עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתחיל ללמוד חודש הבא טכנאי מחשב ורשתות ואני צריך מחשב נייד לשימוש שם אם זאת אני גם השתמש בו לסרטים,מוזיקה ומשחקים קלים וכמובן איטרנט שלא יהיה מסך קטן מדי ולא גדול מדי,שיהיה בגודל סטנדרטי ממוצע אחד מהמשחקים שאני רוצה שיעבוד עליו להנ"ל הדרישות שלו: Pentium II 400 or above 256 MB or above RAM 600MB or above 32MB or above 3D Display Cards with DirectX support זהו כעקרון... האם התקציב מספיק?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by Amit_Rab,

היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Psy,

שימושים - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס אין צורך במסך הארדיסק אני יכול להביא חיצוני אז זה גם לא בעיה - לא חייב הארדיסק גדול אם זה יחסוך בעלות אפשר לחסוך גם בצורב DVD כי יש לי אחד כזה חשוב שיהיה עם לפחות 3 , 4 ג'יגה זיכרון פנימי עוד דבר שהוא הכי חשוב, אני מחפש מארז קטן, כמה שיותר קטן ככה שהלוח אם צריך להתאים לכזה איפה אני מוצא דבר כזה ? אני רוצה מחשב נייח אבל שיהיה קומפקטי ולא עם מארז רגיל תודה !

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by edenbendavid,

היי .. ברצוני לקנות מחשב לצורכי סאונד (מיני אולפן הקלטות) וגם לצורכי עריכת סרטים ותמונות ברמה חובבנית.. אשמח לקבל הצעות לשידרוג או הצעות לחיסכון... ולקבל הצעה לגבי מארז שקט. * הכי חשוב לי לדעת האם המחיר מתאים למפרט או שהוא יקר מידי.. אטרקטיבי..וכו' תודה לעוזרים.. מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.5 Ghz 12 MB 1333 MHZ מחיר : 1472 ¤ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 Intel® P35 DDR2 מחיר : 520 ¤ זיכרון: KINGSTON DDR2-800 PC-6400 2048MB LC 5 מחיר : 209 ¤ דיסק קשיח1: SEAGATE ST3160811AS 160GB SATA 2 7200 Barracuda 7200 מחיר : 195 ¤ דיסק קשיח2 :SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200. מחיר : 260 ¤ כרטיס מסך: Gainward BLISS 8600GT 512 MB PCX TV DVI מחיר : 298…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. שלום HWzone אני מתכנן לקנות לקראת אמצע החודש הזה את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ומה צריך לשנות מעבד Intel Core 2 Quad Q6600BOX 1524 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 742 ש"ח דיסק Western Digital WD2500AAKS 250GB 361 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח מארז NZXT Apollo w/o PSU 423 ש"ח ספק לבחירתכם ק.מעבד Scythe Infinity 268 ש"ח ________________________________________________________ סה"כ ________________________________________________________ כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 2300 ש"ח (noacomp) ________________________________________________________ ה…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  6. אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. *שואל באופן כללי המעבד שלו זה Intel® Pentium processor T4300‏ 3 ג'יגה ו כרטיס גרפי חיצוני NVIDIA GeForce G 103M 512MB האם אפשר יהיה להריץ משחקים(משחקים לא כבדים כמו למשל כמו פיפא או פרו וכו..) על הדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. היי. ברשותי נייד בן שנתיים, שלאחרונה נראה כי צריך להחליף לו סוללה. הנורה של הסוללה מהבהבת לי , וזה לאחר שהורדתי את בהירות המסך ועשיתי את שלל ה"טריקים" שצריך כדי לא לאמץ אותה. אני עובד עם הנייד אך ורק בחיבור לחשמל, ולכן לא מוצא את הטעם בלהחליף את הסוללה. השאלה שלי היא האם אי החלפה עלולה לגרום לנזק עתידי כלשהו, למרות שהמחשב עובד נטו בחיבור לחשמל. תודה לעונים!

11. Started by OPQ,

שלום אני חבר שלי מחפש מחשב נייד בינוני שיבוא עם מצלמה ומיקרופון מובנה.. הצרכים שלו מהמחשב הם גלישה באינטרנט עריכת מסמכים ותמונות שלא יהיה חלש מדיי ולא חזק בשביל משחקים תקציב 2500 ל 4000 תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by PsyDream,

טוב לפני שאתם בונים לי את המפרט אתם יכולים להגיד לי מאיזה אתר מומלץ לקנות כי אני הבנתי שיש פה כמה אתרים שלוקחים ריבית.... זה אחד 2 בקשר למפרט....אני רוצה מעבד קונרו וזיכרון ג'יגה מספיק....דיסק של 160 ג'יגה....וכ.מסך ג'יפורס 7600 gt ....וזהו תודה...

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  13. שלום אני לא מבין שום דבר בתחום מקווה שתעזרו לי אני צריך נייד בשביל לחבר לאינטרנט ולהוריד דברים באימיול ובנוסף לצפות בסרטים ולצרוב DVD וגם לשחק במשחקים. תגידו לי איזה משחקים אפשר לשחק עם נייד כי הבנתי שהכ.מסך הוא ממש מעפן הכוונה במישחקים... איזה סוג פחות או יותר אני אוכל להריץ על הנייד. מקווה שתעזרו לי וחשוב שיהיו לו פיצ'רים חיוניים ומועילים.... תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Tim_N,

שלום רב מחשב זה שייך לאבי ומדי פעם אני משחק בו ב Call of Duty 4. המשחק רץ בצורה מעולה אך יציאת האוורור של המאוורר (בצד) פולטת אוויר חם ביותר. התקנתי את SpeedFan ואני רואה כי טמפרטורת כרטיס המסך המקסימלית שהגעתי בעת המשחק היא 84 מעלות וטמפרטורת המעבד הגבוהה ביותר הינה 79 מעלות. כרטיס המסך: Nvidia Quadro FX 770M (9600M-GT based) המעבד: Core 2 Duo T9400 2.53 GHz האם טמפ' אלו לא גבוהות מדי? אם כן, האם יש משהו אשר אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה. בנוסף- התוכנה מציגה 5 ערכים שונים של ACPI. מה זה? עריכה: כרטיס מסך 87 מעלות, ליבות 81 מעלות. אני אפסיק לשחק עד שאקבל תגובה, זה נראה לי ממש גבוה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. שלום אני זקוק למעבד, לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וספק כוח. התקציב שלי הוא בסביבות 1400 ש"ח ואם אפשר פחות אז בשמחה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לשימוש ביתי הכי הכי פשוט שיש כמו אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. עדיפות שהרכיבים יהיו מ- KSP או SKYPC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. שלום, מחפש מחשב נייד חדש, המטרה היא לרוב לאימייל+אינטרנט, אך לפעמים גם לסרטים וסדרות. - גודל מסך - היום יש 15.6 וזה מתאים לצפיה בסרט או סדרה, זה פחות או יותר גם הכיוון (עם אופציה לאינץ אחד פחות אם יתאים מבחינת שאר הדרישות...) - משקל - המחשב יהיה בעיקר בבית, אז סוגיית המשקל יותר זניחה, למרות שקל תמיד עדיף. - זמן סוללה - של 4 שעות לפחות יהיה טוב. - תוספות - WIFI N כמובן, חשובה יציאת HDMI. - דיסק קשיח - לפחות 500 GB. - כרטיס מסך - יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך קצת יותר טוב מהגנרי, אם אי פעם אחליט להריץ משהו מעט כבד יותר (משחק פה ושם..) - אמינות! הנייד האחרון היה של HP Compaq והוא היה זוועה. נשלח לתיקון כ-4 פעמים בשנה הראשונה שלו... התקציב לא גדול, כ-3000 שקל מקסימום, אשמח ל…

17. מצאתי משהוא שיקנה לי בארה"ב נייד, מה הדרך הכי זולה לשלוח לארץ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by izhark,

סןף סןף החלטתי באמת לקנות מחשב עם המעבד שיש לי - E8400 לא מתוכנן OC עכשיו או בעתיד בניתי את המפרט הזה: Arctic Cooling Freezer 7 LP, יחידות 1 ¤95 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3668 GIGABYTE GA-EG31MF-S2, יחידות 1 ¤350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3944 PQI DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3931 WD 250GB 7200RPM 8MB SATA2, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1165 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2737 ASUS RADEON HD3650 512MB DDR2 SILENT MAGIC PCI-E EAH3650 SILENT MG/HTDI/512M, יחידו…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. אני התחלתי עכשיו שנה א ואני צריכה מחשב נייד. הדברים שאני צריכה בעיקר הם office,יש לי איזהשהי תוכנת שרטוט ממוחשב שאני צריכה להשתמש בה שהיא די כבדה autodesk inventor 2008. (מי שמכיר) חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות.אני צריכה שיהיה wifi,אם אפשר bt גם נחמד אבל לא חובה. ואני צריכה שהוא ישרוד לי 4 שנים :-\ כמה זה אמור לעלות פחות או יותר? (גם אם זה חורג מהתקציב תגידו,אני יכולה להגדיל אותו אולי). האם יש הבדל משמעותי במחירים בין רשתות כמו באג,אופיס דיפו וכו' לבין חנויות פשוטות שאני רואה בעיר?והאם המחשבים באותה איכות? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. Started by tsuriel,

לגרפיקה,ואנימציה וקצת למשחקים בלי מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. שלום חבר מחפש נייד והוא שם עין על הלנובו SL 500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode=315 איך הוא ? במחשבים ניידים אני לא כל כך מתמצא אבל בנייחים אני מכיר בערך את החומרה, לאיזה מעבד ה-T5870 למשל מקביל ? ולאיזה כרטיס ה-9300 מקביל ? (המטרה היא לא גיימינג אבל אם אפשר עדיף להכניס גם כרטיס שיריץ משחקים אפילו על LOW) האם יש משהו יותר טוב בתקציב ואני מדגיש - להביא מאייבורי בלבד או דגמים של לנובו מכל חנות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by dindon,

אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  23. עזבו חלק חלק האם ניתן להרכיב מפרט כולל הכל במחיר טוב יותר מזה? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 כפול 2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze צורב LG GH22 SATA x 22 Black מארז אין לי מושג איזה אבל אמרו לי משהו מאוד פשוט.. ושאני לא צריך משהו גדול ומפואר כי המערכת הזו יכולה לקרר את עצמה טוב מאוד גם בלי מארז ענק..

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. היי לכולם אני מחפש מחשב נייח לעריכת וידאו עד תקציב של 4500 שח בערך (גמיש טיפה) לא כולל מסך ואביזרים נילווים, 1. תקציב 4500 שח עם גמישות קטנה ממש אם יש הבדל גדול באיכות 2. השימוש הוא לעריכת וידאו לא הכי כבדה (חתונות ארועים קליפים וכאלה חלק מהפוטייג הוא 4k וחלק 1080 וכאלה ) 3. לא צריך מסך או דברים אחרים רק פי סי 4. לא אין חלקים שאפשר להוסיף 5.לא חשוב השקט זה מחשב לעבודה 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.לא צריך מערכת הפעלה או אופיס או הרכבה 8.חשבתי לקנות מאייבורי או קיאספי אבל פתוח לכל הצעה 9.הקניה מתוכננת כמה שיותר קרוב (אפילו השבוע אם יש מבצעים מיוחדים ליום הבחירות ) 10.לא אין יציאות או חיבורים מיוחדים שנדרשים 11.כן…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים