עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tal89,

שלום חברים, יותר מדי התלבטויות. הגיע הזמן לעצה מהמקצוענים. תקציב - 3.5K, אפשר לגרד עוד מאה מאתיים אם שווה. גודל מסך - 13.3-14". הבנתי שישנה עדיפות למסך מט. דרישות - סטודנט למדמ"ח. תכנות, אופיס, סרטים, אולי משחקון פה ושם אבל זניח. עדיפות לכונן קשיח משולב SSD (500/32? זה יספיק למערכת ההפעלה?) * משקל רצוי - עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב. * כונן אופטי? אין צורך ממשי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סעיף נפרד למטה. * כרטיס מסך - בהחלט אסתפק ב4000 המובנה, בעיקר אם חוסך סוללה וכסף. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, WIN8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהארבע המובילות כרגע בשוק הניידי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח תוכנה ב- C++/java וביצוע סימולציות שונות ב matlab/pspice . אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. שימוש כבד בשוטף זה יהיה המחשב המרכזי שלי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 / diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" / 42" -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום! הרבה זמן לא בניתי מפרט אז תרגישו חופשי לקטול... בכל מקרה, כאמור זה מפרט במקסימום של תשעת אלפים שקלים חדשים. לא צריך גם צורב DVD. במפרט שלי אין מארז כי אני רוצה שהוא יבחר מה שלדעתו יפה אז אשמח לכמה הצעות מארזים שלדעתכם הם יפים ואני אעביר לו את האופציות הטובות. לא יהיה OC גדול אם בכלל. בקיצור זה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6230 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 157.00 ¤ 1 157 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 595 Asus 16/48 White Retail DVD-ROM 145.00 ¤ 1 145 ¤ 3 7383 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD 48.00 ¤ 1 48 ¤ 4 7614 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by tomer_S,

אהלן לכולם ! אני בונה לעצמי בימים אלו מפרט חדש והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו חשוב לי להדגיש כי אני כרגע בחיפושים אחרי לוח אם ראוי בתקציב של 1500 (אפשר לחרוג קצת ) יעוד המחשב הוא בעיקר משחקים סרטים כרגע השווי אליו הגעתי הוא 6500 ( הוספתי כבר 1500 של לוח אם בפנים ) מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html#/?div=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני עומד לקנות את החלקים האלה מפני ששמעתי שהם טובים לאוברקלוק (אני מקווה),אם חלק מסויים לא נראה לכם טוב לאוברקלוק\לא משתלם ויש במחיר דומה חלק טוב יותר לאוברקלוק -אז תציעו ,תביעו דעה.. אני פתוח להצעות ספק: Enermax EG425P-VE 420 Watt זכרון: A-Data 2X512 MB DDR600 PC4800 Memory מארז: תגידו מה עדיף- A-top X-Blade Gaming Case\ ATX FullTower Supertalent alum מעבד: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX\Tray -תגידו מה עדיף Box או Tray (ואז לשים מאוורר חזק ואיכותי על המעבד?) לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek 6800GT

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by galai198777,

זה בסדר?זה רק שדרוגקטגוריות מוצרים כמות מחירספק כוח FSP Hyper 600W Active PFC 85+ 1 ₪341זיכרון Samsung DDR3 8GB 1600 3rd Party 1 ₪166 כרטיס מסך Gainward GeForce GTX 1060 6GB 1 ₪1312 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD EVO 850 250GB! ₪460 סה"כ: ₪2279

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by nadavb,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד sony vaio בארה"ב, ואני מודאג מנושא האחריות הבינלאומית. (עשיתי מחקר קצר בנושא ולא ממש הצלחתי להעלות משהו בחכתי...) האם מישהו שיש לו את המחשב התנסה בתיקון המחשב בארה"ב/בארץ? איך אני יודע אם האחריות הבינלאומית תופסת גם על ישראל? תודה רבה! נדב.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

אני משדרג את המפרט הקיים שלי כך לא אצטרך: -צורב - ואני משחק ברזולוצית HD בטלויזיה כך שאתם תחליטו אם צריך לשדרך את הכרטיס מסך לגבי קשיח אשמח לדיסק 2TB X 2 אני רוצה שהם יגבו אחד את השני..האם יש אפשרות לבקש מהחנות שיעשו לי רייד בהרכבה? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום ידידים , אני צריך ממכם המלצות לגבי קניית לוח אם חדש ,זיכרון 256 וכרטיס גרפי ג'יפורס 4 ,בשביל מעבד את'לון XP ,עד 2000 ש"ח בסה"כ לכל הרכיבים ,כולל המעבד. איזו חברה מומלצת לכל רכיב והסוג הכללי המומלץ לו (כלומר מהירות ,למשל, ללוח אם)? תודה מראש , בובו נ.ב. תמליצו לי גם אם אתם יכולים על מהירות למעבד XP שמתאימה לטווח מחירים שציינתי. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by tgen,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בבערך 3500 ש"ח. שמתי לב שבמחיר הזה יש מפרט שהרבה ממליצים עליו מ-TMS. (התמונה התחתונה) העניין הוא שאני מעדיף לקנות מחשב מחנות קרובה אליי כמו KSP. יצרתי מפרט דומה ורציתי לדעת אם הוא בסדר. (התמונה העליונה) לגבי המפרט, כדי לא לחרוג במחיר ירדתי ל-270X ואין לי צורך בצורב. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. כמה לדעתכם הוא שווה?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - Photoshop, illustrator, indesign, html5, google web designer. רמת השימוש היא לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 49 אינץ' של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני לוחץ על לחצן הבלוטות' וזה פשוט אומר לי no device מה אני אמור לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. נקנה לפני כחצי שנה. אשמח לדעת בכמה למכור אותו ביד2 כיום..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by oranShoshany,

שלום אני זקוק למפרט לקולנוע ביתי HTPC יהיה מחובר למקרן אני זקוק ל200 גיגה עדיף שיהיה מבוסס קונרו חיבור לאינטרנט.. ושיהיה מהיר.. חיבור טלויזיה טוב.. תודה מראש.

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מחפש מחשב נייד לבתי (בת 9) בעיקר לגלישה, סרטים, יוטיוב, מוזיקה, משחקים קלילים (קז'ואל) ואופיס. מעדיף שיהיה טיפה אוברקיל כי הוא אמור לשמש אותה פרק זמן לא קצר ובא במקום מחשב נייח. לא חייב להיות ממש ממש נייד אבל עדיף שלא יהיה בלטה של 3+ ק"ג. אני מאמים שמשהו בסביבות ה-13.3-14 אינטש יהיה מצויין אבל גם 15 אינטש בא בחשבון. הדגש שלי הוא על מסך סביר ככל שניתן בתקציבים האלה, חיבוריות ויכולות מדיה ופחות על נוחות הקלדה ומשקל. התקציב בהחלט גמיש אבל לא הייתי מעוניין לעלות המון ללא צורך של ממש. תודה!

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. עדכון: שלום שוב, עד עכשיו בעצם לא קניתי את המחשב מכיוון שלא היה במלאי לעובדי אינטל Q9450 (שקלתי היום לקנות את הQX9650 אבל בדיוק שאמרתי "יאללה בא נזמין" קיבלתי הודעה שהמעבד יצא וכנראה הוא יהיה אצלי ביום ראשון) כמה דברים השתנו: 1) הכרטיס מסך שיהיה הוא אחד מהשניים - HD4870 או GTX260 רוב הסיכויים שזה יהיה הHD4870 (לפי ה"ביקורות" האחרונות כנראה שהדור הזה יהיה של ATI דווקא) וגם מכיוון שאני לוקח לוח אם שיהיה תמיכה עם CF לעתיד (נראה כאילו החברות התחילו ליצור DRIVERים שבאמת מנצלים אותם במשחקים), לגבי עניין הלינוקס - אני יצטרך להסתדר 2) עקב ירידת מחירים אני שוקל לקחת RAID0 של 150GB RAPTOR 10K RPM במקום גירסת ה74GB, מה דעתכם? 3) מה שחסר לי בעיקר זה הלוח אם: יש המון אפשרויות שכוללות …

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום רב לכולם. לאחרונה קיבלתי אישור בעבודה לרכישת מחשב חדש אשר ישמש אותי להכנת מדריכי וידאו בפרימייר פרו (על איכות HDR) וכן ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ,אילוסטרייטור וקורל דרואו. אשמח לקבל הכוונה ע"מ לעשות רכישה יעילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ושאר תוכנות עריכה שפירטתי בשימוש על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, בדרך כלל את המחשבים שלי אני קונה מ iqpc בהתאמה אישית ומכיר מפה ומחוויות על בשרי את השירות של אייבורי לכן דיון זה נכתב אך ורק לשם סקרנות. ראיתי את המפרט הזה בעיתון במחיר המצויין למטה ורציתי לשאול אם אתם רואים איזה שהו קאטצ' שפיספסתי. מבדיקות שעשיתי רק המעבד לבד עולה בסביבות ה 1400 שקל לכן נראה לי מוזר המחיר הכולל של מפרט זה. מעבד Intel® Core™ i7 2600 3.4GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 \ SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz מארז CoolerMaster 371 ספק - ג'נרי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מחיר: 2160 ש"ח

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אני מיעץ למישהי לגבי שדרוג הcellron400 שלה, זה המפרט שהצלחתי לבנות שמשלב מינימום כסף ומקסימום מפרט - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 678.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 220.66 ] 2 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 279.95 ] 1 רוצים להשאיר את המארז הישן וההארדיסק הישן, הבעיה היא שזה מארז mini tower מגעיל בן 4 שנים והארדיסק 15 גיגה באותו הגיל. השאלה היא האם הספק יצליח לסחוב את המפרט ואם המעבד ירגיש נוח בתך כזה מ…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20764 - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה דעתכם על המחשב ? 2. האם המבצע ללא מע"מ משתלם ומקבלים תמורה טובה בעד הסכום הזה ? האם יש במחיר הזה מחשב שהוא עדיף ומומלץ יותר ? 4. אפשר להוסיף כונן SSD ואיך עושים זאת למי פונים ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים