ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון 2500 כולל המסך, אפשרי לחרוג קצת... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית בעיקר, כנראה גם סרטים לעיתים רחוקות... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים מודרניים וגם כאלה פשוטים ובסיסיים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נדרש מסך במפרט. -לאילו הגד…
-
- 27 תגובות
- 5.5k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ללא מאווררים,מעדיף קטן ככל האפשר. חשוב להיות שתיהיה תמיכה ב4K עם HDR אז אני משער שאצטרך מעבד לפחות i5 מדור 8. 8 GB RAM יספיקו ,כונן SSD קטן (מערכת לינוקס). אודה להמלצות היות ולא מצאתי לוחות או מעבדים שיכולים לעבוד עם קירור פסיבי.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה משרדית יישומי אופיס, עבודה מהבית, גלישה באינטרנט. דרישות: - שיהיה קל יחסית (עד 2 קילו) - תצקיב עד 3000 שח. - חשבשבת האם יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שמח שמצאתי את הפורום הזה, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ביתי פשוט בתקציב די מוגבל. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט,תכנים לצפייה ישירה ,גם HD . רצוי שתהיה גם תמיכה ב3D, תמיכה ב4K יהיה דבר נחמד -נכון להיום הטלוויזיה לא תומכת ב4K אך אולי אחליף טלוויזיה בעוד שנה\שנתיים ואז המחשב לא יגביל אותי והתמיכה בהנ"ל תהיה רלוונטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 64 תגובות
- 8.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, עד היום כל ההתנסות שלי עם משחקים הייתה בקונסולה, הייתי רוצה לעבור למחשב אך אין לי מושג בחומרה לכן אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים אחרונים שיצאו לשוק בעומסים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח Gigabyte GA-Z270-HD3P, אני נאלץ להחליף אותו עקב מעבר למארז Micro ATX. כמה הירידה ללוח עם צ׳יפסט B250 מורגשת ? בהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד למרות שיש לי מעבד K שמאפשר זאת, ובהנחה שאין לי צורך להוסיף כרטיס מסך נוסף ? המחשב משמש בעיקר לגיימינג ולקולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים אני איתכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו After Effect ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית וכו... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8. 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאמצא מחשב מתאים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מסך מגע טוב מספיק כדי לעבוד איתו בעריכה גרפית בינונית. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המחשב http://www.officedepot.co.il/items/1354145-מחשב-נייד-ASUS-GL553VD-FY026T-i7-7700HQ-15-6-אסוס?referral=weebo לפי הכתבות האחרונות הבנתי שיש איזה פריצת אבטחה במעבדי i7 שהעדכון גורם להאטת המחשב ב30 אחוז האם בכל זאת כדאי לרכוש מחשב זה? למטרת שימוש כללי גלישה ובהמשך תכנות אני מעוניין לחבר את המחשב בנוסף ל2 מסכים נוספים אם יש לכם המלצה למחשב אחר אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 1200 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 495 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 248 דיסקים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 288 כרטיסי מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 695 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי העיסוקים שלי על המחשב בעיקר הן בתיכנות כמו בניית מערכות וכדומה, והפעלת מחשבים וירטואלים בו זמנית. וגם בגיימינג ומה שמתלווה אליו. הייתי רוצה המלצה למפרט מחשב שיוכל לעמוד בדרישות..וגם שלא אצטרך לשדרג אחרי זמן קצר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל שלא יגרע מהביצועים יותר מידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
היי לכולם. אשמח מאוד לעזרתכם בבניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח שיסתכם בסביבות ה3500 שקלים. אם ההבדל יהיה שווה לדעתכם את ההשקעה הנוספת, אז עדיף לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לגלוש מעל 4000 אבל אם זה שווה את זה אז אשקול כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות ממשלתיות (המחשב מיועד לרואה חשבון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים מינורים עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פחות או יותר כל הריינג' משחקים האפשרי, מ-MMOים ל-RPGs לFPSים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשתמש ב-Dell ultrasharp 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: עד 2500 שקל, אפשר לנצל את כולו, חריגה של 100-200 שח תשקל בחיוב :-) שימוש המחשב: ביתי. אופיס, אינטרנט ושימושים ביתיים סטנדרטיים. מסך: 21-23 אינצ' ברזולוציה סטנדרטית (hd או 4k אם המחיר לא פקטור משמעותי). ציוד היקפי: צריך גם מקלדת חוטית, עכבר חוטי (אלא אם השדרוג לסט אלחוטי טוב של לוג'יטק או מיקרוסופט לא מייקר מדי), וגם רמקולים. המחשב צריך להיות שקט אבל לא מאוד... הייתי אומר בערך בדירוג 4 (המחשב נמצא בחדר מיועד ולא בחדר שישנים בו). אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים - שלושה הקרובים ואם אפשר באיזור הצפון זה יעזור. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-