עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מדפסת כבר חשבתי על משולבת מבית BROTHER ככה שעדיף שתבנו מפרט עם שאר החלקים ב4300.תודה.עדיפות מ KSP או לוג'יק.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  2. זה המפרט שקיבלתי: הצעת מחיר 7100 כולל התקנה: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb Box Asus P5N-E SLI NVIDIA nForce 650i SLI LGA 775 Leadtech GeForce 8600GTS 256MB DDR3 EN8600GTS/HDDP/256M/A Western Digital ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK DVD-Recorder Black צורב בחיבור החדש LG . Samsung LCD 226BW Thermaltake TR2 Power 420W W0061R Thermaltake Soprano Black Logitech Media Keyboard Logitech G5 Laser Mouse מה דעתכם? והאם אפשר לחסוך ולקנות זיכרון יותר זול אבל באותה רמה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by erezb84,

ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. Started by mr.bigglesworth,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נישא בעיקרון הוא אמור להיות למסמכים ניגון סרטים והצגת שקופיות אני חשבתי על מחשב עם כמות זיכרון של 512 מינימום עדיפות ל 1024 הרבה מקום בכונן קשיח ואם אפשר יציאה לטלוויזיה וזה בערך מה שאני יכול להחליט כל השאר (מעבד לוחות אם וכו...) אני לא הכי מבין אז אם אפשר המלצה למחשב נישא חדש או אפילו סתם הכוונה כללית (כמו מעבד מועדף וכו...) תקציב בסביבות ה 5500 תודה מראש.

5. Started by lampit,

שלום שלום אני צריך להזמין מחר מחשב- הוא צריך להגיע מKSP בקריות קודם כל, אם למישהו יש חוות דעת עליהם, דבר שני, זה המפרט שנראה לי השימושים של המחשב הם ביתיים בלבד- מייל, קצת סרטים, קצת אינטרנט, רק שהוא יהיה מחובר לdell 2209 השאלות העיקריות הן : 1)האם הכרטיס מסך המובנה של לוח האם יהיה מספיק, אם לא- איזה לוח אם אחר עם כ. מסך פשוט יוכלו להוות תחליף ? 2)האם המפרט עלול ליצור בעיה עם המסך, רזולוציה וכו' ? חרשתי את הפורום וזה הכי טוב שנראה לי במחיר אבל אם יש למישהו רעיונות יותר טובים- אשמח לשמוע (לא יכול לאפשר חריגות) זה המפרט: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ‏73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI‎ זכרונות DD…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by cobmetal,

אין חשיבות למשקל וגודל , המחשב ישב בבית . יש חשיבות לכרטיס מסך ולזכרונות.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by mess,

משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים HD (בחיבור מסך חיצוני) , מחשב חזק שירוץ חלק עם הרבה משימות במקביל (פיתוח ב intellij,eclipse), * משקל: בין 1.5 ק"ג עד לאיזור ה-2.5 גג * גודל המסך? באיזור ה-15.6-14 * רזולוציית המסך? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיספק לי לפחות 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB DISC לפחות * רצוי שיהיה לפחות שנה אחריות * מעדיף שיגיע עם windows7, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתעניין בדגמים של ASUS מעדיף בלי מסך מגע אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by some_guy,

אהלן, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה8500-900 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בגדול כל הFPSים החדשים, לפעמים גם משחקי single player כמו god of war,elden ring 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רוצה מסך 2K עם לפחות 144HZ, לא יודע אם כדאי גם תמיכה בgsybc 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

10. היי אנשים , חבר ביקש ממני לעזור לו בבניית מפרט זה מה שעשיתי ואני לא מבין גדול בלשון המעטה. מה עדיף אטלון 64 רגיל או VENICE ? מה ההבדל בינהם ? ובנוסף כרגע אני רוצה רק שבב אחד של 512 זיכרון פנימי....אם נצטרך בעתיד נוסיף ןנכון שחבל להשקיע 300 שקל ב 3400 במקום 3000 ? יש הרבה הבדל בינהם ? תודה מראש חברי'ה Price list updated 24-07-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3400+ (S-754) 1277 1 1277 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NSNXP (s754) NF3/250,raid 711 1 711 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 450 1 450 כרטיסי מסך? Price Units Total RADEON 9600Pro 128MB 550 1 550 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160G…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by ranuch,

הכנתי לעצמי מפרט בעיקר למשחקים.. תגידו לי אם הוא בסדר למחיר ואם יש משהו שכדאי לחליף במשהו אחר תודה מראש דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1475 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 640 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 270 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1170 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 מארזים Compucase HEC 6A19-2F Black ¤ 380 1 סה"כ 4725 אני מתכנן לקנות סביבות יום שני - שלישי, להזמין ז"א.. אה עכשיו שאני חושב על זה, הלוח אם מתאים למעבד ולשאר הדברים ? =\ תודה שוב..

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by הילית111,

הי לכולם וערב טוב קניתי מחשב נייד לנובו דגם SL300 מסך 13.3 שוקל 2.1 קג בסוף קיבלתי החלטה..... שבוע הבא אני מקבלת אותו. אשמח לכמה הבהרות למי שיודע: 1 .בבית יש לי ראוטר שכרגע לו מחובר כי עד עכשו היה לנו מחשב אחד. ספק תשתית שלי זה הוט וספק אינטרנט זה קוי זהב. האם כשאני מגיעה עם המחשב הביתה אני צריכה לדבר עם הוט ? עם קוי זהב? או פשוט לחבר הראוטר וזהו ? כי בעבר היה לי ניד והכל היה בסדר. ומה קורה שאני יוצאת אם הנייד החוצה או לחול איך אני גולשת ?איך אני מתחברת? לא מדברת נניח על בתי קפה שם בדרכ יש אפשרות להתחבר . נקודה נוספת האם אני יכולה לשים את הניד על הברכים ולגלוש ? כתבו פה משהו בעבר על פתחי איוורור שיש כרית מיוחדת שרצוי לשים עליה את הנייד בגלל פתחי איוורורו-במה מדובר בדיוק ו…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by shahaf14,

מסך 14.1 או 15.4, לא קריטי... אינטרנט אלחוטי, לשימוש בעיקר בOUTLOOK ואחסון תמונות וצפיה בתמונות עבודה עם אינטרנט, בקיצור, לעבודה בסיסית... אבל שיעבוד מהר ללא תקיעות וכרטיס רשת נורמלי+

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  14. לשימוש של אינטרנט סרטים מסך של 15.4' רחב אני יודע שהיה מספר לא מבוטל של דיונים בנושא מה כן לא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי כל הזמן אתם נותנים דגמים כללים ויש מספר קונפגרציות לכל מפרט אשמח אם מישהו יוכל ממש לכוון אותי למפרט ומתוך זה אני ימצא את המחשב המתאים אני גם מאוד רוצה אם יש אפשרות לאחריות לשלוש שנים כמו כן שתיהיה איזה שהיא מערכת הפעלה כלולה במחשב אפשר לחרוג מהתקציב כמובן אם זה יהיה שווה את זה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. שלום, למרות שכבר טכנית רכשתי מחשב עדיין יש לי טיפה זמן להתחרט ולשנות מס דברים. הדרישות מהמערכת הינם להריץ עריכות HD באופן חלק למדי, משחקים לעיתים רחוקות אבל חשוב שיעבוד כמו שצריך, ועבודה ב SOLIDWORKS 2011 המחשב שנרכש הינו: I7 960 ASUS SABERTOOTH X58 2 כונני 60GB CORSAIR SSD X3 4GB )TOTAL OF 12GB( 750W ספק מארז טרמלטק עם קירור מים כרטיס מסך לא נכלל וכנל דיסקים קשיחים מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם. (8800GTS OC) בהתחלה בחרתי בכיוון של מעבדי ה2600K אבל להבנתי הפוטנציאל היותר חזק היה דווקא מהX58+I7 960 אבל לאחר מכן שקראתי מידע באינטרנט אני כבר יצאתי ממש מבולבל ולכן אני מנסה להיעזר בכם כדי לקבל דעה יותר מוצקה. ממה שהבנתי ה2600K בעל פוטנציאל גדול יותר לOC וכבר איך שהוא מגיע בבנצמאר…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. שלום, אוטוטו אני רוכש את המחשב הנייד שלי לעבודה משרדית... זה הרבה זמן שאני חוקר ושואל פה בפורום והמליצו לי על 2 דגמים עיקריים... האחד: http://www.notebookclub.co.il/prod-d520-core2-duo.htm שזה המחשב של DELL והשני שאני מתלבט הוא HP PAVILION DV6186 מה אתם אומרים? האם ההבדל במסך ממש מהותי (WIDESCREEN לעומת מסך רגיל) והאם יש הבדל מהותי במפרט? ובסופו של דבר, איזה מחשב כדאי לי לקנות לעבודה משרדית בלבד וחשוב שיהיה חזק מהיר ויציב... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by yeya,

שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב FreeNAS שישמש לכלל שירותי האחסון במשרד. אחסון קבצי גיבוי רגילים אחסון VHD למכונות וירטואליות שרצות על ESX אחסון גיבוי Time Machine למחשבי מק העברת קבצים בין משתמשים. חשבתי להתחיל עם 4 דיסקים של 2TB ולהשאיר אופציה להרחבה עד הכפלה. אני משער שאני לא צריך יותר מדי כח עיבוד. הדגש לכאורה על ספק, מארז, ולוח אם. התקציב גמיש לשני הכיוונים. אם אני טועה לגמרי בכיוון אנא ספרו לי על כך. תודה מראש נ.ב. עדיפות גדולה ל TMS

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by אלבר,

הוא ללא כרטיס מסך... (יש לי כבר 8500GT שמתאים לצרכי). מה שמעניין אותי לדעת האם צריך מארז כזה גדול. האם יש מארז דומה אך יותר קטן, עם פילטרים הניתנים להסרה, אבל כזה שיספיק לעוד 2 דיסקים פנימיים ולא יעשה בעיות עם קרור אוויר גדול כגון mux-120 שיגיע אולי בהמשך. וכמובן אשמח לכל הערות. השימוש הוא לא למשחקים אלא לעבודה עם פוטושופ. מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ¤540 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by skydancing,

קניתי מחשב נייד ASUS 1005HA שמגיע עם 1G זכרון פנימי לכן קניתי סטיק של 2G החלפתי בין הסטיקים אבל בויינדוס XP זה מראה לי רק 1G לאחר בדיקה עם התוכנה CPU-Z ראיתי שהסטיק הוא באמת 2G השאלה למשה בויינדוס זה לא מראה לי את זה ומה קורה עם אני ישאיר את זה ככה?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  20. הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם, מוכר את העגלה הישנה שלי לטובת קנייה של מחשב חדש. צוואר בקבוק של הכרטיסים החדשים משמעותי בדור הזה... התקציב סביב 7-8k מקסימום. המטרה היא לחסוך איפה שלא פוגע בביצועים הבסיס הוא 3080 החדש. מה שראיתי משחקים כבדים הוא מתקרב ל144hz שזה מה שאני רוצה.. 4k זה פיקציה אני מחפש את המעבד הכי יעיל שלא יהווה צוואר בקבוק בשנים הקרובות. אדום או כחול לא מעניין נגמרו ימי הפאן בוי לוח אם לא רוצה rgb לא מעניין אותי אוברקלוקינג.. שיתמוך pci 4 וזהו זכרונות מתלבט 16 או 32 תגידו אתם לגבי איחסון אם אמצא ssd nvme בנפח 1tb אשמח אם לא אפשר פחות מארז מעדיף סגור לגמרי, המחשב בחדר ילדים והאור מפריע בלילה, עדי…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

אני מתחיל לגשש לקראת קנייה, הפורום הזה עזר לי לקנות את הAMD 3200 בזמנו הנה מפרט שבניתי, אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות או 4 ליבות, ההגיון אומר ש4 ליבות, אבל הבנתי שאין ממש מה שינצל את זה אז חבל על הכסף... הלכתי על מעבד 2 ליבות חזק של אינטל. עכשיו בחרתי גם בלוח שתומך בDDR2/3, האם זה אומר שאני יכול לשלב את שניהם על הלוח והם יעבדו בתיאום? מה לגבי המהירויות, אם אני שם נגיד סטיקים של DDR2 עם 1066MHZ ושניים של DDR3 עם 1333, האם הזכרונות יעבדו לפי מהירות השעון הנמוכה יותר? או שכל זכרון יעבוד בנפרד? ובכל מקרה הנה המפרט, תציעו שיפורים והצעות, מה שבא לכם, זה בטח אחד מעשרות מפרטים שאני עוד אבחון לפני הרכישה שאמורה להיות בעוד חודש (אמור להשתנות הרבה בחודש הזה?) מפרט: סה"כ מחי…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים בתקציב 3.5K לא מעניין אותי הרעש ולא אוברקלוקינג... אני מחפש מחשב חזק מספיק שיריץ משחקים חדשים על גראפיקה גבוהה ורזולוציה 1680X1050 [יש לי מסך רחב 20"...] אין צורך בציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד וראוטר אלחוטי בכ-3500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית + קצת משחקים. לא צריך להיות קטן (המחשב לא ממש ייצא מהבית), ועדיף כמובן מסך גדול (15.4). עדיפות לחנות באיזור כפר-סבא או רעננה. תודה!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.