ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד i7 בתקציב עד 6,000 ש"ח. אמרו לי שאני צריך לוח אם תומך X58 כדי שיהיו ביצועים טובים, האם זה הכרחי? המסך שלי הוא LG FLATRON L1960TR בגודל 19'
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, התקציב כרגע הוא בלתי מוגבל. בואו נגיד שאחרי שאני אראה מפרט משתלם, אני אדע כבר מה לעשות. בעקרון יש לי כבר רעיון כללי לגבי המחשב. דבר ראשון, חשוב לי הלוח אם. אני רוצה לוח אם למעבד של amd, שיתמוך בכרטיסי מסך בצורה האפקטיבית ביותר - מקסימום ביצועים. אז בקטע של לוח האם, אני רוצה להשקיע. עכשיו, כמו שהזכרתי, מעבד של amd athlon 64 זכרונות החל מ 512MB, בעלי זכרון DDR כמובן. צורב DVD סביר. כונן פלופי. כרטיס קול אני לא צריך, יש לי Audigy 2 Platinum eX כרטיס מסך, מעדיף את ה X800Pro. הארד דיסק של WD, של לפחות 160 GB. ספק כח שיחזיק את כל מה שאמרתי. מארז פשוט. אני מקווה שהבנתם את הרעיון הכללי של המחשב. הוא מיועד למשחקים, ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר זמן בתור…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים המחשב הביתי שבק חיים (P4), וכעת אני נאלץ לקנות מחשב חדש. מעיון בדפי הפורום הרכבתי מפרט מחשב שקצת חרג מהתקציב המתוכנן. מתחת המפרט. אשמח לדעתכם. האם קירור למעבד ומאוורר נוסף הכרחים? במה ניתן לצמצם עלות כדי להתכנס למסגרת התקציב? ואגב - מה דעתכם על IVORY? 408 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box AMD1137 407 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 31542 359 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 VS2GBKIT667D2 364 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 170 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 283 1 מארז כולל ספק HEC 6A19 300W 6A19 34 1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB S144S 118 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 P…
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בניתי מפרט מחשב שאמור לשמש אותי גם למשחקים שיצאו במהלך השנה כגון starcraft2 DIablo 3 אבל בעיקר לעבודה (הרצת מספר מכונות VMWARE) OC אני מתכוון לבצע בעתיד כרגע לא יודע עדיין תדירות וכדומה, שקט שיהיה דיי שקט -8. קודם כל רציתי לדעת אם באופן כללי יש הצעות לשינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע. בנוסף יש לי שאלה בקשר למארז האם הוא שקט והאם הספק מספיק חזק להחזיק את המחשב בהנחה שבעתיד אני יעשה OC? מעבד Intel Core i5-750 Box -מחיר 1026 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר 615 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD - מחיר 131 קרור למעבד Scythe Reeven - מחיר 139 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe - מחיר 948 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W - מחיר 584 כונן קשיח Westren Digital…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 2500 עד 2800 ש"ח , המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר , תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD כן HDD לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MID TOWER ATX 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס לא הרכבה כן 8. האם…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שיתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ומשחקי פייסבוק ושימוש בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב שלי נשרף ואני צריך לקנות מחשב חדש אז זה המפרט שלי ואני לא רוצה לעבור את המחיר הזה זה כולל משלוח והכל אבל אני רוצה לדעת אם אפשר אוליי איכשהו להוריד במחיר עם דברים יותר טובים ואם המפרט הזה סבבה בערך וגם אני התכנן לשדרג את המעבד
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky521~88~0.htm מה אומרים ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, אחסון תמונות, מעט מאוד אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז או איזור השרון. …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיסחוב משחקים טוב לא כולל ציוד היקפי ואני לא מתעסק באוברקלוק. אני דיי הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך 8800GT ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כמובן שאם אין סיכוי לשים את שניהם ביחד בתקציב אז תציעו מפרט טוב אחר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלומות לכם, תקציב מקסימלי - 3K. שימושי המחשב - אינטרנט ומשחקים. (מיועד להוריי, כאשר אבי חובב משחקים, אך לא בצורה קיצונית או "כבדה"). ציוד היקפי - אין צורך. רכיבים שאין צורך לכלול - כונן DVD/RW, מארז (CM690). לא מתוכנן OC / אין צורך במערכת הפעלה / רכישה בימים הקרובים - רצוי מחנות באיזור נס ציונה והסביבה (ז"א, רשל"צ / רחובות). אחרי זמן רב מאוד מחוץ לתחום (עד כדי כך ששכחתי את היוזר שלי כאן בפורום ונאלצתי לפתוח חדש), נעזרתי בחברים סביבי (הפעילים בתחום) - וזאת ההצעה שהומלץ לי עליה: מעבד - I3 4130 קירור למעבד - AC Freezer 11 PRO Rev 2 לוח אם - Asus B85M-G זכרונות - G.Skill AGEIS 2X4GB DDR3-1600Mhz ULV כרטיס מסך - AMD Saphhire R7-250 BOOST 2GB DDR3 דיסק קשיח - WD Cabiar Green …
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤372 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38488 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤201 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GBKIT667D2 מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ¤227 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6K31 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1513¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים וצפייה בסרטי HD, כמובן שזה לא אמור להוות בעיה או שיקול לפי דעתי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך בציוד היקפי כלל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צאיך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?קשה לבטא במספרים, השקט חשוב, לא על מחיר הביצועים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן אולי קטן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הר…
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יהיה אפשר לחסוך, אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אבל במקסימום 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואולי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מכיר משחקים, ככה שאני לא יודע איזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות מסך חדש ככה שאשמח להמלצה בנוגע למסך (רצוי משהו ש…
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים כבדים, יש לי מסך 22 של סמסונג. ללא עכבר, מקלדת, רמקולים וכו'. דגם המסך - T220P SAMSUNG ללא אוברלוק תודה...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ADVICE ECOM 700VA 450 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ אני כנראה מזמין מחר ואני לא רוצה לחרוג מהתקציב. שימו לב, יש אל-פסק. המפרט מ-noacomp.co.il. אם יש לכם חנויות עם אותם מוצרים שמוכרות יותר בזול, אז תפרסמו תודה.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
https://www.yahavpc.co.il/build?id=DKDDL9M99IGGBA מפרט: Ryzen 7 5800X Noctua u12s chromax black Tuf gaming x570 plus Vengeance RGB pro 8GB X4 3200mhz CL16 Gigabyte RTX3080 gaming OC WD black SN850 gen4 7000MB 2TB M.2 Corsair 4000D Airflow Corsair RM850x 850w הפרט יצא 12 אלף, לא בטוח אם זה שווה את זה, דעתכם?ה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מיני נייד 10-11 אינץ' ואשמח לקבל המלצה למחשב טוב. התקציב בסביבות 2000-2200 ש"ח. חשוב שיהיה של לא סתם חברה, משהו מומלץ ואמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קטן יחסית,אבל כניראה ישודרג בזמן הקרוב ל22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב שישרת אותי לצרכי עבודה. מה שזה אומר זה עבודה עם תוכנות סאונד וככל הנראה חיבור לכרטיס קול חיצוני. התוכנות עצמן לא אמורות להיות כבדות במיוחד (לא מדובר ב Cubase ודומיו) חוץ מזה המחשב צריך להתמודד עם office וגלישה באינטרנט. אשמח לדיסק קשיח גדול אבל אם מטעמי תקציב זה בלתי אפשרי אוכל להשתמש באחד נייד. מבחינת גודל מסך אני מעוניין במסך 13 אינץ' התקציב הוא בגדול עד 4000 ש"ח אבל כל שקל פחות הוא משמעותי בעיני. תודה רבה ויום טוב, לירז.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-