ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כבר יום שלם מחפש בכל מני אתרים דגמים של מחשבים ניידים עם טכנ' חדשה של core duo מישהו יכול להמליץ על דגם מסוים או על ניסיון שלו בתחום. תקציב בערך עד 8000 חייב להיות לפחות מעבד 1.6, זיכרון 512MB/533MHz-667MHz DDRII, מינימום 60GB דיסק קשיח וכרטיס וידאו לא INTEL פנימי אלה או של ATI או של NVIDIA. מצאתי כמה דגמים של LG ו של ACER. ויש מלא דגמים באתרים אבל מעניין למה לא מבאים אותם לפה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב בין 1400 ל 1800 ש"ח. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים. אם אפשר תרכיבו שתי מפרטים אחד צנוע יותר ואחד קצת יותר יקר במגבלות התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 1400-1800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אינטרנט,משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, …
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד שיהיה בשימוש בעיקר בבית, אבל שיהיה אפשר גם להוציא אותו מהבית מידי פעם, בלי לשבור את הגב. אני צריך שהנייד יכלול כונן DVD (ויהיה מסוגל לעשות גם Boot מה-DVD), ואני צריך שהמסך של המחשב הנייד יהיה מסך מאט. שני הדברים האחרונים הם סופר קריטיים: צורב DVD, ומסך מאט. אחרי שיחה עם חברים, המליצו לי על ה-3460. ה-3360 לא יהיה רלוונטי כיוון שאין לו כונן DVD.. (בניגוד ל-3350 שהיה לו.. אבל ב-60 הורידו את הכונן DVD כי המחשב בעצ נהיה Ultrabook) השאלה שלי, האם באיזור המחיר הזה - סביב 3K, יש עוד מחשב נייד ששווה לי לבדוק לפני שאני מחליט וקונה? השימושים שלי הם מגלישה, ועד פיתוח תוכנה בעזרת Visual Studio. לא ממש אשחק במשחקים, לכן זה לא משפיע בכלל. אודה לאנשים שהיו בהת…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? היה לי כבר מפרט מוכן והכל עם מחיר אבל הוספתי את המאורר ואני לא יודע בדיוק כמה זה יוצא הכל אם מישהו יכול לברר לי את המחיר של כל המפרט דרך KSP אני אשמח מאוד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אממ אני הולך לקנות מחשב חדש ואחרי פול התלבטויות ואחרי שכל פעם אומרים לי עוד משו ועוד משו החלטתי לבוא לפורום ששמעתי שהוא הכי מקצועי... המפרט שאני מתכנן כרגע המחשב מתוכנן לעתיד הדיי רחוק (3~) שנים הכל מנוצל כמו שצריך? המסך ינצל את הכרטיס מסך דיי טוב לא? מתוכנן OC, הקירור הספק והמארז מספיקים לאחד נחמד, לא ? בינוני-משמעותי עכשיו עוד שאלה.. רציתי בהתחלה HEC אם TT 550 ואמרו לי שהTT לא טוב, למה ? והHEC? כי אין לי כל כך כסף ל600 הזה המחשב מיועד למשחקים כבדים, עבודה חלקה בתוכנות כמו פוטושופ ובקיצור מחשב מהיר.. גם חשוב שיהיה שקט עכשיו אני ממקבל הצעות לשיפור אבל הקטע שאני לא יכול לעלות את זה אפילו בשקל.. גם את התקציב הזה עדיין לא אשרו לי אבל זה בטיפול.. בקיצור אם יש לכם ה…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם כל החלקים יתאימו (במיוחד האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם??) כמה לדעתכם אמור לעלות והאם יש שידרוג מאוד נחוץ רכיב דגם מעבד Intel® Core 2 Duo E8400 לוח אם Gigabyte P35-DS3L p35 דיסק קשיח 32 mb 500 GB Seagate זכרון 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8800GS 384MB PCIe מקלדת ועכבר מקלדת ועכבר אופטי Logitech רמקולים Creative SBS A31 מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק Thermaltake 450W W0146RI תודה מראש!!! בבקשה מהר קונה היום האם הכרטיס הזה יעבוד במהירות פחותה עם הלוח הנוכחי או לא יעבוד בכלל?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב של בין 4 וחצי לחמש כולל מסך. כעיקרון אני רוצה כרטיס מסך טוב , ומעבד .. חשבתי על מסך 20 אינץ -22 . אבל שיתאים למשחקים עם גרפיקה תודה אור .
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/rdet.jsp?poid=383144 כשאני עובד עליו כל פרק זמן מסוים של בערך 10 דק' עד 20 דק' המסך נכבה והמחשב לא מגיב. רציתי לדעת מה עלול להיות הגורם לבעיה וכיצד אוכל לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מוזיקה ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DAW באופן כבד, VISUAL STUDIO\IDE\סביבות תכנות שונות (debian) באופן תדיר-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2-3, Wargame, Fallout:New Vegas, S.T.A.L.K.E.R -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאיל…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש פלטת מאווררים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה אני צריך מפרט ב5 K למשחקים עם כול הציוד ההקיפי.. הנה התשובות: 1) תקציב?5850 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד)משחקים,מדי פעם וורד ומדי פעם אינטרנט 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה)הכול כולל מסך דק 17 ורקולים ומקלדת ועכבר אותו צבע למשל:שחור ושחור או לבן לבן או כסוף כסוף כנל גם למארז 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכול 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אינטל 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו)לא 7) האם…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק fifa 2010 ומשחקים דומים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ה AMD K7 הזקן שלי נהרס וכרגע יש לי בבית רק מחשב שחד (זה שבצד). בזמן הקרוב אבא שלי יקנה מחשב חדש ב 3000 שקל או פחות, הגעתי בערך למפרט סופי ורציתי לשמוע על הלצות לשינויים. חשוב לציין שאבא שלי מתנגד ל OC (לא ברור לי למה) ושאני רוצה מעבד של INTEL, לא חובה חלקים מ SKY כי אני לא קונה משם. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=9…
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צריך מחשב חזק למשחקים שיחזיק לפחות שנתיים למשחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בעבודה התקלקל הספק במחשב. ספק גנרי כלשהו. הוא היה מחובר לאל פסק כלשהו. האם יש להתאים את הספק החדש לסוג האל פסק? או שאני יכול לקנות כל אנטק או סיסוניק ולא תהיה בעיה? אשמח לקבל תשובה זריזה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה צריך להחליף במפרט הבא (הועתק ממדור המהמומלצים עד 3000 ש"ח), בכדי להתאימו למעבד E8400? חוץ מהמעבד כמובן פריט מחיר דגם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1050 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 140 לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2H HDMI Intel Socket 775 mATX Motherboard 620 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם …
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים של סטודנט ויהיה עד 5K. המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, אופיס, תכנות (ECLIPSE למשל) ותוכנות מקצועיות כגון MATLAB (אם כי שימושים פשוטים ביותר). מסך עד 14' ומשקל המחשב בסביבות ה 2-2.5 קילו. כמו כן, אני אשמח לדעתם על המחשב DELL VOSTRO 1310. תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ההזיכרון השאלה אם כל הזכרונות מתאימים ואיך אני יודע אם הזכרונות מתאימים לדוגמא http://cgi.ebay.com/Samsung-2GB-2x-1GB-PC2-5300-DDR2-Laptop-Memory_W0QQitemZ140213216439QQihZ004QQcategoryZ152542QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנייד הבא: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751448 השימושים הם אופיס ואינטרנט איך המעבד שלו? (1.5GHZ - לא קצת איטי?)
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הנ"ל לעבודה משרדית. אשמח לקבל אישור/הצעות לשיפור. האם הזכרונות של TRANSCEND בסדר? תודה! מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 300ART Black כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מקלדת: סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי טס ביום שישי לארה"ב, ואני שוקל לבקש ממנו שיקנה לי מחשב נייד משם. מטרת המחשב היא עבודה משרדית - אופיס אינטרנט תיכנות ומידי פעם סרטים. * גדול המסך - רצוי שיהיה בין 12.1 ל 13. * המשקל בהתאם, שיהיה קל ונוח * זמן סוללה - כמובן שכמה שיותר, יותר טוב. מקסימום אני אקנה בעתיד סוללה עם 6-9 תאים * אין צורך בשלל יציאות מיוחדות. ברור שיהיה נחמד לקבל DVI/HDMI אבל לא חובה. לדעתי גם אין צורך ב eSata כרגע (או שמה כן?) * בלוטות' - כן אסנכרן את הפלאפון שלי עם הנייד * גדול מינימלי של HDD - שיהיה מעל 160-250. אני לא הולך להעמיס עליו המון, בשביל זה יש מחשב נוסף. שווה לחפש כונן SSD? * צורב DVD, אני מניח שבניידים שאני מחפש לא מגיעים כונן/צורב DVD ואני ממש לא לחוץ על זה * אחריות בי…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המחשב הבא?... מחשב פנטיום 3 733 256 מגה זיכרון פנימי כרטיס ג'י פורס 2 64mb 40 ג'יגה הארד דיסק w.d סידי רום 52x כרטיס רשת intel כרטיס קול creative 4.1 מודם פקס 56k תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. אתמול, לאחר שהמחשב עמד כמה דקות מבלי שאתעסק בו (קרה פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או Safe Mode ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) לא יודע אם יש קשר או לא, אבל בדיקת טמפ' העלתה ששתי הליבות עובדות סביב השישים מעלות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-