ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם חריגה ל 6500 במידה וקיים שיפור משמעותי אפשר ל 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים לרוב FPS, עבודה עם תוכנות שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -SOLIDWORKS ועריכה קלה של PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF ,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ -לאילו הגדרות גר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי חבר'ה ! שבוע הבא אני הולך לקנות מחשב כנראה בפנדה ויעלה בסביבות 12.7K **לפני שכולם מתנפלים עלי תקראו את המאמר הזה שמראה שגירסה ממומהרת של המותק הזה שווה פר שקל להרבה מחשבים אחרים שמציעים כאן, אז לא מדובר בביזבוז כסף רק כי בא לי** http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/11/intel-core-i7-cpu-value/13 בבקשה תעזרו לי עם המערכת קירור מי שמכיר ויכול לספר עליה, ועצות לגבי האל פסק שאני אצטרך. תודה ! ***והנה המפרט היפה שלי שאני רוצה לקנות*** Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache ASUS P6T DELUXE Intel X58 Chipset LGA 1366 OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 Corsair HX Series 1000W PSU Western Digital 300GB 10K RPM SATA II V…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד! אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!) (אני קונה בארה"ב) השימושים שלי יהיו : 1. Office ו - Open Office 2. אינטרנט 3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon) 4. סרטים ב - DIVX 5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc) שאלות : 1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל? 2. האם נוח לסחוב אותו בתיק? 3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי? 4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי? 5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי? 6. האם מומלץ להגדיל את ה ram? 7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה שלום בניתי לעצמי מפרט למישחקים כבדים מאוד עד קלים מאוד (המפרט הוא ללא ספק ומארז) אז אני צריך הצעה למארז+ספק טובים שיכולים להחזיק את המחשב הזה: http://img2.exs.cx/my.php?loc=img2ℑ=CompV2.jpg ובמארז מאוד חשוב לי נושא הקירור ונושא העיצוב שלו וגם תנו דעות על המפרט באופן כללי ותגידו לי מה לשנות/להוסיף/לשפר שחכתי לשאול שווה לי לקחת 6800NU או לקחת 9800PRO מה לדעתכם עדיף? תודה לעוזרים
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב זהו המפרט מ KSP אני מקווה שתוכלו לעזור לי להוזיל קצת את העלות וכל זאת שהמחשב יהיה מנוצל טוב ושהרכיבים יהיו מ KSP מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 755 1 755 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 910 1 910 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 290 1 290 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1050 1 1050 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 354…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעוניין במפרט גיימרים שלא מיועד ל - OC בכלל!!!. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר אפילו לחרוג טיפה למעלה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (לימודים - אופיס וריבוי לשוניות אינטרנט) ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, משחקים, באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024, אשמח להמלצות על מסך ברזולוציות טוב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכלום. אבקש חוות דעת, על המפרט שבניתי שמצורף למטה בתמונה. בנוסף אבקש להמליץ לי על מפרט שבתכנון ייעודו להריץ משחקים בצורה סבירה, הדגש הוא יותר על יישומי אינטרנט ואופיס, גם קצת תיכנות, בקיצור מחשב משרדי. בכותרת לא כללתי שאני צריך גם קירור למעבד והרכבת המחשב עצמו, אבל אילו כבר דברים שוליים יותר, אשמח לקבל המלצות למשהו יותר זול למה שאני בחרתי. העדיפות שלי היא למפרט של אינטל אבל אני מוכן לשמוע הצעות לAMD. אשמח להמלצות על כ. מסך שכוללים בתוכם VIVO. בקיצור, שם המשחק פה הוא צימצום עלויות אל מול העלאת ביצועים בתודה מראש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין צורך ב- DVD. הכוונה היא לשדרג לכרטיס DX10 בעוד שנה בערך. קירור מארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤498 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הג…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים + בעיקר משחק אחד שאני משחק שנקרא: League of Legends בגדול המטרה היא להפיק את המיטב מהתקציב: 3.5 עם חריגה אופציונלית ל-4 אם ממש שווה את זה. מבחינת הסטנדרט נתונים: זמן סוללה דרוש: משקל: יציאות: יציאת HDMI חשוב מאוד! סוג כונן קשיח: עדיפות ל-SSD אחריות: כמה שיותר, יותר טוב אין לי עדיפות לחברה מסויימת ואין צורך בהתקנת מערכת הפעלה, לא עולה לי משהו נוסף שחשוב לשים עליו דגש, אם למישהו יש אשמח לקבל חידוד! תודה מראש, אני מרגיש דיי אבוד!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לקיימינג כבד-קל(חצי חצי כזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שיש לי כרגע. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא דיסק קשיח וגם לא צורב. מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, מארז, זכרונות, ספק. חשבתי על המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 732.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 116.00 ₪ - 2 1 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח 188.00 ₪ - 1 1 ThermalTake LitePower 700W W0356 700Watt 279.00 ₪ - 1 1 סיכום כללי 1,704.00 ₪ סך הכל מוצרים : תקציב עד 2000 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים קניתי את הכרטיס מסך RTX 2070 Super, ורציתי לבדוק אילו מעבדים, לוחות אם וספקי כוח יתאימו אליו בשביל למקסם את הביצועים. התקציב שלי הינו בערך 2300 אך אני מחפש משהו שלא יהיה יקר במיוחד, אני אישית חשבתי על המעבד : AMD Ryzen 5 3600x או AMD Ryzen 5 3600 לוח אם : ASUS ROG STRIX B450-F GAMING, למרות שאני מעדיף לוח אם עם חיבור Ram של DDR3 מכיוון שאין לי של DDR4.. לגבי ספקי כוח אני לא כל כך בטוח, אני מחפש משהו שיתאים להכל. אם יש הצעות אחרות שאתם חושבים שיתאימו עד התקציב אני אשמח לשמוע אותן. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק חשוב לי מאוד לקנות לוח אם של גיגה ביט למה ? כל הלוחות אם בניהם אסוס ואינטל וכל השאר התפחמו מהחום של הממ"ד שאני יושב בו לפעמים המחשב נשאר יומיים עד שבוע דלוק בחום והמזגן לא עובד ולכן נוצר מצב שיש חימום יתר על המחשב והכבלים במחשב מתנפחים חשוב לי שהלוח אם יהיה מסיבי וחזק ושל חברת גיגה ביט ארד דיסק אני רוצה לשים 512 SSD זיכרון לפחות 16GB ספק כוח ומארז כרטיס גרפי אתם תחליטו ותאירו את עיני
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה עם קבצי אקסל רבים וכבדים, Udemy, הרבה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וכן הרצת קוד בשפות שונות - VBA, Python. לצורך אינדיקציה מחשב שברשותי משנת 2013 אינו עומד כלכך בעומס - (ASUS, 8GB RAM, intel i5, ssd for OS). אני מתלבט בין כמה מחשבים של Dell - מפרטים מצורפים בקובץ נפרד. בנוסף רציתי לשאול כמה דברים: 1. עד כמה חשובה מהירות הזכרון - למשל 1.8GHZ לעומת 2.4GHZ? 2. האם יש הבדל מהותי בין מעבדי אינטל i7 דור 7 ודור 8? 3. האם שווה לחכות למעבדי i9? תודה רבה לעונים! עמית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 ש"ח חריגה של 500 ש"ח 2. …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד להוריי בני ה-60. אבי עושה שימוש אינטנסיבי במחשב ונוהג לפתוח חלונות רבים במקביל (דרוש לדעתי RAM של 8 ג'יגה). עם זאת השימוש מוגבל לאינטרנט, וורד, סרטונים. הם קיבלו הצעות מחיר משתי רשתות ידועות. המטרה: מחשב יעיל ונוח שיחזיק שנים, אך גם שלא "יגנבו אותם" במחיר. ההצעה השנייה היא all-in-one. אין לי ניסיון עם מחשבים כאלו. הערה: לא צריך מקלדת ועכבר. צריך מחשב, מסך ורמקולים. בהצעה השניה הרמקולים מוטמעים. לראשונה יהיה צורך להוסיף חיצוניים לדעתי. הצעה א: 3560 שח מארז שחור USB3 H230 NZXT ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל I5-6400 2.7GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC לוח B150M-K 1…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר פתחתי פה פוסט לפני כמה זמן אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מחדד תצרכים עכשיו..אני סטודנט מחפש נייד גם ללימודים אבל לא לקחת אותו איתי כל יום אלא מדי פעם כשממש צריך וגם נייד שיחליף תנייח הישן בבית. תכנות של C++ JAVA וכו' VISUAL STUDIO האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל מוכן גם להזמין מאתר אחר אם מומלץ פה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: ימים קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 אם ממש צריך יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL או LENOVO ? מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף:…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות netbook. עכשיו ראיתי של-ACER יש נייד חדש מאד אטרקטיבי, עם מסך גדול ומשקל נמוך. http://www.dtown.co.il/articles/852.html חיפשתי פרטים ומבחנים עליו ולא מצאתי. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שימושים: משרדיים, אינטרנט, שעה וחצי ביום צפיה סרטים בממוצע. משכו את תשומת ליבי המחשבים הבאים: המחשב הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152100 MSI GX720-1W1US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 17.0" Wide SXGA+ 4GB Memory 320GB HDD DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9600M GT - Retail מחיר כתשע מאות דולר, משקל 3.2 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהה המחשב השני: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152095 מפרט: MSI GT627-216US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 15.4" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 7200rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9800M GS - Retail 1GB DDR3 VRAM & 7200rpm 320GB hard drive …
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי HD חדש לנייד שלי [iBM T43] ואני מעונין לבצע GHOST של הדיסק הנוכחי לדיסק החדש. האם יש אפשרות ליצור IMAGE מדיסק שרץ על המחשב - דיסק פעיל? אני רוצה ליצור IMAGE של הכונן הקשיח בלפטופ שלי על כונן חיצוני, אחר כך לחבר כונן שלישי למחשב - לצקת לתוכו את הIMAGE ואז פשוט להחליף בין הכונן השלישי לכונן הנוכחי על הלפטופ שלי ולהמשיך לעבוד. האם אני חושב בכיון? האם יש תכנה שתאפשר לי לעשות את זה? התהליך המבוקש: 1. חיבור דיסק קשיח חיצוני בUSB - ויצירת IMAGE של הHD הפעיל עליו 2. חיבור דיסק המטרה דרך USB [יש לי מתאם] למחשב הפעיל - והעתקת הIMAGE לתוכו 3. החלפה פיזית בין הדיסק המקורי לבין הדיסק החדש שמכיל את הIMAGE אשמח לשמוע אם זה אפשרי תודה מראש רון.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 צריך לחסוך בהתחשב בעובדה שאני קונה גם מסך 27" של דל(מסך לא כלול במחיר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, עריכה גרפית ב2D ו3D ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6, Illustrator CS6,Maya,zBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends/GW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללפטופ לידידה שמתחילה ללמוד עיצוב. מצ"ב הדרישות כפי שהמוסד בו היא תלמד מבקש. לפי דעתי עדיף מסך IPS לא? הלפטופ היחיד שמצאתי עם מסך IPS הוא ASUS N550JV, הוא עומד בכל התנאים למעט הבטריה המאוד חלשה שלו (3 וחצי שעות לעומת דרישה של 7 שעות) התקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר לזלוג עד 5500). יש המלצות אחרות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?~2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודים בעיקר, של הנדסת חשמל שנה ראשונה , כמו כן לסרטים וסדרות, אם יש אופציה להרצת משחקים יחסית לא כבדים גם יהיה טוב אבל לא חייב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-