עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד לבתי (בת 9) בעיקר לגלישה, סרטים, יוטיוב, מוזיקה, משחקים קלילים (קז'ואל) ואופיס. מעדיף שיהיה טיפה אוברקיל כי הוא אמור לשמש אותה פרק זמן לא קצר ובא במקום מחשב נייח. לא חייב להיות ממש ממש נייד אבל עדיף שלא יהיה בלטה של 3+ ק"ג. אני מאמים שמשהו בסביבות ה-13.3-14 אינטש יהיה מצויין אבל גם 15 אינטש בא בחשבון. הדגש שלי הוא על מסך סביר ככל שניתן בתקציבים האלה, חיבוריות ויכולות מדיה ופחות על נוחות הקלדה ומשקל. התקציב בהחלט גמיש אבל לא הייתי מעוניין לעלות המון ללא צורך של ממש. תודה!

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני מחפש מחשב נייד שבא עם 16GB זכרון (RAM), או ניתן להרחיב כבר בחנות. אני לא רוצה לקנות זכרונות לחוד ולהרחיב... פשוט לא רוצה להתעסק עם זה. ואני חייב שהמחשב יהיה פחות מ1.5 קילו (בערך 3.3 פאונד) משום מה נורא קשה לחפש ולמצוא מחשב לפי מקסימום זכרון! בדקתי באתרים של חברות גדולות, לנובו, אסוס, HP, ועוד כמה. באף אחת מהן לא היה מנגנון סביר לחיפוש מחשב לפי זכרון מקסימום (אם בכלל היה מנגנון חיפוש) לאף אחת מהן לא היה מנגנון "צור קשר" או התייעצות עם איש מכירות! אני כבר יומיים מנסה להשיג את HP, בטלפון(!!!) כאילו שאנחנו בשנת 1995, וכל פעם מעבירים אותי למחלקה אחרת כאילו שאנחנו במס הכנסה, ולא חברה שרוצה להתפרנס. אודה לכם אם תמליצו על חנות (פיזית או אינטרנטית, בארץ או בחו"ל) שמוכרת ושולח…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי ראיתי עכשיו (2:40 בבוקר) אץ ערוץ "טק-טיוי" וראיתי שהם הכינו את מחשב המשחקים המושלם, ניכנסתי מיד לאתר שלהם וראיתי את כל החלקים שהם הרכיבו בו (אחחחחחחח חלום) הינה לינק לUGM: http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3617644,00.html מה אתם חושביפ על המפרט הזה, אני די חושב שהוא מעולללללההההההההה למשחקים אבל הייתי חכה לדור החדש של כרטיסי המסך :

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Talon,

אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אהלן חברים. אני מתקשה למצוא מחשב נייד שמכיל את כל מה שאני מחפש, מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה. אני מפיק מוזיקאלי והמחשב הולך לשמש אותי לצרכים אלו, מה שאומר שאני צריך כח עיבוד חזק והרבה זכרון קודם כל. הנתונים שאני מחפש שיהיו במחשב הם : - מעבד I7 חזק - 6GB זכרון ומעלה (עדיפות ל-8) - דיסק קשיח בנפח של לפחות חצי טרה במהירות 7200 - גודל מסך 17.3 (מעדיף שלא להתפשר על 15.6) - כרטיס מסך סביר שיוכל לשמש אותי למשחקי League of legends בזמני הפנוי (מצידי גם על הגדרות מינימום) - חיבורי USB3.0 רבים ככל האפשר המחשב לא יצא מהבית יותר מדי אז לא חשוב לי שיהיה אקסטרה עמיד ולא חשוב לי סוללה בעלת מספר תאים גדול. כמו שצויין, התקציב הוא עד 4000 ש"ח אך אם יש אפשרות לחריגה של כ-200 ש"ח אם זה באמת …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by elis02,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד לבית שלו, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' או 17 אינצ' (הנייד הזה יהיה אך ורק בבית ונועד לעבור חדרים בתוך הבית בלבד לכן ככל שיותר גדול יותר טוב). עדיפות למאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני מהפלא אז אני מקצר. אני זוכר שקראתי על הבעיה הזאת אבל אנלא מוצא את זה. פשוט מדי פעם המחשב עובד כאילו בעומד כשאין שום דבר שמעמיס. העכבר זז קטוע וכל התצוגה זזה קטוע. אין שום דבר חריג במנהל משימות. זה לפעמים מסתדר אחרי כמה זמן ולפעמים צריך לכבות. זה קורה גם בווינדוס וגם באובונטו. מישהו קרא על זה או יודע מה זה יכול להיות? וירטואליזיישן כיביתי

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי חבר'ס, חשוב לי לציין שכבר פניתי אליכם לפני בערך שנה, אבל קניית המחשב לא יצאה לפועל וזה כנראה יקרה רק עכשיו. כיוון שעבר הרבה זמן והציוד שביקשתי השתנה בחלקו, וגם התקציב, וגם המפרט שביקשתי בזמנו כבר בטח לא עדכני להיום, הדרישות והמענות ישתנו. (הסתכלתי בפוסט הקודם שלי ועשיתי גם השוואה בהתאם למה שאני צריך היום, לקחתי משם כמה דברים לבקשות שלי פה.) המחשב שלי בן 5, אמנם עובד מצויין אבל לדעתי הגיעה שעתו כיוון שאני צריך לעמוד בקצב. אני מעוניין במחשב של גיימינג, אני מתעסק גם במוזיקה אז כרטיס קול טוב גם חשוב. עיקר הפעילות שלי- מוזיקה ומשחקים. כל סוגי המשחקים. FPS, מירוצים, MMORPG, הכול. אני רוצה להריץ כל משחק שייצא בתקופה של השנים הבאות ביכולות המקסימליות שלו בצורה כל כך חלקה שאני…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ziko,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש את בתי ללימודים ,וכן קצת מולטימדיה לחיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים פופ קורן טיים וקודי אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי לאורך זמן לכן אני מחפש נייד מבוסס Skylake core I5 עם לפחות DDR4\5 4G RAM * תקציב: 3,500 ש"ח. * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , Office , סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 15.6'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטהׁ(אם זה ישפיע על התקציב אז המשקל לא יהווה בעייה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD או 128 SSD למערכת הפעלה + כונן קשיח לשאר הDATA * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים משרדיים שוטפים ולצרכים ביתיים. כמו"כ ישמש המחשב לגרפיקה ברמת התוכנות: FOTOSHOP, ו-FREEHAND. ולבסוף אף לעריכה מוסיקלית. לאחר בדיקת-מה החלטתי על המפרט הבא ואשמח לקבל את תגובותיכם והמלצותיכם. מעבד: P4 2.4 GH, FSB 800, ,תומך HT לוח-אם: מסדרת 865 , תומך HT, DUAL DDR, SATA, 1394 ורצוי כולל LAN ו- RAID זכרון: 2*256 במהירות 400 סה"כ 512 MB כ. מסך: GF 4 MX440 128MB דיסק קשיח: SATA, 80 GB כונן תקליטורים:*52 צורב:52*24*52 מודם: 56K פלופי מקלדת רמקולים: 2.1 (סאבוופר) מסך: 17, שטוח מארז : 400W זהו המיפרט, באם תראו דבר המפריע או לא-מתאים לצרכים ולשאר המערכת אשמח לשמוע את דעתכם. וכעת לנושא פרטני יותר: בלוחות האם הוצעו לי פחות או יותר מספר …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני צריך את עזרתכם בבניית מפרט. אז ככה, המחשב יהיה בשימוש לצפייה בסרטים, לגלישה באינטרנט ולשחק במשחקים(לא הכי חדשים שדורשים כ.מסך חזק). אני חושב יותר לכיוון של AMD + OC, ואני רוצה מסך 19" לסרטים. בקשר לכרטיס מסך, אני חושב אולי לקנות אחד חלש יחסית בהתחלה, שיריץ משחקים בסיסיים, ולשדרג למשהו חזק יותר מאוחר. אם תהיה אפשרות כזו אני שוקל לקנות מארז XPC (או משהו בסגנון). התקציב הוא בסביבות ה6K, חריגות קטנות אפשריות, עדיף לחסוך איפה שאפשר. בתודה מראש, Who_Cares

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. מחשב למשחקים סופרכבדים + מסך, ללא ציוד היקפי וללא OC תקציב 8K... אני רואה מארז יפה אך שקט מאוד, מסך אני רוצה בסביבות ה-22 אינצ' ואני רוצה מרובע ליבות, אני אחד שלא עושה OC ולא משדרג והמחשב אמור להחזיק משהו כמו 4 שנים. תודה מראש!

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by scoop22,

שלום, יש לי מחשב ישן עם לוח אם של microstar או msi מסוג MS-7507 יש שם כניסת PCI express x16 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמתאים ללוח האם הישן הזה בתקווה שזה ישפר את צפיית הוידאו דרכו. יש עדיין מקומות לקנות בהם כרטיסי מסך שיתאימו? תודה.

16. רציתי לשאול איך אפשר לחבר מחשב נייד לטלויזיה עם חיבורים רגילים לא מיוחדים, אין לי פלזמה אלא טלויזיה רגילה. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לנער, בעיקר משחקים - Fortnite, Overwatch, Minecraft, GTA, Valorant, Fall guys, Just cause 4 וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. Started by manowar333,

סליחה אם מפורסם במקום לא נכון קניתי נייד לפני זמן לא רב ויש לי הרגשה שהמעבד עובד חם מידי חיפשתי בגוגל ולא מצעתי תשובה מדוייקת מחשב:ASUS A42JA מעבד:I7-740QM CORETEMP ו-REALTEMP מדידות די זהות LOW:42-50C HIGH 100% LOAD:80C בזמן עבודה ממוצעת:60-70C תודה מראש ואני יודע שמקסימום זה 100C השאלה כמה זה סביר במצב סטנדרטי 114 צפיות 0 תגובות?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by marulia,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by extremex,

היי , כרגע זהו המפרט שלי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לצרכים הנוכחיים היות והמחשב הישן כבר חלש מידי ולא עומד בדרישות . כשאני מקודד סרטים המעבד ממש חלש ולא זז , כשאני משחק במשחקים של 2012-2013 יש מלא תקיעות והמשחק לא רץ חלק. AMD Athlon 2 x3 445 , 4GB RAM , ATI RADEON HD 5780 SERIES לוח אם GTA GA-MA71 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מלוא התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 ש"ח , אם אפשר להשתדל שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כעיקרון אני רק צופה בסרטים ומידי פעם משחק במשחקי מחשב , מה שכן..אני מקודד סרטים ולכן אני צריך מעבד חזק עם מספיק כוח , עם…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, Wichter, doom etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

24. אוקיי לאבי היקר נמאס מהלפטופ שיש לו והוא עכשיו רוצה לפטופ מהיר, עם מספיק נפח (נראה לי שבישבילו 80GB יספיקו) ושיהיה יחסית קל ונוח.... כמו שהכותרת אומרת (???) בתקציב הוא עד 2300 דולר (משו כמו 10500 ש"ח)... למשל מה אתם אומרים על הלפטופ הזה של SONY? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=VGNTX750P%2fB&Dept=computers&CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_TXSeries תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Longstrom,

CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [482 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [517 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [688 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [698 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card - [1,060 NIS] 1 Sound Card : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card - [215 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [56 NIS] 1 CD/DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail - [294 NIS] 1 CD/DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW - [358 NIS] 1 Modem : Encore (Luc…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.