עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nirrub,

היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  2. ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 134 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 278 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 530 ש"ח IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR 1,508 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,248 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 140 ש"ח ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 947 ש"ח 80mm Girl Laser Cut Grill 111 ש"ח Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting 428 ש"ח HEC 300ART WATT PSU 189 ש"ח VANTEC NEXUS PANEL א…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. כרטיס מסך של מחשב (למשל 8400)תואם בביצועיו לכרטיס מסך של נייד באותה מידה?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by elyawp,

שלום אני די חדש פה והעליתי לפני כשבוע בקשה לעזרה בבחירת נייד חדש.. הדילמה שלי הייתה בין הhp-5310m לבין הlenovo edge 13 ולבסוף נתקלתי בדל 3300 שנראה מדהים.....אז רציתי לדעת הם אני עושה את ההחלטה הנכונה בקניה שלו וסתם מה אתם אומרים עליו?! אגב אני קונה אותו במפרט הכי סטנדרטי שלו מארה"ב במחיר של 624$ הנה קישור:http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/us/segments/bsd/vostro-3300?c=us&cs=04&l=en&s=bsd תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום רב: קודם כל תודה מראש על הסבלנות. המשחק שאני רוצה להריץ עליו צריך כרטיס גראפי טוב Not interrated של לפחותשזה המינימום לפי הנחיות החברה 256 Vram. יכולת להקליט מהטלויזיה. התקציב כמו שהזכרתי בין 5000 ל6000. אחריות של 3 שנים. משהו שאני רוצה לדעת. אני מבין שיש סתירה בין מחשב נייד חזק ואורך החיים שלו. הווה אומר כיוון שיכול הקירור מוגבלת בניידים והם מתחמים בגלל החומרה החזקה אורך חיי המחשב מתקצרים. האם זה נכון או שיש ניידים שיש בהם איזון מסוים בין שתי השאיפות. עוצמה ואורך חיים. בלי קשר להמלצותיכם. עשיתי מחקר קצר בבקשה החוו דעתים על הדגמים הבאים: 1. Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ב-dealextreme מטען חלופי ל-Inspiron N3010 אבל הצלחתי להסתבך עם כל האותיות, המספרים והדגמים. מישהו יכול לעשות טובה ולעזור לי לעשות סדר בבלגאן? איזה מטען יתאים ללפטופ שלי? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אוקיי בעקרון זאת שאלה ולא ממש בקשה לעיצוב מחשב... יש לי מחשב ישן פנטיום 3 שאין בו יותר שימוש. אני מחפש גם דרך קלה להעביר סרטים מהמחשב השולחני לטלוויזית HD, דברים שאני מוריד בפורמט HD. יש איזשהו מצב, שבו אני משפר את המחשב הזה להיות מין מדיה סנטר, או שכבר כדאי מחשב חדש לשימוש הזה?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  9. מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום חבר'ה למחשב נייד שאזמין מחו"ל עם 4GB DDR3, נפשי חפצה בלהוסיף עוד 4GB. עוד לא בחרתי חברה (DELL או LENOVO), אבל כל הדגמים שאני רוצה באים עם מקסימום 4GB באפשרויות בחירה (גם כשעושים customize\buit it yourself). מבחינת הצ'יפסט, אני יודע שהוא תומך עד 8GB אז לא תיהיה בעיה. להזמין מחו"ל זכרונות כאלה של CRUCIAL\MUSHKIN\KINGSTON זאת לא בעיה, הקטע שאף פעם לא התקנתי חומרה במחשב נייד. יש לכם המלצה לחנויות עם טכנאים מיומנים בנושא ניידים, או טכנאים ספציפים? אפשר להשאיר הודעה בפרטי.. תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by bd,

מפרט עד 1500 שח שיקלול לוח שכולל כ.רשת וכ.קול מעבד כ.מסך זיכרון מארז עם ספק אפילו גנרי ! צורבDVD כונן דיסקטים ואם אפשר בלי שום קשר למפרט להמליץ מסך למערכת עד 700 שח מיועד סתם לשמוע שירים לראות סרטים ולגלוש באינטנרט ולשחק משחקים פשוטים כמו טיבריאן סן רד אלרט 2 ומשחקים זולים.. אם שחכתי משו אני מצטער ואפשר לעלות במחיר ל 1600 אפילו..

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  12. שלום, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט - לשימושים ביתיים צנועים (i3 4160 יספיק לדעתי). מבחינתי להסתפק במחשבים המומלצים מהמדור (בגלל זה לא מילאתי שאלון) - אבל אני צריך עזרה בשני עניינים: 1. פעם היו חנויות בצפון שיכולת להרכיב אצלן מפרט - TMS, NOA - כולן נעלמו. מישהו מכיר חנות מהצפון שתיתן 3 שנות אחריות כמו החנויות במרכז ומבחר סביר של דגמים? אין לי חשק ליסוע לתל אביב בשביל דיסק קשיח תקול או מאוורר שנתקע. 2. אני שוקל לטובת האמינות והשירות בבית הלקוח ללכת על מחשב מותג (לנובו, דל). מכירים חנות שאפשר לעשות קסטומיזציה של המחשבים האלה? למשל להוסיף זכרון / להגדיל כונן קשיח / להוסיף SSD תודה

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by Dezaster,

המחשב שלי ברשותי כבר כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו לביצועים כללים יותר טובים, למטרות גיימינג (כרגע הוא לא קרוב להריץ שום משחק שיצא בזמן האחרון) וקצת עריכה גרפית. המפרט להלן: כרטיס מסך התקציב הוא עד 800 שח בערך, אשמח לדעת מה אתם חושבים על להחליף מעבד ואיזנ דגם (אני חושב שיש צורך) וכל המלצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש! עמרי. עריכה: אחרי קצת קריאה בפורום, איך השינויים האלה לדעתכם? [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Sapphire Radeon R9 280X Dual-X 3GB - לאחר תיקון יצרן אחריות שנתיים[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]725₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_pro…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roiy,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב וצריך את דעתכם בקשר לרכיבים שהומלצו לי המחשב משמש בעיקר לאינטרנט תוכנות אופיס סרטים ושאר תוכנות אני כמעט ולא משחק אבל רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה התקציב שלי לחלקים הוא 2000 וקצת מעבד: PRESCOTT 1 MB 3.0GHz 800MHz intel אני עבדתי עד עכשיו עם אינטל אז אני לא מכיר את AMD אבל אשמח לשמוע אם באותו מחיר המעבד של AMD (אנה פרטו את הדגם)מומלץ יותר לוח: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE זכרונות: Kingston מסוג DDR 256Mb 400MHz *2 סה"כ 256(עדיף 2 של256 או 1 של 512 ?) כרטיס מסך: מכיון שאני לא משחק ובעיקר רואה סרטים אז חשבתי ללכת על איזשהו דגם של GeForce עם יציאת TV בסכום של 350-400 אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by r1sk,

שלום! בימים אלו אני שוקל הצעת מפרט בעלת הרכיבים הבאים: (פרו גיימינג+) (שהיא מסתכמת במחיר של 6,200 ש"ח אחרי הנחה כולל המארז ושיטות קירור שונות) *ראוי לציין שאין צורך בציוד היקפי* CPU: Intel i7 920 2.6ghz 1066mhz 8mb cache Motherboard: Biostar Tpower x58 GPU: Innovision GeForce GTX260 896MB DDR3 448Bit Memory: OCZ Platinum Tri Channel Kit (3x1GB) 1333mhz 1.65V Hard Disk: Seagate SATA 500GB - 32mb P.Supply: OCZ True Power 600W רציתי לקבל דעת מומחים על המפרט, אם משהו ספיצפי בו לא כשורה, על מנת שלא אקנה מחשב פגום. (לדוגמה אם העובדה שה-FSB של המעבד הוא 1066mhz ואילו של הזיכרון הוא 133mhz) תודה רבה לעוזרים, ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום , אני זקוק להמלצה על נטבוק , להלן הפרמטרים: גודל 10" בעל יציאת HDMI מעבד חזק עדיף על ביצועי סוללה רב תודות !

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by victor19,

[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?

18. שלום הייתי רוצה לעשות מקצה שיפורים במחשב שלי מה גם שלאחרונה כרטיס המסך שלי מזייף ונותן לי מסכים כחולים מדי פעם (נבדק אכן זה הכרטיס מסך). המפרט שלי היום הוא: Intel i5 750 2.66 Gigabyte P55-UD3 8GB DDR3 RAM Samsung F3 1 TB X 4 ATI HD 4850 DELL 24 1920X1200 HEC WINPOWER 550W אני רוצה להוסיף: 2 דיסקים קשיחים נוספים של סמסנוג מהסדרה הירוקה 2TB להחליף כרטיס מסך ל - GTX570 או ל - HD6950 ולשדרג ל - HD6970. מה דעתכם? האם הספק שלי יעמוד בזה? האם לקחת ATI או NVIDIA? האם לא יהיו לי צווארי בקבוק?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. כרגע יש לי מחשב בן 6+ שכבר תקופה עושה בעיות. החלפתי לפני שנה בערך דיסק קשיח וכדי לחסוך אולי משתלם להעביר אותו 1TB SATA3 WD. בנוסף לא צריך כונן לדיסקים. תקציב עד 1500 ש"ח ללא חריגה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, עבודה משרדית ומעט משחקים, עד כמה שאפשר בתקציב הזה. המשחקים הם בעיקר משחקי ספורט דוגמת 2K15 ומשחקים ישנים. ירוץ על מסך 23 אינץ. אין צורך בציוד היקפי וניתן להשתמש בדיסק קשיח שהוצג קודם. המחשב יקנה ללא מערכת הפעלה מ-IVORY או KSP. המחשב יקנה בימים הקרובים. תודה רבה, שגיא.

20. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות אם אפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הוא גם למשחקים וגם לעבודות וצריך שיחזיק... קבלו...... http://www.upimg.net/main/9137comp1.JPG מארז אני מתלבט אבל בסהכ הוא סבבה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אני מחפש מפרט ב5K ללא חריגה. כולל מקלדת לוג'יטק 250 דלוקס ואת העכבר רייזר דת'אדר אני קונה בנפרד. מיועד להחזיק משחקים כמו קרייסיס COD4 וכו' חלק ברזולוציות נורמליות+.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by iem,

היי אנשים מצ"ב המפרט הבא: (לא לזלזל עבדתי עליו איזה שבוע !! ) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מחיר: ¤897 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-S3L מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU מחיר: ¤186 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 מחיר: ¤128 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤252 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤135 כרטיס מסך: ATI FireGL V3350 256MB DDR2 DUAL DVI PCI-E מחיר: 700 ¤ הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות …

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by anthonyparker,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: INTEL CORE DUE CPU E8400 2.60GHZ GIGABYTE GA-EP43-UD3L 3GB RAM GPU ATI 4770 COOLER MASTER ELITE 335 HEC 500TD- TF PSU 500W 2X8CM FAN 24PIN אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והזיכרון כדי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו SKYRIM, BF ברמה גבוהה. התקציב לשדרוג הוא עד 1500 ש"ח. האם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by ron1979,

הSSD נכנס כבר לשוק, אם לא - מתי צפוי?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.