ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מישהו שאני מכיר מתחיל ללמוד פיזיקה ומתמטיקה בקרוב וצריך מחשב נייד למטרות אלו. יש המלצות לדגמים אמינים וטובים ?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה. בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ. בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה. כמה נקודות: *חשוב אחריות *גודל מסך 15 אינץ *משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת. זה המחשב שהציעו לי בארץ: LG R560-UAPB3E intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz 13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED 4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot Geforece GT 130M DDR2 1GB 500GB SATA 5400RPM משקל 2.67kg המחיר של זה 46…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חבר רוצה לקנות מעבד,לוח ומארז עד 1300ש"ח אני חושב להמליץ לו על אלו מעבד AMD Athlon 64 939 3500 לוח BIOSTAR TForce 6100-939 מארז COMPUCASE -6A19 BLACK + HEC- 400TR-TF סה"כ 1260ש"ח האם זו קניה משתלמת? או אם יש שילוש טוב יותר עד 1300ש"ח בלי חריגות תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי נייד של ASUS מדגם Eee PC Seashell series הוא נפל לי מגובה נמוך ועוד כשהיה במגן הנזק הוא שהוא התעקם בפינה הימנית שלי. המסך לא נסגר עד הסוף ויציאת הUSB זזה מהמקום. רציתי לשאול מישהו שמבין אם זה נזק בר תיקון וכמה עולה לתקן דבר כזה. המסך והמחשב במחינת עבודה בסדר גמור. תודה על העזרה מריאנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤493 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤394 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤789 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 מארז ללא ספק Antec Sonata III ¤320 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤114 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3167¤
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שמיועד לעריכה גרפית חובבנית. 1. תקציב 4k - 5k. 2. שימושים ביתיים רגילים (לימודים, אינטרנט) ועריכה גרפית חובבנית. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש צורך במפרט מלא - לממערכת יתווספו שני דיסקים קשיחים ממחשב קודם. 5. חשוב שקט אבל לא היסטרי. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך ב windows/office. 8. אין העדפה לחנות מסויימת. 9. רכישה בשבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. מערכת מבוססת מעבד אינטל. CPU Intel Core i7 8700 / 1151 Tray 1 …
-
- 27 תגובות
- 15.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מארה"ב ויש לי מספר שאלות אחראיות בינלאומית - ראיתי הרבה הודעות בנושא ולא הצלחתי להבין איזה חברה מספקת אחראיות מקיפה ולכמה זמן (והאם האחראיות הבינלאומית מצריכה תשלום נוסף, אם כן מה סדר גודל המחירים) אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אינטרנט /מייל/אופיס/מוזיקה וסרטים ולכן הדרישות שלי מהמחשב הם: 1. מחשב אמין (כמה שפחות לבקר אצל טכנאים) וחזק (שלא יתפרקו כל הפלסטיקים) 2. מעבד חזק ומתקדם שיוכל לשמש אותי גם בעוד מספר שנים 3. חיבור המחשב לטלויזיה HD. 4. גודל מסך בסביבות ה-15" + 5. הארדיסק גדול ככל שאפשר 6. WIFI/BLUETOOTH/ESATA/WEBCAM 7. כמה שיותר קל ובעל חיי סוללה ארוכים 8. עיצוב חיצוני לא מפריע כל כך, אבל עדיפות למחשב עם עיצוב נחמד. אני יודע…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, התקציב באזור ה4000 ש"ח, אפשר להתגמש קצת אם יש הצדקה. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? אני עתיד להיות סטודנט לרפואה, לכן עיקר השימושים יהיו משרדיים ולא תובעניים מדי. סרטים (בHD) מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על משהו בטווח של 13.3-14 אינץ'. אפשר לשקול אולי גם 12.5. נראה לי שיש לי עדיפות קלה למסך מט, אבל זה לא מאוד קריטי. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. מעדיף שלא לעלות מעל ה1.9 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך. שיפיק ליום לימודים (מהבוקר ועד שעות אהח"צ) …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. הלוח אם: ASUS Maximus III Formula כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 ש"ח מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra 1380 ש"ח זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 550X2 = 1100 סה"כ: 3870 ש"ח מה אתם אומרים? אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה.. המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ.. אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'... תודה מראש על העזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זכרון: 512mb 400MHz מעבד:AMD athlon64 3200 venice 939 צרוב: NEC 3550a dvdx16 dual layer דיסק קשיח: hitachi 80GB sata-ll 8mb לוח אם:MSI K8N NEO4-FI 939 NF4 ULTRA כ.מסך:PCI-EX MSI NX6600GT TD1 128E מסך:aoc 17 מה אתם אומרים זה מחשב שאמור להיות למשחקים ! איך הכרטיס מסך ולוח אם??
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, חשבתי על מפרט הזה: אבל אני לא כזה מבין בזה, נראה לי זה טוב D: (זה כל מה שאני צריך מבחינת חלקים) כרגע אני עם מעבד E6500 וכריס מסך GTX550 , אני לא יודע אם שווה לשדרג בכלל אבל המשחקים לא פועלים משהו לעומת כל החברים שלי. מעבד: http://ksp.co.il/?uin=14944 לוח אם: http://ksp.co.il/?uin=14144 קירור למעבד: http://ksp.co.il/?uin=19259 זכרונות: http://ksp.co.il/?uin=15466 4 מוצרים 3035 ₪ מארז לא דחוף לי, אבל רצוי משהו חמוד ולא יקר ללא תאורה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי אם זה משתלם ^^ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, תלוי בשביל מה ^^ 2. מה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא ביקש ממני מפרט ב4500 גג עם מסך דק הוא רוצה תמחשב לאימיול סרטים ומשחקים כמו נידפורספיד2, קאנטר {ללא oc} תודה מראש למגיבים טל
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי לחפש מחשב...אין צורך בשום ציוד הקפי, מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה. כרגע התחלתי לגבש רעיון למפרט, אבל ממש לא יודע מה לעשות...אז, כל עזרה תתקבל בברכה. Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4Mb BOX 950 G.Skill DDR II PC5300 667MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1350 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII AAJS 320 Sapphire ATI Radeon X1050 512MB HYPER-MEMORY PCI-E 230 לא יודע מה לגבי הכרטיס מסך הזה...בעצם גם לגבי כל שאר הדברים לא כל כך סגור. כמובן במחיר צריך להיות כולל צורב DVD ומארז. אבל זה אני קונה בלי שום קשר למפרט הזה. רצוי מאוד רעיון ללוח אם מתאים של ASUS, ורוצה לשמוע דעה על הזיכרון הזה.. בכל מקרה, כמו שכנראה שמתם לב, הרבה אין לי... ***עוד אפשרות …
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מממ... מזה הרבה זמן שאני חושב לשדרג את המחשב, אבל לא בדיוק את כל המחשב (כמו שעשיתי כל החיים שלי - שדרגתי ל..מחשב חדש) אלא שדרוג של רכיבים\חלקים במחשב הקיים שלדעתכם יש להם חלופות טובות מספיק בשוק ובמחיר עממי. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון: כפול שתיים: DIMM1: G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B - 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גראפי: ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB) דיסק קשיח: Maxtor 6L160M0 ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA) Disk Drive דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device (465 GB, IDE) זהו זה המידע הרלוונ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה העיקרית של המחשב היא לימודים מסך 14-16 עדיף מאט משקל עדיף כמה שיותר נמוך אבל אני לא בדיוק יודע על חשבון מה זה בא אז אשמח אם תסבירו לי זמן סוללה חשוב שתחזיק יפה כי אני אצטרך אותו לימי לימודים ארוכים כונן של לפחות 500GB שאלה נוספת, הבנתי שבקרוב מגיעים מחשבים עם מעבדי HASWELL שבעצם הם חסכוניים בסוללה(משמעותי?) האם שווה לחכות שיגיעו עוד דגמים או שזה לא משמעותי? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לצערינו, בשל מספר מקרי הונאה ושימוש לרעה של גולשים, החנות PC 100 סגרה את שעריה. עם זאת, לקוחות עם תקלה במוצר שנמצא עדיין באחריות מוזמנים לפנות אלינו ל-pc100support@gmail.com או לאתר http://pc100.bravehost.com ונשמח לעזור להם. למנהל הפורום: אל נא תמחק הודעה זו, אין זו הודעה פרסומית ואין לה ערך מכירתי מבחינתנו מאחר והחנות נסגרה. הודעה זו נועדה ליידע לקוחות שרבים מהם חברי הפורום הנ"ל לגבי דרכים ליצירת קשר עימנו ולכן יש לה ערך רב לחברי הפורום.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפני 3 ימים קיבלתי את הנייד ויש לי רק דבר אחד להגיד עליו..... מ-ד-ה-י-ם ! ! ! ! בעוד כשבוע אני אעלה סקירה מקיפה עליו כי יש הרבה מה לספר, לבנתיים מצורפת תמונה, להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שעות של קריאה כאן בפורום, וסקירה של המפרטים המומלצים, אני מודה שאני עדיין מבולבל לגבי מה כדאי לקחת. במפרטים המומלצים בתקציב שלי, למשל, מומלץ לקחת AMD 5400. האם הוא עדיף על אלטרנטיבות של אינטל? ומה לגבי 4 ליבות? כך יש עוד ועוד אלטרנטיבות... בקיצור: מחשב המיועד למשחקים - מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך אותו שישמש אותי בעיקר לסרטים ומשחקים וגם לאינטרנט. האם אני יכול להשיג ב-3K מפרט יותר טוב ? אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. אלא רק ברכיבים שציינתי למטה. אוברקלוק יכול להיות שיהיה מתוכנן בעתיד. לוח אם Intel DP55WB מעבד Intel Core i5 750, 2.66Ghz, 8 Mb Cache, Quad core, Turbo Boost, LGA1156, Box מארז מחשב Compucase 6C28 קירור HEC 300AR-TF 300W 80MM FAN דיסק קשיח HITACHI Inspire 500GB 7200RPM SATA 16MB כרטיס מסך Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 כונן דיסקים LG SATA X20 SUPER MULTI DVD REWRITER זיכרון פנימי Kingston KVR1333D3N9/2G תודה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
CPU E5300 BOX M.B MSI G41M4-F MEMORY CEON 2GB DDR2 800MHZ PSU FSP 400W 12CM CASE APEX RAIDMAX 2-FAN 1010 ש"ח תוספות שלי מהבית : HDD HITACHI 160GB SATA2 רכשתי ב KSP DVDRW LG BLACK SATA2 רכשתי ב KSP עריכה : הלוח מאוד נחמד יש אפשרות לעדכן און ליין ביוס ודרייברים במקום לחפש באתר . יש DUAL CENTER ממש נחמד . הספק כח שלי גנריק ? המארז גנריק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! כמו בכל מחשב חדש שאני נדרש לקנות, אשמח לעזרה שלכם! שאלה לפני הכל: Intel הוציאה לא מזמן סדרת מעבדים חדשה, האם שווה לחכות ולראות כיצד זה ישפיע על השוק?(בצורה משמעותית?) AMD משיקה בימים אלו גם סדרת חדשה של כרטיסי מסך.(מקריאה פה), שוב? שווה באמת לחכות? אם שני התשובות הינם לא אז: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן שאני אקנה מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הדרישות הגבוהות של אימון מודלים של למידת מכונה אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח ועבודה על אלגוריתמים של למידת מכונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה ולכן יש צורך בכמות RAM גבוהה וכן בכרטיס מסך חזק ( CUDA…
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, * גודל המסך-14" מאט? * משקל רצוי - מתחת ל 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 * כונן אופטי -לא * האם נדרשת אחריות - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -סמסונג קיימים 3 מועמדים 1. samsung 370r4e - מצורף קובץ עם המפרט המלא 2. asus F450 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=F450CA-WX179H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המחיר כמעט זהה עם יתרון קל לסמסונג לשניהם אחריות ל 3 שנים כמו כן הוצע לי מחשב 13.3 -http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18203&utm_source=zap&utm_medium=cpc&…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד שיהיה קודם כל אמין. עד עכשיו הייתי עם מחשב ישן נושן של IBM ולמרות שהוא לא זז, יאמר לזכותו שהייתה לו רק תקלת תוכנה אחת במשך שנתיים ותו לא. אני צריך מחשב עם זמן סוללה ארוך, משקל סביר של עד 2.8 ק"ג (רצוי כמה שפחות), מסך 15.6 אינטש. מעבד, זיכרון פנימי - הביצועים פחות קריטיים לי - אבל אני מעדיף שיהיו מספקים ברמה כזו שתוכנות עתידיות יפעלו כראוי בטווח זמן של שלוש שנים. דיסק קשיח - לא ממש משנה הגודל, כל עוד יש צורב - 250 GB זה די והותר. תקשורת אלחוטית - חשוב שיהיה טווח ראוי וקליטה טובה. כרטיס מסך - ברמה של לראות סרטים - מעבר לכך אין משחקים אז זה לא ממש משנה... רמקולים - שוב, בגלל הסרטים, עדיף סטריאופוני - לא פרט חשוב במיוחד. בגלל…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-