עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vk221,

שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…

3. Started by rule_the_pc,

הנה המפרט שנתנו לי: מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 512k לוח אם אינטל BLUE MOUTAIN 2 DDR 333 כונן 1.44 TEAC דיסק קשיח GB 60 7200 RPM כרטיס קול CREATIVE LIVE כרטיס רשת 10\100 מקלדת קואנטום עכבר לוג'יטק+גלגלת אופטית מארז אינטל 2 יציאות בחזית CDX52 סמסונג כרטיס מסך ASUS GF 4 64 DDR רמקולים A.L. 2100 מסך" YAMA 413 17 שטוח המחשב עולה 7000 שקל. שווה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by יואבארדן,

בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by henz12345,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, MESSENGER, ICQ, גלישה באינטרנט), שיהיה ניתן לראות סרטים ללא בעיות מיוחדות (תקיעות למינהן - לא מדבר על תכני HD), שהמחשב יוכל להריץ WINDOWS7 יריץ לפעמים משחקים קטנטנים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים אבל יש צורך במסך דק, לשימוש תדיר, 17" אפילו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. …

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  6. אני מחפש לקנות מחשב לגלישה באינטרנט וזום, שום דבר מיוחד. הוא לא ישודרג או יוחלף בשנים הקרובות ולכן כן חשוב שיהיה מספיק טוב גם לעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel® Core™ i3-10100F Comet Lake Box לוח אם Asus Prime H410M-E mATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666MHz KVR26N19S6/8 DIMM כונן Crucial BX500 240GB 3D Nand SATA SSD ספק כח אקטיבי FSP 350-60HCN 350W מארז מחשב Cooler Master MasterBox Lite 3 סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech Wireless Combo MK270 עברית אנגלית סה״כ המחיר יוצא 1853 ₪. אין צורך במערכת הפעלה, כבר יש לי ווינדוס 10 שאתקין עליו. יש גם מסך אבל אותו כנראה ארצה להחליף אז אש…

7. Started by RaZ^MaN,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה בלבד אך חשוב מאוד שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת של גיגה(10/100/100) מובנים בלוח אם. כרטיס מסך מובנה על הלוח. תודה, רז.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by kkffiirr,

לא כולל מסך מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס בעיקר. רצוי שהחנות תהיה באיזור ירושלים.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by benib,

כמה דרישות: אינטל לא AMD 512 זכרון כרטיס מסך מובנה על הלוח תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות, סרטים ומשחקים פשוטים. עדיפות למפרט מבוסס מעבד אינטל. דגשים: 1. אין צורך בציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב 2. דיסק 160GB, זיכרון 1GB לפחות. 3. כרטיס קול, רשת ומסך מובנים. 4. אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד - PCI-Express x16 slot 5. על לוח האם לתמוך גם ב- IDE וגם ב SATA2 תודה מראש, ניסים.

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  11. שלום אני זקוקה למחשב בעיקר ללימודים שימוש עיקרי בתוכנות כגון : Microsoft Visual Studio .NET , Cygwin , וסרטים ..... מה שחשוב לי בעיקר שהיה לו זיכרון גדול , כרטיס מסך סביר, התלבטות בין מעבד אינטל או פנטיום . תודה רבה

12. Started by iem,

אהלן אנשים, אני מעוניין בדגם\ים רלוונטי\ים לדרישות המצ"ב. תודה מראש !!! מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושוטפ בלבד). * גודל המסך: 15.6". * משקל רצוי: עד 3kg+-. * זמן סוללה: 5-6 שעות, ניתן להתפשר על 4.5 שעות גם. * יציאות מיוחדת: לא ממש. * בלוטות: לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא פחות מ-320GB. * כונן CD/DVD? צורב?: אין צורך. * כונן Bluray: ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. עזרה במפרט למחשב שיחובר למגבר ק"ב באיכות הכי טובה להעברת HD ואודיו 7.1 דרך אופטי .שיעבוד עם מדיה סנטר ויתחבר לLCD FULL HD כמו כן שישמש למשחקים ועבודה רגילה (אופיס וכו').אין בעיה של רעש נימצא בחדר עם קיר מפריד לסלון .מסך LCD 19" כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI כל רעיון נוסף לשיפור האיכות במסגרת התקציב יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by emilio,

AMD Athlon 64 X2 4200+ GIGABYTE GA-M56S-S3 Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 Hitachi 250GB 7200 8 MB LG DVDRW SATA Lightscribe ATI Radeon HD2400PRO HDMI 256MB PCIe Media Center Opera OP18A http://www.frontier.com.tw/htm/product/18a/OPERA_color.htm ThermalTake TruePower 400W 2.4Kש"ח עכשיו השאלות: 1.האם זה מספק לצפייה לסרטי פורמט h.264 בצורה חלקה ללא כל מני קפיצות? 2.לא מצאתי לגבי ספק שום מידע, האם זה אמיתי או חיקוי ThermalTake TruePower 400W

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tepez,

אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר להצגת סרטי HD. אם אפשר להתאים את המחשב גם למשחקים, במסגרת התקציב. 1. יש לי שני דיסקים קשיחים וקירור למעבד שאני אשמח לשלב במחשב. התקציב (2500) הוא לשאר הרכיבים WD 10EADS WD 5000AAKS Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 2. המחשב יהיה בארון ולכן אין חשיבות למארז שוכב/יפה. 3. המחשב יחובר למסך פלזמה 50 HDReady ולמערכת רמקולים 5.1 (כנראה Logitech z5500). 4. המחשב יהיה דולק הרבה שעות ועדיף שיהיה חסכוני בחשמל ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום מה אתם חושבים על המפרט הבא? Price list updated 06-06-2005 מעבד ?AMD? Athlon64 3000+ (S-939 לוח אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD צורב? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז? Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 690 1 690 Total price 3375 ¤ בנוסף יש המלצות לכרטיס מסך בטווח של 500-600 ש"ח ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה... לא מיועד ל-OC אבל אולי בעתיד אני ארצה לחטט בעניין. שימושים: לא למשחקים אבל כל השאר כן (משרדי, אינטרנט, עריכת תמונות ווידאו ברמה חובבנית, חיבור המחשב לטלוויזיה וכו') להלן המפרט שהרכבתי מ- IQPC: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI מחיר: ¤1689 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤558 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2)…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by ben-zone,

מיועד לגלישה באינטרנט ועבוד תמלילים כך שלא נדרש מעבד אדיר או כרטיס מסך מדהים. מה שכן נדרש זה לוח ומארז קומפקטיים ככל האפשר, ודגש על פעולה שקטה. מסתפק בקשיח רגיל. תקציב - לא ממש קריטי (אם כי אני מעריך שעקב ההסתפקות בביצועים חלשים לא יהיו הפתעות מגונות). תודה מראש לעונים. בן

22. טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elan22,

אני מנסה לבנות מחשב חדש לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים ומשחקים מדי פעם (כשיוצא GTA חדש). בניתי את המפרט הבא ורציתי לראות מה דעתכם עליו. כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4600 BOX AM2 720 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 606 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 930 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 425 ש"ח 1 LEADTEK nVIDIA GeForce PX7600GT TDH 256MB PCIe 765 ש"ח 1 LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 175 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח …

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  24. וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by חצרוני,

שלום רב, אבקש המלצה להרכבת מחשב קטן ושקט לחלוטין. תקציב ככל שיידרש. המעבד הוא אינטל I3. הרכיבים שאני מבקש הם: מארז. ספק כח. לוח אם. קירור פסיבי למעבד. אציין כי המארז המבוקש לא אמור להכיל כרטיס מסך כי הוא גלום במעבד, וגם לא כרטיס קול. אני מתכוון להתקין 2 דיסקים קשיחים. כאמור, המערכת חייבת להיות שקטה וקטנה. תודה מראש חצרוני

• 5 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים