עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ehorev,

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by בוריס,

המחשב משמש בעיקר למשחקים ולסרטים מסך: Dell 2700WFP (אין צורך להמליץ על משהוא אחר), אל-פסק: Advice 650VA Partner PC Series, מארז: Antec P180 (אין צורך להמליץ), ספק כוח: Enermax Liberty 400W, מעבד: AMD Athlon64 X2 AM2 4000 Dual Core, קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, לוח אם: Gigabyte M57SLI-S4, זכרון: 2X Kingston DD2 1024MB PC5300 667mhz CL5-5-5, דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATAII 7200PRM 16MB, כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 256MB DDRIII PCI-E ציוד היקפי, צורב וכרטיס קול אני מוסיף מהמחשב הקודם. תוך שנה-שנתיים אני יכול להחליף כרטיס מסך או להוסיף זכרון, אם יהיה צורך בכך. חשוב לי לשמוע את דעתכם ובמידה ויש הצעות לשינוי, בבקשה שלא יחרגו מהתקציב. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  3. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש והשימושים העיקריים הם: 1)אינטרנט. 2)סרטים. 3) ומידי פעם משחקי מירוצים החדשים שיוצאים של NFS. אני מחפש בעיקרון מפרט בסיסי אז מה דעתכם? E8400 ASUS P5N-T 780I SLI OCZ OCZ2RPR10662GK 2gb kit (1gb x 2) pc2-8500 ddr2 PNY Geforce 9600GT 512MB PCIE 2.0 VCG96512GXPB 9600 GT ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ציוד היקפי כמו עכבר/מקלדת/רמקולים יש לי. וגם צורב יש לי. לצרכים שלי שבאופן מוחלט לא כוללים אוברקלוק או משחקים כבדים - איזה מארז וספק כח אני צריך, אני צריך קירור מיוחד או המאווררים הסטנדרטיים מספיקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by amiref,

שלום, ברשותי מחשב HTPC עם מארז של Thermaltake (לא מהקטנים לוח אם ATX / micro נראלי ) ברצוני לשדרג רק חלק מהחלקים כדי שהמשב יעוד יותר מהר. כרגע יש לי מעבד ליבה כפולה e5400 אינטל, 2 ג'יגה זיכרון , לוח אם MSI לא זוכר בדיוק איזה אבל לא רציני, מחשב ישן אבל אני לא צריך יותר מידי. השימוש העיקרו שלי בו זה הורדת וצפיה בסרטים, HD BLURAY בעיקר , וגם תלת מימד HSBS. בקיצור צפיה בסרטים כבדים . ( התלת מימד מגיעים לפעמים ל15 ג'יגה) ולאחרונה המחשב כבר לא סוחב אותם ושעה עד שהוא עולה או זז. יש לציין שהמחשב נמצא במקום יחסית סגור אז הוא מתחמם יחסית, לפני כמה חודשים קניתי עוד 2 מאווררים חדשים שהם חזקים יחסית ועוד מאוורר חדש למעבד. אני רוצה לשדרג רק את הלוח אם, המעבד , והזיכרון. מה שיש לי ו…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. שלום לכולם, חברה שלי בקרוב מתחילה ללמוד עיצוב מוצר תעשייתי ואני רוצה בבקשה המלצה ללפטופ שיכול להריץ טוב את תוכנת Solid Works. לא סגור לגבי כמה התוכנה הזו דורשת אז אשמח לעזרה (אם היא צריכה כרטיס מסך טוב או כרטיס מובנה ומעבד טוב זה מספיק) תקציב: באיזור 4000 ש"ח אבל גמיש. (הקנייה תהיה באילת או בסין) דרישות חומרה: נראה לי שSSD של 256GB מספיק ואולי HDD של חצי טרה או טרה תוספת יכול להיות נחמד. שימושים: אופיס, Solid Works צפייה בסרטים וסדרות ב4K. רצוי מחשב קליל וכמובן עם סוללה טובה. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  6. התקציב שלי היה 7 אלף והנה המפרט.. תגידו לי אם עשיתי בשכל ואם כדאי לשנות משהו.. אגב קניתי מKSP והבנתי שלקנות מהם זו טעות בגלל הקטע של האחריות אבל אני מקווה לטוב אבל אין מה לעשות הם הכי זולים.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ 1580 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 65 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם: X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, D…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. אני לא מעוניין ב- OC 2. אני צריך שהמפרט יתאים למסך 22'' שאני עומד לקנות 3. אין לי צורך בציוד היקפי (אני רוכש אותו בנפרד) 4. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אשמח לקבל המלצות למפרט. תודה.

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני חייל ומחפש מחשב נייד לשנתיים שנשארו לי בצבא שימושים עקריים סרטים ואינטרנט{אני מתחבר לאינטרנט סלולרי} מסך לא משנה לי הגודל רוצה שיהיה יציאת HDMI אני קונה את המחשב באילת במזומן ככה שהנחת מזומן זה 5% ומעמ זה עוד16.5% ככה שהתשלום שלי יהיה 3000 פחות כ 20-25% ואם אפשר שלא יהיה מסך 15.4 אם אפשר מסכים יותר קטנים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. מארז טוב עם כניסה קדמית של USB. עד 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by avi0562,

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by OmerNeu,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 PCP&COOLING Silencer 470W ATX ¤448 http://www.foxpc.co.i…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by אסי נסים כהן,

יש לך מחשב ישן כבר 10 שנים אחלה מחשב אבל הוא ניהיה איטי מאוד... גם אחרי פירמוט... 4GB זיכרון 500 GB כונן קשיח צריך מחשב ב2000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אם יש באמת צורך.... כולל הרכבה... *** *אני מחפש מחשב למטרת סרטים באיכות גבוה עד כמה שאפשר ואיכות שמיעה כמה שיותר טובה.. לרוב הסרטים הם ביוטיוב..... *** *חשוב לי מארז איכותי מאוד נוח יפה* ושיהיה אפשר לחבר מקדימה מקלדת וכל מיני דברים.... אם המארז הוא עם מנרות אז שיהיה אפשר לכבות אותם בזמן שינה שלא יהיה לי אור מהמחשב... *** אם אפשר להכניס כרטיס קול נורמלי או לוח עם כרטיס קול איכותי זה יהיה מצוין.

13. Started by Gogo80,

דרישות מיוחדות: * שיכלול מעבד c2d שיהיה חזק יותר מ-Athlon 3000 64. * שיכלול זכרון בנפח 1024 DDR2 בתזמונים סבירים ושל חברה טובה. * שייבנה ב-noacomp או בחנות אינטרנטית סבירה ואמינה. * אין בעיה עם זה שזה לא יכלול הרכבה, את זה אוכל לעשות לבד. * שיכלול מארז ואם אפשר גם צורב DVD (לא חובה). * שיכלול כרטיס מסך בטכנלוגיית PCI-E עם לוח נחמד... שיהיה טוב יותר מכרטיס 9600XT אם אפשר. אם התקציב לא מאפשר אנא רשמו זאת, במידה וכן אשמח להצעות ולקישור האתר בו נבנה המפרט תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חמי כבן 80. גולש להנאתו באינטרנט. כיום יש לו פנטיום 3 500 מגההרץ, מעכת הפעלה חלונות 98. המערכת מתחילה לחרוק. פה החליף מאוורר , פה להחליף ספק וכול'. רציתי לצ'פר אותו במשהו שיאפשר לו להפעיל XP על המחשב, בלי צורך במשחקים וכול' - מקסימום הנכדים מגיעים ומשחקים קצת משחקי פלאש של וואלה ואולי משחקי רשת בסיסיים. אשמח לקבל הצעה.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אםפאפשר שני מפרטים אחד עם מעבד אינטל ואחד עם מעבד amd ושאלה קטנה מה יותר מומלץ לקנות מבין שניהם?

16. שלום לכולם, אני מבקש הצעה למפרט השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- אינטרנט, מסנג'ר, אופיס. אולי פה ושם אימיול, תוכנית שהורדתי מהרשת, מוזיקה, תמונות וכו', אבל לא הרבה מעבר. בנוסף אני צריך גם צורב DVD, אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכו' אבל גם בבית- שם הוא לא אלחוטי. המשקל והסוללהה פחות קריטיים לי, אחריות רצוי שלוש שנים. מבחינת מערכת הפעלה אני מעדיף את הוויסטה הום פרימיום, אבל אם זה בא על חשבון שימוש סביר, נוחות מינימלית ומחיר אז לא אלחם על זה. כמובן שרצוי משהו שיחזיק שנתיים-שלוש לפחות- אני חייל לא עשיר במיוחד (: ראיתי פה המלצה על VOSTRO 1500 של DELL (http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&zap=1), נראה לי נחמד אבל הייתי שמח לראות עוד דגם-שניים (מה גם שהאחרי…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by גמד,

שלום לכולם יש לי בעיה אני לא מוצא היכו להורידDRIVERES לכרטיס רשת W29N51.SYS KNJAC T43 FXG בתודה גמד

18. שלום לכולם, יש לי הזדמנות לייבוא אישי של נייד מארה"ב.. =) חרשתי קצת הרבה באמזון ומצאתי כמה דגמים, כולם די קרובים במחיר ובפיצ'רים (פחות או יותר) מה שעושה את הבחירה ממש קשה! סיימתי לימודי גרפיקה ואנימציה, וכמו שהנייח הלא כל כך נאמן שלי (כרטיס מסך עם 1GB,ארבע ג'יגה RAM, מעבד I3 והארדיסק חצי טרה שנשרף לפני חודש)שירת אותי עד עכשיו, אני מצפה שגם הנייד החדש יסחוב את: Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Premiere אם יצליח להריץ פרויקטים קטנים יחסית גם בAutodesk maya אז בכלל סבבה. - מהמחקר שעשיתי בינתיים הבנתי שהדרישות הבסיסיות שלי צריכות להיות: 1- מסך 17 אינץ' ומעלה 2-כרטיס גרפי טוב יותר ממה שיש לי בנייח (Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E ) 3- מעבד עם מהירות 3 ג'י…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by avrahams1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מתכנן לרכוש מחשב נייד שעיסוקיי בו יהיו לימודים ומשחקים טווח במחירים שלי הוא +-400 ש"ח מהמחיר שרשמתי בכותרה.. מעבד עדיפות לאינטל 1.8 לפחות......כרטיס מסך חושב על 8400 GEFORCE הארד דיסק 120GB לפחות...ועדיף שיהיה קל....... יש לי שאלה נוספת קיבלתי הצעה למחשב ACER אינטל 1.8 כרטיס מסך 8400 זיכרון 2GB והארד דיסק 120GB האם כדי או שכדאי ללכת על חברה אחרת כגון: HP,DELL,LG תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה, סרטים, עריכת וידיאו וקצת משחקים. לא מתוכנן אוברקלוק בזמןהקרוב אך אני לא שולל את זה בעתיד. הפריטים שנכללים בתקציב הם: מעבד, לוח אם, זכרונות, הרד דיסק וכרטיס מסך. המארז הוא אנטק P180 יקנה בארץ עם ספק ENERMAX LIBERTY 400 (עוד לא סגור על זה), מסך,קירור למעבד, עכבר וכו'.. המעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping Kentsfield 2.40GHz 8MB L2 LGA 775 http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA1938452 לוח אם: ASUS P5K DELUXE / WIFI-AP LGA775 Intel P35 http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4802830 או ASUS P5K PREMIUM (מה ההבדל בין 2 לוחות האם ומה כדאי לקחת?) כרטיס מסך: 8800GTS 320MB, איזה חברה כדאי לקחת? זכרונות: אני מעוניין ל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lox,

hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני רוצה בבקשה עזרה במפרט רק של המחשב בלי עזרים חיצוניים למטרת גיימינג בעיקר WOW בלי הרדיסק ובלי קוננים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by HAIM511,

אני צריך המלצה למחשב נייד רק ללימודים בסביבות 6k עם ממשק נוח בבקשה אם אפשר רק המלצה אחת הכי טוב שיש בסכום הזה תודה בכל אופן

• 10 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים