עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. תקציב =3500 ש"ח חריגה עד 4000ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי (מסך, מקלדת וכו') מעוניין במעבד של אינטל. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה שהיא. מעדיף המלצות עם כרטיס מסך של Gainward (יש לי הנחה עליהם) לא מתוכנן OC במחשב. ** האם כדאי SLI של 2 כרטיסי מסך "חלשים" על כ.מסך חזק יותר? תודה מראש על העזרה גיא

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by omergd1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD כן HDD לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MID TOWER ATX 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס לא הרכבה כן 8. האם…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

תוכן עגלת הקניות EPOX 8K5A3+ KT333 NEW AMD ATHLON XP 1900 + FAN - גוף קירור + מאוורר למעבד : מאוורר רגיל Kingstone 512MB DDR333 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB S.B LIVE 5.1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem Actima X 52 PLEXTOR CDRW 40X12X40 TEAC FLOPPY DRIVE 1.4 Enermax FS-710-B 350W Samsung 757NF 17 - מה ההבדל בין שני הלוחות של אפוקס +8k5a3 ו- k5a2? ומה ההבדל בין שני לוחות האם של MSI ה- KT3 Ultra2-RKT 333 NEW וה- Msi KT3 Ultra2 KT 333 NEW ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by DanHalperin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תלוי אם ההשפעה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod: ghosts, BF4, GTA 5, CO:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 23 אינץ׳. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ויותר! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לעכבר- אבל לא כדאי שאבדוק בחנות, כדי לראות …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ticls,

לוח אם - Gigabyte MA785GM מעבד - QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz זיכרונות - 8gb (DDR3-1333 DDR3 - Corsair כרטיס מסך - hd5850 sapphire xtreme צורב dvd של lg אחסון קשיח - Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ) ספק כוח -Seasonic SS-400ET 400W מארז - CoolerMaster Elite 310 עם שני מאוררים במארז המחשב מגיע עם - win7 64 גירסת oem (עם הדיסק והרשיון) מה יהיה מחיר הוגן למכור את המחשב? בנוסף יש לי כרטיס מסך hd4770 , כמה נראה לכם הוא שווה? תודה

8. Started by baklawa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by bomsa400,

היי הלפטופ נקנה ב 2007. הנה המפרט של הלפטופ: System Manufacturer Hewlett-Packard System Model HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) משקל: weight: 2.8kg Operating System Microsoft Windows Vista Home Edition, Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Mobile DualCore Intel Celeron M, 1866 MHz Motherboard Name Hewlett-Packard HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) System Memory (RAM) 1013 MB Processor Genuine Intel® CPU T2130 @ 1.86GHz, 186…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אהלן, המחשב הנוכחי שלי בן העשר (2013) שבק חייו ואני מנצל את ההזדמנות לרכוש אחד חדש. כדי לתת קונטקסט - מדובר ב: (4770K, 32GB RAM, R7 270X RADEON) השימושים העיקריים שלי הם CASUAL GAMES כגון: POE, DIABLO 4, LOL, MTGA, OW2, וכיו"ב עם ביקורים נדירים בכותרים דורשניים יותר (WITCHER 3). וכן - צפיה בסרטים (4K), פיתוח תוכנה (זה המקצוע), וגלישה ב-914 טאבים בו-זמנית התקציב הוא בערך 6000-7000. יש לי שני דגשים עיקריים שאל לחרוג מהם: א. המחשב חייב להיות אסתטי (לשיפוטי) כי יש לי OCD בעניין. אני מוכן גם לשלם על אסתטיקה לצורך העניין, גם אין לה הצדקה פונקציונלית. ב. המחשב חייב להיות מסוגל להחזיק לפחות ל-5-10 …

12. שלום ידידים , אני צריך ממכם המלצות לגבי קניית לוח אם חדש ,זיכרון 256 וכרטיס גרפי ג'יפורס 4 ,בשביל מעבד את'לון XP ,עד 2000 ש"ח בסה"כ לכל הרכיבים ,כולל המעבד. איזו חברה מומלצת לכל רכיב והסוג הכללי המומלץ לו (כלומר מהירות ,למשל, ללוח אם)? תודה מראש , בובו נ.ב. תמליצו לי גם אם אתם יכולים על מהירות למעבד XP שמתאימה לטווח מחירים שציינתי. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג חדש ואני אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל: C6700T Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1469 NH-U12S קירור למעבד Noctua NH-U12S 1 ₪281 GH170G3 Gigabyte GA-H170-Gaming 3 for 1151 1 ₪590 88C-H440011-WBW NZXT H440 White …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. מחפש 2 מפרטים (האחד עם מסך והשני בלי) שמיועדים לאנשים מבוגרים. המחשבים ישמשו לרוב לגלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, משחקי קלפים ושאר פעיליות של אנשים מבוגרים. אני מחפש לא להוציא על המחשבים הרבה כסף במיוחד כשאין סיבה, אבל כן חשוב שהמחשבים ישרדו לכמה שנים טובות (זה לא שפתאום הם יתחילו לשחק COD עליהם או משהו כזה) עם כמה שפחות תחזוקה (מאוררים שילכו / ירעישו וכו'). בגדול חשבתי 1000 שקל למחשב בלי מסך ו 1500 שקל למחשב עם ? אם אפשר לרדת לפחות גם טוב, אם צריך יותר תגידו למה. המחשבים צריכים להכיל כל מה שמגיע עם מחשב.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. 6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by dupo,

שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי 2 שאלות שאשמח אם תסייעו לי בהן. הראשונה, רכשתי מחשב lenovo flex והוא מגיע עם כונן הייברידי, והייתי מעוניין להוסיף לו כונן SSD אבל בשל העובדה שהמחיר מאוד גבוה ואני לא רוצה לשלם 1000+ ש"ח על כונן של חצי טרה, ואין לו מקום לכונן נוסף לכונן הקיים (אין לו כונן אופטי שיכול לשמש כמקום לכונן או משהו) אז גילית את העובדה שיש לו חריץ M-SATA פנוי על הלוח אם אבל ללא מקום בפועל לכונן. (מצורפת תמונה) וישנו את המוצר הזה http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-super-boot-drive-42mm-sata-iii-6g-m.2-2242-ngff-ssd/ שאמור להתחבר לחריץ הפנוי ולהיות כונן SSD. (מצאתי קישור למוצור שעל פניו נראה שהוא שולח לארץ http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-su…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט. בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל. איך שני הדגמים הנ''ל?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום רב אני מרצה באוניברסיטה, אך כיוון שאיני מתמחה במחשבים אשמח מאוד לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. תקציב: 3000-4000 שקל מטרות המחשב: עבודה עם יישומי האופיס (בדגש על מצגות Powerpoint וקטעי וידאו), כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. דברים בסיסיים ולא משהו כבד או מורכב. אין לי צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מסובכות (אני מלמד פסיכולוגיה ולא אדריכלות...). גודל המסך: רצוי משהו שיהיה קל לשאת אך לא קטן מדי. כנראה בסדר גודל של סדרת Thinkpad (קצת יותר קטן מ 15"). משקל: שיהיה סביר. רצוי קל. זמן סוללה: ארוך ככל שניתן. יציאות: סטנדרטיות. יציאה למקרן בארקו, USB וכדומה. בלוטות': לא קריטי גודל כונן קשיח: גודל סביר. אין צורך במשהו גדול במיוחד. כונן אופטי: נראה לי שכן הערה נוספת: יש לי גם…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by tomerdol,

היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Python2,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…

24. אני מחפש המלצה למפרט מחשב מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 עם מהירות שעון לא משנה אבל שיהיה 512 קאץ לוח אם עם הכול על הלוח (קול מסך רשת) לזכרונות ddr בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - Photoshop, illustrator, indesign, html5, google web designer. רמת השימוש היא לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 49 אינץ' של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים