עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by klayman,

מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SamsungUser,

שלום, המחשב ישמש לעריכת סרטים ב=Primiere ,pinnacle וקצת פוטושופ . משחקים כמו כן אמור להריץ חזק למרות שאני לא גיימר (משחקים כמו warrock ואם אפשר אפילו להגיע לcryses ) שיריץ HD בלי בעיות (תקיעות בתמונה , הפרשים בין קול לתמונה וכו) אין צורך בציוד היקפי וכו. המחשב יחובר למסך LCD 19 +מידיי פעם לטלויזיה שבחדר. מפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤447 http://skypc.co.il/pro…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by royiz,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב עריכה על מנת שאני יוכל לעבוד בו על פרמייר מכיוון שאני רוצה להתחיל ללמוד את התוכנה. התקציב שלי הוא 2000-2800 שקל וללא ציוד היקפי. אני רוצה הארד דיסק של 500GB ומבחינתי החשיבות של המעבד יותר גדולה מהחשיבות של כרטיס המסך. אם תרצו לדעת עוד דברים שאני מעדיף תשאלו. תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. שלום! אני כבר כמה זמן מתלבט בין רכישת MAC PRO, לבין PC שייתן ביצועים גבוהים בהרבה (באותה מסגרת תקציב)... התוכנות שעליהם אעבוד: כל חבילת ADOBE: בעיקר PREMIERE PRO, ENCORE, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP AVID XPRESS אני לא גיימר אבל מידיי פעם אוהב לשחק... אני עובד עם שני מסכים: ראשון: (Primery - DELL 2007FP (1600x1200 משני שאולי אחליף: Secondery - CRT - MAG 996PFs אני מריץ הרבה מן התוכנות הנ"ל במקביל, לכן אני צריך הרבה זיכרון (4 גיגה יספיק לי כנראה לי בשלב זה) אני לא יוצר 3D... שימוש בחומרת 3D תיתכן בעיקר בAFTER EFFECTS... ועכשיו לדרישות החומרה: מעבד: מן הסתם מרובע ליבות, הבנתי שהQ6600 נותן תמורה מעולה. אהבתי שיש לו 8 מגה CACHE. הוא איטי יחסית - 2.4Ghz אבל הבנתי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shaymor26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל. המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך. …

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by yonatanman,

היי, הנה מפרט שהרכבתי למחשב בתקציב של 15,000 ש"ח הצעות, הסגות ורעיונות יתקבלו בברכה ANTEC P182 3x120MM Black ¤726 1 Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX ¤1288 1 Gigabyte GA-EP35-DS4 ¤823 1 OCZ Reaper X 4GB (2x2GB) DDR2 800 CL4-4-3-15 ¤735 1 Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular ¤731 1 Western Digital 750Gb 16MB AYYS ¤2505 3 Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤292 1 PNY Nvidia Quadro FX1700 Retail ¤2067 1 LOGITECH MX610 Laser Cordless Mouse ¤382 1 Thermalright Ultra 120 Xtreme ¤319 1 Dell 24" E248WFP Wide Black ¤4812 2 תודה מראש, יוני מן.

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  8. שלום, אני מועניין לקנות מחשב לעריכת וידאו (ב avid) ובעיקר עבודה עם אפטר אפקט. מישהו יכול להמליץ לי על מפרט טוב ומחשב חזק בתקציב של 8000 ש"ח.. ללא מסך. מה ההבדלים בין המקינטוש לפיסי במחשבי עריכה ומה עדיף? ואם יש מקום מומלץ לקנות בו את המחשב? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד ועריכת וידאו ותמונות (premiere Photoshop lightroom) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת ועכבר אשמח גם להמלצה למסך (המסך הוא בנוסף לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

11. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עריכת וידאו שיהיה עד 20 אלף ש"ח כולל 2 מסכים אני עובד עם תוכנות של אדובי אז אני חושב לקנות כרטיס עריכה MATROX RT.X2 שהוא לבד עולה 7 אלף ש"ח המחשב צריך לעמוד בעומס לאורך זמן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by oshoman,

שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  13. להלן מפרט שהציעו לי למחשב לעריכת וידאו Mother board - P5n32-sli deluxe P4 3.0ghz 1mx2 775 Memory - 512 mb 533 mhz ddr2 *4 Hard disk DiamondMax10 160GB SATA/300 *2 F disk 1.44 מארז- ATX P4 775 צורב 6sa-4167bB Gf 7600GT NVIDIA 256NB DDR3 DVI+VIVO PCI-E *2

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by BloFeR_16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by m159,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכת וידאו ותמונה. ואשמח לעצות בנוגע למפרט איכותי. אני מתעסק בעיקר עם Avid express, Premier ו-After Effects. אני נורא לא מעודכן לגבי דור המעבדים החדש, ואשמח אם אפשר יהיה לצרף איזה הסברון למפרט במידה וישולב בו מעבד I7 או המקביל של AMD הגבול שלי הוא 4500 ש"ח ללא מסך, או כל ציוד היקפי אחר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Levdor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הוידאו, בעזרצ תוכנות אדובי. השימוש העיקרי הוא עריכה עם Premiere ורנדור אפקטים בAftereffects - יש להדגיש שאני לא יוצר בתלת מימד ובקומפוזיציות שלי בד"כ אין יותר שכבות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (עובד בעריכת סרטונים וקליפים באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by eitan770,

ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  19. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nivosh,

שלם חברים, בן דוד שלי מוזיקאי והוא רוצה להחליף את מערכת המחשב ששירתה אותו בנאמנות כבר 5 שנים. התקציב שלו עד 5K ולהלן הדברים הנחוצים: 1. מעבד מדור עדכני, חזק, שיחזיק לפחות כמה שנים 2. לוח אם עמיד, איכותי וניתן לשדרוג עתידי 3. זכרון 16GB 4. כרטיס גרפי בסיסי אפילו של לוח האם (שתומך בפיצול מסכים) 5. כונן קשיח של 1TB וכונן קשיח SSD למערכת ההפעלה ותוכנות (500GB?) 6. מארז איכותי ושקט (חשוב מאוד) 7. קירור מעבד שקט (חשוב מאוד) 8. ספק כוח שיחזיק את כל זה וגם יהיה שקט מאוד 9. שני מסכי 23 אינץ' (לא צריך איכות גרפית, אבל שיהיו מסכים אמינים) המערכת חייבת להיות שקטה (הקלטת מוזיקה, אתם יודעים) אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך, אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. היי אני עוסק בתחום עריכת וידאו ואני מעוניין לקנות מחשב עריכה.. יש לי הצעת מפרט שהרכבתי.. מה אתם חושבים עליו? מארז עם USB קדמי שחור 1.00 זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHZ 1.00 כר.רשת 1G LAN OB 1.00 צורב GH22NP20 LG DVDX22 DL שחור 1.00 מעבד אינטל 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE 1.00 לוח אם G31M3-F 1GLAN MSI 1.00 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD 1.00 כ.מסך GeForce 8500GT 512MB PCIE צ.ק 1.00 כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) 1.00 תוכנת OEM VISTA HOME PREMIUM HEB 1.00 מקלדת LOGITECH PS2 BLACK LOG0262 1.00 עכבר שחור PS2 אופטי LOGITECH LOG0209 1.00 רמקולים CREATIVE SBS A31 SBSA31 2.00 מסך 5000:1 WIDE DVI 2MS L226WTQ LG LG226WTQ (2 מסכים כאלה) הכל ב- 4500 שקל..

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by edbergr,

שלום אני צריך מחשב לסבתא שלי אתם יודעים בשביל YNET סקייפ ואינטרנט ומשחקים שבאים עם מערכת WIN7 תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 אבל כמה שיותר זול יותר טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ ואינטרנט והמשחקים שבעים עם WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר (קיצר מחשב סבתא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15" יש…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by tiktok,

הי, אני מפתח עצמאי שעובד מהבית על פיתוח בסביבות Embedded, Linux ו - Mobile (לא אפליקציות, יותר Low Level) מחפש מחשב Desktop חזק שמתאים ל: 1. ביצוע Buildים כבדים במספר Threads גבוה - קמפול קרנלים של Linux, קמפול Android ROMs 2. פיתוח שוטף בכלי פיתוח דוגמת emacs, vim עם כלי source browsing 3. יתכן צורך מדי פעם להרצת VM אחד או שניים לטובת בדיקות וכד' 4. שימוש אישי מינימלי - גלישה ב - Chrome, שימוש ב - IRC 5. ריבוי רכיבים שמתחברים ב - USB - פלטפורמות בדיקה ופיתוח. רצוי גם ריבוי USB3 6. מערכת הפעלה Linux Ubuntu 7. צריך שתהיה יכולת טובה לעבוד ב - TwinView - כלומר 2 מסכים שעובדים כמסך אחד. המסכים שיהיו מחוברים הם כנראה 24 ברזולוציה מקסימלית 1920x1080 *לא* ישמש למשחקים, Video en…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by dekelkidar,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב פיתוח - VS2010 - קימפול של מערכות כבדות מאד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרטיס מסך צריך לתמוך בשני מסכים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בשום ציוד …

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Yaniv.E,

זיכרון : SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 696 לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1097 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1244 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1034 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 AT FOR INTEL 775 ¤ 294 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4365 מה דעתכם? (HDD מארז וכו כבר יש לי) להחליף משהו? או שזה שילוב מנצח?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים