ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
זה קצת מצחיק שקוראים להם i7 אבל זה עם 2 ליבות. האם המעבדי U מספיק טובים לpower users? (אני צריך לקמפל תוכנות ולהריץ הרבה דברים במקביל) או עדיף להתמקד במעבדי HQ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עדכון: שלום שוב, עד עכשיו בעצם לא קניתי את המחשב מכיוון שלא היה במלאי לעובדי אינטל Q9450 (שקלתי היום לקנות את הQX9650 אבל בדיוק שאמרתי "יאללה בא נזמין" קיבלתי הודעה שהמעבד יצא וכנראה הוא יהיה אצלי ביום ראשון) כמה דברים השתנו: 1) הכרטיס מסך שיהיה הוא אחד מהשניים - HD4870 או GTX260 רוב הסיכויים שזה יהיה הHD4870 (לפי ה"ביקורות" האחרונות כנראה שהדור הזה יהיה של ATI דווקא) וגם מכיוון שאני לוקח לוח אם שיהיה תמיכה עם CF לעתיד (נראה כאילו החברות התחילו ליצור DRIVERים שבאמת מנצלים אותם במשחקים), לגבי עניין הלינוקס - אני יצטרך להסתדר 2) עקב ירידת מחירים אני שוקל לקחת RAID0 של 150GB RAPTOR 10K RPM במקום גירסת ה74GB, מה דעתכם? 3) מה שחסר לי בעיקר זה הלוח אם: יש המון אפשרויות שכוללות …
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?). * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מינימום. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה רגילה, לא מתכוון לראות סרטי HD על המחשב או משהו כזה, רק ללימודים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותק קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר גבוה, יום לימודים שלי יכול להגיע ל12 שעות ככה שעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך, גם…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי עתיד לצאת המחשב וכמה הוא צריך לעלות? אין פרטים באתר הרשמי. http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y50-touch/
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי ידידה שלי מחפשת מחשב. המחשב ישמש גם לשימושים כללים וגם לעבודה. יצטרך לסחוב Instance-ים של SQL וכו'. חשוב שיהיה קל, כי כרגע יש לה 15.6" והיא שונאת להסחב איתו. מטרות: עבודה מקצועית בתחום בסיסי הנתונים. תכנות SQL, פיתוח דוחות BI וכו'. אין חשיבות מכרעת לכוח עיבוד, כן צריך זכרון וכן צריך ניידות, גם אם כפשרה מסויימת על כוח העיבוד. גודל: כ 14". אם יש מחשב ממש משתלם בגודל 13.3" או 15.6" אפשר לשים ונשקול אותו. גם מאט וגם מבריק בסדר. רזולוציה: אין חשיבות. משקל: נמוך. עדיף אולטרה-בוק. המחשב יהיה בדרכים לעיתים קרובות. לכן, מחשבי 15.6 או 14 "מלאים" אינם באים בחשבון. זמן סוללה: לא חשוב. יציאות: אין חשיבות מיוחדת. יותר מ 2 יציאות USB. הרד דיסק / SSD: לא ברור. מצד אחד, ל SSD עדיפות …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, גלישה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- לא חייב באיכות הכי גבוהה ובביצועים המקסימאליים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באשכול האחרון שפרסמתי את המפרט שלי התחלנו לדבר על הזיכרון ובכלל שכחתי את מה שרציתי מההתחלה. כמה יעלה לי המחשב??? מעבד - AMD ATHLON XP 2600/2700 לוח אם לAMD - עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) או Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) כרטיס מסך - Radeon 9500 Pro 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000RPM ATA 133 זיכרון פנימי DDR 433MHz 256MB X2 (שתי יחידות) כונן CD 52X (של חברה ידועה) כונן FLOPY עכבר אופטי - לוג'יטק / מיקרוסופט מקלדת גדולה - מיקרוסופט אבא שלי הלך היום וקיבל הצעת מחי…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן המחשב בן 3 שנים אשמח לדעת כמה שווה המחשב , מעוניין למכור אותו ביד 2. I5-3570K Z77X-UD3H Gigabyte Corsair Vengence LP 8GB(2x4GB) 1866Hz ScyteMugen 3 Corsair Graphite 600T Seasonic X760W Modular Samsung 830 256GB SSD Gigabyte GTX680 2GB DVD WRITER ASUS XONAR DS 7.1 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריכה מחשב דחוף למחר לצורך עבודה על תלת מימד והחלטתי שבמקום לקנות לוח אם וספק חדשים אני אקנה מחשב חדש המחשב הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung יש לכם אולי המלצה לחנות שיכולה לספק לי את מה שאני צריכה במחיר אטרקטיבי? רצוי לציין שהמחשב הישן עלה לי 4000 שקל בערך +- תודה רבה לעונים
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי. מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי. כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים). 3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים. מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר.. מצרף תמונות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד לסדודנט, השימושים העיקריים יהיו יישומי אופיס, צפייה ישירה, סרטים וקצת עריכת סרטונים ברמה בייתית (סרטונים מהפאלפון). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח, חריגה 200-300 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קצת עריכת סרטונים חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אך שלא יהיה מוגזם, לפי מה יודעים איזה מחשב רועש יותר ואיזה פ…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) MSI K8N Neo2 Platinum (s939) 512Mb 400MHz Kingston CL2.5*2 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD Thermaltake Xaser VM-3000A HEC 400W Logitech Wireless +Mouse Wireless Optical Black SYSTEM ASSEMLY סה"כ 5470 נמאס מהמחשב הישן ,לא יכול יותר :\ תנו הצעות לשיפור אם יש .. התקציב עד 5500
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא, לא השתגעתי לגבי הסכום, פשוט כבר יש לי כרטיס מסך וספק כח (GTX 470 ו- Sapphire 750W) בנוסף לכל מה שמסביב. אני נוטה ללכת על core i5-2300, 1x4GB DDR3 1333, Gigabyte H67. צריך גם: מארז, כונן אופטי. מתלבט לגבי: דיסק קשיח 500GB, מעבד 2400 - 2500K, לוח אם ספציפי., תועלת בהוספת SSD קטן למערכת ההפעלה. אגב, מכיוון שאני לא נוטה להרבות בדיסקים קשיחים, עד כמה חשוב לחכות עם הלוחות של אינטל. נראה לי שאפשר בשקט להשתמש בחיבורי ה- SATA3, לא?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים והורדות. * גודל המסך? 16 - 17 אינץ' מסך מבריק * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תקציב ללא הגבלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. תקציב =3500 ש"ח חריגה עד 4000ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי (מסך, מקלדת וכו') מעוניין במעבד של אינטל. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה שהיא. מעדיף המלצות עם כרטיס מסך של Gainward (יש לי הנחה עליהם) לא מתוכנן OC במחשב. ** האם כדאי SLI של 2 כרטיסי מסך "חלשים" על כ.מסך חזק יותר? תודה מראש על העזרה גיא
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב גיימינג ככל הניתן בסכום של 3000 שח אני יודע שזה סכום נמוך, אך בינתיים זה מה שיש. המפרט הוא לילד בן 10 אבל הוא אוהב את כל המשחקים החדשים, GTA V CALL OF DUTY וכ'ו אשמח לקבל מפרט בסכום הזה תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב- אם יש אפשרות לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, Doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24 אינץ. 144 hz קנייה מסך Asus LCD 24" Gaming FHD 1ms up to 144Hz 3D Vision Ready VG248QE מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות מחפש (בארה"ב) בסגום של עד 1000$. צורך ממוצע סך הכל אך מידי פעם שיהיה אפשר לשחק קצת. סך הכל פשוט מחפש מחשב חזק ואמין מבית כמה שיותר טוב. גודל מסך בין 13-15, רזולוציה כמה שיותר גבוה חיבור למסך חיצוני ב 1080, משקל כמה שיותר נמוך ו סוליד סטייד דרייב
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד חדש כשהוא מגיע, אני יכול להפעיל אותו ישר או שצריך להטעין כמה שעות כשהוא סגור? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הראשון - AMD AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel 1,857 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 189 ש"ח סה"כ 12,338 ש"ח השני - Intel Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 …
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-