עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jepe81,

שלום, מבקש המלצה למחשב HTPC שמיועד לניגון סרטי 4K. ללא משחקים. חשוב שיהיה קטן ושקט. תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אבא שלי הולך לקנות מחשב נייד לעצמו ורציתי לדעת עם המפרט הבא שווה את הכסף intel pentium m715 1.5 ghz (המעבד הוא דותן עם 2 מגה קאש) memory mb 256 h.d 40 gb ati mobility redeon 9200 64 mb ieee1394 interface combo dvd&cdrw קורא כרטיסים sd/mmc intel rp/wireless 2200 802.11 b/g פשוט רציתי לדעת האם זה שווה 7500 שח בבקשה תענו לי מהר כי מחר בצבריים אבא שלי הולך לקנות את המחשב

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. שלום וברכה, מתחיל בקרוב ללמוד, מחפש לדעת מה לקנות. תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by MtK,

הי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה קל במחיר 6000ש"ח. הוא בעיקר לעבודה בהרצאות, OFFICE ודברים בסגנון. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לנייד לצרכי עבודה משרדית. הדרישות החשובות הן: מעבד - Core 2 Duo זיכרון - 1GB מסך - 15" כרטי רשת כרטיס רשת אלחוטי WIFI אם יש גם blue tooth מה טוב סלוט PCMCIA מודם אנלוגי מובנה משקל - מתחת ל - 3 ק"ג סוללה - אם אפשר בסביבות 3 שעות. התקציב הוא 5500 ש"ח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. הי, אשמח לקבל המלצה עבור נייד, כשעיקר העבודה היא ניתוח קבצי נתונים גדולים (לפעמים דרך EXCEL), וכתיבת קוד לצורך בניית אפליקציות מתאימות. כעקרון, הזכרון החיצוני צריך להיות גדול ככל הניתן, ואני מתלבט לגבי צורך ב-SSD וכן מעבד שיתאים למשימות הנ"ל. מסך - 14 -15.6 אינטש. גרפיקה והרכב מעטפת לא מאוד משמעותי. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  10. כמו שהכותרת אומרת , מחפש מחשב לסטודנט מעוניין בכרטיס גרפי חזק שיתן לשחק משחקים שנה שנתיים... חשוב שתהיה אחריות ליותר משנה . אשמח להמלצות של חברות (של לפטופים) ואיפה מומלץ לקנות . תודה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. מחשב נייד לאדריכל לא לתלת- מיימד אבל בעל יכולות מולטימידיה אחריות חשובה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Aviad6,

הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. כי שנאמר מפרט ב 2,500 עד 3,000 שקלים. המטרות שלו זה בעיקר גלישה באיטרנט, אך גם סרטים ומשחקים. לא מבין גדול בנידיים אז יש לי שאלה שאולי תישמע לכם מצחיקה. אני רוצה שיהיה לי איטרנט האם אני אמור לשלם על זה בנפרד או שאני קונה נייד שמיועד לאיטרנט אני מקבל את זה בחינם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by omri4,

שלום לכולם. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב נייד ב 5000 אלף ש"ח לשימושים של אינטרנט אני טס לארה"ב וצריך שהאינטרנט יפעל מהר בלי תקיעות וזה תציעו רק מחנויות של אזור הדרום עדיפות לחנויות שבב"ש אני משלם באשראי וגם אני קונה wirless כך שאם צריך משהו מיוחד בשביל זה אז תשימו גם יום טוב

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Oranl,

שלום, אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד שייעודו הוא עבודה בהתניידות. אינטרנט, אופיס ויישומים קלים. חשוב שהוא יהיה בתקציב הנ"ל, עם זמן סוללה ארוך ועדיפות למשקל קל ול-2 ג'יגה זיכרון פנימי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by moshemaman25,

היי אני חושב לקנות מחשב מחול זה המפרט אני ריך אוו בעיקר ללימודים אבל גם קצת למשחקים לא משחקים ממש כבדים. משחקי און ליין אז מה אתם אומרים ? המחשב יעלה לי בסביבות 330$ (יד שנייה ) Dell Inspiron N5010 (R15) - Original from Dell Corp. Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz) Memory : 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB) HDD : 320GB Display : 15.6" WLED DVD : 8X DVD-RW Drive Graphic : 1GB ATI Radeon HD Web Cam : 1.3MP Reader Card : 7 in 1 Interface : 3xUSB, 1xHDMI, 1xVGA, 1xHeadphone, 1xMicrophone Color Case : Black

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by generalA,

שלום אנשים אני בחיפושים אחרי LAPTOP שנתוניו יהיו: מהירות 1700 לפחות. זיכרון 512MB מהירות 300 לפחות. כרטיס מסך מתקדם למשחקים לא יזיק. יציאות USB X2 2.0 Fire Wire X1 S-Video PS2 לעכבר חיצוני (ללא יציאה נוספת למקלדת חיצונית) כונן אופטי Dvd Reader+Combo RW Burner בנוסף חובה שיהיה לו כ. Wi Fi כי יש לי באוניברסיטה שידורי אינטרנט חינם וזו המטרה העיקרית בקניית המחשב נייד הנ"ל. המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה- 6000 - 8000 שקלים. חובה חברה אמינה שהוכיחה את עצמה עם מינימום (ובאמת מינימום) של תקלות בניידים ואמינות ושרידות גבוהה לנייד. כמו כן סלרון לא נכנס לקטגוריה שלי בשום פנים! אגב מהם הפירסומים אודות Intel Centrino ו- Dothan וכל אלו ?... ומהם ההבדלים ביניהם ?...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. הי. קרובה שלי מתחילה לימודי גננות, ובמסגרת הלימודים זקוקה למחשב נייד לצורך עבודות גרפיקה קלות. עכשיו, נכון שאמרו לה שהיא תצטרך להתקין Photoshop, Coreldraw וגם Illustrator, אבל לעניות דעתי - לא מדובר בגרפיקה באמת ברמה גבוהה. אשמח לשמוע הצעות למפרט שלא יעלו על הסכום של 3500-3700 ש"ח (כל שקל חשוב, ולכן אם ניתן לקצץ - נראה לי שעדיף). בינתיים היא קיבלה כבר הצעה מחנות, המצ"ב. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by danielle_dadu,

שלום, אני מתחילה באוקטובר לימודי אדריכלות בטכניון, שמעתי שאין מה להתפרע עם מחשב בשנתיים הראשונות, אבל אני עתידה לרכוש בכל מקרה ורציתי המלצות למפרט שיחזיק לי כמו שצריך תוכנות כבדות הנדרשות כמו אוטוקאד, סקאטש אפ וכו'.ושלא יהפוף להיות עגלה אחרי שנה. התקציב הוא בין- 3500 ל4000 ש"ח, ואת המחשב יביאו מארה"ב. תודה, דניאל

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום חברים. אני צריכה ייעוץ למפרט למחשב נייד, למטרת עבודה בתוכנות אופיס, אנדרואיד סטודיו(לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד: תכנות בxml, java וכו') ותוכנות גרפיות - photoshop,indesign. שיהיה עם חיבורי wifi, bluetooth, צורב וכמובן חיבורי usb. סוללת 4 תאים לפחות. אם יש אפשרות לשני הארדיסקים, אחד שיהיה ssd והשני רגיל. (האם שווה לי לרכוש הארד דיסק 500 gb מוהנה ולרכוש ssd ולהרכיב בנפרד?) תקציב עד 4.5 k. (רצוי פחות...) משקל - עד 2ק"ג. באיזור המרכז. רוצה לרכוש בהקדם. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר לימודי תואר ראשון בהנדסת תוכנה ומתלבט איזה מחשב נייד לקנות, או איזה הכי טוב לעבודה בתכנות. לא חשוב לי משחקים, יותר חשוב לי מהירות, וביצועים ושיהיה ניתן להריץ תוכנות בקלות. התקציב שלי הוא 5500 ש"ח בערך, למרות שגם חריגה קטנה תהיה אפשרית. אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות. תודה רבה וערב טוב, שגיא

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים