ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בעיקרון סטודנט אבל אני משמתמש המון במחשב עובד המון עם office, visual studio כשיש זמן אני גם משחק המחשב בעיקרון מחובר ל-LCD 32 רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא מהמטורפים בשוק. אני מחפש מחשב שיעבוד בביצועים נורמלים לא רועש מידי והכי חשוב לי שיהיה לו כונן SSD של לפחות 60 GB שעליו אני מלביש את המערכת הפעלה איו לי צורך בכל האביזרים הנלווים אלא רק את המחשב אני ישמח לקבל המלצות והכוונה התקציב: 3000-3500 שקל אם יש משהו בסגנון הזה אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מהעבודה רוצה לרכוש מחשב לבן שלו. הבן שלו בכתה א והוא רוצה מחשב שישמש אותו לפחות לשלוש שנים עד אשר יהיה גיימר כבד. הפלטפורה אותה הוא רוצה היא רק intel. בנוסף אם אפשר שתהיה אפשרות שדרוג לכרטיס מסך בעתיד (נניח עוד שנה) התקציב הוא בין 1500 ל2000 ש"ח. ללא ציוד הקפי. המחשב ישמש גם את האבא להריץ VS . תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד ב3 אלף הנייד לשימוש אינטרנט ומשחקים בינונים(Guildwars ו CSS) ויש לי שאלה ראיתי נייד אם כרטיס מסך Intel GMA X4500 הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, , הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב. אני מתקין לינוקס. מצורף מפרט שבניתי. אשמח לקבל חוות דעת לגבי ההתאמה ברמה של הרכיבים השונים ולגבי ההתאמה לשדרוג עתידי. תודה מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤323 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם Gigabyte GA…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם HDMI, אבל לא הכרחי * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש משנה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב לי שזו תהיה חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה. תקציב: סביב 3000. אני לא ממש יודע כמה צריך לעלות מחשב טוב לשימושים האלה, ואני יכול להשקיע גם יותר אם צריך. בעיקר חשוב לי יחס טוב של עלות-תועלת, כמו גם ביקורות טובות על הדגם. אני יודע שהשימושים שלי בסיסיים, …
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סליחה מקרב לב על הפתיחה הנוספת... אבל זה די דחוף, אני מעוניין להזמין מחר היות ולא תיהיה לי האפשרות להזמין כל השבוע. התקציב המקסימלי זה 6000 ש"ח (הכווונה עם חריגה, אין אפשרות לחרוג מסכום זה גם ב- 50 שקלים). המחשב ישמש בעיקר למשחקים (וסרטים באיכות HD), אך מידי פעם לעבודות של תיכנות ולעיתים רחוקות פוטושופ. המסך כולל בתקציב, ההגדות גרפיות מתוכננות להכי גבוהות. אין צורך בציוד הקיפי, השקט חשוב לא ברמה גבוה ביותר, אלא יותר שלא יהיה רקע של טקרטור ובית חרושת בחדר. כרגע אני לא רואה OC מיזמן... אולי בעוד 4 שנים, החנות תיהיה סקיי ואני מעוניין בהרכבה. הציעו לי את המפרט הזה בסקיי: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DD…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנה של תכנות על מחשבים נייחים, נדמה לי שהגיע הזמן להשתדרג ולהפוך לנייד. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ב-visual studio 2005 ועבודה עם קבצים וכו'. מסך איכותי, עדיף צורב דיוידי, תמיכה בוייפי, בלוט'ות, אפשרות לחבר לטלוויזיה ולהזרים אליה תכנים. שלא יהיה כבד מדי (כנראה אני אלך איתו למכללה), שיהיה אמין ונוח, זמן בטרייה סביר. אני רוכש את המחשב ממשיהו שאני עובד איתו ויש לו מחירים טובים אצל לנובו, אז המחשבים שלהם בעדיפות, אבל לא להתקבע עליהם כל עוד המחשב עונה לדרישות שלי, הוא יהיה בסדר. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי לכולם. השנה אני יהיה בן 18 ונמאס לי להשתמש במחשבים שמורים בני מספר שנים שאמא שלי מביאה לי מהעבודה שלה (הראל ביטוח). אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי של יוטיוב, מאקו וצפייה בסרטים ב-HD. אשמח לקבל מפרט מחשב שרכיבו תואמים אחד לשני. לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך לכלול ציוד היקפי, לא כרטיס מסך חיצוני ולא מע' הפעלה ואופיס. כמו כן, חשוב לי מאוד שהחומרה תהיה טובה גם בעוד 4-5 שנים לשימושים אלו. דרישות: 1. מארז גיימינג מואר (כדי שיהיה מגניב) אבל שיהיה זול . 2. חיבורי USB 3 3. 8 ג'יגה ראם (כי אני אוהב לפתוח המון כרטיסיות במגביל) 4. מעבד I5 5. כונן ssd תקציב: 2500 ש"ח אבל עדיף קצת פחות אם אפשר... נ.ב אם אפשר, שכל הרכיבים יהיו זמינים ברש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 ואני רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה. איך אני יודע איז כרטיס 4 גיגה מתאים ? אני יודע שהוא 1333 אבל יש נתון שראיתי באתרים CL9 ??? זה מסובך להרכיב או שאפשר לבד? אפשר להרכיב את הכרטיס הפוך או משהו ולגרום נזק ? או אוליי לשלם וזהו... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574355,00.html מה אתם אומרים על זה? מדובר על דגמים G84 ו G86 נוגע לכל מעבדי 8400 ו 8600 כולל GS?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק, רוצה להריץ עליו OC גבוהה וזהו..:-)
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני אדריכל אבל אני עושה גם הדמיות ועבודות גרפיות. אני צריך מסך מחשב שיתן תמונה איכותית עם דגש על צבעים אמיתיים. כאלה שיראו דומה על רוב המסכים ובמיוחד יראו דומה בהדפסה. הרבה מסכים נראים יפה אבל אז כשאתה בא להדפיס כל הצבעים דהויים או לא דומים כההים או בהירים כי המסך מגביר בצורה מלאכותית את הצבעים הבהירות או הגוונים. ברור לי שמסך של 4000 שקל יתן לי תוצאה טובה יותר ממסך של 1000 שקל השאלה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי. אני לא מדפיס פוסטרים לאיילון בכל זאת. כרגע יש לי 2 מסכים אבל אחד התקלקל ואני שוקל להחליף למסך אחד רחב במקום. המחירים של רובים יקרים חוץ מהאחד הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22624 אני מניח שהוא פחות טוב א…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה במחיר 5300.. זה שווה? Enermax Ostrog 3250 Free Tools Usb3 SSD : מארז Enermax Naxn 650W Bronze ENP550AWT : חשמלי ספק Asrock Z87 Haswell Professional 4 Gold Edition : אם לוח Intel® Core™ Haswell i5 4570 3.2Ghz 6MB Cache : מעבד GlacialTech Iglue 1100CU PWM 1155 Silent Fan : קירור Crucial BallistiX 16GB ddr3 1600Mhz Kit : זיכרון Seagate Baracuda 1TB Sata3 6Gb/s 64MB Cache 7200 : דיסק Gigabyte GTX760 2GB ddr5 Full Hd : מסך.כ רעשים מנטרל HP 1260I MultiFormat X24 Sata ± DVD/RW : צורב Gigabyte KM7580 2.4Ghz 10M Wireless : אלחוטי סט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחר…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3000₪ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל) בעיקר עריכה גרפית ומשחקים כלליים יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בפרמייר ופוטושופ בתדירות יומיומית, משחקים כמו lol או מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אוסיף לזה עכבר ואוזניות אבל לא קריטי לי הסוג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אני אוהב לעבוד בשקט ולא תמיד עובד עם אוזניות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב (כולל כרטיס מסך טוב למשחקים O.B) תומך בתושבת LGA 775 למעבדי Intel Core 2 Duo ואיך אפשר לדעת מאיזה מעבד הכי נמוך עד איזה מעבד הכי גבוהה תומך הלוח אני רוצה לקנות מעבד הכי זול שיש לתושבת LGA 775 (מעבד D) ובעוד 3 / 6 חודשים לקנות את המעבד שעולה היום 2000 ש"ח במחיר זול, העיקר שהייה לי לוח טוב שיתאים לשני המעבדים Intel Core 2 Duo E6300/E6600/E6800 Box (מה אומר ה - BOX ?) ואני צריך שהלוח היה כולל כרטיס מסך על הלוח טוב למשחקים ברמת GTA 4 / GTA5 (כי כרגע אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך אולי בעתיד לויסטה) שהמפרט הייה כולל צורב DVD + כונן DVD כולל כונן קורא כרטיסי זכרון כולל מודם + פקס מארז כולל יציאות USB + אוזניות ומיקרפון מקדימה + עדיף ידית נשיאה למארז + ספק טוב …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
גיסי עובד בחברה ידועה ואמר שיוכל לסדר לי מחיר טוב למחשב נייד כך שגם אם יש חריגה קטנה בתקציב קחו בחשבון שלי יעלה זול יותר מהמוצהר. השימוש במחשב כמו בכותרת ואשתדל לציין את הפרטים החשובים לי במפרט לפי סדר חשיבות מהראשון לאחרון: 1.הפלטפורמה החדשה montevina 8100 ומעלה. 2.מסך 15.4 (17 אפשרי אבל עדיף שלא בגלל המשקל )וסוללה חזקה. 3.משקל בין 2.0 עד 3.0 ק"ג ולא יותר. 4.אפשרות לחיבור לטלוויזיה,קריאת טביעת אצבע, כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי איזו חברה יש ניידים עם אמינות טובה מנסיון, וכמובן לא פחות חשוב שירות טוב .לא משנה לי אם זה סידרה עסקית או ביתית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד הקפי ושיהיה עם צורב דיוידי וג'יגה זיכרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
במשחקים אין לי FPS גבוהה והביצועים של המחשב שלי הם: 450 MHZ 256 RAM SPEED 100 VODOO 5500 ואני רוצה להעלות את ה FPS אז מה עלי לעשות ? לקנות זיכרון ?כרטיס מסך? או בכלל לוותר כי ה 450 לא יעבוד עם הכרטיס מסך כי במילא ה450 איטי אז הוא לא יעמוד בקצב של הכרטיס ויאט אותו?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם עדיף מעבד עם 4 מגה קאש ו1 ג'יגה ראם, או שעדיף 2מגה קאש במעבד עם 2 ג'יגה ראם? (השאלה היא גם ביחס לויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב שנע בין 3000 - 3500 המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט , תוכנות ושיתוף קבצים בעיקר) אני לא גיימר או משהו כזה אבל יהיה נחמד עם המחשב יריץ משחקים לא כבדים עד כדי כך ברמה סבירה מספיק לי דיסק קשיח של 80 ג'גה (אך אם יש דיסק עם נפח יותר גדול עם לא כזה הבדל מחיר גבוה אז סבבה) אני מעוניין בצורב די וי די במקום צורב רגיל או כונן CD אני לא צריך ציוד נלווה ולא מסך אני בונה על המחשב הזה שירוץ לי טוב כמה שנים טובות בתודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב נייד של ASUS מדגם TP500LA. פתאום שמתי לב שבכל אתר יש לאותו דגם בדיוק נתונים שונים ברזולוציית מסך ובכל חנות טוענים שהרזולוציה היא כפי שכתוב אצלם. כמו כן, בשום חנות לא ניתן לראות אותו כך שלא ניתן לאמת שום דבר. לדוגמא (והבדלים הם בין הרבה חנויות, זו לא טעות בחנות אחת) KSP - 1366x768 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23985 fre.co.il - 1920x1080 http://fre.co.il/items/330077 בבאג - (שם לא מצויין הדגם המדויק) זה אפילו 8GB לעומת 4GB בחנויות אחרות. אז איך יודעים מה קונים? א. איפה ניתן לראות מחשבים ניידים (ספציפית אסוס)? יש איזשהו יבואן עם אולם תצוגה? ב. האם ייתכן שאותו דגם בדיוק יהיה אצל חנויות שונות עם נתונים שונים (בגלל אולי מספר יבואני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-