עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by ssip96,

ראיתי שמישהו כאן כבר רכש אותו ונתן ביקורת חיובית, אבל אחרים לפני הקניה ייעצו לו לא לקנות ושהמחשבים של LG מתחממים וכו'... זה נכון?.. כי מבחנת החומרה זה המחשב המושלם עבורי, חזק מעבד מתקדם T7500, קל משקל (2.3K) מסך לא קטן ביחס למשקל (14.1") ובתקציה של לא יותר מ5,500... מה אתם אומרים?... http://www.yardenpc.co.il/product.aspx?productid=1514

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  3. קודם כל מה אתם אומרים על המפרט של המחשב שאני הולך להזמין באופן כללי כבר שמתי פה את המפרט שלי אך עשיתי מספר שינויים בזכותכם אבל עדיין יש לי כמה שאלות בנוגע ללוח אם ,האם הוא מספיק טוב או שעדיף של גיג'הביט וגם בקשר למארז אני יודע שהוא טוב אבל הוא מזכיר את המארז שיש לי בבית הספר (מארז מכוער ומגושם) אז אם למישהו יש הצעות שיגיב כאן בבקשה כי אני כבר רוצה לסגור את עניין המחשב ולהזמין תודה מראש יניב http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg כנסו לכאן

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by DimaX,

היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  5. שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by imac,

אוקיי קודם כל אני מעדיף שהמחירים ילקחו מ KSP כי משם אני קונה את המחשב.. למרות שזה לא יהיה השימוש העיקרי אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לכן אני יצתרך כרטיס מסך סוס... אני יצתרך הרבה זיכרון במחשב ומעבד חזק לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו וסאונד.. לא ממש משנה לי AMD או INTEL.. עוד דבר שחשוב לי זה המראה של המארז.. אני לא רוצה מארז במחיר גבוה יותר מדיי אבל שיהיה מארז יפה... מסך וציוד היקפי אני לא צריך, וגם אין צורך בכונן קשיח... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by galedri,

שלום לכם אני רוצה בבקשה מפרט ב-10k ללא מסך .. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by BERMAN55,

מחשב למשחקים, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי אין לי ידע רחב במחשבים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  10. היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Psycho17,

מפרט מנועה מחשבים: כמות מחיר דגם AMD ATHLON 64 2800+ BOX 960 ¤ 1 EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 630 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 590 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 560 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1150 ¤ 1 LG X52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כולל: 4570 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש אלדד כהן

12. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. אני צריך מעבד ולוח אם חדשים, כנראה המעבד יהיה AMD 940, לOC קל בערך 3.6-3.8. קירור שקט. להרכיב מSKYPC. לא צריך Crossfire בכלל. רזו 1680x1050 שאר המפרט בצד.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  14. התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום אני קונה מארז עם ספק ויש לי תקציב עד 100 דולר בארה"ב למה שאני רוצה אז אמרתי למה אני לא ילך על הארד דיסק החלטתי לקחת 160 ג'יגה אני צריך שתגידו איך זה נראה לכם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144203 וזה תומך 100 אחוז במחשב שלי? לא לקנות סתם עכשיו העניין לגבי המארז אני צריך מארז עם ספק נורמליים פשוטים עד 400 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2113 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441 חשבתי ללכת על הראשון עם הספק 400 וואט,הוא בדיוק כמו המארז השני רק עם ספק חזק יותר ? אחלה תודה אני מת כבר להזמין

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by eity,

שלום רציתי מפרט למחשב ביתי ב3300 עם מסך ורמקולים. לא יהיה OC.זה למטרות אינטרנט סרטים טיפה משחקים קלים כגון פיפא ונבא והאינרטנט יהיה מחבור אלחוטי אז אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטית

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by The-Gamer,

אשמח לייעוץ. בחירה די קשה, יש בינהם פער של 30-20FPS ב1080P. אבל אני משחק בד''כ ב2K כי יש לי מסך שתומך. אני לא ממש יודע את ההבדלים בינהם ב2K כי לא ראיתי בנצ'מארק כזה. ואשמח להמלצה של חנות מנסיון. (חוץ מ-TMS) הם לא עונים בכלל. דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by KungFuPanda,

חברים אשמח לעזרתכם אני מעוניין לרכוש מסך חלופי ל- Lenovo T500 עם Product ID 2081CTO. הייתי שמח לרכוש את המסך הטוב ביותר הרלוונטי וכן אם יש בחירה אז מט (matte). לכאורה משימה פשוטה. אך לא כך הדבר (לפחות לא עבורי). באתר של לנובו (קישור) ניראה שהדגם המתאים הוא 15.4 inch WSXGA+ (1680x1050) LCD service parts - ThinkPad T500, W500 ואם הולכים שם לסעיף 9 שמייצג את המסך, ניראה שהדגם של הרכיב הוא 42T0423 אך, במקומות רבים רשום שמחשבים עם LED צריכים מסך LED ולא מסך מסוג אחר. כמו כן, בחלק מהמקומות רשום שהרזולוציה המקסימאלית של המחשב היא 1920x1080. למשל אם אני מחפש ב- AliExpress אני מקבל סוג אחד של מסכים כשאני מחפש T500 Screens (קישור)…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. שלום רב לכולם, חלק מכם אולי יצחקו אבל לי בתור עובד מעבדה יש בעיה לגעת במחשבים ניידים של אנשים, לפעמים רמת "הגועל" והלכלוך מעלים בך חלחלה... אז מה אני עושה? http://www.shekefaction.co.il/products/115830 יש לי ערכה כזו (אנחנו מוכרים אותה ב -30 ש"ח אז תבדקו לפני שאתם קונים) כשהמחשב הנייד כבוי מתיז על אזור המקלדת + המסך ממרחק של 20 ס"מ (מרחוק זה נראה כמו טל). ממתין כעשרים שניות ומנגב בעזרת המטלית הנלווית - זה קסם המחשב שלכם יהפוך חדש ופחות מסריח. בנוסף גיליתי ששימוש חוזר שומר על שכבת המגן של המקשים (עם הזמן השמן של הידיים גורם למקשים המקלדת לאבד את הציפוי). שנית, הוא מעולה גם למסכי - בעצם החומר הזה נועד למסכים, ככה שאפשר לנקות גם את המסך ללא חשש... תהנו וחג שמח

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג שמח, - לא מתוכנן OC אשמח לקבל הצעות למפרטים מבוססי INTEL למשחקים עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. שאלה קטנה: האם מפרט מבוסס AMD באותו מחיר ייתן ביצועים טובים יותר? במידה וכן, יש אפשרות לראות גם מפרט מבוסס AMD? תודה מראש, פיטר.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. אפשר לחרוג קצת מהמחיר לדברים שמאד מועילים.אני צריך מחשב במיוחד למשחקים .לכן אני לוקח את הכרטיס מסך x1950p 256mb שאני מסיג ב900 ש"ח נשאר עוד 2300 ש"ח אני צריך לוח אם טוב תואם אני מעדיף ג'גה זיכרון ודיסק קשיח 250 ג'גה .ושוב לצורך שמאד מועיל אפשר לחרוג בנתיים חשבתי על המפרט הזה ויש לי מחירים זולים מיבואן אני צריך שמשהו ישלים לי את המחשב{לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידי} 920 ש"ח x1950p 400 ש"ח 250 ג'גה H.DRIVE SATA2 7200 1000 ש"ח e6300 dual cor intel {מי שניראה לתקן את מה שבחרתי שיגיד} נשאר: לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידיב900 ש"ח שנותרו. אפילו שיהיה 1200 ש"ח לצורך עכשיו השאלה העיקרית היא אם בעוד חודש חודשיים יהיו דברים ששווא לחכות בשביל לקנות אותם .אם כן אני…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום, אני שוקל קניית מחשב חדש, הצורך שלי הוא תכנות (ולתוכניתנים עדיף שיהיה מחשב קצת חלש, שלא יהיו מפונקים ). אני לא משחק, אם אני מעמיס על המחשב זה בדרך כלל בגלל 50+ טאבים באיזה דפדפן, וגם זה מנהג מגונה שאני מנסה להעלים. כן הייתי רוצה משהו די שקט, והיה נחמד אם הכל גם היה קומפקטי. אני לא צריך כרטיס מסך (5570), או כוננים קשיחים ( אני אתאפק עד שהמחירים ירדו שוב) או ציוד היקפי כלשהו. אין לי העדפות של Intel vs AMD. מבחינת מחיר, אני כל כך לא מעודכן במחירים שאני לא בטוח כמה משתלם להשקיע, אבל עקרונית אני מינימליסט ( או קמצן) . תודה על תשומת הלב נ.ב סתם מתוך סקרנות, יש דבר כזה מארזים שניתנים לתלייה מהקיר ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. אל תתייחסו למה שכתוב באדום..כל מיני הנחות ממבצעים וכו'.. איך המפרט? יש הצעות לשיפור? ומה בקשר למסך LCD שבמפרט? איך הוא? מז''א ניגודיות 1:1400 ? אני רגיל ל 1:400 , 1:500 , 1:600 .... תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Modan2,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים