עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by RuThLeSs,

רק את המחשב עצמו, שיכלול צורב DVD וספק ENEMARX 400W. מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי תודה

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by A.J,

שלום, מה דעתכם על הפרט הבא למשחקים הולך לקנות אותו החודש באילת, יש הבדל גדול בין DDR4 לDDR5? יש משהו שכדי לשנות? מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107328]Intel Core i7 13700KF / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1537 …

4. המחשב הוא בשביל שירים סרטים ומשחקים אבל לא הכי כבדים ציוד הקפי לא ענייני, אני צריך לבחור רק כ. מסך, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וזיכרון אני מעדיף לקנות מהאתר www.ksp.co.il אני רוצה מחשב שלא עושה הרבה רעשים חזקים, כזה שאפשר לישון לידו (במחשב הקודם אמא שלי הייתה מכבה לי אותו באמצע הלילה בזמן שהוא מוריד דברים) אני מוכן להשקיע בקירור אבל לפני אני רוצה לעשות התייעצות אישית בפורום המתאים XP אני יתקין בעצמי, הרכבת המחשב בחנות עולה 100 שקל OC הוא לא בסדר העדיפויות בקיצור לא נראה לי שאני יתעסק עם זה המשחקים שאני משחק הם Call of duty 2 ועוד כל מיני כאלה.. כאלה שלא דורשים כ. מסך כ"כ חדש והם עובדים דיי טוב עם מה שיש לי עכשיו הייתי מעוניין לדעת (על-הדרך) מה ההבדל בין הדגם של P31 ו …

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  5. היי, אני בונה מחשב המיועד לעבודה כללית ומשחקים, אחרי הרבה קריאה באתר בניתי את המפרט למטה, לפני שאתם שואלים, 4GB RAM כי יש רק 2 סלוטים בלוח אם ונראה לי בזבוז שכשארצה לשדרג את המחשב (2GB מתחיל להיות פחות ופחות מספיק בימינו) אצטרך לזרוק את הסטיקים לטובת 2*2GB. לא מצאתי את הלוח אם הכי מומלץ אז החלפתי אותו בזה שנראה לי הכי קרוב, אם יש לכם המלצה לאחד טוב יותר אשמחו לשמוע, ובכלל אשמח לכל הערה ועצה ובמיוחד לדברים שיעזרו לי להוריד את המחיר בלי הרבה פגיעה, הנה המפרט: Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 GIGABYTE GA-P31-ES3G, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4196 G.SKILL DDR2 4096M…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  6. שלום מה דעתכם על המפרטים הבאים, איזה מהם עדיף? איזה זיכרון עדיף? מפרט 1 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד:INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם:ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון:KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 צורב DVD:SAMSUNG SH-S222ABLK x22 IDE BLACK כמות: 2 אחריות: שנה. מחיר: ₪140 מארז:ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מערכות הפעלה:WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM למכירה עם מחשב חדש בלבד ! מחיר: ₪567 קרור למארז:GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 אחריות: שנה. מחיר: ₪40 דיס…

7. לא מצאתי את זה ברשימת מפרטי המחשב. אני לא רוצה להשתולל עם הכסף, אז נגיד שהסכום הוא משהו עד 5,000 ש'ח כולל מסך. האם זה אפשרי ביכלל בסכום כזה להרכיב תחנת עבודה סבירה? ועוד דבר שחשוב לי... בגלל שהתחלתי "לפזול" ללינוקס, אז חשוב לי שהרכיבים יתאימו. כמו כן המחשב יהיה מחשב שני בבית אז בטח צריך חיבור רשת. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. אז המחשב הנייח שלי כבר גוסס ואני צריך מחשב חדש. אני כרגע סטודנט לתעשייה וניהול שנה ב' ועד עכשיו הנייח ענה לי על כל הצרכים בבית. לפי מה שאני מבין לרוב הסטודנטים יש מחשבים ניידים אבל אני לא יודע מה עדיף לי כי אני חושב שיותר נוח לעבוד עם נייח, אני יודע שקיימת אופציה לקנות מחשב נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מתכוון לעשות את זה. בקיצור, מה אתם אומרים עדיף לסטודנט (שחוזר הביתה מהלימודים יש לציין) מחשב נייד או נייח?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ' כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר. האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם? ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER) ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך) התלבטות נוספת היא ASUS. הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER. אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף. פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך. אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה, גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה. לגב…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by talisman,

מבקש מפרט ללא מסך, הכולל כרטיס RADEON 9800PRO, עד 4500 שקל עדיף פחות. המחשב מיועד למשחקים!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by TearecioNN-,

בלי ציוד הקפי, בלי מסך, למשחקים כבדים ולא מתוכנן OC עם צורב DVD וכונן DVD ומהחנות www.iqpc.co.il

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by dodoboy,

Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 AMD GAM55SLIS4 Gigabyte DDR2 512MBX2 533MHz CL4 Kingston nVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte תוספת של 350 שקל כונן קשיח עוד 300 צורב עוד 300 מארז התקציב שלי הוא עד 3500 אם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב יותר אני ישמח.................

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום, אחותי בקשה ממני לחפש לה מחשב נייד עם תקציב של עד 4K לשימושי עיקרי של עיצוב גראפי מתקדם, עם דגש על פוטושופ. המחשב צריך להיות גם טוב לצפייה בסרטים, וחשוב גם שהוא יראה יפה ועם אופציה לבחור צבע. אני מניח שהמינמום מבחינת דרישות זה core i5 עם 4GB זיכרון ומסך טוב. אולי אפשר להתפשר על מעבד i3, אם זה יספיק לעבודה על פוטושופ. גודל מסך רצוי: 15.6 המשקל לא משנה כלכך כרגע. אשמח לקבל המלצות בהתאם, ודעה לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5655 תודה! עריכה: אני חייב לציין שכרגע היא עובדת על מחשב amd athlon 64bit X2 4400+ @ 2.6MHz עם 3GB זיכרון DDR2. כך שבעצם כל לפטופ עם ביצועים דומים או טובים יותר יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה אני מחפש מחשב נייד שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למשחקים ,תודה לעוזרים:]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. שלום לכולם, אודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא אני מחפש מחשב נייד לאחי, הוא מהנדס, וצריך להריץ עליו (ביון היתר) סולידוורקס, גולש, רואה סרטים, משחקים קלים. כמובן אופיס וכו', הרבה חלונות פתוחים כאמור גודל מסך 17-17.3, מסך מאט עדיף רזולוציה גבוהה ,עדיפות FHD משקל - כמובן שכמה יותר קל אך לא עקרוני סוללה שתחזיק מעמד - 4-5 שעות , וככל שיותר ארוך יותר טוב יציאות - HDMI, יותר מ USB אחד, VGA - נחמד שיהיה זכרון - 6-8 GB כונן קשיח - 750-1000 GB , לא יודע אם יש צורך SSD ניתן לוותר על מערכת הפעלה , אך אם אין ברירה - WINDOWS 7 (לא 8) תקציב כ 4000 ש"ח , עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח אלה הנקודות העיקריות היייתי שמח לשמוע על המלצתכם וכן דעתכם על הדגמים בלינקים הללו: http://www.ivory.co.il/c…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. היי! אני ממש מתלבט אם לקנטות מחשב עכשיו, כי כבר אין לי סבלנות, אבל מצד שני - האם בקיץ המחירים יירדו בצורה דרסטית? האם הטכנולוגיות יהיו שונות מהותית כך שלוח אם שאני אקנה עכשיו כבר לא יתאים למעבדים שייצאו בקיץ? האם ה DDR2 עדיין יהיה טוב?(או שייצא DDR3 אוט משהו כזה)? והנה המפרט עליו חשבתי: AMD 3800 X2 ASUS M2 N-E (יש לוח שעדיף ?) LD/PQI 1GB 800MHZ DDR2 (גם כאן - איך החברה LD , האם יש חברות טובוןת יותר)? GEFORCE 7100/7300GS (אח"כ אני אשדרג למשהו כר DX10) מארז +ספק 400 גנריים(אני לא בהולך לעשות OC מטורף אז אני מניח שיספיק) - 150 ש"ח למארז + הספק מה אתם אומרים? והאם כדאי במקום ללכת ה ה 9XX D של INTEL?? תודה !!@! תקציב 200ש"ח

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  17. אני זקוק להמלצה למחשב ללימודים מסך 13.3 שתהיה סוללה שמחזיקה זמן נורמלי עדיפות שיהיה של חברת hp תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. בהנחה שעושה פעולות בסיסיות כמו אינטרנט וכאלו, קצת תכנות, ומשחקי מחשב מריץ חלונות 8 ולא מריץ איזה VM וכו' יש טעם ליותר מ 8?! כלומר שני סטיקים של 4, ואפילו 4 שהם DDR 3 מהירים, יספיקו? יש בכלל טעם בלקנות יותר כיום?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  20. לא משוה מפלצתי - בסה"כ סטודנט לג"ג. עד 4,000 ש"ח כולל מסך תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום, קיבלתי הצעות לשלושה מחשבים ניידים. השימוש הוא שימוש משרדי עבור סטודנט. האפשרויות הן dell vostro 1500 (עם מעבד core 2 duo t5470) dell inspiron 6400 1702 (עם מעבד core duo t2450) hp nx530 gh 638aa (עם מעבד core duo t2050) רציתי לדעת גם לגבי משפחות המעבדים - יש הבדלים גדולים בין core duo לבין core 2 duo? מאתר אינטל לגבי המעבדים: T5470 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 800 MHz - core 2 duo T2450 65 nm 2 MB L2 2.0 GHz 533 MHz - core duo T2050 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 533 MHz - core duo איך העוצמה שלהם אחד ביחס לשני?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by Opeth10,

1. מטרות: משחקים, תכנות, צפיה בסרטי HD, מעט עריכה גראפית (פוטושופ), עבודה שוטפת. 2. תקציב עד 8 אלף. צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר, ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. 3. שקט לא חשוב כל כך, אך שלא יהיה רועש יתר על המידה. 4. המחשב יקנה מTMS/פנדה מחשבים. 5. ללא OC. מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1598 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪166 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪389 ספק כוח: PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retail כמות: 1 - מחיר: ₪412 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪350 קשיח למחשב שולחני: Sams…

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by mandarin,

האם הפסיקו לייצר לגמרי ניידים עם ציפוי מסך מאט והיום יש רק את הגלוסי עם ההשתקפות הדבילית ? אילו דגמים עדיין מגיעים עם הציפוי הישן ? הבנתי שיש דגם של fujistu אחד וה R60 של Lenovo ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.