ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כמו GTA שיעלו טוב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של 17 אינץ' 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?GTA ומשחקים לא הכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4281 סיכום קטן של ההתרשמויות שלי: יתרונות * 1.5קילו למסך 13.3" כולל סוללה וכונן אופטי - יותר קל מה-X32 וכמעט קל כמו ה-X61 * מקלדת קלאסית של THINKPAD בגודל מלא (לא כמו בסדרת ה-X עד X61 כולל) * TOUCHPAD למי שזה חסר לו (עוד משהו שאין בשום מחשב אחר בסדרת X) * מסך LED עם רזולוציה גבוהה 1440X900 - הראשון כזה בגודל 13". לחלק מהאנשים זה אולי אפילו טיפה גבוה מידי. * תומך בשלל אפשרויות חיבוריות אלחוטית (WIFI-N, BT) וכן כאלה שעוד לא ממש שימושיים (WWAN/WIMAX). * SSD במקום הארד דיסק - עמיד יותר * נראה טוב יותר מחלק מהדגמים האחרונים בסדרת ה-THINKPAD (כגון T61/R61). * ניתן להשיג עם XP PRO, לא רק עם VISTA. חסרונות (למרבה הצער יש לא מעט) * …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט : GAINWARD זה חברה טובה? ובקשר למסך... אני יודע שזה CRT עלוב ^^ ... אבל זה לא בשבילי זה בשביל אחותי. ואחותי תתן לי את המסך שיש לה [ Samsung 17 LCD SyncMaster 710N ] אז מה אתם אומרים? המחשב טוב? יריץ משחקים חדשים והכל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 25,000ש"ח(מומלץ לא לנצל את כל הסכום). אני מקבל מהעבודה 18,000ש"ח לרכישת המחשב... המחשב הוא בשביל עריכה גרפית מקצועית, עריכה תלת מימדית כבדה, הרצת המון תוכנות בו זמנית. לא מתכוון להריץ על המחשב שום משחק, אפילו לא סופר מריו. המחשב הוא נטו עבודה. אני צריך מחשב קומפלט, עם מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ואל פסק(חשוב!). אני מבקש ממי שמביא מפרטים, המחירים פה זה לא צחוק, אל תביאו לי סתם מפרטים... אני מבקש ממי שמביא לתת הסבר על חלק חלק שהוא הביא ולמה הוא הביא. יום טוב.
-
- 67 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הEVGA GTX 980 ACX 2.0 שלי הכרטיס היה בשימוש כ20 יום ללא OC ועם שלוש שנות אחריות מפלונטר וחמש שנות אחריות בין לאומית עם אפשרות לstep up מוכר עקב שדרוג
-
- 27 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט של משהו כמו 2500 פלוס מינוס (לא להגזים) אני צריך: כרטיס מסך0 חשבתי על 9600 של ג'יגהקיוב זיכרון (512) דיוידי צורב מארז יפה בצבע שחור עם חלון (האנרמקס אני חושב...) ואם עדיין יש כסף אז מעבד חזק תודה...
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שישמש אותי לצפייה בסרטים/סדרות ישירות ממסך המחשב ובנוסף למשחקי מחשב. דבר ראשון חשוב לי שהמחשב יתמוך בצורה חלקה בשימושים פשוטים (גלישה, office), אח"כ צפייה בסרטים ולבסוף משחקי מחשב, כיוון שאני חובבן ולא גיימר "מושבע". בכל אופן, קראתי לעומק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324111.50 המפרטים נראים לי תואמים לדרישות שלי (אני לא מבין בחומרה), אבל אני חושב שאני יכול להוריד טיפה בחומרה אולי בגלל שאני לא זקוק למפרט כזה חזק למחשבים. מה דעתכם? כמו כן בדיון הזה לא התייחסו לצפייה בסרטים וזה דבר נוסף שחשוב לי. נקודה אחרונה, הכוונה שלי לקנות בנפרד מסך מחשב 22" - הבנתי שזו האפשרות הכי טובה למחשקי מחשב שתומכים יותר ויותר במסכי…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למחשב משחקים (כפי שכתוב בכותרת). מחנויות באיזור בקעת אונו (לדוגמא זיג-זג) אמור להריץ COD5 ו-GTA4 חלק. יעבוד עם מסך 19" (1440X900) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם המפרט הזה יכול להספיק לעבודה גראפית מאומצת יחסית( רינדור סירטונים / פוטושופ - גם במקביל )לא למשחקים. אשמח לשידרוגים עד 3500 ש"ח . מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה אחריות לספק הכח (450W) ל-3 שנים מעבד Intel® Core2 Duo E6550 לוח אם אינטל מקורי P35 Dragontail Peak כולל כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כולל כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 320GB SATAII זיכרון פנימי 2048MB MB DDR II 667Mhz צורב LG X 20 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB ASUS תודה אביב
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 במחיר 3500 ש"ח. האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ? האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות התפגרות של הלוח אם שלי(קבלים ) אני חושב כרגע להרכיב מחשב חדש ולחסוך על מס' לא מבוטל של חלקים ממחשב הקודם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000ש"ח אין צורך לחסוך... חריגה ב100 עד 200 ש"ח רק אם מדובר על רכיב בעל חשיבות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? -בעיקר משחקים ועבודה שוטפת * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS ואסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר במסך 22 הרחב שיש לי 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? בהחלט כן, אפרט בהמשך 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - חשוב, אבל לא היסטרי 6. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 גג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות תכאלה זה מחשב לילדה בת 13 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא משהו מיוחד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לא הבנתי.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במ…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD, FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המפרט הזה למשחקים, סרטי HD צריך להשאר בערך באותו מחיר,מה יש לשפר\להוריד מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1081 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤489 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤764 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤315 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1141 כונן אופטי: LG GH22NP DVD-RW x22 Dual Layer IDE Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 סה"כ: ¤4028
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
הדרישות שלי הם כאלו : Intel בלבד. מוכנות מלאה לויסטה AERO. אין כוונה לבצע OC בכלל בשלב זה. כרטיס מסך משולב על לוח אם (כמה שיותר חזק ואם אפשר שיהיה לו DVI אבל לא חובה) בשלב השני אני אקנה כרטיס מסך חיצוני טוב יותר תומך DX10 אין צורך בצורב יש לי צורב טוב מאוד במחשב הנוכחי שאני אקח למחשב הבא. כמו כן אין צורך בציוד הקפי יש לי איזשהוא מפרט שבניתי אך אשמח לשמוע קודם המלצות שלכם ולאחר מכן אפרסם אותו. המחשב ישמש בעיקר לגלישה ותוכנות אך לפעמים גם למשחקים כדוגמת : FIFA , PES וכדומה עדיף שהמחיר יהיה קרוב יותר ל2500 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי בככלל? אני יודע שהיציאות חשמל הן שונות ממחשב רגיל וממחשב נייד אבל אני מפחד שהמחשב הנייד מחובר ישירות לחשמל..האם אפשר לעשות משהו בנידון?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-notebook-toshiba-satellite-l50-156-5200u-1tb-dos-m260-2gb-hisol-mlai-oshibh-p-17540?cPath=115_126 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-inspiron-3442-4gb-500gb-geforce-820m-windows-shlomim-bashrai-p-16499?cPath=115_126 מה דעתכם? אני גם לא מכיר כ"כ האמת את החנות הזאת.. מישהו שמע עליה? יודעים אם היא אמינה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט שלא יכלול ציוד היקפי. כמו כן לא צריך כ.מסך יש 4850 של . יש מסך 22". ויש HDD של 500GB. המחשב ישמש גם לגיימניג, אבל כאמור כ.מסך סבבה כבר יש. אני חושב שאני צריך 8GB זכרון, הולכת להיות מותקנת על המערכת VISTA ULTIMATE 64 BIT ואני הולך להשתמש בVIRTUAL PC של מיקרוסופט. מעבד כמה שיותר חזק בתקציב, אפשרי OC יציב ולא קיצוני. מבחינת מארז אני רוצה משהו קריר וסולידי ,משהו בסגנון CM690 אם הוא נכנס בתקציב, ורצוי שיהיה TOOL LESS כי יוצא לי להחליף כל הזמן חלקים ולעשות ניסיונות , כמו כן רצוי שהמארז יהיה כמה שיותר מרווח עם מקום רב לעבודה מסיבה זו. שקט פחות חשוב, לא רוצה מנחת מסוקים בחדר אבל לא צריך שתהייה דממה או משהו כזה.. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שבניתי דרך פנדס מחשבים, המפרט מתואר לאחר הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? - 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כ 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המחשב מיועד לעבודה נומרית כבדה יחסית, וקצת משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - בין היתר Fluent, Solidworks, MatLab אבל רוב העבודה זה להריץ חישובים נומריים ב FORTRAN (שרצים לפעמים יומיים שלושה ). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כבר יש לי LG w2262TQ FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני צריך מחשב חזק, משחקים כבדים וכדומה. ללא ציוד היקפי. יש לי מסך בגודל 19 ברזולוציה 1280x1024 תקציב בסדר גודל של 5 אלף 5 וחצי גג הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1541 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe ¤1327…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-