עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BloFeR_16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by m159,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכת וידאו ותמונה. ואשמח לעצות בנוגע למפרט איכותי. אני מתעסק בעיקר עם Avid express, Premier ו-After Effects. אני נורא לא מעודכן לגבי דור המעבדים החדש, ואשמח אם אפשר יהיה לצרף איזה הסברון למפרט במידה וישולב בו מעבד I7 או המקביל של AMD הגבול שלי הוא 4500 ש"ח ללא מסך, או כל ציוד היקפי אחר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Levdor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הוידאו, בעזרצ תוכנות אדובי. השימוש העיקרי הוא עריכה עם Premiere ורנדור אפקטים בAftereffects - יש להדגיש שאני לא יוצר בתלת מימד ובקומפוזיציות שלי בד"כ אין יותר שכבות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (עובד בעריכת סרטונים וקליפים באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eitan770,

ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  6. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nivosh,

שלם חברים, בן דוד שלי מוזיקאי והוא רוצה להחליף את מערכת המחשב ששירתה אותו בנאמנות כבר 5 שנים. התקציב שלו עד 5K ולהלן הדברים הנחוצים: 1. מעבד מדור עדכני, חזק, שיחזיק לפחות כמה שנים 2. לוח אם עמיד, איכותי וניתן לשדרוג עתידי 3. זכרון 16GB 4. כרטיס גרפי בסיסי אפילו של לוח האם (שתומך בפיצול מסכים) 5. כונן קשיח של 1TB וכונן קשיח SSD למערכת ההפעלה ותוכנות (500GB?) 6. מארז איכותי ושקט (חשוב מאוד) 7. קירור מעבד שקט (חשוב מאוד) 8. ספק כוח שיחזיק את כל זה וגם יהיה שקט מאוד 9. שני מסכי 23 אינץ' (לא צריך איכות גרפית, אבל שיהיו מסכים אמינים) המערכת חייבת להיות שקטה (הקלטת מוזיקה, אתם יודעים) אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך, אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. היי אני עוסק בתחום עריכת וידאו ואני מעוניין לקנות מחשב עריכה.. יש לי הצעת מפרט שהרכבתי.. מה אתם חושבים עליו? מארז עם USB קדמי שחור 1.00 זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHZ 1.00 כר.רשת 1G LAN OB 1.00 צורב GH22NP20 LG DVDX22 DL שחור 1.00 מעבד אינטל 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE 1.00 לוח אם G31M3-F 1GLAN MSI 1.00 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD 1.00 כ.מסך GeForce 8500GT 512MB PCIE צ.ק 1.00 כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) 1.00 תוכנת OEM VISTA HOME PREMIUM HEB 1.00 מקלדת LOGITECH PS2 BLACK LOG0262 1.00 עכבר שחור PS2 אופטי LOGITECH LOG0209 1.00 רמקולים CREATIVE SBS A31 SBSA31 2.00 מסך 5000:1 WIDE DVI 2MS L226WTQ LG LG226WTQ (2 מסכים כאלה) הכל ב- 4500 שקל..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by edbergr,

שלום אני צריך מחשב לסבתא שלי אתם יודעים בשביל YNET סקייפ ואינטרנט ומשחקים שבאים עם מערכת WIN7 תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 אבל כמה שיותר זול יותר טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ ואינטרנט והמשחקים שבעים עם WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר (קיצר מחשב סבתא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15" יש…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  10. Started by tiktok,

הי, אני מפתח עצמאי שעובד מהבית על פיתוח בסביבות Embedded, Linux ו - Mobile (לא אפליקציות, יותר Low Level) מחפש מחשב Desktop חזק שמתאים ל: 1. ביצוע Buildים כבדים במספר Threads גבוה - קמפול קרנלים של Linux, קמפול Android ROMs 2. פיתוח שוטף בכלי פיתוח דוגמת emacs, vim עם כלי source browsing 3. יתכן צורך מדי פעם להרצת VM אחד או שניים לטובת בדיקות וכד' 4. שימוש אישי מינימלי - גלישה ב - Chrome, שימוש ב - IRC 5. ריבוי רכיבים שמתחברים ב - USB - פלטפורמות בדיקה ופיתוח. רצוי גם ריבוי USB3 6. מערכת הפעלה Linux Ubuntu 7. צריך שתהיה יכולת טובה לעבוד ב - TwinView - כלומר 2 מסכים שעובדים כמסך אחד. המסכים שיהיו מחוברים הם כנראה 24 ברזולוציה מקסימלית 1920x1080 *לא* ישמש למשחקים, Video en…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. Started by dekelkidar,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב פיתוח - VS2010 - קימפול של מערכות כבדות מאד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרטיס מסך צריך לתמוך בשני מסכים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בשום ציוד …

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Yaniv.E,

זיכרון : SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 696 לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1097 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1244 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1034 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 AT FOR INTEL 775 ¤ 294 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4365 מה דעתכם? (HDD מארז וכו כבר יש לי) להחליף משהו? או שזה שילוב מנצח?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by vk221,

שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…

15. Started by rule_the_pc,

הנה המפרט שנתנו לי: מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 512k לוח אם אינטל BLUE MOUTAIN 2 DDR 333 כונן 1.44 TEAC דיסק קשיח GB 60 7200 RPM כרטיס קול CREATIVE LIVE כרטיס רשת 10\100 מקלדת קואנטום עכבר לוג'יטק+גלגלת אופטית מארז אינטל 2 יציאות בחזית CDX52 סמסונג כרטיס מסך ASUS GF 4 64 DDR רמקולים A.L. 2100 מסך" YAMA 413 17 שטוח המחשב עולה 7000 שקל. שווה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by יואבארדן,

בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by henz12345,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, MESSENGER, ICQ, גלישה באינטרנט), שיהיה ניתן לראות סרטים ללא בעיות מיוחדות (תקיעות למינהן - לא מדבר על תכני HD), שהמחשב יוכל להריץ WINDOWS7 יריץ לפעמים משחקים קטנטנים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים אבל יש צורך במסך דק, לשימוש תדיר, 17" אפילו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. …

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. אני מחפש לקנות מחשב לגלישה באינטרנט וזום, שום דבר מיוחד. הוא לא ישודרג או יוחלף בשנים הקרובות ולכן כן חשוב שיהיה מספיק טוב גם לעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel® Core™ i3-10100F Comet Lake Box לוח אם Asus Prime H410M-E mATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666MHz KVR26N19S6/8 DIMM כונן Crucial BX500 240GB 3D Nand SATA SSD ספק כח אקטיבי FSP 350-60HCN 350W מארז מחשב Cooler Master MasterBox Lite 3 סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech Wireless Combo MK270 עברית אנגלית סה״כ המחיר יוצא 1853 ₪. אין צורך במערכת הפעלה, כבר יש לי ווינדוס 10 שאתקין עליו. יש גם מסך אבל אותו כנראה ארצה להחליף אז אש…

19. Started by RaZ^MaN,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה בלבד אך חשוב מאוד שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת של גיגה(10/100/100) מובנים בלוח אם. כרטיס מסך מובנה על הלוח. תודה, רז.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by kkffiirr,

לא כולל מסך מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס בעיקר. רצוי שהחנות תהיה באיזור ירושלים.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by benib,

כמה דרישות: אינטל לא AMD 512 זכרון כרטיס מסך מובנה על הלוח תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות, סרטים ומשחקים פשוטים. עדיפות למפרט מבוסס מעבד אינטל. דגשים: 1. אין צורך בציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב 2. דיסק 160GB, זיכרון 1GB לפחות. 3. כרטיס קול, רשת ומסך מובנים. 4. אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד - PCI-Express x16 slot 5. על לוח האם לתמוך גם ב- IDE וגם ב SATA2 תודה מראש, ניסים.

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  23. שלום אני זקוקה למחשב בעיקר ללימודים שימוש עיקרי בתוכנות כגון : Microsoft Visual Studio .NET , Cygwin , וסרטים ..... מה שחשוב לי בעיקר שהיה לו זיכרון גדול , כרטיס מסך סביר, התלבטות בין מעבד אינטל או פנטיום . תודה רבה

24. Started by iem,

אהלן אנשים, אני מעוניין בדגם\ים רלוונטי\ים לדרישות המצ"ב. תודה מראש !!! מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושוטפ בלבד). * גודל המסך: 15.6". * משקל רצוי: עד 3kg+-. * זמן סוללה: 5-6 שעות, ניתן להתפשר על 4.5 שעות גם. * יציאות מיוחדת: לא ממש. * בלוטות: לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא פחות מ-320GB. * כונן CD/DVD? צורב?: אין צורך. * כונן Bluray: ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. עזרה במפרט למחשב שיחובר למגבר ק"ב באיכות הכי טובה להעברת HD ואודיו 7.1 דרך אופטי .שיעבוד עם מדיה סנטר ויתחבר לLCD FULL HD כמו כן שישמש למשחקים ועבודה רגילה (אופיס וכו').אין בעיה של רעש נימצא בחדר עם קיר מפריד לסלון .מסך LCD 19" כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI כל רעיון נוסף לשיפור האיכות במסגרת התקציב יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים