עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cupid Me,

היי חברים מעוניינים לךשדרג מחשב קיים לצורך גיימינג. מכיוון שמדור המחשבים המומלצים באתר לא עדכני אני מבקש את עזרתכם צריך המלצה ללוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ומעבד עד 1600 ש"ח. זה מה שאני מתכנן לקנות כרגע: i3 4170 8GB DDR3 H81 R7 360 OC אשמח להצעות!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. נראית לי ככתבה שעלולה לעזור.... http://consumer.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070606_867710&layer=hp&layer2=&layer3=consumer

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15'-13' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות - המחשב חייב להיות בצבע לבן - לפחות 4GB RAM - המחשב מיועד לסטודנטית לשימושים משרדיים וצריך להחזיק כל התואר, אין חובה להשתמש בכל התקציב - אין הגבלה על גודל המסך אלא על המשקל - רצויה אחריות של שלוש שנים, …

4. היי פורום, במחשב שלי כרגע קיים המפרט הזה: Processor Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz Manufacturer Intel Speed 3.3 GHz Number of Cores 4 Video Card NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 560 Ti Dedicated Memory 1536 MB Total Memory 2.7 GB Memory 4.0 GB Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit Service Pack 1…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by erez20,

המחשב מיועד לשרוד בשוק המטורף כמה שיותר זמן, משחקים אופיס ווינדוז, צריך שיהיה בו צורב או נגן דו יו די (אני העדפתי לשים צורב) לא מיועד לאוברקלוקינג עשיתי כמה נסיונות : בחלק מהמפרטים לא מצויין קירור למעבד, אני יודע.. פשוט לא היה בחנות ! אין כונן 1.44 כי יש לי כמה בבית... כנ"ל לגבי מודם 56K אני יודע שבמחיר כזה מומלץ מחשב מבוסס AMD אך לא כולם פתוחים לאופציה הזו (אני מרכיב מחשב לבנדוד)... ושימו לב שהמפרט של אינטל באמת יותר חזק (אמממ.. חוץ מהכרטיס מסך ואם מוסיפים לו צורב או די וי די גם יקר ב500 שקל) משאר המפרטים ! נותרתי עם כמה שאלות... האים כדאי לקנות כונן SATA ? ואם כן האים לוח האם שבחרתי תומך בזה (או האם יש לוח אם זול ומומלץ שתומך בזה). קירור מועדף ? הייתי שמ…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. מחשב שיהיה נחמד שיהיה לו סניף בנתניה חברה אמינה עדיף אם זה נכנס במחיר גם כרטיס מסך תודה מראש נ.ב לא סלרון ושאלה קטנה מה אתם אומרים על אייבורי כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום לכם, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים שישוחקו על מסך19' בשביל בן דוד שלי בן ה7 אז לא צריך משהו מפציץ אבל שיהיה משהו סביר. תודה, אריאל

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by itamarg11,

אני מתלבט אם לקנות אותו ב5333 ש'ח בקנייה קבוצתית בוואלה ...יש המלצות אחרות ? המפרט שלו מעולה יחסית למחיר ... * המעבד החדש Intel Core i5 520M 2.4GHz * דיסק קשיח בנפח 500GB במהירות 7200RPM * כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB DDR3 * חבילת זיכרון (6144MB DDR3 (4096MB+2048MB * צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק * כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 * חיבורים ויציאות מיוחדת - HDMI, Esata * קורא טביעות אצבע * מצלמת אינטרנט מובנית ומקלדת בגודל מלא עם ריווח גדול בין המקשים * מחשב נייד בצבע כסף סמוק עם דפוס זרימה - אלומיניום מוברש * מערכת הפעלה W…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by VIPERANAF,

הנה: ? Athlon64 3500+ (S-939)? ? A8N-SLI (s939) NF4, 2xPCI-E, GBL? A-DATA 512MB X 2 xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? WESTERN DIGITAL? 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? איך?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני לא פתחתי את האשכול הזה כדי לשאול עד כמה המחשב הזה טוב, אני רק רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני, אם הכל יפעל כמו שצריך, אם הספק כוח יחזיק את המחשב ודברים כאלה. אמא שלי קונה לי את המחשב הזה השבוע כנראה ברביעי-חמישי ואני לא רוצה שיהיו בעיות אחרי זה. אממ אז הנה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/untitled-34.jpg המסך הוא רחב! תגובות בקשר למפרט עצמו גם יועילו, המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קרייסיס COD4 וכאלה בסך הכל וסרטים [סרטים לא הרבה] מוזיקה אינטרנט.. אה ואם יש לי מסך 17 אינץ' CRT עכשיו ואני יעבור למסך שהראיתי למעלה בתמונה, הגובה שלהם יהיה דומה? תודה תודה זה חשוב מאוד!! עידן.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  12. * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הניידות בתוך הבית ופחות מחוץ גודל המסך 15.6 (?17.3 מתלבטת) חשוב לי : מהירות חוזק מסך חד וברור אחריות 3 שנים נפח 6 ? חיבורים ויציאות- שיהיו כמה שיותר וכולל בלוטות' עדיפות למקלדת לא שחורה – אלא לבנה או כסופה חיבה למחשבים לבנים או לפחות לא שחורים מעדיפה דגם שקיים באייבורי * כולל מערכת הפעלה פחות מ4000 ש"ח יתקבל בברכה ומעט מעל גם אפשרי אודה להמלצות מכל סוג כולל איזה חברות לא כדאי, או מה במפרט כדאי שיהיה תודה רבה

13. היי ותודה על העזרה. 1. אפשר לחרוג קצת מהתקציב 2. מתכנת C/C++, matlab , מעוניין גם לעבוד קצת עם פוטושופ ואם אפשר גם אופצייה ל- hd. לא למשחקים 3. אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים 4. יש לי כרטיס מסך en8400gs silent/htp/512m/v2/a ASUS אם זה עוזר במשהו 5. מעוניין שיהיה שקט למדי כי יכול להיות שיהיה בסלון (ולכן גם עדיף מארז אסטטי) 6. לא אוברקלוק 7. אין עדיפות לחנות. גר בהרצליה 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעוניין באפשרות להרחבת זכרון רועי

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  14. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤899 לוח אם: ASUS P5K-E ¤778 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤445 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ¤349 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4218 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עדיין לא החלטתי איזה קירור למעבד לשים, רמקולים, מקלדת …

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום רב אני זקוק לעזרה בקשר למפרט למחשב לטובת עריכה עם תוכנת AVID וניגון סרטים בפורמט FULL HD על הLCD שבסלון כמו כן אני צריך שהמחשב היה חזק ויוכל לתמוך בפורמט HD FULL ציוד נלווה אני צריך רק מסכיים שתי LCD שיתמכו FULL HD חשוב לי מאוד שהמחשב היה שקט ולא מרעיש בקשר לסוג הקירור אוויר או מים אני פתוח להצעות או להסברים מה עדיף מה שכן עדיך מחשב בלי OC כי אין לי מושג בOC בפעם האחרונה שניסיתי שרפתי את הלוח אם אז מחשב בלי OC כמו כן יש לי התלבטות בקשר למעבד. מה עדיף מעבדINTEL או AMD פתוח להצעות בקשר למפרט כמו כן אפשר לחרוג טיפה מהתקציב תודה רבה רון

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. ערב טוב אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב למשחקים . התקציב שלי הוא עד 2000 שקל עם דגש ענק לא לעבור אותו . החלקים שאני צריך : לוח אם , זכרונות , מעבד , הארד דיסק ומארז + ספק ( לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ורמקולים ) בנוסף יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro האם כדאי להשאיר אותו למחשב החדש או שהוא יפגע בביצועים ועדיף לקנות אחד חדש ? המחשב הוא למשחקים והתקציב צריך לכלול גם הרכבה . תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן חברה. אני צריך המצלה לפי הבקשה שבכותרת, ככך הנראה לא מתוכנן OC. חשבתי על משהו בסגנון: AMD AMD Phenom II X3 720 BE Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Elite 334 Extreme Power 500W PSU Samsung 500GB HD502HI EcoGreen F2 16MB מסך: Samsung LCD 2243BW מה דעתכם? איך הכרטיס מסך (מגיע בתוצרת bulk)? המלצות? הצעות? שיפורים? תודה ושבוע טוב.

18. אני מתחיל ב"ה ללמוד מדעי המחשב ורציתי המלצה על מחשב שיתאים לצרכיי הסטודנטיאלים: תיכנות,אינטרנט והארד דיסק ווב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Shayb25,

שלום, למי מהחברות יש אחריות בינלאומית כך שאני יכול לקנות מחשב בארה"ב? תודה.

21. Started by danik,

אני מחפש 2 המלצות: הראשונה: מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון השניה: מעבד + לוח אם+ זיכרון כל המלצה צריכה להיות עד 1500 ש"ח יש לציין כי רוב הזמן המחשב ישמש לתוכנות בלבד, ומדיי פעם למשחקים... תודה מראש דני,

22. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. צריך מפרט ב-6000 כולל מסך דק 17 אינץ אני צריך אותו למשחקים סרטים ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. Started by yossibsh,

שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.

25. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא: ברשותי DELL LATITUDE C640 עם כרטיס גרפי מסוג: Mobility Radeon 7500. הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע. ניסיתי את הדברים הבאים: 1) אתחול המחשב 2)החלפת מערכת הפעלה 3) התקנת תוכנת הפלאש פלייר העדכנית 4)עדכון ביוס 5)התקנת דרייבר חדש לכרטיס מסך 6) החלפת דפדפנים לצערי הבעיה לא נפתרה ואני שוקל לרכוש מחשב חדש למרות שלמעט בעיה זו המחשב עובד מצוין. לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש. תודה רבה טל

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים