבה לבד רצוי אתר של חנות מאיפה לקנות ושכל החלקים יהיו מתואמים ביניהם זה המחשב שיש לי ואני רוצה לשפר מה כדאי לקנות\להחליף וכו.. intel celeron p4 1.8 1024 ram ddr2 40gb ide geforce 4 power suply 400W מארז ישן ומגעיל עכשיו מה שאני בערך רוצה: מעבד CORE הכי חלש ואם המחיר גבוה מידי אז PENTIUM טוב או גם AMD אבל רצוי שלא (אני לא עובד איתם הרבה) לוח אם מתאים 1024 RAM 2 כרטיסים DUAL HARD של 250GB SATA2 16MB(בדקתי ב ZAP זה בערך 300 ש"ח) כרטיס מסך אצלי AGP ואם הוא לא יתאים ללוח החדש-(לוח EXPRESS) אז שיהיה מובנה מארז בשביל כל החלקים וספק שיחזיק את כל המערכת אני מרכיב לבד אז עדיף לי לקנות בחלקים רק רצוי את אתר החנות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. היי השימושים בעיקר ישומי Office ואינטרנט , מצגות ויכולת להציג אותן על טלויזיה ( TV out). וסרטים בקטנה. אתם מוזמנים באותה הזדמנות להמליץ לי על מסך 22" תודה תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יוטורנט, פיירפוקס, משחקי רשת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עובד עם 1024X768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS,MMOG * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by GREATTHUNDER,

אני צריך מפרט לעבודה משרדית, בעיקר הורדות, עם ציוד היקפי: צורב DVD הכי טוב hard Disk של 320 MB של WD RAM 2 GB לפחות.. כרטיס מסך לא מובנה מסך 19" LCD לא- TFT לוח אם טוב שיאפשר שדרוגים..(תאימות וכל זה..) ספק+מארז עם יציאות USB כמה שיותר..וגם מקדימה עכבר+מקדלת אלחוטיים+רמקולים פשוטים עדיפות לחנות באיזור כפר סבא-ת"א תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  21. היי, הייתי במעוניין במפרט למחשב שעיקר שימושיו הם משרדיים+ צפייה בסרטי HD -ומעט עבודה ב PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR . חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ושקט, נפח ה HD יהיה גדול עם אופציה לעבוד ב RAID- כמו כן אם אמור לצאת איזה חלק ששווה לחכות עבורו בזמן הקרוב אז זה יכול לבוא בחשבון... כמו כן אם אפשר לקבל המלצה למסך עד 900 ש"ח -רצוי FULL HD,מעבר לתקציב של ה 3.5K- אני אשמח. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה ולתוכנות גרפיקה. שיעלה 4000 בערך. בלי קשר לתקציב של המחשב, אני צריך מסך דק, 17 אינץ'. רק שיהיה לא יקר מידי.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. אשמח לקבל עזרתכם למפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [אופיס וכדו'] +גלישה +אימיול +צפיה בסרטים [משחקים מעט מאוד אם בכלל, אך חשובה לי איכות הצפייה]. אשמח גם למחשב שקט [מה שהיום אין לי], ולמארז נוח לפתיחה [לא קריטי]. התקציב עומד על כ2500 עם אפשרות לחריגה קלה [אין צורך במסך או ציוד הקפי]. אין לי ידע רב, ואשמח גם לשמוע מהיכן המפרט והיכן ניתן להרכיבו.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  24. חשבתי לייבא את ה-dell inspiron 15 ב-$400 אבל החלטתי שאני יותר צריך מאשר רוצה מחשב ביתי. המחשב שלי זה עגלה מלפני 6-7 שנים שנקנה ב-3 וחצי אלף אז אני מניח שבסכום הזה אפשר לקנות מפרט טוב פי כמה היום... התקציב זה 2.000 ₪ עם חריגה מקסימלית של 500 ₪ למטרת עבודה משרדית ועריכות קלות בפוטושופ בעיקר ובין היתר משחקים ברמה של GTA4, COD4, NFS, CRYSIS (לא מצפה שיעבוד חלק, אבל שיעבוד) ללא ציוד היקפי וללא מע' הפעלה

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE -- BOX ¤370 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤379 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤273 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤143 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: COMPUCASE CI-6K31 MINI CASE + HEC 300AR-TF ¤257 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤117 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-06 QUEEN SHAPE MULTIMEDIA SPEAKER ¤56 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤1927 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא ב…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים