עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zolder,

בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by din707b,

האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הנ"ל טוב? הכוונה ליישומים פשוטים כגון הרצת וידאו על מסך 32 inch ברזלציית 1366X768 והרצת משחקים 3D פשוטים ? למעשה הכרטיס מצוי במחשב נייד LENOVO G550 2958-99G NTD99IV ויתר המפרט עושה רושם טוב לצרכי (זכרון 4GB DDR3 ו דיסק 320 GB חיבור BLOOTOOTH וכל מה שאני צריך. האופציה השניה שלי היא HP Pavilion dv6-1310ej VJ704EA שהוא מפנק יותר אבל בעל זכרון עבודה של 2GB וקשיח קטן יותר. שני המחשבים באותו מחיר. אודה מאד אם מישהו שמבין יוכל לעזור בבחירה בין שני המחשבים הללו.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by meir_sh,

שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Classify,

שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. ההורים שלי קונים לי מחשב אחד ועוד אחד בשביל המשרד של אבא שלי. התקציב למחשב שלי שיעודו הוא למשחקים זה 4500 ש"ח גג. :-\ התקציב למחשב של אבא שלי זה כ-2700 ש"ח, שהוא יהיה במשרד שלו - ז"א עריכה בפוטושופ, כתיבה באופיס, וכו' וכו'. אני מעוניין שבשני המחשבים יהיה מסך דק. מקווה שיש משהו במחירים האלו... תודה!

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  7. צהוריים טובים. אני מחפש בבקשה מפרט של מחשב שישמש לעבודה רגילה גלישה באינטרנט סרטים וקצת משחקים לא כבדים. שהמפרט יהיה עם ציוד הקיפי של מסך עכבר מקלדת. תקציב עד 3500 שקלים. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  8. המפרט יכלול מסך DELL 22" ,מקלדת מערכת הפעלה windows 7

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. Started by saarsr3,

שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. יש לי את הלפטופ: hp pavilion dm3. ושהוצאתי את המקש של הרווח החלק שבפנים נשבר. כמו חלק קטן מפלסטיק. (יש 2 חלקי פלסטיק קטנים בכל צד שתופסים את המקש) למי יש רעיון איך לתקן את זה במהירות וביעילות? אולי מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לתקן דברים כאלה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by moticom,

מבקש המלצות למסך מחשב ביתי רגיל ללא יומרות בגודל 22 אינצ'ים במחיר שיהיה בסביבות ה-550 ש"ח אם יש דבר כזה בנמצא

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה קטנה לכיוון ה3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17 אבל אני כנראה אשדרג ל22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nirrub,

היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 134 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 278 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 530 ש"ח IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR 1,508 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,248 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 140 ש"ח ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 947 ש"ח 80mm Girl Laser Cut Grill 111 ש"ח Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting 428 ש"ח HEC 300ART WATT PSU 189 ש"ח VANTEC NEXUS PANEL א…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. כרטיס מסך של מחשב (למשל 8400)תואם בביצועיו לכרטיס מסך של נייד באותה מידה?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by elyawp,

שלום אני די חדש פה והעליתי לפני כשבוע בקשה לעזרה בבחירת נייד חדש.. הדילמה שלי הייתה בין הhp-5310m לבין הlenovo edge 13 ולבסוף נתקלתי בדל 3300 שנראה מדהים.....אז רציתי לדעת הם אני עושה את ההחלטה הנכונה בקניה שלו וסתם מה אתם אומרים עליו?! אגב אני קונה אותו במפרט הכי סטנדרטי שלו מארה"ב במחיר של 624$ הנה קישור:http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/us/segments/bsd/vostro-3300?c=us&cs=04&l=en&s=bsd תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב: קודם כל תודה מראש על הסבלנות. המשחק שאני רוצה להריץ עליו צריך כרטיס גראפי טוב Not interrated של לפחותשזה המינימום לפי הנחיות החברה 256 Vram. יכולת להקליט מהטלויזיה. התקציב כמו שהזכרתי בין 5000 ל6000. אחריות של 3 שנים. משהו שאני רוצה לדעת. אני מבין שיש סתירה בין מחשב נייד חזק ואורך החיים שלו. הווה אומר כיוון שיכול הקירור מוגבלת בניידים והם מתחמים בגלל החומרה החזקה אורך חיי המחשב מתקצרים. האם זה נכון או שיש ניידים שיש בהם איזון מסוים בין שתי השאיפות. עוצמה ואורך חיים. בלי קשר להמלצותיכם. עשיתי מחקר קצר בבקשה החוו דעתים על הדגמים הבאים: 1. Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ב-dealextreme מטען חלופי ל-Inspiron N3010 אבל הצלחתי להסתבך עם כל האותיות, המספרים והדגמים. מישהו יכול לעשות טובה ולעזור לי לעשות סדר בבלגאן? איזה מטען יתאים ללפטופ שלי? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. אוקיי בעקרון זאת שאלה ולא ממש בקשה לעיצוב מחשב... יש לי מחשב ישן פנטיום 3 שאין בו יותר שימוש. אני מחפש גם דרך קלה להעביר סרטים מהמחשב השולחני לטלוויזית HD, דברים שאני מוריד בפורמט HD. יש איזשהו מצב, שבו אני משפר את המחשב הזה להיות מין מדיה סנטר, או שכבר כדאי מחשב חדש לשימוש הזה?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  22. מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום חבר'ה למחשב נייד שאזמין מחו"ל עם 4GB DDR3, נפשי חפצה בלהוסיף עוד 4GB. עוד לא בחרתי חברה (DELL או LENOVO), אבל כל הדגמים שאני רוצה באים עם מקסימום 4GB באפשרויות בחירה (גם כשעושים customize\buit it yourself). מבחינת הצ'יפסט, אני יודע שהוא תומך עד 8GB אז לא תיהיה בעיה. להזמין מחו"ל זכרונות כאלה של CRUCIAL\MUSHKIN\KINGSTON זאת לא בעיה, הקטע שאף פעם לא התקנתי חומרה במחשב נייד. יש לכם המלצה לחנויות עם טכנאים מיומנים בנושא ניידים, או טכנאים ספציפים? אפשר להשאיר הודעה בפרטי.. תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by bd,

מפרט עד 1500 שח שיקלול לוח שכולל כ.רשת וכ.קול מעבד כ.מסך זיכרון מארז עם ספק אפילו גנרי ! צורבDVD כונן דיסקטים ואם אפשר בלי שום קשר למפרט להמליץ מסך למערכת עד 700 שח מיועד סתם לשמוע שירים לראות סרטים ולגלוש באינטנרט ולשחק משחקים פשוטים כמו טיבריאן סן רד אלרט 2 ומשחקים זולים.. אם שחכתי משו אני מצטער ואפשר לעלות במחיר ל 1600 אפילו..

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט - לשימושים ביתיים צנועים (i3 4160 יספיק לדעתי). מבחינתי להסתפק במחשבים המומלצים מהמדור (בגלל זה לא מילאתי שאלון) - אבל אני צריך עזרה בשני עניינים: 1. פעם היו חנויות בצפון שיכולת להרכיב אצלן מפרט - TMS, NOA - כולן נעלמו. מישהו מכיר חנות מהצפון שתיתן 3 שנות אחריות כמו החנויות במרכז ומבחר סביר של דגמים? אין לי חשק ליסוע לתל אביב בשביל דיסק קשיח תקול או מאוורר שנתקע. 2. אני שוקל לטובת האמינות והשירות בבית הלקוח ללכת על מחשב מותג (לנובו, דל). מכירים חנות שאפשר לעשות קסטומיזציה של המחשבים האלה? למשל להוסיף זכרון / להגדיל כונן קשיח / להוסיף SSD תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים