עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kipod28,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. Started by kipod28,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. שלום להלן הפירוט לבקשת מפרט: 1. תקציב מקסימלי 3000, ניתן לחרוג במעט. 2. שימושים צפויים: עבודת תכנות כבדה (visual studio 2010 + sql server managment והרצת IIS כחלק מהבדיקות). בנוסף הרצת סרטים ב Full HD. מסך: רזולוציה 1920X1080, גודל 40 אינץ', סוני ברוויה. 3. אין צורך בציוד הקפי 6. שקט חשוב במידה בינונית-גבוהה, ישב בסלון. 7. מתוכנן אוברקלוקינג רק אם חייבים ואין סכנה גדולה לשריפת הרכיבים. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. גר במרכז,מ KSP שווה לקנות? 10.מארז שנראה די טוב, ושאפשר לשים אותו בסלון מבלי להתבייש 11. יכול להיות שבעתיד אוסיף כרטיס מסך חזק יותר. 12.זיכרון 4G כעת כשאני מניח שעוד שנתיים יכפיל את עצמו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by r.g.comuters,

3000 אלף פלוס מינוס שלום לכלום ממש שמזן לא כתבתי פה אז שוב שלום לכולם עכשיו לי לי בקשה קטנה אני צריך מפרט למחשב (מבית אינטל ) מחשב שאני יוכל לעבוד איתו לפחות איזה 3 שנים ככה בשקט בסבביות התקציב שאמרתי המחיר הנתון הוא כרגע רק למארז והחומרה הפנימית נטו אז נא להציע אני חשבתי על משהו כזה פחות או יותר intel p4 3.0 או intel p4 3.2 s-775 m.bord של גייגה בייט לא נעול על דגם רק שלא יהיה זבל !!! 256 mb ddr מה אומרים על DDR 2 כפול שניים לדואל צ'אנל דיסק קשיח של ווסטון דיגיטל 80 גיגה או 120 או משה יכנס 8 מגה באפר גיפורס 6600 יש מצב ל GT :-[???.. כונן דיסקטים צורב DVD DUAL LAYER מארז HEC קמפיוקייס כמה זה יצא לי פחות או יותר ?...

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אלא אם כן ההשקעה שווה את זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וורד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומכוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אני מניח שזה יצא פחות מ10K אבל אין צורך להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כמובן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה מאוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שFHD 1080P אתם תגידו לי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by dudik5,

אני צריך המלצה למחשב זול ככל האפשר ,שישמש לילדים בקייטנת קיץ לצרכי משחקים פשוטים בלבד .(ילדים בגילאי 4-6 ) ללא חיבור לאינטרנט.ללא תוכנות שירוצו ברקע כגול אנטי וירוס וכד' ראיתי פרסומים של איבורי ו ksp למחשבים בתקציבים הללו. האם כדאי או עדיף משומש ? יש לי כבר מקלדת + עכבר . מסכים ארכוש בנפרד.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  8. חברים שלום, מחפש לשדרג מחשב קיים למטרות אינטרנט, עבודה משרדית ומדי פעם HD. אם אפשר לבצע קניבלזציה ממה שיש - מבורך. מה יש: מעבד AMD64 3000+ סוקט 939 לוח אם GIGABYTE K8NS - 939 זכרונות - 4 סטיקים של 256 הארד דיסק - 1. 250GB SATA 2. 80GB IDE 3. 60GB IDE כרטיס מסך - ATI RADEON 9600 PRO תקציב - עד 1000 ש"ח.

9. Started by d0s,

לסבא וסבתא שלי הלך המחשב, בן שמונה, בשנות מחשב כמעט 2000 אני צריך מפרט בשבילם, שיהיה כמה שיותר זול , רשמתי עד 1000 ש"ח אבל כמה שפחות יותר טוב. השימושים של המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים כמו סוליטר . רצוי מחשב שקט, אמין לטווח ארוך. אין צורך בהארד דיסק גדול, מאחר שכמעט ולא יותקן עליו כלום למעט דפדפנים ומשחקים ישנים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. איך המפרט??? תקציב עד 10,000 ש"ח כולל מסך. מיועד גם למשחקים. מפרט מ-IQPC מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1061 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מחיר: ¤646 מסך: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤4370 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1730 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤756 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤216 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤691 מארז: COMPUCASE CI…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by adebisi,

שלום לכולם , יש לי בערך 10K ואני רוצה להוציא אותם על מחשב.. מיועד למשחקים כבדים, ואולי ל-OC בהמשך זה המפרט שהרכבתי כרגע, אקנה את המחשב בחודשיים הקרובים אז אני גם מודע לכל ירידת המחירים ודברים כאלה ואני לא מחפש תגובות של "יקר מדי תחכה". תחילת פברואר = קניה, ואני לא הולך לקנות שום דבר שיצא בפברואר כי זה כבר יותר מדי כסף (e.g. R600). אז בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1880 ASUS P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1170 2GB Corsair 677MHz 1340 eVGA 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 3890 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 Thermaltake Armor VA8000BWS 890 Liberty ELT500AWT 500W 660 Total price 10235 …

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by idan-cohen,

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ENERMAX LIBERTY 500W THERMALTAKE BIGTYPHOON LG L1970HR 2ms DVI מארז או הAURORA החדש או ה P180 יש מה לשפר? להוסיף ? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום חברים, רציתי את יעוצכם הנאמן לקנית מחשב עבור צרכים ביתיים הכי בסיסיים שיש. הווה אומר: אינטרנט אופיס אנא המלצתכם למפרט עבור מחשב שאני בטוח שהרבה אנשים מחפשים עבור אנשים מבוגרים. תודה! ניר

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by Moshik144,

אני צריך מפרט למחשב עד 1500 ש''ח ללא מסך וללא ציוד נוסף ....... תודה רבה לכל העוזרים .....

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

שלום אני צריך מפרט למחשב, עד 1600 ש"ח כולל מסך ( אני ידוע שזה קשה מאוד) בעיקרון המחשב רק לאינטרנט אז ככה שלא צריך זיכרון טוב ו כ.מסך טוב וכו'. סומך עליכם תודה

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by tsabar,

אז ככה, אני צריך מפרט למחשב משרדי לא למשחקים וכאלה רק אינטרנט וofficE. רק חשוב שהוא לא יהיה ממש מיושן שיהיה מהיר יחסית לצרכים בסיסיים שיכלול מסך . ועדיף שלא מאיבורי. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. שלום , אשמח למפרט טוב למחשב נייח המיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וקצת גרפיקה קיים מאוורר ממחשב קודם frizer 7pro rev.2 כך שחשוב שהמפרט החדש יהיה מותאם אליו אין צורך בציוד הקפי מלבד המחשב עצמו . תודה , יעל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by שטובי,

ברשותי כרגע מחשב פנטיום 4 2.8 ג'יגה bus 533mhz 1mb chase עם כרטיס מסך fx5200 כרטיס קול לוח אם asus p4p800-vm ספק כח 400 וואט עם מאוורר 12 אינץ' זיכרון פנימי 1 ג'יגה הרץ וצורב של LG(לאDVD) ישן אבל טוב. הייתי רוצה לקבל עליו זיכוי כספי ולהשקיע עוד 2000 ש"ח על מחשב שכולל בתוכו 1.לוח אם שיתמוך בכמה שיותר טכנולוגיות של מעבדים ובכמה שפחות כסף. 2.מעבד כרגע חשבתי על פנטיום d 950 (אם יש הצעות למשהו אחר בערך באותו מחירבערך עדיף פחות כמובן אני ישמח לשמוע). 3.זיכרון פנימי 1 ג'יגה. 4.מארז עם ספק כח. …

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by Shiker,

המפרט שאני צריך הוא לא למשחקים כבדים אבל הוא שיוכל להריץ NEED FOR SPEED CARBON בסבבה ב- MEDIUM ו- SIMS 2 והוא גם לגלישה באינטרנט ומסמכים וכל האופיס... אשמח אם תעזרו לי בזה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by Dimness,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט בתקצביב של עד 2000 ש"ח מהחנות זיגזג - www.zigzag2000.co.il המחשב מיועד לאינטרנט אופיס,מעט גרפיקה, סרטים ומשחקים קלים פעם ב.. (סגנון NBA וכו') הערות: * דיסק קשיח - 80GB * כונן אופטי - צורב DVD שיהיה פשוט וטוב תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by baruch_555,

מפרט מחשב שעולה לא יותר מ-2000 ש"ח למשחקים עם מעבד אינטל לחבר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by The Corpse,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לאינטרנט , שמיעת מוסיקה, כתיבת עבודות ללימודים, הרצת תוכנות שונות. משחקים כרגע אני לא מתכוון להריץ עליו, בכל מקרה אני מעוניין שזה יהיה אפשרי , אם לא במפרט הנוכחי, אז באמצעות ביצוע שידרוג קל בלבד. (הכוונה לשידרוג כרטיס מסך, הוספת זיכרון לא מעבר). ספק כוח יש לי , אז אין צורך לכולל אותו במפרט, (לא זוכר בדיוק את הדגם אך הוא נקנה לא מזמן ) . לגבי מארז ,המארז הנוכחי מתאים, אך אם יש אפשרות להחליף ללא צורך בחריגה מהתקציב אשמח להצעות. תודה מראש , בברכה, רמי.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב ללא מסך עד 2000 ש"ח. האם יש למישהו הצעות? המחשב לא מיועד ל OC מיועד לאינטרנט ולמשחקים לא כבדים. (NBA) תודה.

24. הי, בנוסף למפרט יש לי עוד 2 שאלות: מה ההבדל בין ה- athlon ל- sempron בתכלס (חוץ מהמחיר)? עד כמה זה משמעותי? עד כמה זה נורא כרטיס מסך שמובנה בלוח אם? האם הוא תומך בגרפיקה תלת-מימדית או שבכלל לא מסוגל להריץ יישומים בתלת-מימד?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים