עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by efee123,

שלום אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד לצורכי כתיבת עבודות סרטים וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה לי מערכת win 7. המסך חייב להיות מט. זמן סוללה בסביבות ה-5 שעות. וכמובן נייד- כלומר 13.3 אינצ'- יותר קטן מזה זה קטן מאוד.. אין חשיבות לכרטיס מסך. לגבי זיכרון אני חושב ש-2G יספיקו לא? כמובן שעדיף יותר... לגבי המחיר אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח אבל כמה שפחות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מוכר עקב מעבר למחשב נייד בסיסי. אני כבר לא משחק במחשב, אני נמצא יותר ב - PS4 וגם אין לי יותר מדי זמן. אומנם לא מדובר במחשב ״מפלצת״, אבל בהחלט מתמודד בכבוד עם כל משחק שתזרקו עליו. המחשב שמור בקנאות, הכל מורכב ברמה גבוהה, יש קבלות מיום הרכישה (איפשהו ב - 2014). מפרט: Intel i7 4770K 3.90 GHz GTX 780 WF3 3GB OC G.Skil Ripjaow 16GB DDR3 1600MHz Gigabyte Z97MX Gaming 5 SeaSonic 760W Platinum 80+ Western Digital Caviar Black 1TB Corsair SSD 256GB Force LX Noctua NH D15 Corsaire Obsidian 350D יש גם ווינדוס 8 מקורי וציוד היקפי שאני מעונין למכור. ציוד היקפי: Microlab Solo C7 BenQ XL…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי יש לי חבר שעוד מעט יש לו בר מיצווה והוא אמר לי שההורים שלו הבטיחו לו איזה מחשב שהוא רוצה בלי הגבלת מחיר ( יש לו מישפחה מיליונרית הבית שלהם כמו מוזיאון) טוב לא משנה , אז אתמול הוא שולח לי באי"מל את המפרט שלמטה הוא אומר לי שזה משהו רוצה ניסיתי להגיד לו שהוא לא צריך דבר כזה אבל הוא מתעקש אז אמרתי לו שיחכה אני יבדוק את המיפרט אז אני צריך עזרה שלכם אם זה בסדר של מיפרט ואל תגידו לי המחיר יקר כי זה מה שהוא רוצה ואל תחליפו לי את זה לAMD טוב כי הוא מיתעקש על אינטל ואם יש את אותו מיפרט ביותר זול תודה מראש לעוזרים INSTALL מקלדת Microsoft Wireless Optical Desktop - OEM 328 ¤ עכבר Logitech MX700 Cordless High Performance PS2 | USB Optical Mouse 489 ¤ ג'ויסטי…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. הרוב בכותרת.. המערכת צריכה להיות למשחקים כבדים רצוי 6800GT d~;

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1080] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1267.89 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory [ ¤ 1246.08 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 2233.08 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 220.97 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 324.9…

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by yoav1000,

אני מחפש מחשב נייד עד מחיר 10000 ש"ח. אני רוצה שהיה בו שן כחולה, רשת אלחוטית, מעבד חזק, תואם ויסטא ומסך 12.1"

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. מעבד: amd 64 bit 3000 לוח: asus a8v זיכרונות: super talent 512 *2 צורב: צורב די וי די של nec הארדיסק: wd 7200 200G sata כרטיס מסך: asus radeon 9800xt 256mb retail ספק: coolermaster real power 350w, rs-350 מארז: coolermaster praetorian black, pac-T01-EK כל זה הביאו לי ב = 6185 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The Ripper,

בונה מחשב לחבר וצריך את עזרתכם תקציב 5K רצוי דרומה - לא כולל מסך (בחרתי לו את VP930 כבר - לי אקח אולי את הדל?) לוח-אם אפשרי גם עם גריפקה מובנת כגיבוי - אין שום מחשבות על OC כרטיס מסך- x1950xt לבין x1950gt 512MB (מעדיף כרטיס שיחזיק את crysis ) זכרון 2G ספק לא יודע מה המינימום הדרוש פה 450W?? - מה שבטוח הוא רוצה ספק שיתן גם הגנה מסויים משינוי המתח והפסקות חשמל, כדאי שיהיה גם שקט יחסית אם אפשר מעבד E6420 זהו פחות או יותר תודה, ריפר

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ידידי הצלם מעוניין לשדרג ממחשב מזדקן למחשב חדש. עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום והוא מתכוון לנייד כוננים, מסך ושאר ציוד היקפי מהמחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, טיול ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום, זללני זיכרון RAM ידועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת IBM-thinkpad T40 עכשו במחשב יש רק סלוט אחד של כרטיס זיכרון יש לי ג'גה אחד ddr1 במפרט של המחשב כתוב שהוא תומך ב 2 ג'יגה חיפשתי ואני לא מוצא 2ג'יגה בסלוט אחד (ddr1) משהו יכול להגיד לי עם קיים 2 ג'גיה בסלוט אחד תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by omrit,

אני מחפש נייד לחבר, הצרכים שלו די בסיסיים (כן אני יודע ש 10000 זה אוברקיל מטורף אבל יש לו את הכסף ספציפית לזה), הדברים החשובים היותר הם משקל וגודל (לא מעל 2 קילו) ועדיף זמן סוללה סביר לפחות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alex15,

דודי רכש כאן מחשב ועשיו נתן לי אותו LENOVO 3000 V100 . אבל כשאני מוציא את המטען מהשקע או מהמחשב הוא נכבה בפתאומיות . מה אפשר להיות הבעיה ? ואיך אפתור אותה ? יש חנות שמוכרת סוללות למחשבים נידיים ? כי החנות בה הוא קנה BUG אמרו שלא מוכרים סוללות כאלו וגם דרך אגב אני צריך להגדיל את הזיכרון ! מה אעשה ? אפשר פתרון?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. המפרט לצורכי פיור גיימינג. תהיתי אם לשים קירור למעבד, אבל כיוון שאני לא עושה שום OC הנחתי שאפשר לוותר על זה. תנו הערות (וגם הארות, אם יש X:) רק לא על המארז , גם ככה היה לי תקציב של 8K, והכל היה חייב להיות מ-KSP, והמארז הזה תפס את העיניים שלי, והוא נחשב בעיני רבים למארז הטוב ביותר שקיים היום... חוץ מזה, תרגישו חופשיים לרדת עלי.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. * מטרות המחשב? : בעיקר אינטרנט, אפשרות לצפייה בHD מדי פעם, ואפשרות לשחק במשחקים בעלי גרפיקה נמוכה (לדוגמא, Need For Speed MW בהגדרות סבירות) * גודל המסך? 15.6 אינץ', אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי, לא קריטי בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון עם ASUS שהיא טובה, אין לי מושג לגבי האחרות יותר חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, בנוי טוב ומעוצב טוב, מאשר הפרטים הטכניים שלו תודה לכולם

16. Started by --- The King ---,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lope,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לגבי מעבד שתואם ללוח אם שכבר ברשותי Gigabyte GA-M57SLI-S4 במחיר של עד 500 ש"ח, תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. היי, ברשותי המפרט הבא : AMD PHENOM II x4 955 @ 3.8Ghz Gigabyte GA-790XT-usb3 8GB DDR3 1333 Samsung F3 1TB + F1 750GB Crucial M4 128GB SSD SAPPHIRE HD5850 @ 880/1200 SeaSonic S12II 520w Coolermaster CENTURION 590 התקציב שלי עומד על כ2000 ש"ח,השדרוג העיקרי הוא למען סטרימינג חלק יותר,משחקים בהגדרות גבוהות יותר + להריץ אותם חלק מן הסתם. כרגע,סטרימינג,גם של משחקים לא כבדים במיוחד,מקרטעים ממש(גם הסטרים וגם המשחק). כרגע רוב המשחקים רצים לי על הגדרות גבוהות עם התפשרות בפילטרים בחלק מהמשחקים,חלקם מקרטעים מעט על הגדרות גבוהות אבל הרוב דיי שחיקים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. אהלן חברה ברשותי מחשב כבן שנתיים וחצי בערך שנגמר לו הסוס מזמן :-\ אופצייה של קניית מחשב חדש לא ננראת באופק הקרוב... השאלה שלי האם כדאי בכלל לשדרג אותו ? זה המפרט: AMD 3800X2 939 DFI LANPARTY ULTRA-D TWINMOS SPEED PRIMIUM 512*2 X800GTO2 ב OC ל X850XTPE אם כן אז מה אפשר לשדרג ? להוסיף זכרון ל 2GB ? קניית כרטיס מסך חזק יותר ? (המעבד לא יגביל?)

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  21. רציתי לדעת אם תוכלו לבנות לי מפרט שיענה על הדברים שכתבתי פה למטה המחשב בעיקר מיועד למשחקים וסרטים, אני מאמין שהוא יצטרך להריץ משחקים ברמה גבוהה כמו FIFA, CALL OF DUTY, FEAR2 וכו... כמו כן הוא צריך גם להקרין סרטים וסדרות באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FIFA וCALL OF D…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אופיר,

מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב מיועד לילד בכיתה ד'. המפרט חייב להיות מבוסס אינטל... הכרטיס מסך לא צריך להיות משהו עצבני... משהו בינוני שיחזיק לפחות תשנה-שנתיים. לא ממש צריך הרבה זיכרון- 256 יספיקו. גם הרד דיסק לא צריך להיות ממש גדול-40 ג'יגה יעשו את העבודה. רצוי שיהיה כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה על הלוח אם. לא כולל מסך! לא כולל צורב! ולא כולל רמקולים! (אל תנסו לתת מפרט מבוסס AMD כי פשוט החנות שאני מחוייב לקנות בה לא מוכרת AMD.) תודה מראש- שגיא!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by VexX,

היי אני לומד גרפיקה ואני מחפש מחשב נייד מספיק טוב לתוכנות גרפיות שיוכל לענות לדרישות שלי התקציב שלי זה עד 6000 שקל. רצוי שהזיכרון הכרטיס מסך והמעבד יהיו חזקים מאוד כי הקבצים שאני מפיק בתוכנות האלה כבדים מאוד התוכנות שאני משתמש בהם : cs5 אדובי אקרובט דיסטילר מחשב נטו לעבודה! משקל לא חשוב ומסך לא קטן . תודה רבה לכל מי שיעזור לי D:

25. Started by IdoCn,

בוקר טוב לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש מחשב נייד לצרכים של תכנות, תכנות בקרים ותוכנות כמו מטל''ב וכ'ו. חשוב לי שיידע לעמוד בעומס של כמה תככנות במקביל. חשוב לי תצוגה גרפית טובה אבל לא חייב ברמה הגבוהה ביותר. אם הדבר מוזיל עלויות בצורה משמעותית אני מוכן להתפשר על איכות גרפית פחות טובה. תקציב באזור ה3000-3500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים