עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. שלום אני קונה מארז עם ספק ויש לי תקציב עד 100 דולר בארה"ב למה שאני רוצה אז אמרתי למה אני לא ילך על הארד דיסק החלטתי לקחת 160 ג'יגה אני צריך שתגידו איך זה נראה לכם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144203 וזה תומך 100 אחוז במחשב שלי? לא לקנות סתם עכשיו העניין לגבי המארז אני צריך מארז עם ספק נורמליים פשוטים עד 400 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2113 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441 חשבתי ללכת על הראשון עם הספק 400 וואט,הוא בדיוק כמו המארז השני רק עם ספק חזק יותר ? אחלה תודה אני מת כבר להזמין

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by eity,

שלום רציתי מפרט למחשב ביתי ב3300 עם מסך ורמקולים. לא יהיה OC.זה למטרות אינטרנט סרטים טיפה משחקים קלים כגון פיפא ונבא והאינרטנט יהיה מחבור אלחוטי אז אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטית

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by The-Gamer,

אשמח לייעוץ. בחירה די קשה, יש בינהם פער של 30-20FPS ב1080P. אבל אני משחק בד''כ ב2K כי יש לי מסך שתומך. אני לא ממש יודע את ההבדלים בינהם ב2K כי לא ראיתי בנצ'מארק כזה. ואשמח להמלצה של חנות מנסיון. (חוץ מ-TMS) הם לא עונים בכלל. דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by KungFuPanda,

חברים אשמח לעזרתכם אני מעוניין לרכוש מסך חלופי ל- Lenovo T500 עם Product ID 2081CTO. הייתי שמח לרכוש את המסך הטוב ביותר הרלוונטי וכן אם יש בחירה אז מט (matte). לכאורה משימה פשוטה. אך לא כך הדבר (לפחות לא עבורי). באתר של לנובו (קישור) ניראה שהדגם המתאים הוא 15.4 inch WSXGA+ (1680x1050) LCD service parts - ThinkPad T500, W500 ואם הולכים שם לסעיף 9 שמייצג את המסך, ניראה שהדגם של הרכיב הוא 42T0423 אך, במקומות רבים רשום שמחשבים עם LED צריכים מסך LED ולא מסך מסוג אחר. כמו כן, בחלק מהמקומות רשום שהרזולוציה המקסימאלית של המחשב היא 1920x1080. למשל אם אני מחפש ב- AliExpress אני מקבל סוג אחד של מסכים כשאני מחפש T500 Screens (קישור)…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג שמח, - לא מתוכנן OC אשמח לקבל הצעות למפרטים מבוססי INTEL למשחקים עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. שאלה קטנה: האם מפרט מבוסס AMD באותו מחיר ייתן ביצועים טובים יותר? במידה וכן, יש אפשרות לראות גם מפרט מבוסס AMD? תודה מראש, פיטר.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אפשר לחרוג קצת מהמחיר לדברים שמאד מועילים.אני צריך מחשב במיוחד למשחקים .לכן אני לוקח את הכרטיס מסך x1950p 256mb שאני מסיג ב900 ש"ח נשאר עוד 2300 ש"ח אני צריך לוח אם טוב תואם אני מעדיף ג'גה זיכרון ודיסק קשיח 250 ג'גה .ושוב לצורך שמאד מועיל אפשר לחרוג בנתיים חשבתי על המפרט הזה ויש לי מחירים זולים מיבואן אני צריך שמשהו ישלים לי את המחשב{לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידי} 920 ש"ח x1950p 400 ש"ח 250 ג'גה H.DRIVE SATA2 7200 1000 ש"ח e6300 dual cor intel {מי שניראה לתקן את מה שבחרתי שיגיד} נשאר: לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידיב900 ש"ח שנותרו. אפילו שיהיה 1200 ש"ח לצורך עכשיו השאלה העיקרית היא אם בעוד חודש חודשיים יהיו דברים ששווא לחכות בשביל לקנות אותם .אם כן אני…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  9. שלום, אני שוקל קניית מחשב חדש, הצורך שלי הוא תכנות (ולתוכניתנים עדיף שיהיה מחשב קצת חלש, שלא יהיו מפונקים ). אני לא משחק, אם אני מעמיס על המחשב זה בדרך כלל בגלל 50+ טאבים באיזה דפדפן, וגם זה מנהג מגונה שאני מנסה להעלים. כן הייתי רוצה משהו די שקט, והיה נחמד אם הכל גם היה קומפקטי. אני לא צריך כרטיס מסך (5570), או כוננים קשיחים ( אני אתאפק עד שהמחירים ירדו שוב) או ציוד היקפי כלשהו. אין לי העדפות של Intel vs AMD. מבחינת מחיר, אני כל כך לא מעודכן במחירים שאני לא בטוח כמה משתלם להשקיע, אבל עקרונית אני מינימליסט ( או קמצן) . תודה על תשומת הלב נ.ב סתם מתוך סקרנות, יש דבר כזה מארזים שניתנים לתלייה מהקיר ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אל תתייחסו למה שכתוב באדום..כל מיני הנחות ממבצעים וכו'.. איך המפרט? יש הצעות לשיפור? ומה בקשר למסך LCD שבמפרט? איך הוא? מז''א ניגודיות 1:1400 ? אני רגיל ל 1:400 , 1:500 , 1:600 .... תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Modan2,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by aviron38,

שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by eb,

שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד עם מסך 14" שימוש עיקרי הוא אופיס ואינטרנט רצוי כזה שניתן לרכוש לו תחנת עגינה ושלא יהיה כבד מידי. התקציב הוא עד 4K תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by lizabog,

הוטלה עלי המטלה המעיקה של למצוא לאבא מחשב חדש, לאחר שהקודם התפגר סופית. שימוש מאוד בסיסי, בעיקר גלישה באינטרנט... בתאכלס מנסה לשכנע אותו להסתפק בטאבלט לא הולך לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי למדי.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל לא בקטע מוגזם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by mainframe,

שלום לכולם, קיבלתי איזה הצעה למפרט מחשב (בד"כ אני לא נוהג לקנות ממפרט מוכן...) אבל רציתי לדעת מה דעתכם, (הצורך הוא מחשב ביתי - לא לגיימינג): CPU: Inter CORE i3 530 2.93GHZ 4M Mother Board: INTEL PETER COVE DH55PJ 1333 MHZ RAM: SAMSUNG 2GB DDR3 1333MHZ DISK: SAMSUNG 500GB SATA3 16M GRAPHIC CARD: INTEL GRAPHIC MEDIA ACCELERATOR HD +DVI + HDMI כרטיס קול של אינטל צורב DVD של סמסונג מארז MIDI ATX מסך 23 של סמסונג B2330. (יש גם מערכת הפעלה) ההתלבטות שלי היא בנוגע לדיסק שהוא של סמסונג (הבנתי שזה לא הכי איכותי) ובנוסף נראה שהכרטיס מסך און בורד. מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, קצת משחקים ואופיס. המפרט בלי מסך או ציוד הקפי ויש אפשרות לOC התקציב שלי בסביבות ה2200 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום אני בונה מחשב שישמש לעריכת וידאו (עם פרימייר). ההתלבטויות שיש הם לגבי המעבד, הלוח והזכרון. מעבד (חובה INTEL ההמלצה של ADOBE), הבנתי שבקרוב אינטל משיקה את המעבד החדש, אז אני מניח שכדאי להמתין לירדת מחירים. (בכל מקרה אני לא אקנה את החדש בגלל בעיות תאימות שעלולות להתעורר עם התוכנות שאני משתמש). לוח, כמובן לוח עם SATA II עם RAID על כל ארבעת ה SATA(האם אני צריך לוח עם 8 חיבורי SATA?) שעליו יחוברו 4דיסקים של 400GB כ"א בתצורת RAID 0. זכרון, 2GB אשמח להכוונה. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by manga05,

Core 2 Duo E6300 1066MHZ, s775, 2MB 1050(65) Gigabyte 965G-DS3 s775 Conroe DDR 2 800 mhz PCI-E 740(10) 2x Twinmos 512mb 667 mhz ddr 2 560(20) Frontier impress Black 12cm fan 185 PS-05 BIG FAN 420 W 12 cm fan 24 pin 180(40) Western Digital 250GB KS 354 2934 הערות : 1. המחיר שרשום לא בסוגריים זה המחיר שעולה ב KSP (מלבד אייבורי עבור ההארדיסק) ובסוגריים ההנחה שיש ב KSP בסניפים מסוימים, תוך הנחה שיש לי דלקן. 2. ראיתי מחיר בחנות בשם ITPC שיש בה את הזיכרון TWINMOS 1024 במחיר לא ברור בהחלט. ההבדל במחיר ביניהם לבין KSP הוא לא הגיוני, אפשר …

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Nparker,

הנה המפרט שהכנתי הוא למשחקים חזקים Antec P182 Aluminium No P/S ATX Black Case Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro for 775 CPU Cooler Intel Core2 Quad 2.83GHz 12MB Q9550 Box CPU WD WD5000AACS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel OCZ OCZ2V8002G 2048MB 800MHz DDR2 Memory X2 LG GH-22NS30 x 22 Black/White S-ATA Retail DVD±R/RW Enermax PRO82+ 525W CrossFireX 24Pin Power Supply Sapphire Radeon HD4870 Toxic PCI-e 1024MB DDR5 Retail Video Card 5990 ¤ לא יבוצע OC המלצות? שינויים?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by van_dammage,

אהלן מחפש לקנות לפטופ אבל לא יודע איזה ... חשבתי ללכת לכיוון ה HP רק בגלל שרואים אליהם מדהים ... הדרישות שלי הן - *עדיפות למסך גדול ככל האפשר *איכות תמונה גבוהה *שיוכל להתחבר לרסיבר ולהוציא סאונד באיכות טובה(למגבר) *שיהיה בעל יציאת HD על מנת שאוכל לחבר אותו ל LCD ולראות סרטים באיכות גבוהה על מה הייתם ממליצים, המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים וכדומה, אלה אינטרנט ומחשב בסיסי בלבד אבל נושא הצפייה בטלויזיה איתו וחיבור לרסיבר חשוב מאוד עבורי . כמו כן - מה ההבדלים בין כל הסדרות של HP פחות או יותר pavilon dv5 ?dv6?dv7?dv9? אשמח אם תעזרו לי :-)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. שלום לכם, אני עומד בפני רכישת לפטופ למטרת לימודים (ובכלל גם קשר עם הבית) יש לי 3 דגמים שונים וחברות שונות ואני צריך את עזרתכם במה לבחור התקציב כ3000 ש"ח המטרה: סטודנטיאלית ממוצעת + בקשות מיוחדות - אין יותר מדי כרגע, מלבד אחריות בינלאומית (שתתפוס באיטליה) הראשון: Lenovo Z370 לפני שאתם קוטלים את הלנובו - מדובר בדגם מסדרת Z ולא G - דגמים הרבה יותר אמינים ואיכותיים http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12671 הוא עם i5 סנדי ברידג' ו4 ג'יגה זכרון אני יכול לקבל אותו ב3100 כולל שנתיים אחריות בינ"ל השני: Toshiba L635 133 מעבד עם i3 ו3 ג'יגה זכרון. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10485&perur=2&t=1&c=339 אחריות בינלאומית לשנתיים אני יכול לקבל אותו גם ב3…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום, אני לפני בחירת נייד וחשקה נפשי בדל inspiron 6400 כתוב שם שהמעבד הוא: Intel® CoreTM Duo processor T2250 האם הכוונה למעבד בטכנולוגיה המתקדמת יותר או שזה המעבד בו אינטל "הלחימה" מעבד למעבד נוסף רק כדי לצאת לשוק עם אחד ליבה כפולה? עזרה דחופה בבקשה, תודה, SPC

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. מחשב שמיועד למשחקים עם מסך אשמח אם תוכלו להביא מפרט אחד עם מעבד של אינטל ואחת עם מעבד של AMD 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5.עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה אבל שיכלול …

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום לכולם! אני קונ מחשב נייד שישמש אותי למספר שימושים, שהמאפיינים שלהם הם עבודה מרובת-משימות, אני עובד תמיד עם הרבה יישומים פתוחים, לפעמים יישומים שדורשים יכולות עיבוד ו\או גרפיות, כגון פוטושופ ודומות לו... גולש באינטרנט הרבה, רואה סרטים וסדרות, שומע מוזיקה וכו'. בקיצור המחשב הוא לא למשחקים כמעט, רק שיהיה מחשב חזק שיעמוד בקצב שלי, לא יאט או יתקע לי באמצע עבודה, ויהיה בעל יכולות עיבוד טובות. לכן צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות: (בכולם מדובר על מחשב עם מעבד core i5 כלשהו, 4 ג'יגה זכרון פנימי DDR3, ע 1. HP Pavilion dv6-2130ej: מחשב שמהללים אותו לפי מה שהבנתי. יש בו כל מה שאני צריך, כולל תקן 802.11n (שלפי הבנתי הוא הטוב ביותר) לאינטרנט, כולל 500 ג'יגה דיסק קשיח במהירות נורמלית …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by sbf80,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך 19" (בלי OC) עם כמה עוגנים: לוח אם צי'פסט P35 עם firewire, מעבד אינטל (כמובן) מארז שקט ומקורר היטב (שחור) ודיסק קשיח בנפח של לפחות 250 ג'יגה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט, הרצת תוכנות כבדות (כמו MATLAB ו-SAS למי שמכיר), אינטרנט, אופיס 2007 (שימוש כבד באקסל וגיליונות גדולים עם חישובים מורכבים) צפיה בסרטים וקצת משחקים (המחשב יהיה מחובר לטלויזיה LCD, אם אפשר שלכרטיס המסך יהיה מפענח HD. האם 8600 יספיק?) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר, לא רוצה לראות שעון חול כשאני מעלה תוכנות ובטח לא לראות וידאו מYOUTUBE עם פריזים בגלל שאני מפעיל את WORD.

• 11 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים