עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by קובי 1980,

היי,אני ראיתי שניתן להשיג את הT60 במהירות של 1.66GHZ במחיר נורמלי (יחסית) האם ההבדל בין דגם זה ל1.86 או 2.0 משמעותי ? לא נראה לי שאני אפעיל ישומים כבדים על המחשב,למעט פוטושופ. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם המפרט הנ"ל מיועד בעיקר לעבודה יומיומית, מחשב שירוץ בסדר, לא מתוכנן OC. גם משחקים באים בחשבון. התקציב אמרו להישאר בסביבות ה-3000. כמובן שאת שאר החומרה יש לי כבר (מסך, עכבר, מקלדת וכו') אשמח לשמוע הצעות והערות (המפרט הזה הוא מזיגזג): abit nf7 sl2 (nforce2) amd 2600+ sempron fsb 333 retail 512 twinmos ddr pc3200/400 (tmd7608f8e50d) sapphire 9600xt 256mb ddr vivo retail compucase ci-6a19 300w atx super midi (white) tower case סה"כ 3008.31

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Pentium D 930 Intel 1230 ש"ח לוח אם- ASUS P5LD2 745ש"ח זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

• 14 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by ben060,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP שלחתי אותו לתמיכה הטכנית של HP הם הביאו לי הצעת מחיר של 2000 של לתיקון הבעיה הייתה שאני מחבר את המחשב אז החשמל מפסיק לעבוד והסוללה נכנסת לפעולה. הם אמרו שהבעיה היאא במגעים הם אמרו שהמגע נוגע בלוח וזה מה שמקצר ולכן הוא נכבה והסוללה נכנסת לעבודה. האם שווה לי תמורת 2000 שח לתקן את המחשב? אין עליו כבר אחריות בגלל זה זה עולה כסף.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לשדרג את המחשב בחנות FOXPC. המפרט: INTEL P4 Prescott 3.06GHZ 524 533MHZ MSI RC410M - יציאת PCI-E , תמיכה עד מעבדי P4 512MB DDR2 533MHZ CL4 GEFORCE NX6200 256MB DDR2 PCI-E HD160GB PSU - EverPower 400w -נתונים על הספק: http://img524.imageshack.us/img524/559/psu2hj5.jpg עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והזכרונות: כרטיס מסך - ATI CONNECT3D HD3850 256MB DDR3 PCI-E 900 ש"ח מחנות FOXPC זכרונות GEIL DDR2 2048MB 800MHZ CL4 ULTRA DUAL CHANNEL KIT 265 ש"ח מחנות FOXPC. עכשיו אני תועה אם הספק כוח שלי יחזיק את המערכת הזאת.. ומה שעוד יותר מוזר שאין לי חיבור בין הספק כוח לכרטיס מסך ונראה לי שחייבים חיבור מהספק לכרטיס מסך ישירות בכרטיסים המתקדמים. אז מה דעתכם הספק כוח יחז…

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by ramc6,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד SONY VAIO , נשברו לי כפתורים במקלדת , והחברה שקניתי את הנייד דרכה כבר לא קיימת , מישהו יודע איפה ניתן לקנות מקלדת למחשב נייד סוני ?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום אני רוצה לרכיב מחשב חדש אבל חלקים רבים כבר יש לי ולכן אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני הייתי גם שמח אם תסבירו לי כמה דברים שאני אשאל בהמשך. תכלית המחשב היא מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה חזק לאינטרנט ולעבודות וכו'. התקציב שלי הוא: 3000 המחשב צריך להכיל: מעבד חדש: עכשיו השאלה העיקרית היא מה ההבדל בין פנטיום ל AMD. מה עדיף מה הקטע של ה -1 MG ו 2 MG וכל שאר השטויות שיש שם... לוח אם: רצוי שהלוח אם יכיל כבר כרטיס קול פשוט (האם אני אוכל לשים כרטיס קול אחר בהמשך שהמחשב ישתמש רק בו?). שיהיה בלוח אם כרטיס רשת טוב. הלוח אם יהיה טוב ויחזיק מעמד הרבה זמן שיהיו בו מספיק סלוטים ובקיצור שיהיה חזק למטרה. ספק: אין לי שמץ של מושג (כרגע יש לי ספק אבל...). דיסק קשיח: בסביבות ה- 200 GB…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by eshtul,

אני חושב ללכת בסופו של דבר על המחשב הזה, אני יכול לקבל אותו ב900$, מה אתם אומרים http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=646557U וכמו שאתה יכולים לראות אין יותר מדי פרטים על המחשב, אבל מהשוואה של המספר נראה לי שזה המחשב הזה http://www.techpalooza.com/showproduct.aspx?productid=976052 נ.ב. המחשב אמור להריץ ויסטה חלק עם מפרט גרפי מלא או שהוא יקרטע בענין, תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. מחשב Inspiron של DELL שנקנה באוגוסט 2008, בן כמה חודשים בלבד, וכבר נדפק ההארדיסק. בדיקה של checkdisk מצאה סקטורים פגומים בדיוק במקום בו נמצאים קבצים של מערכת ההפעלה, והמחשב בכלל לא עלה. אני לא יודע אם זה נפוץ בניידים, אבל במחשב הנייח שלי יש לי הארדיסק של 30 ג'יגה בן 8 שנים שמעולם לא היתה בו תקלה. נו, מילא - בשביל זה יש אחריות לא? המחשב הספציפי הזה נבחר במיוחד בשביל ה-3 שנים אחריות שנותנים DELL. פניתי לשירות לקוחות שלהם בארץ, מסתבר שהם ממש מחביאים את מרכזי השירות והמעבדות שלהם. נסו לחפש באינטרנט או באתר שלהם ולא תמצאו כלום. אח"כ הם אמרו לי שזה בגלל שכל פניה צריכה לעבור דרך המוקד הטלפוני שלהם. אז זהו, שהם לא עונים לטלפון. בתקליט יש הודעה שהמוקד פועל רק מ-8 וחצי בבוקר, אבל…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  10. אני לא ממש מבין בתחום של המחשבים הניידים אז אני לא יודע כמה אמור לעלות מחשב נייד חשוב לי שהוא יהיה דיי חזק אני משתמש בהרבה תוכנות וזה גם יהיה המחשב הראשי שלי כמו כן שיהיה בעל יציאת HDMI ושאני אוכל לחבר אותו למסך המחשב מטרות המחשב? תכנות והפעלת תוכנות "כבדות" במקביל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה לחיבור למסך LCD של מחשב * בלוטות? לא * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by Meir Waismen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3700 שח עם חריגה של 300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? משחקים כמו קול אוף דיוטי. just cause.crysis כן יש צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף SSD וגם 16GB זכרון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מעיינותיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא שה- HA בא עם מעבד N270 וה- HE בא עם N280, אבל אז ראיתי אתרים בהם ה- HA גם מופיע כבעל מעבד N280. מי מכיר, מי יודע? ואם יש המלצות לחנויות, יהיה נחמש (בהודעה פרטית למקרה שזה אסור בפורום). תודה.

13. שלום, לפי סדר העדיפויות הזה: 1. איכות בניה טובה בכל הקשור למסך ,מקלדת ואיכות בניה כללית של המחשב 2. כמה שפחות משקל, ודק המחשב ישמש לעבודה משרדית אין צורך בצורב DVD מעדיף מחשב עם בלוטות זמן סוללה 2~ שעתיים לגודל של הכונן הקשיח אין משמעות, כך גם למהירות המעבד וכרטיס מסך יש צורך באחריות בינלאומית אין צורך במערכת הפעלה מתכוון לעבוד עם win 7 ולשדרג ברגע שתצא לשוק או לחילופין מחשב עם VISTA home premium שמשתתפת בתוכנית שדרוג ל - windows 7 תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Tal14,

אהלן אני צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים עכשיו אני הייתי מעדיף מעבד כפול ליבה כרטיס מסך חזק, 2GB זיכרון ראם 160GB דיסק קשיח והדבר שאני חייב הוא כרטיס רשת אלחוטי ! לא דרוש ציוד היקפי כמו עכבר,מסך,מקלדת וכו' התקציב נע בין 4,500 ש"ח ל5,000 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  15. התקציב : 2500-3000 ש"ח, איזור ה700$ המחשב יירכש ב-EBAY, אז אני חייב מחברה שנותנת אחריות בינלאומית. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה כללית - הרבה אינטרנט, סרטים (כולל חיבור לTV), מוזיקה (כולל חיבור לרמקולים), נחמד אם המחשב יוכל להריץ משחקים קלים כמו FIFA וכדו'. * גודל המסך? 14, לא יותר.* משקל רצוי? איזור ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שאפשר בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן HDMI* בלוטות? אין צורך* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 (7200 RPM)* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שוב, חברה מוכרת עם אחריות…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. שלום! בקטגוריית המפרטים המומלצים באתר נתקלתי במפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הייתי מעוניין לשמוע מה אתם חושבים עליו, איך הוא יריץ משחקים חדשים ועל אילו הגדרות, ולעוד כמה זמן הוא יהיה רלוונטי. כמו כן אם יש טעם לשדרג את הכרטיס הגראפי (אולי HD7850 - האם הוא מתאים למפרט?). אני יכול לגמש את התקציב לעד 4K אם השיפור משמעותי במיוחד, אבל מעדיף לחסוך. תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by livnehto,

אני צריך מחשב ל: autocad revit photoshop אין צורך בכרטיס מסך מסדרת quadro. קיבלתי את ההצעה הבאה בחנות קוברה בחולון IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W בכמות 1 ₪280 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4886 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪564 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 GLACIALTECH Igloo 1100 CU for Socket LGA1156 בכמות 1 ₪89 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4756 KINGSTON KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHz DDR3 בכמות 2 ₪506 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=44…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by Silver Dragon,

מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- וJewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- OCZ OCZ2N1066SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 1066MHZ CL5 SLI READY קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- GIGABYTE Price Units Total 45-DS3L כרטיס מסך- Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. אהלן חבר'ה אני שוקל לקנות מחשב של אסוס החדש השאלה הגדולה שלי האם המעבד שלו שהוא ATOM יהיה מספיק טוב בכדי להריץ אם כי לא במהירות גדולה את התוכנה NETBEANS שהיא תוכנה שאיתה מתכנתים למי שמכיר.. בעקרון השאלה שלי חוץ מישומי אינטרנט ואופיס וכו' האם אפשר לעשות עוד שימושים כגון תיכנות עם המחשבים הקטנים האלה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? עד 14" * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? התכונה הכי חשובה!! סוללה ארוכה יום לימודים כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by dranzer,

אני צריך מפרט למשחקים בבקשה שיכלול את הדברים הבאים: עכבר G5 Qck ושיכלול אחד מכרטיסי מסך מסדרת ATI החדשים 4800 SERIES תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT :AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 זכרונות? DDR 400 : 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 *2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) :X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL :200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 Teac/SONY 1.44 (Black) 50 MS Internet + MS Mouse Optical 135 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp 280 Total price 4430 ¤ אשמח לקבל את ההמלצות במייל kobi.masika@gmail.com תודה :yelclap:

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by guyguy27,

שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. אפשרי כנראה גם ללא מערכת הפעלה. תודה, ריפר.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים