עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tyu,

שלום בבקשה תיתנו מפרט מחשב חזק... למשחקים במחיר זה .. כולל: מדפסת מסך-(משהו פשוט 17") ומקלדת+עכבר צורב וכ-מסך חזק.. תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Intel® Core 2 Duo E6300 - 1,86GHz BOX (775) - ש"ח 1020 MB GIGABYTE 965P-S3 -ש"ח 590 ( x2 DDRAM2 512MB Kingston 667 CL5)- ש"ח580 LG DVD-RW LG GSA-H22N, bulk - ש"ח 190 HDD WD 250GB Serial ATA II 7200ot. 16MB, WD2500KS ש"ח 408 סה"כ 2788 ש"ח *ללא מארז וספק מה אתם חושבים על המפרט .... ואיזה מארז וספק זולים וטובים יתאימו לו ..... תודה,

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Eraserhead,

שלום אני מחפש מחשב נייד קטן, נוח וכזה שלא עושק את הכיס, בשביל שאוכל לקחת אותו איתי לבסיס פעמיים בשבוע. אני לא צריך חיי סוללה מעבר ל4-5 שעות כי אני הולך להישתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אני מתכוון להישתמש בו בשביל משחקים קלים, אינטרנט, אנימציה ב2D ותיכנות בקטנה. כרגע אחרי שחיפשתי ניידים שיתאימו לי מצאתי שניים שאני מיתלבט ביניהם והם: hp pavilion dm1z asus eee pc 1215n אני לא מוגבל לקנייה בארץ, אני צריך בבקשה דיעות על שניהם או על מחשבים אחרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, כמובן בטווח מחירים דומה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by supercars,

Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz G0 Intel DG35EC Kingston 2 GB 800Mhz Nvidia GeForce 9600GT 512MB Leadtek SAMSUNG HD252HJ 250GB 7200 RPM 480W מחיר 3000 ש"ח. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום יש לי דל E6400 והתקנתי את הקונטרול פוינט של דל ואת המנהל חיבורים. אולם שאני מנסה הלגדיר אותו או להפעיל אותו הוא אומר לי שכרגע התוכנה לא שולטת על חיבורי ה WI-FI שלי ועל מנת להגדיר או להפעיל חיבור יש להפעי את התוכנה ששולטת בחיבורים. אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט על ידי לחיצה על סמל הרשת וניהול הרשתות אבל לא מצליח להגדיר את התוכנה של דל כשולטת בחיבורים תודה מראש נ.ב איך נכנסים לביוס בגדם הזה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב לחדר, הרוב הגדול יהיה סרטים ואינטרנט, כאשר אני מקווה לפנות מספיק זמן למשחקים בעתיד. אני מתכנן אובר קלוקינג בינוני, פשוט בגלל שהרכיבים של היום מאפשרים זאת ללא מאמץ... חשוב לי מאד שקט. ואמינות! (נכול לרגע זה אני חושב על גיגה בייט מסדרת ה DS בתור לוח אם). תודה על העזרה! ייתכן וזכרונות אני אביא מארה"ב פשוט בגלל הפרשי המחירים והנוחות היחסית של השליחה.

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל ללא כרטיס מסך, אך אם ארצה בעתיד להוסיף אחד אז שתיהיה לי את האפשרות הזאת. ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' השקט הוא די חשוב אבל לא גורם מכריע, אני מתפשר. הארד בנפח כמה שיותר גדול יהיה נהדר. OC בעקרון לא מתוכנן אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה (אולי יתווסף כרטיס מסך בהמשך) אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by olegr,

ללא: מסך מקלדת עכבר ואמקולים עם HD של 80GB תודה מראש. נ.ב אני לא בעל ידע רב לכן רצוי להוסיף הסברים מקיפים

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 שקל. בהתאם לשימושים אין סיבה לחרוג, אז מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בסיסי ומסחר בבורסה (יש הרבה נתונים לעבד, לא משהו חריג ולא יותר מזה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע, בין השאר בגלל זה אני מתייעץ כאן איתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by taavor,

Screen: Samsung 22'' 2253BW 2ms 1:8000 CPU: Intel Core 2 Duo E8400 BOX 3.0Ghz Memory: 2x2 GB G.Skill 800Mhz 4-4-4-12 PK GPU: Sapphire Radeon 4850 512MB Motherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3L HD: Western Digital 500Gb 7200 RPM SATA II CASE: SilverStone SST-PS01B-W PSU: EZCOOL 550W 12CM FAN איך?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. הי הילד שלי רוצה מחשב. מתוכנן O.C ....אין לי ניסיון עם המעבד E5200 קירור סטוק ולוח P31 ....אני מניח שאין בעיה BUS 266 ואולי קצת יותר. מה דעתכם? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB DDR3 PCIe ¤500 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by sh9696,

שלום רב, מחפש המלצה לנטבוק איכותי בסכום המצויין בכותרת... הקריטריון החשוב ביותר הוא זמן סוללה. תודה לעוזרים, שי

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. היי, אני מתכוון לקנות מחשב במחיר של חו"ל מאבא של חבר.. כך שאני לא יכול להתייחס למחירים שיש בארץ. תכננתי על משהו בסגנן של AMD64 X2 , GF7800GTX, 2GB RAM אבל אני לא מבין בכל הקטע של המעבד והזכרון, יש כל מיני תזמונים בזיכרון, ובמעבד PIN וכל מיני דברים כאלה שאני לא מבין ובמיוחד לא בלוחות של AMD64.. אז בשביל זה אני צריך אתכם שתעזרו לי לבנות מפרט. אם אתם הולכים לפי מחירים בארץ אז זה בסביבות ה-20 אלף ש"ח נראה לי .. לא צריך מסך, ולא ציוד היקפי ואני מעדיף שיהיה קירור מים. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by The-Magician,

כשאני קונה מחשב נייד מהאינטרנט מה זה כלול? כלומר מה בא עם המחשב ? יש כבלים ? מתאמים? איך זה הולך?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  16. Started by Avishay115,

אני מבקש מפרט למחשב עבור עבודה משרדית (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית), במיוחד תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ותוכנות תלת מימדיות, ודרישה משנית למשחקים לא כבדים. המפרט ללא מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. חשבתי על מעבד קונרו E6300. לפחות זיכרון של ג'יגה ראם ב-DUAL CHANNEL, אם אפשר יותר יהיה טוב. בלוח אם אני לא מבין. כרטיס מסך..נראה לי שאני לא צריך יותר מ-6200 או 6600. אני מוכן להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב די.וי.די. ומארז שאני לא מבין כ"כ בזה. ספק סטנדרטי שבא עם המארז יחזיק את כל העסק או שיש צורך לקנות ספק אחר? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by tehnodrom,

שלום אני צריך מפרט למחשב בעיקר להורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. ללא מסך אבל כולל מקלדת+עכבר אלחוטי. התקציב עד 4000 ש"ח. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by xMiisha,

. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. Started by yossefus,

שלום לכולם, אני מעוניין בנייד לצרכים כללים (אינטרנט ואופיס) מסך '13 משקל 2-2.5 ק"ג מעבד אינטל מסדרת i עדיף צורב DVD תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

21. טוב זה המפרט הסופי של המחשב שלי שיגיע השבוע יום שני או שלישי...עכשיו הייתה בעיה לקחת מעבד 3000 סוקט 939 כי הלוח אם הזה לא התאים והדרישות שלו זה 3500 ומעלה אז לקחתי 3500 ...אם אתם חושבים לשנות משו תגידו לי למה נראה לי אני יכול לשנות אותו עד למחר... מארז- antec 1080B amg ספק- antec truepower 430w(לא קניתי עוד אחד זה מגיע עם המארז) מעבד- amd athlon64 3500+ s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye זיכרונות- GeIL value 512MB 400DDR (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- Leadtek 6800 400-TDH 128mb 256bit כונן תקליטורים 1.44 צורב דיוידי- LG GSA4160B X16 זה המפרט... עכשיו אני לא יודע איזה תוכנת הגנה להגיד להם להתקין לי אז אם תוכ…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אהלן חברים! עיינתי קצת באשכול של המפרטים המומלצים, בנעוץ. נורא התאים לי המפרט הרב תכליתי, אבל הוא טיפה יקר לי. אני מחפש משהו שיהיה בין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 לבין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 ועכשיו לטופס: מה התקציב המקסימלי? 2,600 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, לא יותר ולהשתדל לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אין שימוש חד משמעי למחשב. אני לא משחק במשחקים כבדים כמו Cr…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Wildatack,

שלום לכם חברים יקרים המון זמן שלא הייתי פה וגם שהייתי פה לא הייתי ממש פה אני בקרוב מביא לחדרי פטיפון עם רסיבר , ורמקולים וינטאג'ים לאיכות סאונד ובנוסף אני מביא טלוויזיה שאותה אני רוצה לחבר למחשב ולרסיבר ואת המחשב לחבר לרסיבר , בנוסף אני רוצה לעשות עם המחשב את השימושים העיקרים שלי שזה האזנה למוסיקה , פייסבוק , מיילים ואופיס למיניהם ושימוש בתוכנה לכתיבת מוסיקה שנקראת פינלה Finale אני מצרף בנוסף גם את דרישות המערכת של התוכנה אני מחבר בנוסף למחשב מקלדת שליטה ( פסנתר חשמלי ) USB אז חשוב שגם יהיה כרטיס קול שיוכל להחזיק את הדברים הללו תודה רבה * XP/Vista/Windows 7 (64-bit compatible). * DVD-ROM drive. * 800x600 minimum monitor resolution. * Minimum 512MB RAM (1GB or mo…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. תקציב: עד 1000$ (אשמח לקבל קישורים לקופונים משתלמים אם מישהו מכיר) מקווה להזמין בשבוע הקרוב. גודל 15-16" מוכן לשקול גם יותר קטן אם יש מציאה... רזולוציה: רצוי HD+ או יותר... שיומשים עיקריים: תוכנות אדובי, תלת מימד (maya, z-brush...) צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט... אין צורך שיהיה בנוי למשחקים. איכות המסך חשובה אבל לא קריטית. בבית יש לי מסך טוב שאני יכול לחבר אליו את הנייד אם צריך. יש לי נייח חזק והשימוש העיקרי בנייד יהיה כשאני לא בבית (בלימודים או בנסיעות...) זמן סוללה: 4 שעות בזמן שימוש סביר נשמע לי הגיוני. אני מביא את המחשב לארץ ולכן חשובה לי האחריות. העדפה למחשבי לנובו או דל. איך ה-t420 בשביל גרפיקה? המסך סביר? ואם כבר אחריות... במקרה שקונים refurbished, האחריות זהה? ועו…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. אני צריך המלצות לכמה דגמים בסיסיים ביותר של מחשבים, לשימוש ביתי אשמח מאוד לקבל אפשרויות לדגמים, עבור גודלי מסכים שונים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים