ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
מעבד: intel e8400 לוח אם:asus p5g41c-m lx ....תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב שחבר שלי רוצה לקנות, מחיר כ3000 ש"ח עם אפשרות חריגה של כ-500 ש"ח מחשב למשחקים. כולל מקלדת ועכבר. תודה .
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, מבקש השוואה בין 2 הדגמים: DELL Inspiron 580 i3-530 GMA HD DELL Inspiron 580 IN-RD33-3988 ההשוואה בין המפרטים בלינק הבא: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,15533,14862 אני סטודנט והצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. ההבדל הוא 900 ש"ח ביניהם, השאלה העיקרית היא האם הפרש בתשלום שווה את התפוקה שנותן המעבד i5 עם 4 GB זכרון לעומת i3 עם 6 GB. ואיך ההתאמה לצרכים שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
-
שלום נתקלתי בתקלה די מוזרה, שבעת כתיבה במקלדת המובנת בלפטופ, לחלק מהאותיות מצטרפים גם מספרים באופן אוטומטי. למשל בלחיצה על האות "ה" זה יוצא "ה5" ועל "צ" יוצא "צ6" בדקתי מגעים ודרייברים - מה עוד יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מפרט למשחקים כבדים ולשימוש כללי של אינטרנט וסרטים עם מסך רחב 22 אינץ' לפחות.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. בכל מקרה, המחשב שלי הוא: AMD Athlon 2500+ ABIT NF-7 Twinmos 512DDR 3200PC (1 stick) WD 120GB 7200RPM 8MB Radeon 9700 128mb not pro PS: HEC 300AR-T מארז מעפן עם מאורר אחד בדלת שלו וקירור של THERMALTAKE VOLCANO 7, והמאורר שעל הלוח אם לא עובד.. בכל מקרה, זהו המפרט שלי, ויש לי אותו כבר יותר משנה ואני רוצה לשפר אותו.. מה לדעתכם כדי לי לקנות כדי לקבל באמת הרגשה בשינוי הביצועים של המחשב?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מאד אוהב את ה CM690 אז אם הוא עדיין מככב כמו בעבר אני אקח אותו כאן. מעבד-לוח אם-זכרון, יותר חשובים לי כרגע מכ. מסך, אז אפשר להתפשר על הכ.מסך לטובתם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך עזרה עם בחירת מחשב נייד, אני קונה אותו בארה"ב והתקציב הוא עד 1200$ מחפש משהו שהוא לא מכונת משחקים אלא משהו יותר נייד(THIN AND LIGHT) אך שעדיין יהיו לו ביצועים, שאולי אני אוכל אפילו להקרין סרטים בHD כדי להיות יותר ספציפיים- גודל מסך באיזור ה15" משקל עד2.5-3 קילו מהם הדגמים שעונים לתחום הזה של חברות דל, HP,לנובו, טושיבה ומה ההבדל בין החברות? האם יש משהו עסיסי באופק בעולם הניידים ששווה לחכות לו אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
טוב, מפרט לחבר.. למשחקים וסרטים, בלי OC. עד 7.5K. חשוב שיהיה שקט כי הוא ישן איתו, אך עדיין -לא- לשים P182. ההתלבטויות שיש לי כאן זה לגבי הרעש שעושים הספק והקירור למעבד, חוץ מזה הכל נראה לי בסדר. אבל כמובן שעצם העובדה שהכל נראה לי בסדר מספקת כדי שמשהו לא יהיה בסדר, אז יאללה, תקנו אותי נ.ב: עוד התלבטות היא לגבי המסך.. לא כל כך מבין בתחום. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1271 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ₪675 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black כמות: 1 - מחיר: ₪725 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪459 זיכר…
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
התקציב זה 5500 שקל, המחשב בעיקר למשחקים, ודברים דומים כאלו. אין צורך בציוד הקפי, ז"א מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים - אין צורך... הדרישות תנסו לשים כרטיס DX10 וE6300. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר נייד של לנובו לטלווזיית LCD באמצעות חיבור HDMI. יש לי שתי בעיות: 1. אני שומע את הקול דרך הנייד במקום מה LCD. 2. התמונה נחתכת במעט בכל 4 הקצוות של המסך (כאילו המסך קטן מידי). אשמח לעזרה, בתודה מראש, איציק
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. מה שאני מבקש שיהיה במפרט: חובה - HD4870X2 אחד. לוח אם וזכרונות שלא יגבילו אותי לאוברקלוק של 20%... קירור טוב למעבד + כרטיס מסך. במעבד בבקשה תבחרו מעבד טוב שקל לעשות איתו אוברקלוק. ואחרון חביב מסך 22"+. תודה.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט, מדי פעם להכנס ליוטיוב או משו ולעבוד עם אופיס. אם אפשר שהמחשב יכלול גם כונן דיסקטים (1.44) וצורב DVD. אני גם מחפש מסך עם המחשב, עדיף 19 אינטצ' שלא יעייף יותר מדי את העניים בעבודה ממושכת עליו (אני אעבוד מולו כמעט כל היום). סתם זרקתי מספר בתקציב, באמת שאין צורך לנצל את כולו אם אפשר למצוא משהו זול יותר שיתאים לצרכים שלי. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתכנן בר המון זמן לקנות מחשב ויש אישור וכסף והכל.. פשוט אני לא כל כך מבין במפרטים ולא יודע איזה מחשב לקנות מהמקום הכי טוב במחיר הכי זול שאני ימצא והחלקים הכי טובים לאורך זמן אני לא מתכנן OC כי אני לא יודע לעשות אז אם אפשר ממישהו איזו עזרה הצעה למפרט בשביל משחקים בעיקר חשוב לי שהוא יהיה חזק שיגעו אותי אנשים בקשר לזה שזו תקופת מעבר עד שיצא directx 10 ולא שווה לי לקנות עכשיו מחשב כי הוא לא יהיה טוב מספיק עוד חודשיים ככה מה אתם חושבים? כדאי לי או לא? ואם כן אז מה כדאי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים כאשר המחשב מחובר לטלויזיה, וכן קצת משחקים לא כבדים במיוחד מחשב נייד HP Pavilion G6-2060ej מפרט טכני: מעבד: Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.5GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED-Backlit זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeom HD 7670 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth מימדים: 37.6x24.4x3.63 ס"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.48 ק"ג מקלדת מלאה כולל לוח מספרים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים ע"י HP ישראל ₪3,159 נראה טוב לא ? הצעות אחרות בטווח מחירים של עד 3100
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בגלל שלנטבוקים - אין כוננים אופטיים. נגיד ויש לי דיסק כלשהו - בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות ממנו אימאג' - כך שאני אוכל להעביר אותו בעזרת DOK למחשב הנייד - ושם להריץ אותו בעזרת DAEMON לדוגמא? שאלה נוספת - יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 - עכשיו בגלל העובדה שיש לי מחשב נייד , והבנתי שזה יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור. תודה מראש ^^
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי שיהיה גם לגיימינג (משחקים כמו fallout 4 ו-GTA V) ללא OC החומרה שלי : [TABLE=width: 495] [TR] [TD]Seagate [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]450W - 80 Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6 2 pin PCIe connectors [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail [/TD]…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, זקוקה למחשב+מסך דק בתקציב של 5,000 ש"ח פלוס מינוס. הצרכים: אופיס ואינטרנט ומשחקים קלים עד בינוניים מינוס. רוצה DVI במסך וכמובן לשם כך יש מן הסתם צורך בכרטיס מסך שיש לו כזו יציאה. רוצה מחשב שיתאים לויסטה בעתיד. חשבתי כמובן על כפול ליבה וזכרון 1 ג'יגה. צריך צורב די.וי.די ומארז טוב. אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. צריך הרכבה. אם זה עוזר אני גרה בראשון לציון. יש המלצות לחנויות? מעוניינת בעיקר במפרט מבוסס אינטל אבל אם תרצו תנו לי שתי הצעות אחת גם ל- AMD. המחשב הישן שלי שבק יחד עם הדיסק קשיח ולוח האם. קשה לי בלי מחשב אז אנא סייעו לי במהירה...
-
- 12 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, ושוב המון המון תודה על העזרה. יש לי כמה דרישות חדשות מאז ההודעה הראשונה, החלטתי לפתוח נושא חדש, אני מקווה שזה בסדר. בקשה נוספת - אם יש משהו בפורמט ההודעות שלי שדורש שינוי / אם יש לכם בכלל משהו לומר לי - אנא אמרו לי. (תודה!) לעניינינו! להלן רשימת הדרישות המקורית, (השינויים החדשים מסומנים בכוכביות***). Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each ***motherboard - תומך PCI express אלא אם כן יצאו סלוטים חדשים שלא שמעתי עליהם לכרטיסים שהמחירים שלהם בסביבות ה 1500ש"ח keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive graphics card*** עדיף כמובן כרטיס ל PCI express ורצוי 250MB זכרון עם כמה שיותר פו…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-