עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AMD 64,

שלום, גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש הגיע הנה המפרט שבניתי(מKSP).המחשב הוא בעיקר למשחקים,סרטים ואינטרנט -ללא ציוד היקפי(כלומר מקלדת,עכבר,מסך-רק מה שיש במפרט למטה)וגם ללא מחשבות אוברקלוק.התקציב הוא 5000 עם חריגה ל5200.אשמח לשמוע תגובות,הערות והארות. http://img168.imageshack.us/my.php?image=47361145cg3.jpg מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by almogila,

שלום רב, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב שהציעו לי לרכוש כדי לדעת האם זה מתאים לצרכים שלי והאם זה מחיר טוב מפרט המחשב הוא DELL Inspiron 1520 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T7250 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: GMA X1300 מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 7.1 channel stereo sound רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרט…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. המחשב הוא לשימוש אישי פשוט - אינטרנט, אופיס, צריבות, משחקים הכי פשוטים, סרטים מדי פעם... אני יודע שהוא לא משהו אבל המחיר די טוב לדעתי (חדש תקין עולה בסביבות 3600 ש"ח). דגם המחשב HP Media Center G7020· בעל מעבד: Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz· זכרון: 1024MB· דיסק: 120GB 5400rpm SATA· כונן אופטי: צורב DVD Super Multi בשכבה כפולה · תקשורת: 802.11b/g· מסך: 15.4" WXGA High Definition Brightview מסך בבהירות גבוהה· כרטיס מסך: Intel Accelerator Graphics media X3100· זכרון גרפי: עד 251MB· רמקולים איכותיים: Alte קישור למפרט מלא: http://shops.netpay.co.il/hp/g7020ej_ds_israel.pdf תודה!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן זה המפרט שלו amd 3000+ oc 1.98 2giga ddr 400 kit ati x800 gto abit an8 ultra maxtor 60g maxtor 30g wd 160g sata מארז של thermaltale skall ספק corsair vx450w ברצוני לשדרג בסביבות ה3 אלף מפנדה השימושים הם קולנע ביתי מתחבר לlcd 32 חיבור hdmi בונוס רציני עבודה כללית וקצת משחקים לא צריך ציוד היקפי אבל אם אפשר לדחוף מסך חדש בגודל 20 יהיה אדיר תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. לא חייב לנצל את כל התקציב כמובן :-) פירטתי את כל מה שנראה לי רלוונטי, אם השמטתי משהו, אשמח להשלים. תודה רבה מראש ! מחפש מפרט למחשב פיתוח (Microsoft .NET Development) חזק ומהיר. חשבתי על QUAD עם לפחות 2 ג'יגה זכרון (אולי אפילו יותר ?). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט (הדברים הנ"ל כמובן שוליים), ובעיקר לפיתוח. אין צורך בהתחשבות במשחקים (אולי אריץ פיפא או NBA), ולכן כרטיס מסך סטנדרטי יספיק. גם מבחינת סאונד אין צורך במשהו מיוחד, לדעתי מספיק מובנה בלוח האם. חשוב לי שהוא יהיה שקט, ולא ירעיש, אין צורך במארז מרהיב מבחינת לדים וחלונות, אלא שיהיה מעוצב יפה, נקי ומודולרי. חשוב דיסק קשיח אחד גדול ואחד קטן יותר, או שנים בינוניים (למשל, 2 דיסקים של 250), כאשר אחד ישמש בעיקר את…

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שימוש עיקרי במחשב - אינטרנט ואופיס, לעתים עבודה במספר חלונות במקביל. בנוסף מדי פעם גם משחקים בינוניים ברזולוציות סבירות, ופעם ב.. איזה סרט. כרטיס מסך במחשב - Sapphire 2600XT 256MB DDR3. קיבלתי המלצה רק על PHILIPS 200W6CS 20'' קישור: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1811&category_id=1093141af90a7d2d1113ef2e655411a3 עד כמה המסך הזה יתאים למשחקים שאני ארצה להריץ מדי פעם? יש למישהו המלצה למסך נוסף? אם למסך רחב אשמח אם יהיה בו PIVOT כדי שאוכל לעבוד בנוחות על מסמך אופיס יחיד. תודה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by Nasok,

שלום רב, אבא שלי רוצה מחשב חדש והוא החליט שלמרות הוא לא צריך מחשב כ"כ חזק הוא רוצה מחשב עד 4K וכל מה שהוא יעשה איתו עבודות תכנות וכל מיני שטויות לא יודע אולי לראות סרטים אינטרנט וכו'. אמרתי לו שבשביל זה מחשב ב1.5K יספיק אבל הוא מתעקש. אז חשבתי לפנות אליכם שתוכלו לבנות לי מפרט כזה. הוא מאוד רוצה לקנות את המעבד E6550 ו4GB זכרון (אין לי מושג למה הוא אומר שהוא רוצה VISTA וכו' וכו') וגם 500GB דיסק קשיח. אם תוכלו לעזור לי ולבנות מפרט מספיק טוב או כמו שהוא מגדיר מחשב שאני קונה ולא מתעסק איתו יותר. תודה רבה לכולם..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by sfrish,

שלום, רכשתי היום Lenovo ThinkPad R61ie האם יש הבדל בינו לבין Lenovo ThinkPad R61i? כלומר, האם יש משמעות ל'e'?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. אני זקוק למפרט של מארז+ ספק, מעבד , לוח אם, זיכרונות (2 GB ביחד), כרטיס מסך טוב (Radeon), צורב DVD , דיסק קשיח (200+ GB) הכל במחיר כולל של 2000- 3000 לא עובר את ה3000. אני בניתי לעצמי אבל גיליתי שאני צריך עוד דברים. ועוד דברים. כמו מין חיבור מהספק לכרטיס מסך למשל Radeon X1950GT לפעולה טובה. זיכרונות CL 4. ספק אני מעדיף ספק זול וטוב שישרת את המחשב שלי. הכל מהאתר http://www.gibornet.co.il/ או מכל אתר שיש תאפשרות לקנות מנתניה. תודה רבה על ההשקעה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. שלום. אני צריך מחשב חזק ביותר שהולך להריץ CENTOS5 64BIT, עליו VMWARE ואז 8-10 מכונות וירטואליות שיהיו WINXP. כרגע הדיסקים הולכים להיות ללא RAID או LVM ועל כל אחד מהם יהיה חצי מהמכונות הוירטואליות כדי לחלק את העומס. כל מכונה וירטואלית צריכה להיות עם 40GB דיסק וכמה שיותר זיכרון. איו חשיבות לכרטיס מסך. מערכת ההפעלה הראשית היא CENTOS5 ולכן כל הרכיבים צריכים לתמוך בה. המארז חייב להיות כמה שיותר קטן וקומפקטי. המפרט שיש לי כרגע ביד הוא: Intel Core 2 DUO E6750 GigaByte GA-G33M-DS2R 8GB RAM 2 x WD2500YS 2X PCI ethernet 1gbs case:foxconn DH841 אשמח לשמוע הצעות ייעול. תודה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by PsyDream,

אז ככה: אני צריך מחשב בין 5000-5700 שקל..ללא ציוד היקפי ובקשר ל-oc אולי למעבד בקטנה..רצוי מארז שיראה גם טוב. *חובה q6600 *חובה 8800gt 512m עכשיו אני רוצה מפרט ב-foxpc ומפרט ב-tms כי אני עדיין מתלבט בין שתיהם.. בקשר למפרט ב-foxpc אני קונה שם את ה-8800gt xfx alphadog xxx כי החברה הזולה היחידה שיש שם זה twintech ואני לא מתכוון לקחת אותם..ויש להם גם זיכרון 4g עם 800mhz שעולה רק 500 שקל..נכון שאני לא רציך את זה אבל שיהיה לעתיד..וגם יש מצב קטן אבל עדיין יש מצב שאני מתקין ויסטה..למה בחרתי דווקא את הכרטיס מסך הזה.זה בגלל שהוא הכי חזק מכל הכרטיסים שיש שם שלא עבר oc...ואני לא מתכנן כרגע oc לכרטיס מסך עד שבאמת אני יצטרך.. בקשר למפרט ב-tms בניתי כבר שם זה יוצא לי איזה 5100... ברור שכ…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dennispo,

שלום אני רוצה לקנות מחשב שישמש רק כ-HTPC. חשובה התמיכה ב-HD, שיהיה קטן, שקט וחסכוני (לפי הסדר הזה). אין צורך בכרטיס טלויזיה ושום ציוד היקפי אחר (יש לי Hauppage WinTv 150 MCE + מקלדת MCE + אם צריך גם כ.קול של creative עם יצאה אופטית) כמו-כן אני מתקוון להריץ עליו VISTA - עדיף לפי דעתי ל-HTPC הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤354 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם INTEL BLKD945GCNL NEWBURY LAKE ¤375 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKD945GCNL כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤341 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT6…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. היי... אני זקוק מפרט לחבר ב 2200 לאינטרנט וסרטים. ללא ציוד הקפי. תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. אני מתלבט בין ACER ASPIRE 5920g http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1205 לבין dell Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm האם הבבדל במחירים מצדיק לקחת את ה ACER ? איזה יותר טוב?? מבחינת מהירות הספק סוללה וכו.. ומה ההבדל בין דיסק קשיח 200GB 5400 rpm לבין 120GB 7200 rpm אני יודע שזה קשור למהירות השאלה אם זה משהו מורגש ומה עדיף לקחת?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ל2-3 שנים הקרובות בתור סטודנט. כאשר מלבד השימוש המשרדי אני צריך לבצע גם עבודות גרפיקה ( PS, Illuastrator, Flash וכד'). כמו כן הייתי שמח שתהיה לי את היכלות להתקין עליו מחשקים (ברור לי שאולי לא את החדשים שהם אבל משהו סביר COD, FIFA וכד'). לא מתכננן OC, רק שיהיה יציב ויעיל. כמה פקטור כדאי לתת לשם החברה שממנה יקנה (Toshiba, Lenvo, HP וכד'). תודה מראש, צחי

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by assafg,

זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 אני שוקל או לשדרג ל כרטיס מסך 8800GTS 512MB בתוספת של כ-700 שקל, או לקנות זכרון עם latency 4-4-4 בתוספת של כ-600 שקל או אולי 4G... מה אתם אומרים? איך כדאי לשפר?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום מעוניין במפרט מחשב עם הפרטים הבאים: ראשית, אני מוכן לחרוג ממסגרת התקציב אם בתוספת כספית נמוכה אני אקבל תמורה טובה. (כלומר אם לדעתכם כדאי להשקיע עוד קצת ולקחת משהו יותר טוב, אל תחסכו את זה ממני) שנית, לא מעניין אותי העיצוב או אם הוא עושה רעש. שיעבוד בצורה אמינה, מהירה וטובה כמה שיותר זמן. מעבד - הייתי רוצה מעבד טוב שיגרום למחשב לעבוד מהר. זיכרון - ככל הידוע לי כמה שיותר זיכרון יותר טוב. לכן נראה שהכי כדאי אחד הסוגים של 2x1GB לוח-אם - הייתי רוצה לוח-אם שיתמוך בשינויים ותוספות עתידיות. הערה: זה המסך שאני קונה (מחוץ למפרט): http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1382 (VIEWSONIC VP930B 19'' LCD) - אשמח להערות בנושא. כונן קשיח - הוא בעדיפות יותר נמוכה מבחינתי מ…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by moshel7,

התקציב הוא 3000 ש"ח והכי חזק במיסגרת תקציב זה מבלי להחתפשר בכרטיס-המסך והמעבד אים אפשר

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by eli33,

בשל הצורך לעוד מחשב בבית ובגלל שאין מקום לעוד מחשב נייח והסיבה שאני לא הולך לשחק בו כמעט בכלל משחקים אלא רק להשתמש לגלישה באינטרנט ועבודות החלטתי לקנות מחשב נייד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה על מחשב טוב. וחשוב לי גם שיראה יפה. השימושים יהיו בעיקר לעבודות ב visual studio גלישה ו- office . לפי מה שהבנתי המחשבים של לנובו עושים בעיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני לא חושב שאני אקח נייד של לנובו. חשבתי בערך על מסך 15 כי 17 זה כבר גדול מדיי לטעמי והמחשב לא יהיה ממש נייד. כמו כן לא חייב להגיע עד לסכום המקסימלי של התקציב אפשר גם פחות. בכל מקרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  21. ההערות מתייחסות לאופציה השנייה, עם מערך ה-SLI: - לוח אם - חבל לקחת NFORCE. עדיף לקחת ABIT P35 PRO, שעולה כ-900 שקל. אותם ביצועים, אוברקלוקר טוב בהרבה, ועולה פחות. לפי ביקורות באינטרנט, זהו הלוח המשתלם ביותר לSLI. - זכרונות - זכרון 2GB 800MHZ CL4 ניתן למצוא בסביבות ה320 שקל (G.SKILL וOCZ). - כרטיסי מסך 8800GT אפשר למצוא ב1300 כל אחד (של חברת PALIT). וזה כבר ~600 שקל פחות מהמפרט אצלכם. בכסף הזה אפשר להחזיר למפרט את הQ6600 (הפרש של 300 שקל), להחליף לתרמלרייט 120 EXTREME (כולל מאוורר יעלה בסביבות ה350 - 60 שקל מעל הV1). ועדיין נשארים עם 200 שקל בשביל מארז יותר טוב, או לחילופין לקנות 4GB זכרון במקום ה2, או להחליף את ההארד דיסק במערך רייד של 2X250 (עם חריגה קטנה). הערה: המחירים…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by jan_p,

המחשב מיועד להריץ משחקים תוכנות וצפיה בשידורי HD רצוי שהמעבד יהיה Q6600 , ברצוני גם לכלול בסכום מסך 22 של סמסונג . אני צריך להחליט עד מחר . אני הולך לרכוש כנראה בסקי פי סי..... תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  24. רוצה לבנות 2 מחשבים המבוססים על על המפרט הבא: מה שחסר לי זה לוח אם מעבד וכרטיס מסך... מחשב אחד ישמש יותר למשחקים והשני עם נטיה "משרדית יותר "+ סרטים אבל עם יכולת להרצת משחקים גם כן. למחשב הראשון אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח מעבד ~600 ש"ח וכרטיס מסך עד 1000 ש"ח למחשב השני אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך משולב טוב ~500 ש"ח ומעבד ~550 ש"ח מארז compucase 6A19B דיסק קשיח western digital wd2500AAKS ספק כח jsp tech ps 1000 450w זיכרון Geil DDR2 2048MB 800MHZ צורב sony-nec AD-7170S כרטיס רשת אלחוטי EdiMax EW7128128PCI נראה לי שעדיף AMD אבל אני לא סגור על זה אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by johnwoo,

המיפרט שלי הוא: AMD 3700 זיכרון 2 GIGA GEFORCE 7600 GT ברשותי מסך CRT בין 5 שנים ואני עובד איתו על רזולוציה 1024X768. כרגע אני משחק במשחקים חדשים (COD4, THE WITCHER), על הגדרות די גבוהות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אני מעוניין לקנות את המסך DELL 2407. הרזולוציה שלו 1920X1200. על פי המיפרט שיש לי, כדאי לקנות את המסך, או לחכות ולשדרג גם את המסך וגם את המחשב? אני לא רוצה לקנות מסך איכותי כזה (עולה כמעט 4000 ש"ח), ולהתפשר על הגדרות מינימום בכל המשחקים. מה אתם הייתם עושים במקומי (אני בטוח רוצה את המסך הזה ולא מעוניין במסך אחר)?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים