עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Satlan,

הי, אני קונה שבוע הבא מחשב לגיימר רק קופסא עד 7400 שקל. אני יכול לקנות רק מ-ksp .. לא בחירה שלי :ם Processor: AMD Athlon 64 3000+ (939-pin) Box Venice MB: Abit Fatal1ty AN8 SLI Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: XFX Geforce 7800GTX TDH 256MB DDR3 VIVO - PCX Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Alien Transparent, Black Power Supply: HEC 475W System assembly 3 years warranty for Motherboard, graphic card and memory. שינויים הערות תגובות הכל יתקבל בברכה בתודה מראש

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Matrix^Tank,

טוב, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. אז עשיתי קצת בירור וראיתי ששווה לקנות את הכרטיס Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe אז אני צריך חלקים שיתאימו לכרטיס הזה.. אם יש למישהו הערה בקשר לכרטיס אשמח לשמוע וגם המלצה שלו, המטרה שלי היא שהכרטיס מסך יריץ לי כל משחק שיש עכשיו וגם משחק "עתידני" שיצא עם הזמן.. כרגע המשחק שאני רוצה שהמחשב יריץ חלק זה GTA IV . בקשר למארז , אני לא צריך.. יש לי : http://wellcom.co.il/catalog/images/Gigabyte/gz-fa1ca-ats_big.jpg תודה לכל אלו שישקיעו את הזמן שלהם.. שבת שלום, טל.

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. כולל מסך,כולל ציוד הקפי ואפשר גם בלי.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם. הנה מפרט כמעט סופי (נכון לעכשיו), לקראת קנייה מתישהו אחרי החג. התקציב עד 17-18K, בינתיים הצטמצמתי קצת אבל מבחינתי אפשר עוד לשחק עם זה. המחשב מיועד למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות ככל האפשר), סרטים, אינטרנט והורדות. הוא צריך להיות יציב, שקט ועמיד, ולהחזיק עכשיו לכמה שנים טובות. ממש לא מתוכנן OC, לפחות לא כרגע. הנה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1230 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2350 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX X…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי ראיתי עכשיו (2:40 בבוקר) אץ ערוץ "טק-טיוי" וראיתי שהם הכינו את מחשב המשחקים המושלם, ניכנסתי מיד לאתר שלהם וראיתי את כל החלקים שהם הרכיבו בו (אחחחחחחח חלום) הינה לינק לUGM: http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3617644,00.html מה אתם חושביפ על המפרט הזה, אני די חושב שהוא מעולללללההההההההה למשחקים אבל הייתי חכה לדור החדש של כרטיסי המסך :

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000-4000 ש"ח, אפשר לחרוג עבור משהו משתלם במיוחד, עד בערך 4500 אבל מעדיף משהו חזק מספיק ב3000-3500 אם אצליח למצוא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות ואימון מודלים של machine learning אני רוצה להריץ עליו CUDA לאימון רשתות, אז צריך להיות כרטיס מסך תומך של NVIDIA, מעבד שיכול לתמוך אבל לא חייב להיות סופר חזק וכמות מכובדת של ראם. ובנוסף, בהתחשב בצורך הקיים כבר לכרטיס מסך טוב, אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם לא באיכות המירבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

7. שלום! הרבה זמן לא בניתי מפרט אז תרגישו חופשי לקטול... בכל מקרה, כאמור זה מפרט במקסימום של תשעת אלפים שקלים חדשים. לא צריך גם צורב DVD. במפרט שלי אין מארז כי אני רוצה שהוא יבחר מה שלדעתו יפה אז אשמח לכמה הצעות מארזים שלדעתכם הם יפים ואני אעביר לו את האופציות הטובות. לא יהיה OC גדול אם בכלל. בקיצור זה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6230 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 157.00 ¤ 1 157 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 595 Asus 16/48 White Retail DVD-ROM 145.00 ¤ 1 145 ¤ 3 7383 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD 48.00 ¤ 1 48 ¤ 4 7614 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by natanel102030,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪993 קירור למעבד: CORSAIR CWCH50 Water Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪418 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪455 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד Nanoxia Deep silence 2 + FSP 750W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 270X OC Windforce X3 2GB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪999 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪5…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מיעץ למישהי לגבי שדרוג הcellron400 שלה, זה המפרט שהצלחתי לבנות שמשלב מינימום כסף ומקסימום מפרט - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 678.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 220.66 ] 2 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 279.95 ] 1 רוצים להשאיר את המארז הישן וההארדיסק הישן, הבעיה היא שזה מארז mini tower מגעיל בן 4 שנים והארדיסק 15 גיגה באותו הגיל. השאלה היא האם הספק יצליח לסחוב את המפרט ואם המעבד ירגיש נוח בתך כזה מ…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואלקטרוניקה באוניברסיטה העברית. כרגע עדיין אין לי מפרט מסוים בראש, תקציב, וכמעט כל פרט שיכול לעזור לי להעלות בקשה מעט יותר רלוונטית. אשמח לקבל המלצות לגבי פרמטרים על המחשב (כגון גודל מסך, משקל, מעבד וכו') אשר יוכלו להכווין אותי יותר לכיוון מה שאני צריך. מה שהצלחתי לגלות בינתיים זה שרצוי מחשב קל ולא גדול מידי, חזק (להרצת סקריפטים מורכבים) ובהמשך גם שיוכל להריץ לינוקס בצורה טובה. אם מישהו בוגר התואר, או תואר בסגנון אשמח מאוד לעזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Django,

הצרכים שלי זה שתוכנה כמו solidworks תעבוד ברמה סבירה, כלומר מחשב בסביבות ה4000 שקל. בקשר למעבד, למשל עבור שני אלה: i7 8700 3.2GHz 12MB cache i5 8600 3.1GHz 9MB cache אני רוצה לדעת האם ההבדל בניהם יהיה מורגש בפעולות רגילות כמו גלישה באינטרט עם כמה חלונות ותוכנות רקע, או רק בפעולות כבדות כמו פתיחת קובץ גדול בתוכנת גרפיקה או הפעלת משחק מחשב כלשהו? אני שואל כי הבנתי שלפעמים המספרים 5 7 לא משקפים וi5 יכול להיות טוב מi7, או שפשוט אני לא אגיע לניצול היתרונות של הi7 ולכן חבל על הכסף? בקשר לזכרון, יש הבדל אם אני קונה אחד של 16GB או שניים של 8GB? בקשר ללוח, יש כל כך הרבה דגמים וסוגים אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש איזה מא…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - Photoshop, illustrator, indesign, html5, google web designer. רמת השימוש היא לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 49 אינץ' של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Roee Peretz,

שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה ודי נמאס לי ממנו, אני מעוניין לקנות אחד חדש, וחשבתי ללכת על מחשב מותג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים שלי הם פוטושופ ולייטרום (עריכת תמונות, בלי גרפיקה, מדי פעם פעולות מורכבות בפוטושופ כמו הערמת 30-40 תמונות והרבה ייצוא/ייבוא בין לייטרום לCS) ** מלבד עריכה ישמש המחשב, דרך המדפסת מן הסתם, לסריקת מסמכים (די הרבה) וגם לצפייה בתכנים מקוונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by oshrinuri,

שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי בכ 1000-1200 דולר. (בארה"ב, מביאים לי) אחרי טיפה קריאה ובירורים, אני מתלבט בין שני דגמים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט, Lenovo Thinkpad מול Dell Latitude, מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד ? הדרישות שלי מהמחשב: ניידות - משקל נמוך. (מסך 14' מספיק לי) מסך מט, ונוח לקריאה. (המחשב ישמש לקריאה ולכתיבה בעיקר) יציאת HDMI צורב DVD סוללה ל 4 שעות ומעלה. (עדיפות לכמה שיותר) דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - לא חשוב. המחשב לא ישמש למשחקים או לצפיה בסרטים. מקלדת נוחה להקלדה. בנוגע למעבד - אני חושב ש i5 יספיק. (תקנו אותי אם אני טועה...)

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. P4 , לא AMD.. אני אקח מסך 17 לצערי.. מצטער על התקציב המצומצם.. אבל אין כסף :\ ועוד שאלה.. אם אני אצטרך להרכיב רשת אלחוטית.. מה צריך לקנות וכמה זה יעלה ? בתודה מראש חברים..

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by itamar4444,

מישהו מכיר את המעבדים הישנים של AMD? לאיזה מעבדים של אינטל הם מקבילים?

18. שלום רב, אני קונה מחר מחשב, המחשב מיועד למסך T220P (22 '). וכנראה אני אעשה גם OC קטן למעבד. כמו כן אני זקוק להמלצות על אל-פסק שיצליח להחזיק את המערכת. מתבסס על מדור המפרטים פה באתר.. מה דעתכם..? שאלה נוספת, בנוגע לתדר של הזכרונות, זה משנה 800 הרץ או 1033? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2403K …

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום אני חדש פה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 6000 ש"ח (פלוס מינוס). חלק מהדרישות הן: ליבה כפולה שכל ליבה 2.4GHZ לפחות (הגיוני?) כרטיס מסך nvidia שיוכל להריץ משחקים כבדים זיכרון 2GB RAM ומעלה הארד דיסק של לפחות 320GB צורב DVD Dual Layer לגבי הסוללה, כמה שתחזיק יותר זמן, כך ייטב מסך שתומך ברזולוציה הגדולה מ-1280 לרוחב כמובן שפה התייחסתי לנתוני המחשב, אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהמחשב צריך להכיל 4 חיבורי USB 2.0 וכל מיני פיצ'רים כגון תפיסת המסך כשהוא סגור. מביקורות שקראתי הבנתי ש-Toshiba, Acer, HP, Lenovo ו-Dell חברות טובות, אני צודק? אשמח לקבל המלצות (ועדיף שמניסיון) תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by hardgore1,

הי, יש לי לנובו G580. קבוע במקומו. האם זה מזיק לסוללה להיות בטעינה כל הזמן? או שאין בעיה? -הוצאתי את הסוללה. עדיף כבר ככה וזהו לא? האם יכול להגרם נזק לסוללה עקב זה שלא יעשה בה שימוש זמן רב, אפילו מס' חודשים? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. אוקיי לאבי היקר נמאס מהלפטופ שיש לו והוא עכשיו רוצה לפטופ מהיר, עם מספיק נפח (נראה לי שבישבילו 80GB יספיקו) ושיהיה יחסית קל ונוח.... כמו שהכותרת אומרת (???) בתקציב הוא עד 2300 דולר (משו כמו 10500 ש"ח)... למשל מה אתם אומרים על הלפטופ הזה של SONY? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=VGNTX750P%2fB&Dept=computers&CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_TXSeries תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by MacGyver192,

עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט המוצג. המחשב מיועד לאדריכל - עבודה על sketchup, 3DMAX ורינדורים ב-V-RAY, LUMION בעיקר סרטים (יש לומר כבדים) כמו כן מבקש לדעת האם כדאי לקחת 2 מודולים של זיכרון (16) או 4 (8) תודה מראש למשיבים. אריק

24. אני מחפש מחשב נייד שבא עם 16GB זכרון (RAM), או ניתן להרחיב כבר בחנות. אני לא רוצה לקנות זכרונות לחוד ולהרחיב... פשוט לא רוצה להתעסק עם זה. ואני חייב שהמחשב יהיה פחות מ1.5 קילו (בערך 3.3 פאונד) משום מה נורא קשה לחפש ולמצוא מחשב לפי מקסימום זכרון! בדקתי באתרים של חברות גדולות, לנובו, אסוס, HP, ועוד כמה. באף אחת מהן לא היה מנגנון סביר לחיפוש מחשב לפי זכרון מקסימום (אם בכלל היה מנגנון חיפוש) לאף אחת מהן לא היה מנגנון "צור קשר" או התייעצות עם איש מכירות! אני כבר יומיים מנסה להשיג את HP, בטלפון(!!!) כאילו שאנחנו בשנת 1995, וכל פעם מעבירים אותי למחלקה אחרת כאילו שאנחנו במס הכנסה, ולא חברה שרוצה להתפרנס. אודה לכם אם תמליצו על חנות (פיזית או אינטרנטית, בארץ או בחו"ל) שמוכרת ושולח…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים