עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי המון חיפושים וקריאה בפורומים, אני יותר מבולבל מאי פעם אבל הגעתי להחלטה למה שאני רוצה: - מחשב משחקים, עם מעבד חזק עד 1100 ש"ח (לא משנה AMD או INTEL) - לוח אם שיהייה בו CF וגם RAID 0 הכי זול שיש - זכרון 4 גי'גה - שני דיסקים קשיחים לרייד 0 - קרור למעבד חשבתי על Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2, ע"פ הבדיקות של TOMS HARDWARE שאר רכיבי המחשב כבר יש לי, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' וכ.מסך 4850, אך מתכנן לשדרג בעתיד הרחוק לCF ומסך גדול יותר. מבקש שיהייה הכי משתלם מבחינת עלות - תועלת. תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by Ryan Johnson,

היי, אני מתכנן לקנות Thinkpad T480 ויש לי אפשרות לקנות אותו בסין באזור ה3000 שח, שזה הקתציב שלי ללפטופ ללימודים. הבעיה היחידה שאין על המחשב אחריות בינלאומית. בתקציב הזה סארץ אני אוכל לקנות גג את הE480. האם שווה את הסיכון? האם יש אפשרות דרך איי בי אם ישראל לבטח את המחשב מחול? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. שימוש עיקרי: - Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign CS5 - Office 2010 שימוש משני: - Adobe Flash, After Effects, Premiere Pro CS5 - Autodesk Maya אשמח לקבל המלצות/דעות על המפרט הבא (ללא מסך): [table][tr][td][table][tr][td]Model:[/td][/tr][/table][table][tr][td]iSB3[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל הצעות למחשב למשחקים בלבד! תקציב עד 5אלף בלי חריגה בכלל! ,לא כולל מסך ולא כלום רק מחשב קומפלט חלק אחד שאני מאוד מעוניין שיהיה במחשב זה INTEL I5 2500K ועם אפשר זיכרון של 8GB כי המחירים עכשיו ברצפה וחבל לפספס אתזה ואף פעם יותר זיכרון לא מזיק. ואני מצפה ב5אלף שאני יכל לקבל כמו שאומרים "מחשב מפלצת" ועוד דבר קטן אני אחד שאוהב לשחק באיכות גבוהה ומן הסתם עם אני מביא מחשב חדש אז אני ינצל אותו עד הסוף אז עם דרושים קירורים נוספים או משהו בסגנון אשמח שתציעו לי ויש לי מסך LED SAMSUNG BX FULLHD תודה מראש אבי

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף חסכון (בעתיד יתווסף מסך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sketchup, autocad, lumion, vray - צורך תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפי…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מחשב נייח כולל מקלדת ועכבר (מסך יש וגם אופיס ווינדוס ) המחשב משמש לשימוש ביתי אופיס בעיקר וואלה לצפות בסרטים וסדרות ולעבוד בו עם תוכנת מטלאב פחות משחקים וגם אם כן לא משחקיים כבדים התקציב הוא 3000 שח אשמח למפרטים מחשב נייד (יש אופיס ווינדוס ) חשוב לציין שהידע שלי במחשבים ממש חלש תודה מראש מחשב נייח עד חודש מהיום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by edenbendavid,

היי .. ברצוני לקנות מחשב לצורכי סאונד (מיני אולפן הקלטות) וגם לצורכי עריכת סרטים ותמונות ברמה חובבנית.. אשמח לקבל הצעות לשידרוג או הצעות לחיסכון... ולקבל הצעה לגבי מארז שקט. * הכי חשוב לי לדעת האם המחיר מתאים למפרט או שהוא יקר מידי.. אטרקטיבי..וכו' תודה לעוזרים.. מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.5 Ghz 12 MB 1333 MHZ מחיר : 1472 ¤ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 Intel® P35 DDR2 מחיר : 520 ¤ זיכרון: KINGSTON DDR2-800 PC-6400 2048MB LC 5 מחיר : 209 ¤ דיסק קשיח1: SEAGATE ST3160811AS 160GB SATA 2 7200 Barracuda 7200 מחיר : 195 ¤ דיסק קשיח2 :SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200. מחיר : 260 ¤ כרטיס מסך: Gainward BLISS 8600GT 512 MB PCX TV DVI מחיר : 298…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. משקל לא ממש משחק אצלי

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  10. כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by pp12,

העם ג'יפורס 8800 GTS יצא בישראל והעם שיווקו אותו בחנויות? ומאיזה חנויות אפשר לקנות אותו?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by extra,

הנה מפרט מ-KSP ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon"64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1950 1 1950 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 1 680 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 ÛèØÙáÙ ÞáÚ Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 1 1380 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 ÛÕààÙÝ- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 ÞáÛÙÝ SAMSUNG Price Units Total …

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by KingRyu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. זקוק למחשב שמיועד למשחקים אני מקווה לא לבזבז את כל התקציב אבל אם חיבים אין בעיה יש לי מסך19 אינץ אפשר בבקשה מפרט נ.ב מה יותר טוב nivda o ati אשמח למפרטים במהירות

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by omert,

שלום אני מחפש מפרט לשימוש בייתי. השימושים שלו יהיו: גלישה באינטרנט ושימוש בוורד ובכלל באופיס. ככה שהכל צריך שיהיה און בורד. בנוסף צריך גם ציוד היקפי. וכל זה במחיר הכי נמוך שאפשר.

16. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום רב, לקוח ביקש ממני לשדרג לו את המחשב לבאטלפילד 4, להלן המפרט, לוח ECS H61H-M2 מעבד core i3 2100 זכרון 4 ג'יגה RAM מערכת הפעלה 32 ביט לכן רק 3 מזוהים הארדיסק 750 ג'יגה (בערך אבל מספיק טוב) ספק 450 וואט בעיקרון רשום שזה של POWER MAN מדגם IP-S450BQ3-3 שאני מעריך שג'נרי. חשבתי לקנות hd7750 וספק נורמלי (450 W) הערכה שלי שיספיק קחו בחשבון שזה עבור ילד בן 13... לכן לא צריך הגדרות גרפיות סופר גבוהות אלא שירוץ... ורצוי לא לנצל את כל התקציב... מדובר במסך סמסוג 19" מסוג syncmaster 906BW שימו לב שהמארז יחסית קטן אז אי אפשר לדחוף כרטיסים ענקיים... תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by moshe191,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג שיחזיק לי לכמה שיותר שנים ב4000 שקלים. אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים גם בשנים הקרובות, גם אם זה לא יהיה על high אבל שלא יהיה על potato. תודה רבה.

19. צריך מחשב לגרפיקה (לשימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, ואינדיזיין) ללא אוברקלוק, כולל מסך עם צבעים מדוייקים, וגם שלא יאמץ את העיניים, וציוד היקפי. חשוב קירור טוב שביצועי המחשב לא יירדו תחת עומס עבודה, הרדיסק 1TB. צבע המארז והמסך רצוי שיהיה כסוף. צריך מערכת הפעלה חוקית, והתקנת מחשב במעבדה, ללא התקנת מערכת הפעלה.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by Spiderpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  22. דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. Started by maginero,

אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by Natasha Grudsky,

אז המחשב הנהדר שלי, החזיר את חייו לבורא( לנובו יוגה 2 פרו),אחרי כמעט חמש שנים, הייתי מאוד מרוצה ממנו, והוא היה ללא תקלות בכלל. אני זקוקה למחשב בעיקר לעבודות משרד, נטפליקס, וגלישה באינטרנט. מסך בין 13-14, שלא יהיה כבד מדי. וכאן אני נתקעת, כי יש המון אופציות, ואני מבינה שזה לא המקום לבחור לפי הצבע. מהקצת שקראתי, אני מבינה שאני צריכה זיכרון פנימי של של לפחות 8, וזיכרון ssd, , כיוון שהוא עמיד יותר למכות. עמודות זה גם פרמטר חשוב, יש לי כישרון להפיל/לשפוך דברים, וחתול שאוהב לקפוץ ולשבת על המחשב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Tapuzi,

באיזה מחשב נייד בארץ אני יכול למצוא את המעבד Intel® Core2 Extreme mobile processor?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.