ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל את עצתכם לגבי מפרט המחשב שברצוני לרכוש (מיד לאחר שאני יקבל את הגושפנקה האחרונה מכם). המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים החל מגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD , עבודה מול PhotoShop ברמה מאוד מאוד בסיסית, וכמובן משחקים (הכותרים החדשים שכולכם וודאי מכירים), רזולוצית מסך FHD 1920X1080 . מעוניין גם בתמיכה של USB3.0 . OC לא צפוי. כמו כן חשוב לציין שלא כול יום אני רוכש מחשב, ולכן אני מודע לחשיבות של מערכת חזקה ככל שתהיה, בתקציב הנ"ל (3500 ש"ח) למען אריכות ימים טכנולוגיים. אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. להלן סקיצת המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 קירור למעבד: מאוורר C…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 אלף אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן (בלי מסך רק המחשב עצמו ) אני צריך שתגידו לי מפרטי מחשב שאתם מציעים לי לקנות ...
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי 1. אודה לכם לגבי איזה מאוורר עדיף עבור מעבד Intel Core i7 3770 3.4 Ghz א. scythe katana 3 cpu cooler for intel only ב. המאוורר שבא בקופסא יחד עם המעבד 2. איך ניראה לכם המפרט הבא(עבור אחותי, סטודנטית, מחשב למטרת אינטרנט, אופיס וכו'...) לא משחקת ולא משתמשת בתכנות גרפיות חזקות: דגם מחשב: Desktop Intel® i7 3770 3.4Ghz - iVB4 מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1מאוורר למעבד: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 1לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte Z77M-D3H-MVP s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, PCI-E, VGA 1 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1כרטיסי מסך: Gigabyte GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית אפורה בדיוק באמצע במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או להוציא אותה ולמרוח חדש משלי? תודה מראש כך נראה החדש [ATTACH=CONFIG]9775[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
איך המפרט הזה לOC ? אני יכול להגיע איתו לתוצאות טובות בOC קירור אני יקנה בנפרד! יריץ לי הכל על V.H ? בעיקר GTA IV על V.H הכי חשוב..!! איזה ווינדוס כדאי לשים לדעתכם? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ATH' 4600X2 AM2 AMD COMPUCASE 6A19 BLACK 300W LG H30N SATA DVDX18 BLACK HITACHI 160GB 8MB SATA2 MSI AM2 K9AGM2-FIH X1250 AMD KINGSTON 1GB X 2 DDR2 667MHZ
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה המפרט,המחשב עולה 3300 ש"ח. Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus IPIBL-LB (Benicia) (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Bearlake G33 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Hynix HYMP112U64CP8-S6 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Samsung M3 78T6464QZ3-CF7 [ TRIAL VERSION ] DIMM3: Hynix HYMP112U64CP8-S6 [ TRIAL VERSION ] DIMM4: Samsung M3 78T6464QZ3-CF7 [ TRIAL VERSION ] BIOS Type AMI (04/21/08) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 …
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני ובת זוגי עובדים יחד בעסקי האנימציה, והגיע הזמן להחליף את המחשבים המקרטעים. ואני זקוק לעצתכם המבינים בדבר. הערות חשובות עיקר העבודה היא על תוכנת פלאש (אנחנו לא מתעסקים בתלת מימד, אפשר להתחשב בכך בכרטיס מסך ממה שהבנתי). אחד המחשבים (לא חובה ששניהם) צריך גם להריץ פרמייר (תוכנת עריכה) ואפטר אפקטס ברמה גבוהה. שאלה האם כדאי לכלול במפרטים כונני sata? הבנתי שזה יכול להמהיר לנו את העבודה. ואם כן מה בעצם להתקין/ להפעיל מהם, בקיצור איך להשתמש בהם בצורה המיטבית. תודה חבר'ה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא כזה: 1.5GB RAM DDR1 400+ MHZ X600 readon series 256mb 330GB hard disc pentium 4 3.0 GHZ קניתי את המחשב הזה לפני קצת יותר משנה. עכשיו תראו, אני גיימר והיום כל משחק חדש שיוצא אני לא יכול לשחק חלק! סתם לדוגמא המשחק spiderman 3 זוחללללל אצלי.... אפילו CALL OF DUTY 2 אני לא יכול לשחק 100% חלק על מקיסמום גרפיקה... אני צריך להוריד לשימוש לDX7 כדי לשחק חלק...(שהוא יצא בכלל לפני כמה שנים...) בקיצור אני מאוד מבואס מהמחשב שלי מהבחינה הזאת(משחקים). אז השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך לשדרג ולמה לשדרג וכמה יעלה השידרוג? (בשביל שכל משחק ירוץ אצלי חלק על מקסימום) ארקדי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכנסתי בטעות אורז לתוך המקלדת... סתם שאלה שעלתה בי, איך מנקים תמקלדת?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן והמערכת תשמש גם…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי חברים! לקראת לימודי אנימציה ואומנויות המסך בבצלאל (ומאוחר יותר גם בלונדון), אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישרת אותי נאמנה בכל מה שקשור לעריכה גרפית, עריכת וידאו באיכות גבוהה במיוחד, מידול תלת מימדי, רינדורים מאסיביים ועיבוד של אנימציה. המחשב צריך להיות עוצמתי מאוד, מהיר במיוחד וחזק גראפית (משום שמדובר בעיבודים גרפיים מפורטים לצד רינדורים כבדים, אני מניח שהתוצאה צריכה להיות קרובה למחשב גיימרים עוצמתי). העבודה העיקרית שלי תתבצע עם התוכנות: adobe photoshop, adobe illustrator, adobe premiere, sony vegas, flash mx, 3d max, maya, ו- zbrush בגרסאותיהן האחרונות. האנשים שהתייעצתי איתם בנושא עד עכשיו התחלקו לשתי אסכולות: מק ופי.סי. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין, ואם אכן הבחירה הנכו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגיימינג קל-בינוני. לא משחקי היי-אנד, אבל שיריץ משחקים כמו פיפא ופרו אבולושן. התלבטות בין שני המחשבים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20099 אילו מבין שני כרטיסי המסך טוב יותר? ובכללי, איזה מחשב עדיף? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים, המחשב שלי בזמן האחרון מתחיל לעשות בעיות (המעבד מים שלי קצת סדוק + אחרי הרבה זמן של אוברקלוק למעבד גם קצת ירדו הביצועים) ואני מחפש להחליף לוח מעבד זיכרון (לDDR4) וכרטיס מסך. המחשב הנוכחי שלי הוא: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB מחפש לדרג לi7 . תקציב 7000 ש״ח עם חריגה 7500 ש״ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-