ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות את המחשב השבוע ואני צריך עזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי כבדים, עיבוד תמונה וקולנוע ביתי. מעוניין באפשרות ל OC בעתיד או אפילו מעדיף לקנות מחנות שעושה OC בקנייה.. אז ככה, אני סגור על מעבד Q6600 G0 ומארז Antec P182. שאר החלקים יהיו על פי הנתונים הבאים: - ספק כוח: הכי אמין, הכי חזק, חברה מוכרת, לפחות 600W ושיישב לו יפה ב P182. - כרטיס מסך: 8800GTS 512 G92 (ראיתי שהוא נכנס כבר לכמה חנויות בארץ, במידה ויש גרסת OC אז עדיף). אם זה סיפור אז נלך על ה GT עם OC וזהו. - זכרון: 4GB של זכרון 800Mhz. - לוח אם: או ASUS או GIGABYTE, חשוב שיהיה לו המון יציאות USB2 (לפחות שמונה), כמה שיותר חיבורים ל- SATA2, תמיכה ב DDR3, כרטיס קול איכותי מאוד עם יציאות דיגיטליות, R…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב עד 6K ללא מסך. הרבה זמן לא הייתי מעודכן בשוק ולכן אני לא יודע אם ללכת על מעבד QUAD או על הI7 החדשים. אני ממש לא מחפש לעשות לו OC. פשוט שיהיה חזק! המסך שנקנה הוא יהיה 22" - אולי אפילו עם פנאל של 1080P. בינתיים בניתי ברפרוף משהו כזה Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,520 ש"ח Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,270 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4850 1Gb DDR3 GV-R485MC-1GH MultiCooling 1,045 ש"ח Samsung 4GB DDR3 1333Mhz 796 ש"ח Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS 563 ש"ח Cooler Master CM 690 359 ש"ח Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI 330 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi D…
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ותכנות, בהמשך כנראה יהיה קצת עיצוב ועריכה גרפית. אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים בהגדרות בינוניות. כלומר שהמחשב יהיה רב שימושי, בעיקר למטרות עבודה ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי אבל לא חובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שהמסך של המחשב יהיה 15.6 עד 16 אי…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. למרות שיש לי הרגשה שאי אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה (תכנות צד לקוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עורכי קוד, פוטושופ וכדומה. אני מאמין שלמחשב לא תהיה שום בעיה עם התוכנות שאני משתמש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. doom, Battlefield 1 או בקיצור כל המשחקים החדשים שיש עכשיו ויצאו בשנה-שנתיים הבאות. -מהי הרזולוצ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13,15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא רצוי מעוצב יפה זה לבחורה........הסתכלתי כבר על הdell inspriton duo 1090 והוא ממש יפה והכל אבל הוא חלש מדי :-[ (ולא מצאתי את אותו מחשב עם מפרט טוב יותר...) תודה על העזרה.... : * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב זהו המפרט מ KSP אני מקווה שתוכלו לעזור לי להוזיל קצת את העלות וכל זאת שהמחשב יהיה מנוצל טוב ושהרכיבים יהיו מ KSP מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 755 1 755 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 910 1 910 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 290 1 290 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1050 1 1050 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 354…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , הרצת חישובים (למשל TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (SC2), -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גר…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…
-
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
סוג של ... מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. השמות של הדגמים, איך לומר ? מאתגרים ! https://www.youtube.com/watch?v=Xjkzb-j6nKI בוא נראה מה וכמה יעלה ...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים או באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד בן 9 - אינטרנט, אופיס, משחקי פלאש וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! הרבה זמן לא בניתי מפרט אז תרגישו חופשי לקטול... בכל מקרה, כאמור זה מפרט במקסימום של תשעת אלפים שקלים חדשים. לא צריך גם צורב DVD. במפרט שלי אין מארז כי אני רוצה שהוא יבחר מה שלדעתו יפה אז אשמח לכמה הצעות מארזים שלדעתכם הם יפים ואני אעביר לו את האופציות הטובות. לא יהיה OC גדול אם בכלל. בקיצור זה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6230 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 157.00 ¤ 1 157 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 595 Asus 16/48 White Retail DVD-ROM 145.00 ¤ 1 145 ¤ 3 7383 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD 48.00 ¤ 1 48 ¤ 4 7614 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. כעיקרון אני מתעסק הרבה במוזיקה ולכן קודם כול אני אציין שצריך להשאיר 1000 ש"ח לכרטיס קול שכבר יורד מהתקציב של המפרט. אני ארצה לשחק קצת(לפעמים), להתעסק עם מוזיקה(עריכה וכו) ,לעבוד הרבה מול המחשב באינטרנט לכן אצטרך מסך שלא הורס ת'עיניים אחרי כמה שניות ספורות(זה לא אומר שצריך מסך אל סי די). בכול מקרה,אני זקוק למחשב הטוב ביותר בתקציב הניתן. אפשר לחרוג ב100 ש"ח +- (אני בקושי מגרד ת4500),אם יש איזשהו דבר משתלם ששווה להוסיף מעל 100 ש"ח בו,רק תזכירו,ולא להכניס למפרט. אני גם אצטרך מקלדת בנוסף להכול(ללא עכבר). ובכן לסיכום: *מחשב לעריכת מוזיקה עם מקום איכסון של 120 ג'יגה לפחות(אני חושב) *מחשב למשחקים מסויימים,לא משהו מיוחד *מחשב טוב שיחזיק המון זמן,משתלם הוא צריך ליהיות. *אפשר…
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות למחשב O/C ואני רוצה שהוא יהיה רצחני למרות שלא התנסתי בזה עדיין אז כדאי להשקיע בקירור מים? עדיף להגיע כמה שיותר קרוב ל8000. בניתי 2 מפרטים - אחד מבוסס אינטל ואחד AMD: 1 AMD ATHLON XP 2100 + FAN 651 ש"ח 1 EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 844 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ 1297 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 668 ש"ח 1 Connect3D 9700 128Mb DDR 1,614 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM black 147 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 135 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 413 ש"ח 1 19''VIEWSONIC P90F 1,977 ש"ח 1 Logitech® Internet Navigator Keyboard Special Edit…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קודם המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤664 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS Striker Extreme או GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 ¤1722 ¤1775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤617 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1057 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0131R קרור למעבד Scythe Infinity ¤268 http://skypc.co.il/product.…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, אני קונה שבוע הבא מחשב לגיימר רק קופסא עד 7400 שקל. אני יכול לקנות רק מ-ksp .. לא בחירה שלי :ם Processor: AMD Athlon 64 3000+ (939-pin) Box Venice MB: Abit Fatal1ty AN8 SLI Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: XFX Geforce 7800GTX TDH 256MB DDR3 VIVO - PCX Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Alien Transparent, Black Power Supply: HEC 475W System assembly 3 years warranty for Motherboard, graphic card and memory. שינויים הערות תגובות הכל יתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כפי שאתם ראים התקציב הוא 4000 (בלי מסך) יאנו מחשב נקי כולל הכל הכל, מארז וכונן דיסקטים.... נו אתם מבינים.... זה לא ממש בשבילי ואני יכול להרכיב משהו טוב אבל תמיד נחמד לשאול אותכם באתר, השאלות הניצחיות: NV או ATI, AMD או INTEL. תודה לעוזרים, זה לא מחשב ל OC, אני זקוק למחשב בעל ביצועים טובים.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי משפחה שמגיעה בתחילת דצמבר מארה"ב ואני רוצה להזמין דרכם מחשב נייד. התקציב שלי הוא סביב 1500$ (כמובן שאם יעלה פחות אז מעולה). * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים ולעיתים משחקים. * גודל המסך? - 13-14. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - אני לא יודע אם יהיו הבדלים בביצועים בין i5 לi7 *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD (אני אקנה הארד-דיסק חיצוני נוסף) *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ייתכן * האם…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב E6400 חדש ויש לו קורא של טביעת אצבע. אין לי מושג איך משתמשים בו - צריך תוכנה כלשהי? או שיש ל VISTA תוכנה משלו?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד ביתי, שימש גם לעריכת וידאו חובבנית. בקרוב אפתח אשכול מסודר עם שאלון, אך רציתי לשאול שתי שאלות כלליות: עד כמה כרטיס מסך חיצוני יהיה משמעותי? במידה ואקנה עם כרטיס מסך, איזה כדאי? ההתלבטות העיקרית היא בין הMX150 לMX940 (מגיוון שהGTX10XX והקואדרו לא נכנסים בתקציב). ממה שמצאתי באינטרנט ה150 יותר טוב, אבל משום מה ה940 יקר יותר בחלק מהדגמים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אז לקראת לימודי הרפואה שמתחילים באוקטובר בבאר שבע....הוחלט לקנות לי ליומהולדת מחר מחשב נייד. הייתי עכשיו חצי שנה בחו"ל...וידיעותיי בחומרה ירדה פלאים. ואני מרגיש שאני מתחיל מאפס. לכן צריך את עזרתכם. מה חשוב לי ? 1. משקל - מתחת ל 2 ק"ג חובה. אני לא רוצה עוד פריצת דיסק מהסתובבות בקמפוס והבייתה עם בלוק. (בדקתי 2 ומעלה זה כבד לי). 2. צג נורמלי - יש לפעמים מחשבים ניידים שאני מסתכל עליהם איזה חצי שעה ואז כואב לי הראש.... 3. ללא בעיות כמו התחממות או משהו כזה. 4. אורך פעולה של לפחות 5-6 שעות.... מדובר בימי לימודים AFTER ALL.... מעבר לזה, אין צורך במחשב עם משהו מטורף....המחשב השולחני שלי ATHLON XP 1600 עם 256 DDR....עם GF2 MX 400 שמספיק לי ביותר לשימושים שלי.…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-