עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table] [tr] [td] Component [/td] [td] Model [/td] [td] Ebay Price [/td] [td] Israel Price [/td] [td] Final Price [/td] [td] Comments [/td] [/tr] [tr] [td] Case [/td] [td] Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black [/td] [td] 991 [/td] [td] 640 [/td] [td] 640 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] MotherBoard [/td] [td] ASRock Z77 Extreme4-M Z77 LGA 1155 [/td] [td] 695 [/td] [td] 837 [/td] [td] 695 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU [/td] [td] Intel Core i5-3570K [/td] [td] 1097 [/td] [td] 1094 [/td] [td] 1097 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU Cooling [/td] [td] Zalman CNPS14X [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? לכל הפחות 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט ושימושים בסיסיים * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה? כמה שיותר ארוך (4 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, ושיתמוך בDL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות מוכרות (DELL, ASUS, LENOVO) מעדיף מעבד INTEL I5 חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804651 אבל אם יש מחשב יותר טוב בתקציב או מחשב עם מפרט דומה במחיר נמוך יותר אז תגידו לי (:

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. Started by RJ1,

על בסיס המפרט שהצעתם: Intel i5-2300- Tray Gigabyte GA-B75M-D3H400 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html בגלל השאלה הבאה: הרמקולים של הטלוויזיה שלי חלשים. אני רוצה לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים? חשבתי לחבר את הממיר ל-Optical In ואת הרמקולים לאדום ולבן סטנדרטי- האם יש בכלל רמקולים שיודעים להתחבר ישירות לאדום ולבן? יש לכם אולי עוד רעיון בו אני יכול לעשות את זה בלי מגבר?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by esnhh,

שלום חבר שלי המצליץ לי על המפרט הזה רציתי רק לדעת חווה דעת אם זה טוב למשחקים סרטים. בעיקרון לנער בן 15 http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11354:1/6:10522:1/2:11279:1/4:11237:1/7:7942:1/3:11636:1/20:8969:1/9:11435:1/10:11513:1/

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by anuekr,

אהלן, כרגע יש לי נטבוק של אסוס ואני חשוב על לקנות מחשב גיימינג נייד רציני ורציתי לראות אם אני יכול להסתדר במחיר הנ"ל עם הדרישות שלי. תקציב: 2500 ש"ח עד 2700 (גג). - מטרת המחשב - גיימינג, אנינטרנט, סרטים ועבודה ב-Word. - מסך - לא גדול מדי, רצוי עד 15 אינץ'. - משקל -כמה שיותר קל, זה לא "דיל ברייקר" אבל זה בהחלט יכול להשפיע על ההתעניינות. - סוללה - אני לא כל כך בקיא באורך חיים של סוללות למחשבים ניידים, אם הוא יוכל לשרוד חצי יום על פעילות מאומצת (משחקים, WIFI, גלישה, סרטים וכו'). - HDMI זה בונוס, אבל לא חובה. - נפח אחסון - 250 גיגה מינימום. מכיוון שיש לי חשבון סטים כונן דיוידי הוא אופציונאלי ולא דיל ברייקר. אם הוא יוזיל את המחיר משמעותית - שלום ולא להתראות, אם הוא לא יקר …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

8. כרגע המפרט שלי מעבד - AMD Athlon II X3 440 Processor לוח - GA-MA78LMT-US2H זכרונות DDR3 1333MHZ 2GB X 2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 480 ספק - Seasonic 520W חשוב לי מאוד עבודה עם Cubase (אוכל הרבה זכרון וכוח עיבוד). אחר כך משחקים וכל השאר. צריך הצעות לשדרוג המעבד, או שכבר עדיף להחליף לוח תואם אינטל ולקחת מעבד אינטל... תקציב 800-500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by neoyun,

שלום, קניתי מחשב נייד. יש ברשותי מחשב, אך ללא כונן דיסקים , והיני רוצה לפרמט אותו ואיני יודע איך. אפשר עזרה[?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by -mino-,

אני מדבר על המפרטים הבאים http://www.hadarcom.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=54 (העניין עם ההארד דיסק נראה לי תמוהה אני צריך להתקשר לברר) מול זה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE123&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. שלום לכולם :-) אני לא מבקש מפרט לפי תקציב, אלא לפי הדרישות. מקווה שזה לא יהיה יקר. אם זה יהיה יקר מאוד אתייעץ אתכם איפה כדאי להתפשר. אלה הדרישות הצנועות שלי ממנו: - הרצה מהירה וקלילה של תוכנות עריכת וידאו כמו premiere, vegas וכ' - הרצה מהירה של תוכנות Adobe creative suite CS4 כגון indesign, photoshop ו-iilustrator (במקביל) - הרצה מהירה של יישמי אופיס במקביל - הרצה מהירה של תוכנות עבור אדריכלות ותכנון. בינהם autocad ו- 3d studio max - כרטיס מסך שיתמוך בשני מסכים עבור עריכת וידאו - כרטיס מסך הכולל כניסת ויציאת וידאו (VIVO) או כרטיס טלוויזיה נפרד ממנו. (מה עדיף? המטרה: לראות טלוויזיה במחשב וללכוד בפורמט איכותי) (עדיף כרטיס שיתממשק עם הממיר של YES - תוכנה תשלוט על הממיר של YE…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אני מתלבט בין שני ניידים : ASUS F8Vr Intel T8400 2.26Ghz 14.1 3GB 320GB Vista Business מפרט :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=23296 והשני:HP Pavilion dv6-1180ej T6600 2.2Ghz 4Gb 4530 320GB 15.6 מפרט:מפרט:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=25848 אני נוטה יותר לכיוון הhp- כיוון שמצאתי דגם דומה יותר זול ב1000 ש"ח בערך בעל מפרט דומה אבל קצת חושש עקב התגובות לגבי התקלות במחשבי HP .ניתן להאריך את האחריות לעוד שנה או שנתיים אבל עדיין .... האם החשש מוצדק מה דעתכם? תודה .

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למשחקים אבל אני כבר לא כל כך בקיא בשוק כיום, עשיתי מה שיכולתי, הרכבתי את המפרט בחנות זיגזג וקיוותי שתוכלו לעזור לי לשפר את המפרט שיהיה אפילו יותר טוב, תודה מראש המפרט: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 842 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX 449 ש"ח 1 G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 BLACK 372 ש"ח 1 GAINWARD HD 4870 1024 GDDR5 Golden Sample - RETAIL 865 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 277 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 119 ש"ח 1 Thermaltake Wing RS 101 + 400W PSU 414 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש +…

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by ttul007,

שלום לכולם, אני יודע שפרסמתי מודעה בפורום, אבל ההמלצה הזאת תהיה בשביל חבר, תודה! 1. בערך 3K-3.5K 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by sigpen,

hii , i have no hebrew on the computer so i try to ask in english. i wanna buy laptop and i don't know which one to buy. i want to buy laptop for music,internet,and documents. i don't have price limit.. i just want the computer will work like 3 years minimum. by the way i like the look of the Asus computers. thanx

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by zxcvbnm,

אשמח לחוות דעתכם על המחשב הבא: השימוש: סרטים, משחקים קלים ולימודים. Product Features * 2.2GHz Intel Core 2 Duo T6600 Processor * 4GB Memory * 320GB Hard Drive, DVD±R/RW Optical Drive * 15.6" Display, ATI Mobility Radeon HD 4570 Graphics * Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit), *Up to 8 Hours 3 Minutes of Battery Life Processor, Memory, and Motherboard * Processor: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo * RAM: 4 GB * RAM Type: SDRAM Hard Drive * Size: 320 GB Graphics and Display * Graphics RAM: 512.0 MB 795$ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by royzemach,

לאחר בדיקה בבסט ביי ישנם שני דגמים העונים על הקטיגוריה: compaq presario CQ60-615DX - מעבד Intel® Celeron® processor 900, זכרון 2GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 4500M, הארד דיסק 250GB, כמובן חיבורי wireless, שלוש כניסות usb, משקל 6.6 lbs, עובי 1.7". Acer - Aspire AS5532-5535 - מעבד AMD Athlon™ Single-Core Processor , זכרון 3GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי ATI Radeon HD 3200 graphics, הארד דיסק 160GB, שתי כניסות usb, משקל 6 lbs, עובי 1.5" וגם Multi-in-1 media reader שממש אין לי מושג מה זה. הרצון הוא כלי פשוט להפעלת יישומי אופיס, אינטרנט שהטופ שלו הוא סרטונים ביו-טיוב, אמין ובעל אחריות בארץ כמובן. אשמח לשמוע תגובות בנדון מן המבינים בתחום...בתוד…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. אהלן ברשותי המחשב הנייד הבא : Pavilion dv5-1190 יש בו כ.מ 9200GM GS נדמה לי . אחרי חיפוש קצרצר הבנת שיש אפשרות לשדרג בחלק מהניידים את הכ.מ , אני מוכן להשקיע בערך 800 שקל על זה . אז האם יש בכללב אפשרותי לשדרג כאן את הכ.מ ? זה השגם של אורנג עם המודם המובנה ... שהיה מבצע עליו . בתודה , אריק .

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Eagle_,

Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.