עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, לצורכי וורד, סרטים - חשוב שיהיה בו חיבור Wireless. אין עדיפות לחברה, קל ככל האפשר וכך גם זול. תודה מראש.

2. Started by orenmj23,

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את דעתכם\המלצתכם על מחשב נייד בטוח המחירים שמצויין בכותרת. המחשב אמור לשמש אותי כתחליף למחשב נייח (אני מעדיף אותו לאור הקומפקטיות ולאור העובדה שאני סטודנט). ממה שראיתי בטווח המחירים האלה, ניתן למצוא מחשב (ללא מערכת הפעלה), עם 3 ג'יגה זכרון פלוס 250 ג'יגה הארד דיסק וכרטיסי מסך שונים של NVIDIA ו-ATI. השאלות שלי הן, האם יש מחשב בטווח המחירים האלה שיריץ לי משחקים (אני לא מחפש גרפיקה מקסימלית), כמו כן אני מעוניין במחשב עם יציאת טלוויזיה כדי שאוכל לראות במסך גדול יותר. אני מוכן להתפשר על סוגית המשקל, כמו כן הייתי שמח לדעת איזה סוללות יחזיקו יותר זמן. נ.ב - אם יש מחשב עם יציאת HDMI זה יהיה מצוין. אני מוכן לחרוג מהמחיר בצורה כזאת או אחרת אבל לא בצורה …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by LioBir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, והייתי רוצה שיהיו לו יכולות גרפיות מינימליות של הצגת סרטים והרצת משחקים נורמלים (GTA vice city וכו') האם המפרט הזה מספיק? Intel® Core Duo processor T2300 1.66GHz 15.4" 1280x800 Intel Graphics Media Accelerator 950 אם לא, אני אשמח לקבל המלצות לניידים שכן יעמדו בזה (עד 8000 שקל) תודה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  4. הוצא לי לרכוש מחשב HP dv8000 נייד דרך דילר סיטונאי מעבד פנטיום 4 2.8 , זיכרון 1GB RAM ' מסך 17" , דיסק 7200 80GB מהירות FSB של 1.6 (נשמע הגיוני 1.6?) , המחשב מיועד לעיהוד תמונה, עריכת וידאו ויישומים כבדים אחרים האם העובדה שהוא 2.8 משמעותית? המחיר המבוקש הוא 10,000 ש"ח האם זה דיל טוב או ממוצע יחסית לשוק? אשמח לתגובות עמרי

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by tro.bizo,

שלום, המחשב יריץ תוכנות שדורשות ביצועים טובים מהמעבד ועדיפות נמוכה למשחקים. האם המפרט הזה טוב?(עם שדרוג RAM כמובן) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10566

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by chap123,

אחים שלי שלום... אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתקציב כמו שאתם רואים בכותרת לא בדיוק אידיאלי עבור מחשב נייד אבל זה מה יש... :\ עם זאת אני צריך להסתדר ואני מבקש ממכם לעזור לי ומי שמבין בניידים ויכול לעזור לי להרכיב מפרט חייתי בתקציב הנ"ל אז אני יודה לו מאוד מספר נקודות חשובות: *זיכרון גדול (ולא פחות מ 667MHz)... *דיסק קשיח של לא פחות מ- 120 גיגה *ביצועים טובים מבחינת גרפיקה *אמינות המוצר אם אתם יכולים להשיג לי מפרט על פי הדרישות הנ"ל תבורכו! ;D

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. אני מחפש פרט למחשב נייד בתקציב של עד 10,000 ש"ח - בעל התכונות הבאות - - קל כמה שיותר (לא יותר מ- 2.2 ק"ג ועדיף הרבה פחות). - כונן פנימי. - כרטיס גרפי סביר פלוס. - איכות בניה טובה. - 512MB זכרון לפחות. - בהתאם למגבלות התקציב. למרבה האבסורד אחד המחשבים שנתקלתי בהם הוא ה Sony סדרה S, (הכולל אמנם R9200 המעט מיושן אך מספק בהחלט ואינו מבוסס על תשתית הסונומה) ובעוד המחירים של מוצרי סוני בחו"ל נחשבים למנופחים - דווקא כאן בארץ כאשר לשאר היצרנים אין שום בושה ולנפח את מחירי מוצריהן - הסוני נראה כעסקה המשתלמת ביותר נכון לעכשיו. לעצתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך מפרט ללפטופ כמפורט למעלה. המחשב מיועד לאדם שצריך אותו למטרות לימודים, גלישה באינטרנט והורדות, כלומר לא משהו רציני. חשוב שיהיה איכותי מחברה מוכרת ועם מסך טוב וגדול יחסית עד כמה שאפשר למחשב נייד. מדובר על אדם שזה יהיה המחשב היחיד שלו, אז צריך שלא יתקלקל יותר מדי ולא יתיישן מהר מדי. מזומנים - בין 4500 ל5000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. המחשב עבור אמא שלי. רוב השימוש הוא משרדי + קצת עריכת תמונות. ייתכן שאפשר להגדיל את התקציב בשביל SSD. עוד מתלבט. * המחשב נועד לעבודות משרדיות + קצת עריכת תמונות. * מסך 15 אינץ מבריק. * רזולוציה - עדיף FHD. * משקל ר- עדיף משקל נמוך אבל לא מחייב. * סוללה - לפחות 4 שעות עבודה ללא חיבור. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * אין צורך ב-Bluetooth * HD - לפחות 500 GB. * לא נדרש כונן אופטי. * לא נדרשת תמיכה בתחנת עגינה ספציפית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. הרכישה תהיה בארץ. * התקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה ספציפית. תודה! תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעות…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום רב, אני זקוק לעצתכם בהמלצה למחשב נייד של חברת DELL בטווח מחירים של 3000-4000 ש"ח ניתן לחרוג מעט מהסכום. המחשב הוא ללימודים בלבד, כלומר אינטרנט אופיס וכדומה, אין בו שום שימוש למשחקים. אשמח לעזרתכם בבחירת הדגם החזק ביותר של DELL שניתן להשיג בטווח המחירים הזה. תודה רבה! רז.

12. Started by tomer101,

אני מבקש מפרט למחשב נייד בין המחירים 4000-4500 ש"ח שיוכל לשמש למשחקים ללא בעיות ושבכללי ירוץ מהר וחלק. כל מי שיוכל להגיב ולהראות לי הצעות אני מודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום! אני צריך מפרט למחשב נייד עד 5000 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט/סרטים/שירים/קצת פוטושופ אך בעיקר נייד אני יודע שאפשר לקנות לצרכים אלו נייד ב 2000 ש"ח אך אני רוצה מחשב טוב שיתמוך גם בויסטה שהולך לצאת... תודה!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by trxman,

אהלן כולם אוקיי מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים שואף לאפס וחבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, אז אתם פה ^^ התקציב חמש אלף והשימושים הם אופיס\אינטרנט . חשוב שיהיה נוח לקרוא , כי הוא קורא המון טקסטים וגרפים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום. קיבלתי את ההצעה הזו: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1961&ser=1 מהי פלטפורמת סונומה והאם היא משמעותית ? האם המחשב שווה לדעתכם את מחירו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. Started by zoman,

אבקש מפרט למחשב נייד שהיה כמה שיותר חזק למשחקים כבדים ,עם מסך כמה שיותר גדול ,בלי הקפי ,לא איכפת לי עם יצא כבד ומסורבל ,העיקר לקבל משהו איכותי וחזק במיוחד במחיר הנ"ל ,אם אפשרי לפעולה ארוכה כמה שיותר לבטריה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביד, אבל לעומת ההבנה שלי במשחב אישי בניידים אני ממש לא מבין ולא יודע מה צריך ומה טוב. אי צריך את המחשב בשביל לראות סרטים, גלישה באינטרנט, עבודה בגרפיקה (פוטושופ, פריי אנד) וגם למשחקים, אני מעוניין גם בצורב די וי די. התקציב שלי הוא 6000 אך אני יכול לחרום 6500 אולי קצת יותר אבל עדיף 6000-6500. תודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כמו כן שיתאים ללינוקס היטב (לעת עתה יהיה שימוש רק עם חלונות). תוכלו לתת לנו המלצה? עדיף לפחות שתי אפשרויות ועדיפות לצבע בוהק ולא סתם צבע עדין פסטלי. 1)אם צריך מעט חריגה אפשר 2)בכותרת 3) ללא ציוד היקפי 4)שיהיה כמובן SSD ולא HDD 5)לא חייב להיות שקת 6)לא 7)חלונות 10 בעברית ביתי 8)איזור רמת גן עדיף לא רשת אלא חנות עם שירות אישי יותר 9)כרגע בימים הקרובים 10)לא 11)כן אם יש דבר כזה תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by hichcock,

היי. אני צריך מפרט למחשב נייד ב-7000 ש"ח. צריך לכלול: -WIFI (חובה) -בלוטוט' (רצוי) -מסך 19 אינץ' (מינימום) -מעבד חזק -כרטיס מסך חזק -זיכרון ראם - לפחות 2 ג'יגה (מינימום) -ווינדוז מובנה מקורי (כמובן) windows vista professional service pack 1 אני לא בטוח איך הגירסא הטובה נקראת, העיקר שזה לא יהיה home edition. -צורב משולב הכל בהכל... -כונן דיסקטים 1.44 אינץ' (חובה) -הארד דרייב של לפחות 250 ג'יגה (אם אפשר יותר אז יותר) -אחריות שלוש שנים (לפחות, חובה) אני לא כזה מבין גדול במחשבים ניידים... בלשון המעטה... אז לא אוכל להגיד יותר מזה... כל זה בתקציב של עד 7000 ש"ח, כמובן אם אפשר פחות אז פחות.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by stingeR-,

הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shiranbi,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד אך למרות העובדה שאני סטודנטית למדעי המחשב אין לי מושג במחשבים ניידים והדרישות שלהם אז אני צריכה עזרה דחופה. מטרות המחשב : רוב הזמן עבודה בבית אך לפעמים לקיחת המחשב לאוניברסיטה אז בהתחשב שאני בחורה קטנה צריך שהמשקל לא יהרוג את הגב לחלוטין אני צריכה מחשב לתכנות, עבודה עם תוכנות כגון MATLAB , אופיס, אינטרנט וכדומה. כלומר לפעמים אני תוחנת את המחשב כמו שצריך אבל אני לא צריכה להריץ גרפיקה כבדה על המחשב הזה אני לא מתכוונת לראות סרטים על המחשב אבל חיבור s-video לטלוייזיה הוא חיבור חשוב. זה החיבור היחיד "המיוחד" שאני צריכה. גודל מסך צריך להיות סביר, כדי שאוכל לעבוד שעות מרובות. זמן סוללה צריך להיות לפחות 4-5 שעות גודל כונן קשיח לא צריך להיות גד…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by dodomomo,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב נייד חדש. עד היום רכשתי מחשבי שולחן אשר הבנתי יחסית מה בדיוק היה צריך לקנות ובאיזה איכות וכסף, אבל השוק של המחשבים הניידים איננו מוכר לי, ובכך אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט איכותי למחשב שיתאים לצרכי (-: סכום הקנייה אשר אני מעוניין לרכוש בו את המחשב נע בין 4500 ל-6000 ש"ח, ניתן קצת להוסיף או להוריד במידה ויש כמה רכיבים שאי אפשר לוותר עליהם. אז ככה, השימושים והצרכים העיקרים שלי בנוגע למחשב הנייד הם: 1. הנקודה שהכי חשובה לי בקניית המחשב היא רמת ביצועים גרפים טובה כיוון שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לעיצוב גרפי (בתוכנות כגון פוטו שופ,3D MAX וכד'..), וכמו כן צפייה בסרטים על גבי מסך LCD בשידור "הי דפנישן" וגם חשוב אבל פחות, משחקי מחשב והורדות…

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  23. לא יודע אם קשור לכאן או לפורום של ניידים המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by danieleto,

שלום לכולםם לפני שכתבתי הודעה זאת עשיתי חיפוש ולא מצאתייי אז היית רוצה מפרט למחשב נייד לאחותי סטודנטתית לפי מה שהבנתי הדרישות שלה שהמחשב יעבוד חלק ...ולפי כמה המלצות פה שקראתי הבנתי זיכרון לפחות 512 ו60G אבל עדיף1G היא אמרה שלא ממש משנה לה אם זה 15 אינץ או 14 אינץ וכמובן מחשב זה אני הולך לקנות בחיפה תודה לעוזריםם :yelclap:

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. מחשב נייד בשביל צרכים ביתיים. שיתאים לפעולות אופיס 2007, אינטרנט וכו'... הדגשה על מסך גדול. [15.4 אינץ' זה הכי גדול שיש?] אין צורך במערכת הפעלה. אני צריך שהוא יתחבר לרשת אלחוטית שיש לנו בבית (תקן G) תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים