ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך חוות דעת על המפרט הבא. האם יש פה צוואר בקבוק או שהרכיבים מתאימים אחד לשני. אני שם את הZALMAN מקדימה למטה. במארז כבר יש מאוורר אחורי ועליון. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤340 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT XT (OC EDITION) 512MB GDDR3 - RETAIL ¤686 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤208 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤289 ספק כוח: JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL ¤143 קרור למארז: ZALMAN 120mm : ZM-F3 ¤46 מחיר סופי: ¤2241 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי תמחשב כימעט חודשיים. הכל עובד מעולה, בלי שגיאות או משהו אבל מידי פעם אני שומע מין קליק כזה אחד לכמה זמן ואני משוכנע שזה מכיוון הHDD. מה לעשות? המחשב עובד בסדר.. אולי במצב IDLE הHDD מיתכבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי השתחרר ורוצה לקנות לעצמו מחשב נייד שיוכל לשרת אותו גם ללימודים שנה הבאה וגם לשימוש ביתי לשנה הנוכחית. הווה אומר, אין צורך במחשב נייד קטן מאוד שיוכל להתנייד איתו, אבל גם יש חשיבות שלא יהיה מחשב נייד גדול מדי (שיגרום לאי נוחות גדולה מאוד כשירצה כן להתנייד איתו). אני חייב להודות, שבמחשבים נייחים היה לי בזמנו נסיון, אבל במחשבים ניידים, אין לי שמץ. כל שאני יודע זה שצריך מחשב נייד ב3200 ש"ח (כולל מע. הפעלה - וחשוב לו שתהיה בעברית) ולשימוש הכתוב לעיל. אני אשמח מאוד לעזרה ותודה רבה לכולם מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום התקציב בסביבות 1200 ש"ח ללא מסך עבור משחקים קלים עד בינוניים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מחשב נייד - Lenovo G550 (2958A4U מפרט : מעבד - Intel pentium dual-core T6600 2.2GHz זכרון פנימי - 3GB-DDR3 מסך ''LED 15.6 לא יודע מה זה: CPU FSB - 800MHz CPU L2 Cache - 1 MB והבעיה שלי היא: GPU/VPU - Integrated Graphics Video Memory - Shared system memory Graphic Type - Integrated כלומר כרטיס מסך מובנה. עכשיו אני שחקן WoW ואני לא מחפש משהו אדיר , אבל כן מחפש משהו יותר מבסיסי כי כרגע עובד לי סביר על ההגדרות הכי נמוכות כשאני לבד וברגע שאני ארצה לשחק עם 5 אנשים או 10 הוא כבר יקרוס והFPS שלי יורד ל3-5 שזה כבר לא אפשרי. אשמח לשמוע אם יש כרטיס מסך שאני אוכל לקנות? או לחילופין לשמוע שאין אפשרות שדרוג ואני צריך ללכת על נייח?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים אבל לא רק. כשאני לא משחק במחשב (לצערי, רוב הזמן) אני עובד בבית עם המחשב בעיקר בתוכנות OFFICE פשוטות. חשוב לי מאד מהירות התגובה של המחשב (שונא לחכות לתוכנות שיעלו). אני תמיד עובד עם הרבה ישומים פתוחים במקביל (מסמכים, תמונות, תוכנות שיתוף, תוכנות מסרים מידיים, עיבוד סרטים וכו'). בקיצור, אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים חדשים בלי בעיות (שלא כמו כרטיס המסך הנוכחי שלי - RADEON 9700 PRO). אבל לא על חשבון ביצועי מחשב לשימוש משרדי. אני לא מבין גדול במחשבים כך שאני מעדיף לא לבצע המהרות (מפחד להרוס). אהה, כמעט שכחתי, אני ממש אשמח אם הוא יהיה גם שקט. ככתוב, התקציב עומד על כ-7000 ש"ח (מעדיף לא גבוה מזה בעיקר בשל הרצון לא להה…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בתקציב לוחץ למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. התקציב הינו 3-4K עדיפות לכמה שפחות מצלצלים.. המחשב ללא ציוד הקיפי ומסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחשב עם כוח עיבוד חזק , לפחות C2D, מהמעבדים החזקים יחסית לפחות 2 GB זיכרון HDD: לפחות 250, 320 גם יתקבל בברכה יש חשיבות לריבוי יציאות , בעיקר USB, HDMI וכו' כמו כן, זמן סוללה ארוך ככל האפשר בקשר לכ.מסך, אם עדיין יש בעיות עם כרטיסי הGF, אעדיף להמנע מהם (בעיות חום) מבחינת יצרנים, אני פתוח למגוון יצרנים, עם עדיפות ליצרנים מוכרים יותר (DELL , HP ) תודה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מפרט עד 2000שח אפשר לחרוג בטיפה...ללא מסךתצורבתוכל הציוד ההקפי... רק מארז ספק לוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך... תודה רבה! יש לי פה משהו שעשיתי בקייספי צריך דעה שלכם אולי אפשר להוריד במחיר יותר? : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5247 ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
החנות שקרובה אלי ונוןתנת תמיכה טובה עובדת רק באינטל. המחשב לשימוש בייתי + משחקים ברמה בינונית להלן המפרט ללא מסך. לוח אם ASUS P5580VM מעבד Untel GHz 3.0+1M זיכרון 2* 256MB DDR 400 כרטיס מסך GEFORCE 5 5200 FX כרטיס רשת Dynamode 10/100 PCI צורב DVD תוצרת נק. כמובן : כונן 1.44, דיסק קשיח SATA 7200 80 MB 8MB ( מה המספר 8MB מבטא? את הקש של הדיסק?) מה אתם יכולים להוסיף לי? מפרט טוב? עבדו עלי? איך לשפר? האם תמורת אותו מחיר אני יכול לקבל AMD יותר טוב? מה צריך להוסיף למשחקים ברמה גבוהה? תודה לעוזרים !!
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד 24/7 למשחקים כבדים חדשים בעיקר כמו COD MW2, קרייסיס, באטלפילד באד קומפני 2 ועוד בנוסף מפרט שמתאים לסרטים באיכות HD למסך 23 אינץ' FULL HD חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד ולא יתחמם יותר מדי כמו כן שיחסוך בצריכת חשמל לקראת החורף ללא OC אבל שיתאים למערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימייט (שיריץ גם משחקים שמותאמים לXP)
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות לנייד במפרט הבא: מטרות המחשב: ArcGIS Dektop, אופיס, עיבוד תמונות לווין, עריכה דו ותלת מימדית * גודל המסך: לפחות 17 אינצ'. בהיר/מט - לא משנה. * רזולוציית המסך: 1080*1920, FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא בהכרח. רוב הזמן יהיה מחובר למקור כוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA, USB 3.0 * Bluetooth: כן - סטנדרטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 1TB. אם ההבדל בין 7200RPM ל-5400RPM באמת מורגש (מתוכננים קבצים של כמה עשרות ג'יגה) אז 7200RPM. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : כן * האם בתקציב צריך להיכנס …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי מפרט באיבורי מחשבים וזה המפרט: כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 מארז:ATOP Gladiator Silver/black 500W זכרונות:ELIXIR 1024B DDR 400MHZ לוח אם:GIGABYTE GA-M55SLI-S4 מה אתם חושבים על המחשב ב4000
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת (ניתן לחרוג קלות) ואם אפשר מקלדת ועכבר אלחוטיים, מה טוב, אני מהצפון כך שחנויות עדיף שיהיו מחיפה וצפונה, תודה רבה אין לי כוונה לעשות OC ואין שום העדפה לחברות - כמו כן היופי של המארז וכו' הוא ממש לא חשוב. דרור
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר הייתי אמור ללכת כבר לSKYPC עם המפרט הזה core-i5 P55A-UD3 4gb 4850 samsung f3 1tb אחרי אשכולות פה בפורום והתעניינות רבה בנושא עקבתי אחרי תגובות של אנשים שעוסקים בתחום במיוחד תגובות של NIKE הגעתי למצב שאני לא יודע מה לקחת....(המחשב הזה לא עומד להתחף ב4-5 שנים הקרובות) התקציב הוא 4000 אפשר לחרוג מקסימום עד 4300 המחיר הוא לא כולל ציוד היקפי, אני מעוניין בOC בתקווה ל4.0GHZ אין לי העדפה לNVIDIA \ ATI \ INTEL \ AMD עדיף חנות מהמרכז SKYPC \ RSM מעדיף לוחם אם עם תמיכה של USB 3 ובSATA 3 רזולוציה 1680X1050 כניראה יש מצב שיהיה 1920X1080 לא בטוח (זה בגלל שאני רוצה את הDELL 2209WA ויש בו בעיות מלאי ואם זה לא יהיה הוא אז SAMSUNG P2350 שהוא 1920X1080) תודה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תכלסאנירוצהמחשבשיריץאתדיאבלו3חלק,ושיהיהשווהאתהמחיר.בעדיפותHPאוLenovo,אבלאנישמחלהמלצותמעבר.נראהשהכרטיסמסךהיחסיתחדששלאינטל,ה3000HD,הכימתאים.אמת?גםמאודחשובשהמשקליהיהגג2קילו.בליחריגה.נראהשרובהניידיםהמתאימיםהםב13.3אינצ',מהשעובדליכמינימוםלגודלמסך.מעבדdualcoreלפחות.מעדיףעםhdmi.מסךלד.מחיראזור3או3.5הכיטוב.אםמישהויכוללהמליץעלניידתואםשהואמכיראישיתאנימאודאשמחלשמוע!אנימתכנןלקנותבעודשבועייםכנראהמאייבורימודיעיןלידי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לשימוש סבא לא הרפתקני במיוחד שרוצה לקבץ את סרטוני הוידאו המשפחתיים
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-