ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המפרט שלי הוא כזה: 1.5GB RAM DDR1 400+ MHZ X600 readon series 256mb 330GB hard disc pentium 4 3.0 GHZ קניתי את המחשב הזה לפני קצת יותר משנה. עכשיו תראו, אני גיימר והיום כל משחק חדש שיוצא אני לא יכול לשחק חלק! סתם לדוגמא המשחק spiderman 3 זוחללללל אצלי.... אפילו CALL OF DUTY 2 אני לא יכול לשחק 100% חלק על מקיסמום גרפיקה... אני צריך להוריד לשימוש לDX7 כדי לשחק חלק...(שהוא יצא בכלל לפני כמה שנים...) בקיצור אני מאוד מבואס מהמחשב שלי מהבחינה הזאת(משחקים). אז השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך לשדרג ולמה לשדרג וכמה יעלה השידרוג? (בשביל שכל משחק ירוץ אצלי חלק על מקסימום) ארקדי.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכנסתי בטעות אורז לתוך המקלדת... סתם שאלה שעלתה בי, איך מנקים תמקלדת?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן והמערכת תשמש גם…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברים! לקראת לימודי אנימציה ואומנויות המסך בבצלאל (ומאוחר יותר גם בלונדון), אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישרת אותי נאמנה בכל מה שקשור לעריכה גרפית, עריכת וידאו באיכות גבוהה במיוחד, מידול תלת מימדי, רינדורים מאסיביים ועיבוד של אנימציה. המחשב צריך להיות עוצמתי מאוד, מהיר במיוחד וחזק גראפית (משום שמדובר בעיבודים גרפיים מפורטים לצד רינדורים כבדים, אני מניח שהתוצאה צריכה להיות קרובה למחשב גיימרים עוצמתי). העבודה העיקרית שלי תתבצע עם התוכנות: adobe photoshop, adobe illustrator, adobe premiere, sony vegas, flash mx, 3d max, maya, ו- zbrush בגרסאותיהן האחרונות. האנשים שהתייעצתי איתם בנושא עד עכשיו התחלקו לשתי אסכולות: מק ופי.סי. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין, ואם אכן הבחירה הנכו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגיימינג קל-בינוני. לא משחקי היי-אנד, אבל שיריץ משחקים כמו פיפא ופרו אבולושן. התלבטות בין שני המחשבים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20099 אילו מבין שני כרטיסי המסך טוב יותר? ובכללי, איזה מחשב עדיף? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים, המחשב שלי בזמן האחרון מתחיל לעשות בעיות (המעבד מים שלי קצת סדוק + אחרי הרבה זמן של אוברקלוק למעבד גם קצת ירדו הביצועים) ואני מחפש להחליף לוח מעבד זיכרון (לDDR4) וכרטיס מסך. המחשב הנוכחי שלי הוא: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB מחפש לדרג לi7 . תקציב 7000 ש״ח עם חריגה 7500 ש״ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התעניינתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16360 אני יודע שהחברות ששולטות היום בשוק הם HP, DELL, ACER וכו'. לא שמעתי כ"כ ביקורות על סמסונג. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לעבודה בעיקר עם תוכנות שמאמצות את המחשב לכן אני צריך מחשב חזק אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל המחשב כולל: מעבד לוח אם זכרון מארז + ספק דיסק קשיח צורב דיוידי ללא מסך ללא מקלדת ועכבר וקירור טוב כי אני רוצה לעשות אובר קולוק למחשב אז שכל החלקים יהיו הכי טובים לאובר תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקציב בכלל לא משנה אז תרגישו חופשי כי כל המטרה היא המפרט של המחשב , ועד כמה טוב ואיכותי . למשחקים כבדים,עם OC בינוני ,ללא ציוד הקפי, אפשרות לשקט מסוים אבל לא חייב בקשר למסך תרגישו חופשי מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 : "SLB8W" - BOX בקשר לכרטיס מסך (רק AMD-ATI) לדוגמה : כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - RETAIL
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחרי שיטוט בפורום, שיחה קצרה וחיפוש באתרים אחרים, הצלחתי להרכיב את המחשב הבא. אני לא יודע מה חסר לי בו, כי המחיר יצא די זול. חוץ מזה אני מתלבט באשר לכרטיס המסך (פרטים בהמשך). חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה שקט, שיריץ טוב פוטושופ בתמונות ענק (תמונות של 4X4 מטרים ב-300DPI ויריץ משחקים) לא כתוב במפרט איזה מארז. מגיע עם ספק כח JSP-Tech EZ-cool 450W REAl ומאוורר 12CM מעבד Intel E5400 לוח אם או Asus P5KPL G31 או Gigabyte GA-G31M-ES2L דיסק קשיח Western Digital 500GB זכרון פנימי Kingston/ceon 4GB DDRII 800MHZ יש אפשרות לשדרג לזיכרון Geil עם DBT וצלעות קירור אלומיניום ב-60 ש"ח יש לי מסך 32'' (וסביר להניח שבחיי המחשב הזה אחליף למסך גדול יותר) וכאמור אני משחק פה ושם ומשתמש הרבה בפוטושופ…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה וגם בדילמה. אני לא מצליח לעשות שיחזור לנקודה ההתחלתית ז"א לנקודה שרק התקנתי את המחשב . אם אני אעשה פורמט אני עלול לאבד את הWIN 7 המקורי וגם את אחריות היצרן . מה דעתכם ועצתכם בשבילי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב שישמש בעיקר לילדים לאופיס/אינטרנט ומשחקים, בנוסף אשתי מתכננת קצת עבודות פוטושופ ואילוסטריטור. לא משחקים כבדים במיוחד ולא צריכים לרוץ בפריים רייט גבוהים . המפרט כנראה: Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מארז כולל ספק Antec VSK4450B-U3 ATX Mid Tower Black 450W השאלה היא לגבי כרטיס המסך, מה עדיף (לא יכול להוסיף יותר כסף ולא רוצה משומש)? האם משנה ה-1GB או ה-2GB ברמות האלו? כ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש חוות דעת על שני המפרטים הבאים שימוש אינטרנט\אופיס בעיקר http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=214&keySearch= מחיר 3990 ש"ח http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= מחיר 5990 ש"ח נא עזרתכם, מבקש התייחסות רק לדגמים הנ"ל שכן זו האופציה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכי כבדים שיש בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V BF3 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לומר תודה לכל צוות הפורומים שפה שעזר לי רבות בהרכבת מפרט המחשב שלי! פשוט מקצועים מעבר לכל דמיון יודעים לרדת עד לפרטים הכי קטנים ולהסביר! להלן המפרט שלי: לוח אם: ASUS COMMANDO מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ ספק כח: THERMALTAKE TR2 500W זכרונות: CORSAIR DDR2 XMS2 1GB (2X512MB 800MHZ עתיד להוסיף עוד 2 ג'יגה של ג'י סקיל מארז: RAIDMAX SMILODON צורב DVD: SAMSUNG WRITEMASTER X18 SATA כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX8800 GTS 640MB מחיר כולל:6180 ש"ח. שוב פעם תודה לכל מי שתמך ועזר. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-