עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Azam,

אהלן, מחפש מפרט עם ה-3080 שיצא בקרוב. אני יודע שאין לזה עדיין מחירים מפורסמים בארץ, אז בעיקרון מפרט מתאים שישקלל עלות של עד 3K לכרטיס צריך להתאם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000, אפשר להגיע עד ל-7500 אם זה סופר משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by vladk,

אני מחפש להשוות בין N100 עם מסך 15.4'' (הנפוץ) מול N100 עם מסך 14.1''. בחנויות באיזור המרכז לא ראיתי את הנייד עם מסך 14 כדי להתרשם (כולם עם 15.4''). מישהו ראה ויכול להגיד שם של חנות שיש בה תצוגה כזו? תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  3. הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by agam12,

מעבד:intel core i7 920 2.66Ghz 8MB L3 Cache s1366 לוח אם:asus P6T SE (LGA1366 Core i7, intel X58, DDR3 1333PCI-E x 3) זכרונות: patriot extreme performance 3X2 GB DDR3 1600Mhz Kit PVT36G1600LLK דיסק קשיח:W.D. 500GB 7200 RPM 32MB SATA 2 כרטיס מסך:sapphire radeon ATI HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2 X DVI 2 X HDMI צורב: LG DVD X22 LightScribe Sata Retail מארז: CoolerMaster CM 690 Black ספק כוח: Chieftec 750W 24 Pin מערת קירור: Thermaltake V1 AX 110mm Blue CPU מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium Heb 64 Bit המחיר ששילמתי הוא: 6330 ש"ח כול המערכת שכתבתי אינה כוללת מקלדת, עכבר, מסך, וכו'.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by LENOVO,

ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: ‎10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה ‎Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם -- כפי שתוכלו לראות מימין, אני מומחה לרשתות ואינטרנט בפורום רשתות, אבל לפני מספר שבועות קבלתי הזמנה לתערוכת CES 2010 שמתקיימת בלאס וגאס. CES היא תערוכת האלקטרוניקה הבידורית והמחשוב הגדולה ביותר בעולם ומציגות בה כ-2,500 חברות מהגדולות ביותר בתחום. את ההזמנה לכנס, על תקן של עיתונאי ועורך אתר אינטרנט, קבלתי מאנשי יחסי הציבור של התערוכה, על בסיס הפעילות של אתר NetCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com. חדשות ומידע מהתערוכה ניתן לקרוא בבלוג שלי. הפוסט על המחשבים החדשים של ASUS נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=80

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by ilankt,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מידול בתלת מימד, עבודה עם תוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, Matlab וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא צ…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by achiya1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) אולי סרטים טיפה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיפות למסך קטן כדי שהמחשב יהיה קטן וקליל לסחיבה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף שתהיה מצלמה מובנית,צורב רצוי גם. * משקל רצוי? כמה שפחות הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר ומעלה שהסוללה לא תיהרס אם המחשב מחובר להטענה עם הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth? לא חושב שצריך,במקרה שמפעילים נקודת גישה מהפלאפון צריך בלוטות'? אם כן אז צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SD, או שילוב - דורש mSata) קשה לי להאמין שאפשר במסגרת התקציב SSD ולכן…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בכולופן המפרט שלי: amd 3000+ s754 gigabyte k8vm800m 2X512 ddr adata gf6800 nu עכשיו...נפתח לי חלון הזדמנויות לשדרג את המערכת הזו ל- intel dc 2.66 some 945mobo 1gb ddr2 667 ati x800xl לתת את המערכת שלי להוסיף משהו כמו 1000-1300 שקל ולקבל את המערכת הזו... עכשיו אני יודע שהפרש הביצועים שאני אקבל לא שווה 1300 שקל אבל השידרוגיות העתידית נדמה לי שדווקא היא עסקה לא רעה... השאלה היא האם לדעתכם שווה לי להחליף את המערכת שלי בזו? כי בעוד שנה עם המערכת שלי לא תספיק לי למשחקים כמו שצריך אני אצטרך לתת הכל לאחי או לחבר ולקנות מערכת חדשה קומפלט....וככה הלוח אם ישמש אותי בעתיד וכך גם הכרטיס מסך (ואם לא הכרטיס מסך אז האפיק של הכרטיס מסך PCI-E) שנית אם כן אז אפשר המלצה ללוח אם לסוקט 775 (עם…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. באיזה מקרים אני צריך לשדרג ממעבד T5800 ולעבור למעבד P8400 ? שמעתי מחברים שאמרו שאפילו בצרכים בסיסיים כמו גלישה סרטים שירים ואופיס וHD כדאי מעבד שהוא לא פחות מ P8400 בגלל זכרון מטמון וFSB יותר גבוהים ומעבד חזק שבאים על ידי ביטוי אפילו בצרכים בסיסיים כמו שצינתי וגם בגלל מערכת הפעלה של ויסטה שמתפקדת יותר טוב עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Rakir,

עכשיו הקירור הוא ענק ולא בטוח אם המארז יתאים לו אם יש לכם הצעות בנוגע למארזים שתואמים לH110 אני אשמח וגם שיתאים לכרטיס מסך שהוא בעצמו 312MM ובכללי מה אתם חושבים על הבילד שהמטרה שלו זה בעיקר לרינדור בתלת מימד, משחקים תודהD:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המפרט בשביל חבר. אין סכום קבוע לתקציב, אבל עדיף המינימום האפשרי. השימוש במחשב יהיה ללימודים (מספרים על דיסק) וישומי אופיס. (בעתיד אולי אינטרנט) בבקשה הוסיפו לינקים לחנות שממנה המפרט או את השם שלה.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by dudik432,

מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Dror Katzir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, ראיתי באינטרנט מפרט גיימינג כבד מאוד, הולך לשחק במשחקים הכי חדשים WITCHER 3 GTA V CRYSIS וכו על ההגדרות הגבוהות ביותר, האם מפרט זה יענה לי על הבקשה ? Intel Xeon Processor E3-1231V3B 3.4 4 LGA 1150 - ARCTIC Freezer i11 CPU Cooler for Intel, 150W Cooling Capacity, 3 Direct Touch Heatpipes, Vibration-Dampened Fan, 23dBA Noise ASUS STRIX GeForce GTX 970 Overclocked 4 GB DDR5 256-bit DisplayPort HDMI 2.0 DVI-I Graphics Card- ASRock ATX DDR3 1333 LGA 1150 Motherboards H97 PRO4- Crucial Ballistix Sport 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600 (PC3-12800) 240-Pin UDIMM Memory- Seagate 1TB Desktop HDD SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Bare Drive (ST1000DM003)- EVGA 500 B1 80+ BRONZE…

16. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי - על איזה דגם של צ'יפסט בדיוק מתבסס הנייד הזה? DV5-1160EJ? כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר את השם של הדגם.... וגם מה הדגם של מודם אלחוטי שיש לנייד זה? גם לא הצלחתי למצוא. מודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by MDLORR,

שוב שלום וחג שמח חברות וחברים. בהמשך להודעה הקודמת שלי התכווננתי על שלושה מחשבים ניידים שאציג פה 1. LENOVO ThinkPad T400 2765-T6U 14.1' 2.53GHz Intel Core 2 Duo processor T9400 2.53GHz L2 Cache: 6MB FSB :1066MHz DDR3 4GB 1067MHz UP TO 8GB MAX 160GB SATA /7200rpm DVDRW 14.1 WXGA TFT 1280 x 800 AMD/ATI M82XT 256MB Docking/Port Replicator IEEE 1394 Fingerprint Reader Express Card Slot External Display Headphone / Line out Microphone / Line in RJ-11 PCMCIA Type I/II RJ-45 3xUSB 2.0 VGA 802.11a/b/g/n Modem Cellolar-Optional Finger Print Reader 4-cell Li-Ion Battery 2.13Kg אחריות בינלאומית לשנה ע"י IBM מחיר :5900 2.Dell Studio 1537 P8400 Intel Core 2…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מחשב בסכום של עד 4000 שקל + - לא כולל מסך ואביזרים נלווים. אני רוצה מפרט חזק למשחקים החדשים. אני לא מעונין באובר קלוק. האם יש כרטיס יותר חזק שאני יכול לקחת ולחרוג טיפה מהתקציב? הרכבתי מפרט ב KSP - האם המפרט הזה טוב? איך הלוח? תודה רבה והמשך יום נפלא

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם על המפרטים הנ'ל (או מה הייתם מוסיפים/מורידים/משנים) - פירוט בהמשך שימושים: אינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פלאש, מקרומדיה - לשימוש ביתי), מולטימדיה ותכני HD. לא ישמש למשחקים בכלל! העדפות: חיבור HDMI, שיהיה שקט במיוחד מה עדיף - מערכת הפעלה 32 או 64? תקציב: בסביבות 2500 ש'ח (עד 3000) תודה מראש לעוזרים! מפרט 1 / מחיר: 2800 ש'ח INTEL Core 2 Duo E7500 2.93GHz, 3MB, 1066MHz, socket 775, BOX MSI G41TM-P33, s.775, G41, 2xDDR2,PCIE,GLAN,uATX SAMSUNG 500GB HD502IJ/7200/16MB/SATA300 2 x KINGMAX RAM DDR2 2GB 240pin PC6400 800MHz Sapphire Radeon HD 5570 1GB DDR3 DVI-I HDMI SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-S223F SATA ANP-355A12 355W MS …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

22. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת ממה בנוי ואיך עובד קירור הגז ולמה הוא כלכך יקר? תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. תקציב של 2600 שקל (ניתן לחרוג מעט) מחשב למטרת משחקים HD4770 והרבה פוטושופ ומוסיקה (מחבר רמקולים של מערכת ביתית) אין צורך בציוד היקפי אני לא רוצה מעבד שפועל בטכנולוגיה מיושנת בשביל ביצועי משחקים טובים אלא אני רוצה מעבד שפועל בטכנלוגיה חדישה ושיהיה רלוונטי בעתיד המחשב צריך להיות שקט (בלי הגזמה) לא מתוכנן OC ויש לי מסך 19" עם זמן תגובה 12ms תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיות, הקרנת תכני HD. מחשב שיהיה מסוגל להריץ אקסל עם המון גליונות ופונקציות. אפשרות לגיימינג זה יתרון, אך לא גורם מכריע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מאסיבי באקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לכל היותר OverWatch ולא חייב אפילו בהגדרות הגבוהות, כמו שצוין, זה לא אספקט להתחשב בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

25. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4K P2415Q.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.