עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך : SAMSUNG LCD SyncMaster 22'' P2250 - 2MS - 1:50000 - Full HD - DVI Wide מעבד : INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון : KINGSTON DDR3 - 2048MB - 1333MHz - CL9 זיכרון 2 : KINGSTON DDR3 - 2048MB - 1333MHz - CL9 כרטיס מסך : GIGABYTE ATI Radeon HD 4890 - 1GB GDDR5 - GV-R489-1GH-B דיסק קשיח : SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די : SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK ספק כוח : JSP-TECH EZ-COOL PS-1000 - 500W - 20p/24p/SATA - 120mm מארז : COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU עלות כוללת של כ- 4800 ש"ח האם יש משהו לשפר? אם כן תציעו... תודה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

הרכבתי לידידה את המפרט הזה. מה אתם אומרים?דרישות הכרחיות:מעבד אינטל.זיכרון 1GB לפחות.כונן לפחות 160GB.שלא תהיה חריגה מהמחיר הנ"ל.אלא אם משנים את המסך שאפשרי לדחות את הקניה לעוד חודשיים. עריכה:נערך עם המפרט הנכון [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולכם מה דעתכם על המפרט שקיבלתי? - המחשב שחדש שלי לא מיועד למשחקים או עריכה גראפית אלא לעבודה שוטפת בלבד. אך בכל זאת רציתי שיכלול "רכיבים טובים" שיהיה אקטואלי עוד לזמן רב האם לדעתכם התמחור הוא סביר לרכיבים המוצעים תודה ניצן מצורף מפרט: (התמחור אגב האו כללי ולא לכל פריט כמקובל) מערכת מחשב PENTIUM 4 CORE 2 DU0 64BIT INTEL מחיר ב-$ סה"כ $ לוח אם INTEL G33 CORE 2 DOU 775 SATA2 DDR2 מעבד INTEL CORE 2 DUO E6320/E4600 775 64BIT מאוורר למעבד Core2Duo Intel Original דיסק קשיח SATA 2 1TB U/DMA 7200 W.D RPM זיכרוןG DDR2 800 KINGSTON 4 כרטיס מסך 8400GT 256MB memory,GigaThread Dual-Link DVI with awe-inspiring 2560x1600 resolution,DirectX® 10,Integrated HDTV …

4. אהלן אנשים .. אז ככה.. כבר פעם אחת הרכבתי מפרט ע"י הפורום... (המחשב שאני כותב איתו בעצם... ) .. כרגע אני זקוק בדחיפות למפרט, שיחליף מחשב ישן - בשביל סטודנט שהמחשב שלו קרס והלך לעולמו (P3) . אני אישית ממלץ על AMD אבל צריך עזרה לרכיבים . השימושים: * אינטרנט והאפליקציות שמסביב שיעבדו מהר.. (מסנג'ר, דפדפן, ICQ ואפילו לפתוח איזה סרט במייל על הדרך) . * כל ה OFFICE - שיעבוד חלק.. חשוב מאוד . * צפייה בסרטים על המחשב . * המון מוסיקה . * משחקים סטנדרטים ולא מפלצתיים --> הכוונה היא שבהגדרות נמוכות המשחקים החדשים אפילו יעבדו סבבה . * אנטיוירוס\אנטיספיי\GMAIL NOTIFIER\FIREWALL וכדומה שיעבדו ברקע בלי להפריע ... ** אני יכול להמשיך שעות אבל אני מאמין שהגישה מובנת ! התקציב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב נייד מסוג LG X110 מDOK ואני מקבל במסך שבוחרים את המקום בו אני רוצה להתקין את הWINDOWS (שכרגע אין בו מחיצות והוא לא מוגדר) את השגיאה הבאה X800700170 כשאני רוצה ליצור בעצם שטח להקצאה איך מסדרים שאני יוכל להתקין??? תודה

• 30 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by webcort,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב מאוד בסיסי ופשוט שהמטרה שלו זה בעיקר אינטרנט והפעלת תוכנות ומשחקים פשוטים. תמליצו לי בקשה על מפרט עד 1500 ש"ח ..לא כולל מסך וציוד היקפי. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by or1020,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 בן כחמש שנים. הוא די עגלה מבחינת מהירות התגובה שלו ; עם או בלי קשר, מערכת ההפעלה שלו היא Windows Vista. תהיתי האם ההארד דיסק המכאני במחשב הוא צואר בקבוק שאחראי לרוב האיטיות, ואם כך האם שווה לי להתקין במקומו הארד דיסק SSD בעלות של כ-300 ש"ח. מה דעתכם? והאם יש בנצ'מרק או תוכנת דיאגנוסטיקה כלשהיא שתצביע על מקור האיטיות? תודה.

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by SuBeX,

מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-69U6 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll מסכים SAMSUNG 793DF 17'' FLAT CRT מחיר כולל הרכבה : 4746 ש"ח מ-KSP (במזומן כמובן). מה דעתכם? יחזיק מעמד עם משחקים. אני עדיין מתלבט עם הכרטיס מסך, כי זה מן הסתם העיקר, אבל אין לי תקציב אינסופ…

12. אני מעוניין לקנות את המחשב הבא אבל אני מתלבט בין 2 מפרטים הראשון מפנדה והשני מפלונטר עם זיכרון וקירור מנועה מה עדיף לקחת? דגש בהבדלים על זיכרון,כרטיס מסך וספק. כמות. מוצרים סה"כ 1 XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 1,299 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח 1 HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 270 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ronen Mars,

עד עכשיו עשיתי סקר שוק, וזה מה שמצאתי: בקרבת הבית יש לי את IVORY וKSP עם המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2655 או שיש ברחובות: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10416 אם יש לכם עוד הצעות או המלצות, אני ממש אשמח לקבל אותן.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by RomanKr,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בסביבות 5.5K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- כמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמה שיותר לפי התקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חברות אמריקאיות (HP/DELL וכו') * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות התקציב הוא 2000 ש"ח בערך אבל אפשר לעלות עד 2500 ואם לפי דעתכם זה לא מספיק עדיין אז תגי…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by spitzi,

היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Ninja,

היי,שלשום הלוח של ה HTPC שלי שבק חיים. המפרט שלו היה : A64 3200@ 2600MHZ MSI K8N Neo 2 Samsung UCCC 512X2 @ 520Mhz 73GT המחשב מחובר ל LCD 32 ושימש להרצת סרטי HD בלבד,עשה את זה לא רע. עכשיו אני לא מצליח להשיג לוח אז חשבתי כבר להשקיע על מחשב זול,לתת לו OC ולהגיע לתוצאות טובות בתקציב נמוך. במפרט אני צריך ככה : מעבד שידוע כאובר-קלוקר טוב זכרון שיודע לתת באסים גבוהים לוח שיידע להתמודד עם שתי הדרישות הקודמות בלי ליפול - יציבות חשובה לי מאוד מארז לא משהו מי יודע מה - אבל חשוב השקט ספק לא ג'נרי כרטיס מסך שיתאים לתכני HD מה אני לא צריך: הארד דיסק כונן CD\DVD\RW Floopy תודה רבה לממליצים,אני מקווה שנוכל להוציא את הטוב ביותר מהתקציב הנ"ל!

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by caramon,

הכנתי מפרט:[table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray מחיר: ₪925 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מחיר: ₪610 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪105 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1040 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: ₪2839 הרכיבים שיש ברשותי(קיימים) הם: מארז: Soprano DX דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS ספק :HK701-11PEP התקציב הכולל…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by LiavMe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מחשב מבוסס Intel ייעוד המחשב: גרפיקה כגון: Photoshop, Illustrator, Indesign. עדיפות ל-4GB זכרון ומעלה. מסך LCD 19' או 22' (אם יכנס בתקציב). מקלדת ועכבר - סט פשוט והרגיל של מיקרוסופט. צורב DVD. רמקולים ממוצעים בסיסיים. התקציב הוא עד 3.5K עם חריגה קטנה גג 4K, עדיף לא להגיע לזה. מקווה שתצילחו לבנות מפרט איכותי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by eliharel,

אהלן אנשים. אני הולך לקנות מחשב חדש כשהוויצ'ר 3 הוא מה שעומד לנגד עיני. זה לא שהוא יהיה המשחק היחיד שאני אשחק בו, אבל הוא מה שחשוב לי למקסם בהגדרות הגרפיות. אני תוהה האם יש לטעם לחכות עם הקנייה? הסיבות העיקריות שגורמות לי לשקול לחכות הן האפשרויות שתצא חומרה חדשה עד המשחק, או לא הרבה זמן אחרי שהוא ישוחרר ב-19 למאי, או לחלופין ירידה משמעותית במחירים בחומרה הקיימת שתאפשר לי מפרט יותר חזק. כי לפי מה שקראתי, יתכן שהוא אולי יהיה המשחק הכי תובעני לשנה הקרובה, כך שאני אצטרך את המפרט החזק ביותר שאני יכול להרשות לעצמי. לפי מה שאני זוכר, כשהם עשו את ה-hands on event בסוף ינואר, הם הציגו את המשחק על הגדריות high, לא אולטרה, והיו צריכים מפרט עם 980 SLI בשביל זה, אז אני לא אופטימי מי י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש"ח. מבחינת שימוש - עבודה משרדית, גלישה, קצת משחקים - לא משהו רציני. לא חייב ניידות או משקל נמוכים - המחשב יהיה קבוע בבית. המליצו לי על: Asus Eee PC 1015PX NetBook מאפייני מפתחתצורה : NetBook סדרה: Eee PC יציאות :VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי :1159לא כולל מידות גודל מסך (אינטש):10.1 אינטש משקל (ק"ג) :1.25 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד:Intel Atom נפח זכרון(RAM) (MB) :1024 MB סוג הזכרון :DDR3 דיסק קשיח (GB) :250 GB מצלמת רשת :כולל סוג מסך:WSVGA רשת אלחוטית :802.11g , 802.11b , 802.11n Bluetooth :כולל דגם מעבד:N570 מה דעתכם? תודה, רם

25. אהלן חברי HWZONE אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת סרטים ואינרנט בגדול וגם טיפה ללימודים אז חשוב זמן סוללה ארוך ושיהיה קל בהתחלה המליצו לי על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 N1201 של אסוס ואז מישהו הציע לילהוסיף טיפה כסף ולקנות את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754110 UL20A גם של אסוס על מה אתם ממליצים מבניהם,או שבכלל יש לכם מחשב אחר שהייתם ממליצים עליו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים