עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tamirabargel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by haimn100,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב שאיתו אני יעשה לרוב פיתוח בויזואל סטודיו וגם אני ארצה תמיכה במשחקים(אסטרטגיה בעיקר ללא צורך בהגדרות ויזואליות מנופחות). התקציב הוא עד 2000 שקל וההעדפה היא לאינטל. למישהו יש רעיונות למפרט מעניין?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שימו לב המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט אבל רצוי שיריץ איזה משחק או שניים בצורה טובה .... Sempron 2500+ (S-754) - 390 K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420 256MB Twinmos CL2.5 X2 - 280 Palit X550 128MB PCI-E, TV, DVI - 420 80GB (8MB) SATA II 7200RPM MAXTOR - 370 ----------- 1880 כולל מעמ והכל נגיד עוד 200-250 למארז ... זה יצא 2130.... שזה דיי זול עכשיו אני דיי בטוח בקשר למפרט הנ"ל רק ש : 1. הלוח הוא של ASROCKS מה זה לעזעזל ?!?!?!? לוח טוב אמין ? הלוח מציג תכונות טובות ... מה אתם חושבים ? 2.הכרטיס מסך של Palit הזה מה זה לעזעזל האם הוא יריץ לי משחקים בצורה נורמלית ????

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מחשב לפנסיונר, בתקציב עד 2000 שקל. השימוש הוא שימוש כללי: אופיס, להכין מצגות, לגלוש באינטרנט, ולשמוע מוזיקה באיכות סבירה. ציוד היקפי: צריך לכלול רמקולים שאפשר להגיע לווליום גבוה, ומקלדת (פשוטה). חשוב שיהיה 4 GB זיכרון. כמובן אין צורך ב-OC, ואין צורך בלהשאיר אפשרות לשדרוג עתידי.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by boten2,

הי, אני צריך מפרט למחשב ביתי. תפקידיו של המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. שיתמוך טוב במשחקים, מי שהולך לעבוד עליו מבחינת המשחקים זה גילאים 2-10. התקציב לא גדול אבל אני חושב שזה מספק יחסית לדרישות. התקציב הוא לא סופי אם אין ברירה אז להוסיף עד 3000 ש"ח תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by אופיר,

המחשב מיועד לאדם מבוגר - דוא"ל, אינטרנט... חשוב לי מפרט מ - KSP רק בגלל שהם קרובים לבית. מסך 22-24 אינץ'.

7. Started by Blue Eyes,

צריך מפרט למחשב שנועד בעיקר לסרטים ומשחקים הרכיבים שאני צריך : מארז צורב DVD hard disk לפחות 300GB זכרון 2GB לפחות מעבד לוח אם ספק כרטיס מסך כרטיס רשת אלחוטי התקציב הוא 2500 ¤

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gonikman0,

1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2500 ש"ח אפשר לנצל את כולו אפשר לחרוג מקסימום ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה השימושים העיקריים הם שימושי אופיס,צפייה בתכני HD , וגם שימושים בתוכנות כמו SOLID WORKS ו PHOTOSHOP בנוסף מדי פעם למשחקים אבל מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות אין צורך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמו כן המחשב יתחבר למסךDELL 2209WA ברזולוציה 1680X1050 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא צריך צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?השקט חשוב לי …

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by yigal83,

שלום לכולם אני מתכנן מחשב פשוט להורים. המחשב אמור לגלוש באינטרנט ולהריץ משחקים מאוד פשוטים. היה רצוי מאוד שתהיה לו יכולת שינויים עתידית למקרה של שדרוג כלשהו (כגון מערכת הפעלה או מעבד וכדומה). חשבתי על מעבד כפול הליבה הבסיס שיוכל לשמש גם את מערכת ההפעלה הבאה. זיכרון של 1G (מאותה סיבה של המעבד). כרטיס המסך אמור להיות בעל יכולת הרצת משחקים בינונית (למקרה שהנכדים ירצו לשחק קצת במשחקים או אם יבוא תאבון להורים ...) ויציאת DVI למקרה של החלפת המסך למסך דק (העיניים שלהם לא משהו וכיום יש להם מסך 17'' של LG). המערכת אינה זקוקה למקלדת ועכבר (נלקח מהמחשב הישן). קבלתי הצעת מחיר למחשב ביתי פשוט עם הרכיבים הבאים: מארז - MASK M11A 450W 24P מעבד - INTEL P4 D805 2.66GHz (64BIT) S-775 2MB מא…

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by osagron,

שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ומשחקים(בעיקר מנגר EA SPORT א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע מסך נקנה בנפרד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא ללא מסך אך עם מקלדת עכבר ובלי רמקולים . 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? הא…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by b_yaniv,

שלום רב מבקש מפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח לפי הפירוט הבא: סוג שימוש: אינטרנט,אופיס,סרטים, משחקים קלים - בינוניים סוג מסך: סמסונג 23 אינץ' חשוב: שיהיה שקט...(ולא אכפת לי לשלם עוד קצת בשביל זה, נגיד עוד 100 ש"ח) סוג מעבד,כרטיס מסך וכדו': לא חשוב ציוד היקפי: לא נדרש תודה לכל העונים! יניב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by raniv,

מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וידיאו סטודיו באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG HD READY * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה לאלו שינסו לעזור לי. אני גר באיזור מודיעין אבל עובד בתל אביב כך שאני יכול לקנות את המחשב גם באיזור גוש דן וגם באיזור ירושלים. המחשב שלי מת אתמול ואישתי אישרה לי תקציב של עד 2500 שח . יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 9500 כן אני יודע זה לא משהו אבל אני מתכוון לשדרג אותו בעתיד הקרוב ל geforce 9800 gts או דומה. כרגע זה לא בתקציב אבל אני צריך שהמחשב יוכל לתמוך בו הבנתי שצריך ספק מיוחד שנותן 30 מיליאמפר ב12 וולט. אז כרטיס מסך אני לא צריך עכשיו. בעתיד כמו שאמרתי ישתנה ראיתי מיפרט שפירסם האתרץ מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםASUS P5KPL-CM305 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL17…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. Started by AmL1,

בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  16. שלום לכולם ושבוע טוב אני צריך מפרט למחשב שכולל ציוד היקפי (עדיפות למסך 21 LCD) לא כולל מערכת הפעלה המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by idibar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף עד 200 ש"ח אם זה מאוד קריטי, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים (BF4, GTA V בעתיד וכו'). אני מתכנן לקנות בעתיד גם מחשב נייד, ככה שהמחשב הזה צריך להחזיק לי לעוד שנים רבות כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. הא…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. שלום, קודם תודה על העבודה המבורכת שלכם... אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כונני דיסקים המטרה: משחקי מחשב שיעבדו בצורה סבירה לשנתיים הקרובות. לא חשוב השקט של המחשב, מצידי שיהיה רועש כמו אופנוע. תודה , יוגי.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by imrioz,

שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב שיריץ תוכנות כבדות ( לתכנות C++ ותכנון חומרה). פעם או פעמיים בשנה אני אשחק בו America's army אם זה לא יצריך כרטיס מסך מיוחד. כרטיסי המסך והאודיו יכולים להיות On board מאחר ולא רואים סרטים או שומעים מוזיקה על המחשב. צורב, זכרון וכונן קשיח (320 GB) סטנדרטיים. יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך 19 רחב של LG. הבעיה היא לבחור מעבד שיתאים לצרכים שלי ולוח אם תואם. אשמח לקבל המלצות למפרטים, או סתם המלצות למעבד + לוח אם תואם. תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by oRBenDavid,

מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bcarmi,

הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. הי חברים, מה נשמע? אז המחשב הנוכחי הלך לעולמו. ועכשיו אני עם הפנים למחשב חדש. תכלס, מה שחשוב זה שיהיה שקט, ולא יתקע בPREMIERE ו-PHOTOSHOP. השימוש בעריכת וידאו יחסית בקטנה בלי הרבה אפקטים. חוץ מזה, זה מחשב של חנות שמשתמשים בו לשימוש שוטף WORD\OFFICE\וכו'... אשמח לשמוע מה דעתכם מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ב-PREMIERE ללא הרבה אפקטים, אבל HD. גם PHOTOSHOP. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by djz,

שלום לכולם! יש לי מפרט שהמליצו לי עליו רציתי דיעות עליו ואם יש משהו לשנות? השימוש הוא לא למשחקים רציניים וכבדים אלא ליותר פשוטים לדוגמא PRO EVOLUTION ועוד דבר איך אני יודע אם אני צריך להוסיף כרטיס רשת? כי משום מה אני ירצה גם אינטרנט (יכול להיות שזה כבר בא ביחד עם אחד החלקים האחרים?) מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  24. חובה זכרונות DDR2 800 הבנתי שזה יהיה באיזור ה 750 800 שקל... המעבד הוא c2d 6300 בערך 1000 שקל מה שאני צריך זה המלצות על: - מארז זול ויפה (לא משהו חללי פשוט שלא יראה זול מידי או מארז של מחשב מ2 דורות קודם) - ספק כוח - אני ממש לא מבין בקטע הזה רק שיהיה אמין לא נראה לי שאני יצטרך יותר מידי מתח אני בטוח לא הולך לעשות SLI או CS.... אם מישהו יוכל להסביר לי ככה על הדרך כמה בערך הספק אני צריך כלומר איך אני יודע אם אני צריך ספק של 400W או 600W... - האם כדאי לקחת לוח אחר במקום הP5B בגלל שאין לו כרטיס גרפי או שעדיף לשים עוד 200 שקל על כרטיס מסך זול? - איזה זכרונות ממומלצים בטווח מחירים של עד 800 שקל? חובה DC, אם יש משהו שבה גם עם קרור אז בכלל על הכיף כיפאק

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. רצוי מk.s.p התקציב הוא 3000 ¤ במזומן (שטרות) מטרות: שימושים משרדיים (אינטרנט,אופיס) , צפייה בסרטים HD, מוזיקה, הורדות, משחקים קלים. צריך ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים. רצוי מחשב שקט, מערכת הפעלה חוקית. מסך 22"

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים