עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה ההבדל בין המעבדים מסדרת T לסדרת P ומה יותר מומלץ תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. מפרט לתחנת עבודה גרפית לסביבת אוטוקד סולידוורקס וכדומה. כולל ציוד יקפי כמובן, מסך וכדומה. עדיפות למחשב מותג של IBM.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by OHANA,

יש לי מחשב נייד חדש של HP מסוג pavilon dv5\1110 קיבלתי אותו מהחנות עם הווינדוס ויסטה מותקן ואני רוצה לשים במקומו XP. עכשיו הבעיה שאני לא מוצא את כל הדרייברים למחשב שתואמים לXP מאיפה אני יכול להשיג אותם? אם צריך עוד מידע תשאלו אני יוסיף... תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Hr44,

מפרט ב5K שיהיה עם מעבד כפול ליבה 64ביט לא לOC אלא למשחקים ציוד היקפי צריך, ללא מסך. תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. האסוס הזה הדל הזה הלנובו הזה ההתלבטות היא בעיקר בין האסוס לדל (לשניהם 16GB ram לעומת ה8 של הלנובו + קראתי שהלנובו מתחמם קצת ועלול לעשות בעיות), אבל בכל זאת שמתי את הלנובו. הייתי שמח לדעת בעיקר מי יותר אמין, עדיף מנסיון אישי או מנסיון של חבר, ואם יש עוד נושאים חשובים (אחריות יבואן?) אז גם עליהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. היי זקוק פה לעזרה שלכם אני מרכיב מפרט לחבר שרוצה להתעסק עם המחשב שלו בעיקר בתוכנות כמו maya , 3dstudio max ובמשחקים המפרט יכלול אך רק את הקופסא ללא שום ציוד הקיפי ישלציין שלא מתוכנן אובר קלוק המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד: ATHLON64 X2 3800+ לוח אם: FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS זכרון: DDR1 2X512MB של או קינסטון או a-data או twinmoos RADEON X800GT בגירסאת 256 מגה צורב: NEC ND-3540A כונן דיסקטים: סטנדרטי מארז: COMPUCASE 6919 או ANTEC ANTEC SLK2650-BQE או ANTEC 2650BQE אמור לעלות בסביבות ה 5900 -6100 בכל מקרה אשמח לדעתכם לגביי המפרט \ הצעות למפרטים אחרים ואני מבקש שמי שלא מכיר תלוח של פוקסכון לא לקטול אותו סתם כי מביקורות עליו הבנתי שזה לוח לא רע בכלל מה גם שדיברתי עם מישהו …

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by MaC_MaN,

חבר'ה רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא הוא למשחקים ועבודות משרדית (כל שיפור יתקבל בברכה עד 5800 ש"ח)... וחסר לי מסך... אני דיי באיזה מסך אני יכול לקחת??? מעבדי ? AMD? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 880 לוח Gigabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) - 500 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 - 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, AGP - 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB - 500 Floppy Teac/SONY 1.44 (Black) - 50 DVD-RW LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (Error Correction) - 245 מארזים? 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue - 260 מקלדות 2 Lang BLACK SILVER MULTIMEDIA - 40 עכבר MS Optical + roll -…

8. Started by skuki1,

שלום! חבר שלי רוצה להזמין מחשב בתקציב של 3000 שקל. התקציב הוא רק מארז ללא ציוד היקפי. הוא לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד בעיקר לסרטים, עריכת מוזיקה וקצת משחקים (לא צריך כרטיס מסך חזק מדי)- נבא, GTA וכו' המגבלה: המחשב נקנה מKSP וכל החלקים צריכים להיות משם. אני ניסיתי לבנות לו מפרט, אבל יש שתי בעיות: 1. אני לא יודע איזה לוח M לקחת לו. 2. אין ספקים זולים נורמליים בKSP. בכל מקרה, הנה המפרט שאני חושב שהוא צריך לקחת ואם אפשר לקבל תגובות מה צריך לשפר תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Gold shark,

שלום אני ציך מפרט לגרפיקה מוזיקה ואינטרנט זה מה שאני בניתי Processor P4 3.0Ghz 800MHz 1 MB Cashe- LGA 775 800# --------------------------------------------------------------- Matherbord GIGABYTE 81915p Duo 775GIGABYTE RX600PRO 128MB PCI EXPRESS 610# --------------------------------------------------------------- memory DDR 512Mb 400MHz CL2 Kingston 1010# --------------------------------------------------------------- video card GIGABYTE RX600PRO 128MB PCI EXPRESS 560# --------------------------------------------------------------- Creative live 5.1 200# --------------------------------------------------------------- HDD WD 200GB SATA 7200 RPM 8MB …

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  10. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. אני מעונין לקנות את המחשב שבוע הבא. לאחר שיקול רב הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT מחיר(לאחר ירידת המחיר הצפויה): ¤1200 לוח אם: אין לי מושג (חשוב לי שלא יפגע בביצועי המחשב, לא מענין אותי הפצירים שיש בו) מחיר: (סדר גודל) ¤500 כרטיס מסך: 8600GT 256MB (לא יודע איזה חברה לבחור) מחיר: ¤800 דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מחיר: ¤334 צורב LG GSA-H42N BULK DVD X18 מחיר: ¤170 זיכרון: Kingston DDR2 2048MB (1024MBX2) 667MHZ CL5 מחיר: ¤600 מארז+ספק: עד 500 שקל וחשוב שיהיה שקט מחירסדר גודל) ¤500 סה"כ: 4100 אני לא מתכווון לעשות OC. אודה בעזרה בבחירת לום אם, מארז והצעות לשיפור. יש לי מסך ר…

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by oren778,

מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by dog_foot,

שלום יש לי מחשב acer aspire 3000 עם מעבד גרפי SiS M760GX מובנה, הבעיה במחשב שלי שהוא חם, המאוורר במחשב עובד, הCPU דווקא בטמפ' לא רעות אבל הGPU (ציפ של ה SIS) חם אש וקשה להניח את המחשב על הבירכיים, האם יש דרך להאט את מהירות הליבה של הGPU מ 200 MHz ל 100 או פחות? השימוש היחידי שיש למחשב הוא וורד ונראה לי שאין צורך בכל החום הזה ובמהירות הזו... תודה לעזרכם. לינקים שימושים http://www.notebookcheck.net/SIS-Mirage-2-M760.23282.0.html

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב החדש שאני כניראה עומד ליקנות לצורך קצת משחקים לא משהו רציני אבל חביב, קצת גרפיקה ויותר לימודים ותוכנות בית ספר.. הינה הקישור למוצא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2373&scat=181&tcat=20 אני מבקש להתייחס רק למחשב הזה ולא למחשבים אחרים כי זה האופציה שניתנת לי ליקנות , רציתי לדעת עם המחיר שלו שווה ואיך הוא ביחס למיתבחרים ולמעבדי דותן , זה מעבד AMD 64 TURION תסתכלו בקישור למעלה זה יותר מפורט תודה !

15. שלום אנשים, אני צריך עזרה די דחופה לגבי מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולאינטרנט... אני לא גיימר כבר מדי, אבל בכל זאת המחשב צריך לסחוב משחקים בצורה טובה. אני גם לא מתעסק עם אוברקלוקינג. המפרט מ-KSP: מעבד AMD: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורב: DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. כל המפרט אמור לעלות בסביבות ה-4200 ש"ח במצבו הנוכחי (אין …

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייח לטובת עבודות עיצוב, שימוש בעיכר בתוכנות כמו: photoshop ,Solidworks ,Blender ,illustrator,keyshot בתקציב של עד 6000 שח אולי טיפה גמיש. תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. שלום לכם... אם אפשר בבקשה שתציעו לי על מפרט\מחשב על פי השימושים הרצויים אני אשמח... השימושים: -מוסיקה (עוד יותר מקום בכונן קשיח) -צורב DVD אמין -אינטרנט, סרטים, בעל תמיכה בHD (על המחשב להיות חזק בביצועים כאשר מחברים אותו למסך טלויזה LCD HD על מנת לראות סרטים מהמחשב הנייד) -אינטרנט אלחוטי ובלודו'ט תקין -אם אפשר: את האפשרות שיקרא כרטיסי זיכרון M2,SD וכו'... -2 GB -במשחב הזה לא יהיה משחקים.. אך שיגיע מצב שייעלו משחקים על המחשב... -אחריות,סוללה שלא יתחמם יותר מידי... יותר מיזה לא אכפת לי... תודה מראש! אלמוג

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by Access Denied,

טוב הרכבתי מפרט למחשב חדש, השאלה שלי אם משהו קנה בחנות Digma ויכול להגיד עם היא בסדר? יש אחריות הכל טוב?

19. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיד שנייה: רציתי לשאול שאלה ספציפית: האם T23 במחיר 1500 ש"ח זו עסקה משתלמת? ושלא הכללית: כמה כדאי להשקיע בנייד P3? כמה כדאי להשקיע בנייד P4? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי--4000 ש'ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף-בעיקר משחקים שיריץ את כולם גם בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך -יש צורך בהכול אבל לא צריכים להשקיע -עדיף מסך 22 אינץ מקלדת +עכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי-- 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם-כרגע לא מתוכנן . 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. מה אתם אומרים על המפררט הזה P4 3.0 Ghz s-775 2x1m cache dual core 2030 שח P5LD2 DELUXE dual core 945p sata2 1100 1GB supertalent DDR 2 667 550 sapphire ATI redeon X800 GTO 256mb DDR 2 pci E 1190 WD 160GB SATA 2 7200 RPM 8MB BUFFER 530 DVD RECORDER nec +_ RW X16 dual X8 265 תכתבו שינויים במסגרת המחיר עם חלקים יותר טובים לאיזה חברות שאתם מוצאים יותר טוב........ כל מה שכתבתי זה מפרט כללי שאני חושב שיכול להיות טוב לתוכנות 3d שאני משתמש אם משהו יכול לתת לי מפרט מחשב קומפלט (הכל כולל הכול) שיהיה חזק אני מוכן להשקיעה עד 7000 שח כולל מסך .

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by res1998,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15,000 אפשר לחרוג ב500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, עובד עם תוכנה MA2 וMA 3D זה תוכנה לתאורה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מקלדת מכנית RGB ,עכבר גיימינג שיהיה כפתורים בצד העגודל לדוגמה RAZER NAGA EPIC CHROMA, מסך קעור גודל 34 או 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רוצה …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. ללא מסך. אשמח לתגובות.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  25. שלום חברים, מחפש מפרט למחשב על 2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. במחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV ו - UNREAL 3. המסך אליו ישודך המחשב הוא מסך הסלון התומך עד FULLHD (לא חייב לשחק ב - FULLHD). המארז שיש ברשותי הוא ANTEC 900 חדש בקרטון. כמו כן ישנו ספק של chiftec במבצע של 15% ב - KSP 750W. לא חייב מעבד דור אחרון. אבל כן חשוב לי שיריץ כמו שצריך משחקים. כיוון שמדובר במחשב משחקים וגם ככה יש לי 4TB (אולי יותר) של כוננים קשיחים המכילים את הסרטים וכו', אפשר להסתפק בכונן קטן (הייתי הולך על SSD ללא היו יקרים). לסיכום: מחשב למשחקים הנ"ל אם אפשרות לשדרוג עתידי של SLI / CF. כמו כן יתוווסף בעתיד כונן SSD. מארז יש. חיבור HDMI לטלוויזיה בסלון (42" FULLHD). אודיו אופטי לרסיבר. ציוד…

דיונים חדשים בפורומים