ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב משרדי לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים(לא נדרש HD) ותוכנות בסיסיות כגון אופיס. העיבוד הגרפי היחיד שנדרש הוא ברמה של לצפות ב- streaming תוך גלישה באינטרנט. מחיר בין 1000 ל - 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי. את המפרט הבא לקחתי מהאתר של ksp, והייתי מעוניין לשמוע דעות לגביו: מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים: Zalman SZ CC92HS CPU Coole לוח אם: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות: (DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 (X2 דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך: מובנה במעבד Intel HD Graphics 2000 כרטיס קול: On Board 5.1 Channel Audio צורב: Sony Optiarc AD-728…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
עברו חודשיים ועכשיו הם החליטו שממש כדאי לקנות מחשב. אז זה מה שבניתי, רק רציתי לדעת אם יש המלצות חדשות: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤333 צורב די.וי.די: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: FOXCONN TLA002 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE מחיר: ¤245 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB מחיר: ¤139 רמקולים ואוזנ…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לבית של חברה שלי, לשימושים משרדיים בלבד. ללא שום OC (וגם לא הכנה לזה). המשחק הכי מתחוכם שמשחקים איתו זה שולה המוקשים... לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז+ספק, הארד דיסק, כונן דיסקטים, צורב, מקלדת+עכבר. לא צריך מסך!!! ניסתי לבנות מפרט מ-KSP, אבל לא מצאתי מארז נורמאל, אין לי מושג איזה צורב לקחת, וחרגתי קצת מהתקציב של עצמי (שאני לא יכול להרשות...) מעבד - 960 Core2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 1 לוח אם - GigaByte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 525 זיכרון - Memory 667Mhz 512MB TwinMOS 2 560 כ.מסך - GigaByte 7300GS 256MB DDR2, DVI, HDTV, PCI-E 1 385 דיסק - WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 300 מ…
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: (SKYPC) סה``כ מוצר 558 Intel Core 2 Duo E7300 Tray 528 GIGABYTE GA-EP43-DS3L 343 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 661 Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe 320 Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 109 Pioneer DVR-215D Black X20 DVD 189 Thermaltake Wing RS 100 237 FSP BlueStorm II 400W 35 Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM 113 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 10 פריטים 3,093 ¤ סכום כולל מע``מ ייעוד המחשב הוא בעיקר משרדי, ומשחקים קלים לילד בגיל 13-14. כמו-כן אני רוצה לקחת כבטחון את אופציית ה - OC. דבר נוסך מאוד חשוב הוא השקט. כמה שיותר שרט יותר טוב. אילו שינויים צריך לדעתם לעשות אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח. …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר לבנות מחשב משרדי "פלוס" (הכוונה לכזה שיוכל להריץ גם משחקים קלים על כרטיס מסך מובנה בצורה סבירה) וצריך המלצות למחשב הכי טוב שניתן להשיג במסגרת המגבלות והתקציב. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, הורדות, משחקים קלים (שיוכלו לרוץ בצורה סבירה על כרטיס מסך מובנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך בנפרד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כן, שיהיה מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגהבייט 6. האם יש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא צריך במיוחד אבל עדיף שיהיה שקט ככל האפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מ…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחשב לחברה לכן חשוב שיהיה אמין ושלא תאכל לי את הראש עם תקלות ובעיות. תקציב עד 3000 ללא חריגות, אם אפשר פחות יהיה נחמד. שימושים הם משרדי + גרפיקה פוטושופ וקצת תוכנות גרפיקה מזדמן אין צורך במסך. צריך עכבר +מקלדת + רמקולים. שקט חשוב אבל לא בצורה מוגזמת. הייתי אומר 5. לא מתוכנן אוברקלוק. מערכת הפעלה חייבת להיות מותקנת חלונות 7 בגרסת HOME. אין עדיפות לחנות. מעדיף מארז קומפקטי. אין צורך בשדרוג עתידי למעבד/זכרון. מתלבט האם כדאי לקנות מחשב מהחנויות הרגילות או ללכת על מותג. האם יש מחשב מותג במחירים האלה שכולל אחריות בבית הלקוח?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי. ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל. תודה זיו
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ללא דיסק קשיח וללא ציוד היקפי ורציתי לקבל בבקשה את חוות דעתכם. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כבדות וקלות ובעיקר הרבה מולטי טסקינג (ריבוי משימות), כלומר יוצא לי לעבוד עם תוכנת צריבה + 10 טאבים פתוחים של האינטרנט + כיווץ בווינראר וכדומה. הכנתי מפרט כזה (מבוסס בחלקו הגדול על מפרטים באתר) : מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-G33-DS3R ¤639 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39235 זיכרון SuperTalent DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤136 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (לא עקרוני) ¤186 כמות:1 http://skypc.co.il/p…
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעונים. אבקש את עזרתכם למפרט למחשב שיעודו הוא בעיקר פוטושופ עם קבצים של 200-300 מגה. חשוב לי מאד שיהיה שקט. הרדיסק 250 GB שדרוג עתידי בתודה בועז
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אודה על דעתכם על המפרט הבא- עבור סבא וסבתא לאינטרנט בעיקר. חשוב לי לשאול לגי אפשרות UPGRADE בעתיד של מערכת זו. האם צריך כרטיס מסך לשימושים אלו? כנראה שאוסיף למארז כך שלא יהיה גנרי. המלצות? CPU : AMD Sempron 64Bit Socket 754 +3100/1.60Ghz Motherboard : Gigabyte GA-K8N51GMF for AMD Socket 754 VGA : Onboard High Quality Geforce 6 Memory : Super Talent 512Mb of 400Mhz DDR LAN : 10/100Mbps OnBoard Sound : Onboard 8-Channel For Home Theater HDD : Hitachi S-ATA 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Case : Midi ATX SPL 6208 400W Color : Silver Floppy : Optional תודה, איל. Optical Drive : ASUS DVD-ROM IDE Silver Keyboard & Mouse : Logitech Internet Pro With Optical Mouse
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט למחשב משרדי חזק עם מערכת הפעלה VISTA אנגלית 64 ביט תקציב 3500 - 4000 ש"ח חשוב הרבה USB ואפשרויות לחיבורים אחרים ורצוי אינטל
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הייי, אני צריך מפרט לסבא שלי לצורכי עבודה משרדית פחות או יותר המפרט צריך להיות בסיסי ואין סיבה שיהיה יותר מזה רק אני רוצה כרטיס מסך נפרד (כדי שיהיה אפשר לחבר 2 מסכים), חייב IDE, לא צריך לא דיסק קשיח ולא כוננים וכן צריך עכבר, מקלדת ו19" של LCD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות אבל לא יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר גלישה באינטרנט ICQ ...ומשחקים קלים יחסית כמו SIms 3 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר Sims 3 ICQ FaceBook ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש מסך בגודל 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, למרות נסיונותי לפענח את ההמלצות בפורום לא הצלחתי להגיע למסקנה מה המפרט הנכון ביותר עבור שימושי מטלב בעיקר. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ומטלב (אין דרישת גרפיקה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך מסך ולא ציוד הקפי נוסף 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין חשיבות לעיצוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט העיקר שיהיה אמין 9. האם מתוכנן OC? לא מתכונן OC תודה רבה לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי, 1. המחשב שלי בן 7 והגיע הזמן לשדרג, יש לי מערכת קירור מים Custom Loop שאני מתכנן להשתמש בחלק מהרכיבים שלה במחשב החדש. 2. המחשב משמש אותי לעבודה משרדית ביום יום, ולעיתים גיימינג (בינתיים ברזולוציה של 3440x1440 בקצב של 60Hz). 3. מתוכנן לשדרוג למסך, מקווה להישאר ברזולוציה דומה אבל עם 144Hz. 4. אני מתלבט בין רכישה של המפרט הבא לבין המתנה למעבדי אינטל דור 10 ולכרטיס מסך אנוידיה 3080Ti. לפי כל מה שקראתי ההרכזה צפוייה ממש בקרוב... אולי מיד אחרי תקופת הקורונה. המפרט: Intel i7-9700KF 16GB X 4 (64GB Total) DDR4 3600Mhz CL16 Intel 660p 2TB SSD Samsung 970 EVO Pro 500GB SSD Asus 2080Ti כל הרכיבים הנ"ל י…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אין צורך במסך או ציוד היקפי, התקציב המקסימלי הוא 6000 ש"ח ללא חריגות,שידע לסחוב VM, Visual Studio, פוטושופ(עריכות צילומים), לא מתוכנן שדרוג, כי אני רוצה המחשב הזה יסחוב לי כמה שנים קדימה, נגיד 3-4 שנים. רצוי שיהיה בו כונן 128 של SSD ועוד כמה טרות בכונן רגיל. הייתי שמח לקבל מידע על מחשבים עם 64GB זיכרון, אילו לוחות אם תומכים בזה והאם הוא יכול להיכנס בתקציב ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב מיועד לתיכנות עם תוכנות כבדות כגון : vs2005 ו jdev. כמו כן לסרטים/מוזיקה. משחקים - לא משחקי פעולה, ולא משחקים כבדים מדי, ולכן אני לא לוקח כרטיס מסך כ"כ חזק. (אני גם לא צריך איכות יותר מדי מטורפת במשחקים. אני אסתפק באיכות ממוצעת) משחקי תפקידים בעיקר סגנון diablo ו titan quest. ועכשיו אני גם חושב לשחק ב oblivion שיכול להיות שכן צריך כרטיס מסך חזק דווקא. דבר נוסף, אני מפעיל די הרבה תוכנות במקביל בד"כ. כמו כן אני מתכוון כנראה להשתמש בויסטה. ואני צריך ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. הרכבתי מפרט ואשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם. הרכיבים שאני לא ממש סגור עליהם זה המארז לוח האם המסך (שסתם לקחתי אקראית) חובה מסך 19 אינץ. והכרטיס מסך. (יש העדפה למארז יפה …
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה פרטים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?\ -- בין 1500 ל-2500 באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) -- בעיקר תכנות ועריכה גרפית דו מימדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. -- לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -- אני לא צריך כרטיס קול או כרטיס מסך מטורפים, מספיק לי ONBOARD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? -- אני מעדיף שזה יהיה אצל SKYPC כי …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 3000 שקל , למטרות תיכנות בלבד . כלומר חשוב שיהיה מהיר אבל ללא שום יכולת גראפית , הארד דיסק סטאנדרטי , בלי מסך , מקלדת , כוננים למיניהם ... תודה מראש על העזרה !
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שהתקציב מספיק אבל אם יש צורך אפשר לחרוג גם ב 1000 שקל חקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הולך להריץ הרבה מכונות וירטואליות הרבה מהדרים שימוש גם בMATLAB מידי פעם ישוחקו בו משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY BATTELEFIELD וחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ישוחק בFHD ו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך ש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 השקט מאוד…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן כולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ואני מתרגש (-: אני עוד לא סגור על מפרט סופי, אבל רצית לשאול מה אתם חושבים עד כה ולקבל הצעות להמשך: CPU- 4770K Cooling : Kraken x60 - push/pull MB: asus z87Pro Ram: G.skill 32GB kit 2400 MHZ לגבי האחסון אני על הגדר, יש לי OCZ VERTEX 3 256GB, ואני שוקל להריץ ברייד0 עם עוד אחד, או פשוט לקנות אחד של 512 (כנראה אלך על 840P). מבחינת צרכים: לא משחק על ה-PC, ככה שלדעתי הכרטיס מסך במעבד יספיק. כן מקמפל גם פרוייקטים גדולים, ובד"כ יש לי יותר מ-VM אחד פתוח. חשוב לי מאוד הביצועים של האחסון ויכולת מולטי ת'רד טובה מהמעבד. אני עובד עם שלושה מסכים, אבל שוב לא במשחקים ככה שזה לא באמת אמור להשפיע יותר מדי. אני בטוח אלך על אוברקלוק, למרות שאני לא אשתגע…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודה ולימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, אינטרנט ומעט סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודות תכנות ב-C וJava. וכמו כן מתכנן להריץ אובונטו על VM. אשמח להריץ את הכל בצורה חלקה למדי. אופן שימוש תדיר (8 שעות ביום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני. השימושים שלי הם תכנות (visual studio) ובמקביל גלישה באינטרנט. אני מתכנן להתקין XP אבל אני רוצה את האפשרות לעבור בעתיד לויסטה בלי צורך לשדרג חומרה (למעט אולי זכרון). כמובן שחשוב שיהיה מחשב אמין ומהיר. התקציב הוא 2500-3000 ש"ח (רק הקופסה, ללא מסך). יש לי 2 מפרטים אופציונליים. מפרט א' - סה"כ 2700 ש"ח: Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 ש"ח GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 485 ש"ח 4 X DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value 360 ש"ח Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E 305 ש"ח Hitachi DeskStar 320GB SATA II 260 ש"ח Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata 150 ש"ח Hec Compucase 6C28 Midi Tower No PSU …
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב לניגון סרטי 4K מלאים גדולים וכבדים שירוץ חלק. מלבד זה עבודה באקסלים וגלישה רגילה. חשבתי על מעבד 4650G. מאחר ויש לו ליבה גרפית אז זה יחסוך לי הוצאה של כרטיס מסך. השאלה האם הוא יכול להתמודד עם סרטי 4K כבדים באופן חלק? תודה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניגון סרטי 4K כבדים, עבודה משרדית וגלישה. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף לה…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-