עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nahoom,

צריך מפרט למחשב נייד לא למשחקים\כל השטיות האחרות בישביל עבודה (תכניתן בסביבת מחשב JAVA,++C...) אבל שיהיה משהו יציב וחזק לסביבת העבודה תקציב 4000 פלוס מינוס (עם אפשר לכיוון המינוס ) זהו אין דרישות מיוחדות תודה מראש לכולם!! עם יש מחשבים מוכנים שמתאימים בבקשה לשים לינק

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by globey,

שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. שלום צריך עזרה במפרט: עבודה בסיסה גרפית כגון autocad, תוכנת MATHLAB (אם מכירים) משחקים (לא מהכבדים ביותר). כמה תוכנות OFFICE (יותר PPT וEXCELL ) במקביל. נורטון אנטיוירוס WINDOWS 7 אינטרנט כל זאת ושירוץ מהר. צפיה בסרטים באיכות טובה (לא צריך הכי טובה) תקציב עד 6.5 אלף

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

processor Mobile AMD Athlon XP Processor 1800+ (1.5GHz) with PowerNow! Technology memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) hard drive 40GB enhanced-IDE [gigabyte is defined as 1,000,000,000 bytes, accessible capacity may vary] multimedia drive DVD+CD-RW Combo (CD-read 24x; CD-write 8x; CD-rewrite 8x; DVD-read 8x) display 14.1" XGA TFT (1024 x 768) communications Integrated v.90/v.92 56K modem (RJ-11 connector) video ATI MOBILITY RADEON AGP 4X and 3D architecture sound 16-bit Sound Blaster Pro-compatible audio; internal stereo speakers weight 6.75 lbs (weight may vary due to vendor component ch…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אוקי... אז אני מחפש מחשב נייד... אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים באוניברסיטה ואני צריך מחשב שיזוז איתי לכל מקום ויאהב אותי כמו שאני באמת!P: בכל אופן...עכשיו עם כל היציאה של היונה...האם כאדם שכן ישתמש במחשב הזה למשחקים פה ושם (אומנם לא מחשב ראשי אבל אין כמו לשחק דרך ההוטספוטס שבאוניברסיטת ת"א) כדאי לי לחכות לו? או שכדאי לי לחכות להוזלת מחירים בעקבותיו? בכל אופן...אני דיי צריך את זה מהר (אלא אם יש משהו שב-א-מ-ת שווה את הלחכות) עד לעוד חודש חודש וחצי... אני מתכוון להוציא עליו בין...אנא ערף...6.5-10 אלף שקל... אגב! אני יודע שעדיף מחשב ב-10K על מחשב ב-6.5K אבל אני מחפש לחסוך ולקנות משהו באמצע שישרת את המטרות שלי אז משהו משתלם מישהו? http://www.akr.co.il/details.asp?id=1051 מצאתי א…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by lior007,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד 700 דולר מקס מארהב. אני צריך שזה יהיה מחשב חזק..אומנם לא מיועד רק למשחקים אך גם,(משהו כמו פיפא לא יותר)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by יהושע 9,

שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב שקט ( שלא יעשה שום רעש בכלל ). המחשב מיועד למשתמש מתחיל אין צורך בתמיכה במשחקים וכו'. רק שניתן יהיה לבצע דברים בסיסים ( אינטרנט, עבודה ב word, צפייה בסרטים וכו' )

9. Started by VerdineR,

שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה אני שואף ליקנות מחשב נייח. אך בעקבות העבודה שאני כולכך מחושב החלטתי לפתוח כאן דיון בעקבות המלצות רבות. אז ככה: בעיקרון המפרט יהיה למשחקים, בעל לוח אם חזק, ע"מ שאוכל להשתכלל במשך השנים, שואף גם למארז גדול ומאוורר היטב. אשמח עם תוכלו גם להמליץ לי על מסך אומנם יש לי מסך, אך איני יודע עם פועל בכלל - או שמה כדי לתקן בכלל שווה. במידה ויש המלצות בהרצליה העדיף. במידה ולא אז TMS. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. בברכה, עמית

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by Xsy,

ערב טוב וסופ"ש נעים. אני מעוניין בקניית מחשב עד 4000 שקלים עם אפשרות לחריגה קטנה של כ100 - 200 שקלים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות משחקים בתלת - מימד , משחקים , צפייה בטלויזיה וגלישה כמובן. מפאת סיבות אלה ארצה מספר דברים שכמדומני יכולים להיכנס לתקציב: * מעבד עם ארבעה ליבות , לצורכי קומפילציה מהירים. * כרטיס יחסית חזק , שיאפשר משחק לפחות בדרגות מינימום במשחקים של היום , כמו - כן תמיכה בDX11 חובה לצורך התכנות. * כרטיס טלויזיה * אין לי צורך בדיסק קשיח גדול מדי , 200G יספיק לי די ויותר. * אם זה אפשרי - אעדיף 4G RAM אין צורך בציוד היקפי , השקט של המחשב חשוב אך זניח אם יפריע לתנאים שלמעלה. אני לא מתכנן OC ואין לי צורך במערכת הפעלה. אעדיף לבצע את הקנייה מSKYPC. …

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by shahard333,

היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 שח. לא ברזל - חריגה של עד 100 ניתן לספוג... לא בטוח שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט - כרום, וורד ואקסל. מחשב ביתי למטרות כלליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD \ קשיח. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, אין הגבלה ע…

14. שלום רב, אני מחפש מחשב ללא מסך (רק מארז) לצורך יישומים ביתיים ומשרדיים (ללא משחקים). הצרכים שלי הם: אינטרנט, הורדת סרטים ומוזיקה, עיבוד תמלילים בעיקר, לפחות 8 יציאות usb 2, מחשב שיוכל לעמוד בנטל עומסים גבוההים של מס' ישומים במקביל וללא שתיפגע מהירות עבודתו. יציבות ואמינות ללא פשרות !!! מעבד רק של אינטל. זיכרון של הרד דיסק לפחות 160 ג'יגה. זיכרון 2 ג'יגה לפחות (חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ביותר וחזק ביותר...). אבקש לציין את החנויות בהם אוכל לרכוש את המפרט (מחיר כולל מע"מ + הרכבה+אחריות), רצוי חנויות במרכז הארץ: ת"א, ראשל"צ, רמלה, לוד, מודיעין וכ"ו אקדים תודה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  15. בגדול אני צריך מחשב שיוכל להריץ את כל הוורקפלואו מאביד/פרימייר (בעיקר אביד) לאפטר ולדה וינצ'י בFHD בצורה חלקה ושיצליח להתמודד עם 4k אם אפשרי... עדיף שיהיה כונן קשיח 2טרה.

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by ltay,

1.מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k (לא כולל ציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו אם צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח, מספר סביבות פיתוח פתוחות במקביל (לדוגמא visual studio). גם גיימיניג במידה פחותה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נניח ש-Civiliztion 5, סטארקראפט 2, X-COM ו-GTA 5 יעבדו עליו בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני רוצה לבנות מפרט למחשב נייח, שמיועד בעיקר לתלת מימד (עבודות אדריכלות כבדות, פרוייקטים ענקיים, רינדור וכד') 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K-6K. חריגה של עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות, רינדור ותלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מחוץ לתקציב של ה6K. לא חייב משהו מוגזם (גם 300₪ שיעשה את העבודה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או ה…

18. זהו המשך לדיון קודם בו עזרתם לי להרכיב מפרט: https://hwzone.co.il/community/topic/590972-אני-זקוק-למפרט-למחשב-נייח-לשימוש-ביתי-קצת-תכנות-ומכונה-וירטואלית-3k/ ביקשתי שם מחשב קטן ואכן הרכבנו מפרט נחמד מאד עם מארז קטן וחמוד: מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 711 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות RAM: DDR4 16G 3000 CL16 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 534 מארזים: Cooler Master Elite 120A Advanced כמות: 1 - מחיר: ₪ 225 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 18…

19. Started by tulicooli,

אז ככה אני צריך להרכיב מחשב למה המחשב שלי מת העיקרון שיש לי מהמחשב הקודם ספק כוח 550W צורב מסך הארדדיסק 1T מארז מערכת הפעלה בעיקרון המחשב למשחקים וסרטים התקציב לשאר החלקים החסרים (כרטיס מסך , מעבד , זיכרונות , לוח אם) הוא 2000₪ אבל אפשר לחרוג עד 2500₪ אם זה קריטי. אזור קנייה לא חשוב העיקר שיש משלוחים מהחנות. למרכז. תודה רבה ושבת שלום. טל.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. שלום רב. אבא שלי רוצה להשתדרג אחרי שנים רבות שלא היה לו מחשב נורמאלי והמחשב הנוכחי גוסס (נראה לי לא החליף מחשב ב15+ שנים האחרונות) אני רוצה שיהיה לו מחשב טוב לשנים הבאות ורוצה לעשות לו מתנה יפה ליום הולדת. השימושים שלו ושל אמא שלי בעיקר זה אינטרנט,אופיס,סרטים. חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ויהיה לו הרבה מקום פנוי. הוא לא משתמש בפוטושופ אבל כן משתמש בכל מני תוכנות חינמיות לעריכת תמונות. אני אפרסם פה את המפרט שבנית וחשבתי עליו ותגידו מה דעתכם, מה הייתם משפרים או מורידים שיחזיק טוב לשנים הבאות. בעיקרון התקציב הוא גג עד 3500 אבל השאיפה שיצא יותר זול שיש דברים שאין צורך בהם לשימוש. אני שנים לא התעסקתי בבניית מפרט אז לא יודע מה הולך בשוק היום ומה כדאי. בנוסף אני מתלבט בנוגע למא…

21. Started by RotemF,

שלום כולם, אני מעויינת במחשב נייח למטרות ביתיות (שימוש סטודנטיאלי ), אשמח לעזרה והכוונה. שאלה נוספת: האם כדי לשקיע יותר בנוגע למעבד, כמו אינטל I5 תודה לכל העוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי, משחקים בסיסיים, לשימוש סטודנט, סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. Started by shay82,

אני צריך עזרה וקודם כל תודה לכל מי שעוזר במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי הכולל צפיה בסרטים אינטרנט הורדות ולשחק פיפא החדש עליו אני צריך במסגרת התקציב לקנות מסך באזור ה21 אינטץ' תודה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  23. מבקש מפרט לסבתא שלי, הצורך שלה הוא בעיקר שיחות ב-Skype ומשחקי בריג' אונליין, הייתי גם מוסיף שרצוי מחשב שיוכל להריץ סרטוני יוטיוב ב-1080p בצורה חלקה לגמרי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר. אם חייבים אז אפשר טיפה לחרוג מה-1500 שקל. אשמח גם לקבל המלצות על חנות טובה ואמינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. היי לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שיש לאבא שלי. הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הכל תקין? האם יש מה לשנות/לשפר בגדר התקציב? בהנחה שכל החלקים יהיו תקינים, האם יחזיק למטרתו לפחות 4 שנים. הקודם החזיק 8. כשאתם מתייחסים למפרט או מציעים חלקים/ מפרט אחר, בבקשה תסבירו מה הסיבות שאתם אומרים/ מציעים שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,350 כולל משלוח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לחסוך אם אפשר. אשמח לבחור בין האופציות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים שלו הם גלישה באינטרנט בכרום, …

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים