ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤899 לוח אם: ASUS P5K-E ¤778 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤445 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ¤349 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4218 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עדיין לא החלטתי איזה קירור למעבד לשים, רמקולים, מקלדת …
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק לעזרה בקשר למפרט למחשב לטובת עריכה עם תוכנת AVID וניגון סרטים בפורמט FULL HD על הLCD שבסלון כמו כן אני צריך שהמחשב היה חזק ויוכל לתמוך בפורמט HD FULL ציוד נלווה אני צריך רק מסכיים שתי LCD שיתמכו FULL HD חשוב לי מאוד שהמחשב היה שקט ולא מרעיש בקשר לסוג הקירור אוויר או מים אני פתוח להצעות או להסברים מה עדיף מה שכן עדיך מחשב בלי OC כי אין לי מושג בOC בפעם האחרונה שניסיתי שרפתי את הלוח אם אז מחשב בלי OC כמו כן יש לי התלבטות בקשר למעבד. מה עדיף מעבדINTEL או AMD פתוח להצעות בקשר למפרט כמו כן אפשר לחרוג טיפה מהתקציב תודה רבה רון
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב למשחקים . התקציב שלי הוא עד 2000 שקל עם דגש ענק לא לעבור אותו . החלקים שאני צריך : לוח אם , זכרונות , מעבד , הארד דיסק ומארז + ספק ( לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ורמקולים ) בנוסף יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro האם כדאי להשאיר אותו למחשב החדש או שהוא יפגע בביצועים ועדיף לקנות אחד חדש ? המחשב הוא למשחקים והתקציב צריך לכלול גם הרכבה . תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני צריך המצלה לפי הבקשה שבכותרת, ככך הנראה לא מתוכנן OC. חשבתי על משהו בסגנון: AMD AMD Phenom II X3 720 BE Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Elite 334 Extreme Power 500W PSU Samsung 500GB HD502HI EcoGreen F2 16MB מסך: Samsung LCD 2243BW מה דעתכם? איך הכרטיס מסך (מגיע בתוצרת bulk)? המלצות? הצעות? שיפורים? תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מתחיל ב"ה ללמוד מדעי המחשב ורציתי המלצה על מחשב שיתאים לצרכיי הסטודנטיאלים: תיכנות,אינטרנט והארד דיסק ווב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, למי מהחברות יש אחריות בינלאומית כך שאני יכול לקנות מחשב בארה"ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות: הראשונה: מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון השניה: מעבד + לוח אם+ זיכרון כל המלצה צריכה להיות עד 1500 ש"ח יש לציין כי רוב הזמן המחשב ישמש לתוכנות בלבד, ומדיי פעם למשחקים... תודה מראש דני,
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צריך מפרט ב-6000 כולל מסך דק 17 אינץ אני צריך אותו למשחקים סרטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא: ברשותי DELL LATITUDE C640 עם כרטיס גרפי מסוג: Mobility Radeon 7500. הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע. ניסיתי את הדברים הבאים: 1) אתחול המחשב 2)החלפת מערכת הפעלה 3) התקנת תוכנת הפלאש פלייר העדכנית 4)עדכון ביוס 5)התקנת דרייבר חדש לכרטיס מסך 6) החלפת דפדפנים לצערי הבעיה לא נפתרה ואני שוקל לרכוש מחשב חדש למרות שלמעט בעיה זו המחשב עובד מצוין. לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש. תודה רבה טל
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב גמיש של 5000 ש"ח. כמה הערות: 1. שיהיה Conroe. 2. לא מתוכנן OC. 3. 2GB זיכרון. 4. אני מתכוון לעבוד עם תוכנות עריכת מוזיקה בעיקר, ולכן כרטיס קול יקנה בנפרד. מה שכן, אני רוצה לוח אם עם כניסת FireWire. 5. אני ממש לא גיימר, אבל הייתי שמח להריץ איזה משחק פה ושם. 6. ספק טוב. 7. מארז בעיצוב לא מצועצע, עם פנל שקוף, כניסת USB,FireWire, Audio קדמית עדיף בחלקו העליון של המארז והכי חשוב שיהיה בעל קירור טוב ושקט ויהיה רחב מספיק כדי להכיל בתוכו את ה-Zalman 9500Led שכבר יש לי במחשב הקודם. כמו כן, אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי ולכן ניתן לקנות את החלקים במגוון מקומות. אין צורך במסך, מקלדת + עכבר, כוננים אופטיים מאחר ואת הציוד הזה אני מעביר מהמחשב…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל את דעתכם לגבי מפרט למחשב משרדי. תודה לכל העונים מעבד intel core 2 duo processor E7500 2.93 GHz Chipset Intel Q43 Express זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ HARD DISK 160GB 7200 rpm כרטיס מסך integrated intel Graphics media accelerator 4500 Video adapter PCI Express x16 כרטיס קול integrated hd audio with Realtek 2 channel ALC261 CODEC
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לעבודה משרדית / ביתית בעיקר - אינטרנט, צפייה בסרטים ,Visual studio, Matlab, Eclipse ותוכנות דומות. המפרט הזה מבוסס על מפרט דומה של HW_JOE. חשיבות לשקט ונוחות עבודה. הערות? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם INTEL BLKDG35EC EVA COVE ¤423 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG35EC כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤122 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק …
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מאד אשמח לעזרה עם השאלה הבאה... רשת מגה יצאה במיבצע שמאפשר מתנה (כוללת התחייבות כמובן) של הנייד הבא: Lenovo IdeaPad s10-3 CPU - intel Pineview N455 1.66 Ram - 1024MB HDD - 250G Lan - 10/100M Dispaly - 10.1 Battery - 3cell OS - Win7 הצרכים שלי מהלפטופ: - גלישה באינטרנט. - סדרות ב - Streaming (בעיקר מאתר מאקו). - מצגות של תמונות וסירטונים. - בונוס יהיה אם אוכל לפתוח עליו קבצי פוטושופ פשוטים. שאלות: לא ראיתי התייחסות במיפרט לכרטיס מסך. 1) האם יש לכם מושג אם כרטיס המסך המובנה בשילוב עם המסך יוכלו לספק תצוגה של תמונות באיכות טובה (אני מתכוון תמונות ממצלמה דיגיטלית)? 2) איזה סוג של חיבור לאינטרנט יש בד"כ לניידים הקטנים האלה? האם אני אוכל להתחבר בבית לראוטר של…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשמוע חוות דעתכם על samsung NP350V5C הבאים: מפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9228 יש גם את 06IL אך לא מצאתי לו מפרט... מטרה: הורדות ושידור סרטים לטלוויזיה בנפח גבוה, HD, עבודה משרדית, משחקים לבינוניים, פוטושופ איך סמסונג כחברת לפטופים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל המקצוענים, זקוק דחוף למפרט לעריכת וידאו, התקציב שלי 3500 גמיש, עם דגש מיוחד על המעבד. נ.ב. יש לקחת בחשבון שהמחשב הולך לבצע עבודות ארוכות עם המעבד. וכן שני דיסקים קשיחים שהראשון יכול להיות אפי' 80GB תודה לכל העונים, כמו"כ אשמח לשמוע המלצה על חנות באזור המרכז שיספקו מהר את הסחורה עם שירות ט ו ב. (אפי' שיעלה עוד כמה שקלים)
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מי שקונה (204 פינים) ומוכן לקנות שתים אחד בשבילי שידבר איתי...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיריץ כמה שיותר טוב גם משחקים מה דעתכם על ACER Aspire 5104WLMi תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היו לי פעם Dell D840 שהיה ממש סבבה, קצת כבד. זה היה פעם. אני רוצה לקנות לאחותי הסטודנטית מחשב עם איכות בניה טובה כי סטודנטים הם אנשים תזזיתיים ומגושמים כידוע. ביררתי ובררתי, קראתי על Dell Studio כולם אומרים - חרא. טוב אמרתי, נלך על העסקי זה לא כזה יקר ויותר איכותי, קראתי וחקרתי על ה E6400 וגם, בכל מקום קטלו לו את הצורה. באתר של דל עצמם קטלו לו כולם את הצורה. ממש בושה. בכל מקום באינטרנט כולם מלינים על דל. חבל, יש להם עכשיו דילים מצויינים. אני לא מסוגל לקנות אותם אחרי כל הגל אנשים שמתוננים עליהם באינטרנט.. עושה רושם שאני לא מצליח למצוא מחשב שירצה אותי במחיר טוב מחו"ל. לא רוצה משחקים ולא דברים כאלו. שיתן ביצועים טובים ולא יעשה בעיות אחרי שנה. ------------------…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת אני מעוניין במחשב כמה שיותר טוב בתקציב הנ"ל: מעבד של 1.7 ו-512 מב' זכרון אני חושב שאפשר להשיג? חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנים, אם זה אפשרי. חשבתי על האפשרות הזו: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3094&catcode=177 או משהו מהסדרה של dell inspiron, אבל הם די יקרים, ואני לא יודע אם בטוח לקנות אותם אחרי ה"התנהגות" של מחשבים ניידים של DELL בזמן האחרון. יש אולי משהו דומה של HP או Lenovo? ובבקשה, תתנו לינקים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הציעו לי מעבד של אינטל e6600 ו2 ג'יגה זכרון. לגבי כרטיס מסך אפשר שיהיה מובנה על הלוח אבל בהמשך אני יקנה בנפרד אז ככה שתהיה אופצייה לשדרוגים על הלוח. לא צריך צורבים וכל מיני ציוד הקפי, רק מארז נטו עם כל המאווררים וגופי הקירור שצריך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אבל בהמשך אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך ואז הוא ישמש גם למשחקים (לא הכי כבדים כמובן אבל שיעבדו). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. התקציב שלי הוא 7000-8000 למארז ומה שבתוכו. מסך אשתמש ב-24 אינץ שיש לי , ציוד הקפי גם יש לי כבר אז לא צריך. Windows ו office מקוריים שיבואו עם המחשב גם חשוב. השימושים של המחשב יהיו משחקים קצת סרטים אינטרנט וזהו אין בקשות יותר מידי מיוחדות כי אני לא מבין בזה ?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-