עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by srulikg,

ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי , אני צריך עזרה במפרט למחשב שישמש לתוכנות גרפיות (Illustrator, photoshop, freehand), ולפעמים גם לתוכנות תלת מימד (SOLID WORKS). עיקר השימוש במחשב יהיה בתוכנות ה-2D שהזכרתי ! המחשב לא ישמש לשום דבר אחר חוץ מזה. תקציב של 3500 ש"ח בערך. תודה, רואי

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מבקש מפרט אחרון מחר אני נוסע לקנות את המחשב ואני רוצה להיות סגור בכל הנוגע למחשב.... להיות שלם עם ההחלטה אין בכוונתי לבצע OC והמסך שלי בעתיד יהיה 22 אינץ ואני עדיין לא סגור בנוגע למעבד האם 2 ליבות או 4 ליבות ובמידה ו4 אז מה מומלץ... גם מבחינת מחיר ובנוסף הכרטיס מסך האם לשים HD 4850 או HD 4870 יש אפשרות לחריגה קטנה! מבקש עזרה פעם אחרונה לפני הקניה.... ואני סומך עליכם.... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. שלום אני מעונין לקנות מחשב שישמש ללימודי MCSE ואחכ ללימודי SQL SERVER לשם כך אני צריך להתקין מחשב וריטואלי ובו " שלושה מחשבים" שעל כל אחד יותקן שרת חלונות ואחכ יתווסף לו שרת SQL מה יהיו המגבלות ממעבר ממחשב וירטואלי אחד למחשב וירטואלי שני האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק להגדיל הזכרון האם כדאי לקנות שני דיסקים ניפרדים ולהקצות דיסק אחד לכל המחשבים הוירטואלים ואחד למערכת ההפעלה או לפזר את המחשבים הוירטואלים בין שני הדיסקים לא ירוצו עבודות כבדות CPU על המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לתכנות, אבל אני גם משחק במחשב מדי פעם במשחקים כמו Call of Duty וכו', אז אני צריך גם כרטיס מסך סביר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני מתכנת לפעמים פרוייקטים גדולים, ומשתמש לפעמים בגרסת הניסיון של ubuntu (בשביל להכין עבודות), אז אני מעדיף שיהיה 8GB ראם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החל …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבר התקיל אותי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסיסי ( מחשב סטודנט, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט ), בתקציב כמה שיותר זול בעיקרון, כולל מסך ( בואו נלך על מסך 19 אינץ', אבל בהחלט לא חייב להיות מסך מהטובים...). הדרישה הנוספת שקיבלתי היא שהמחשב לא יהפוך תוך שנתיים למחשב ענתיקה שלא שווה כלום. בתקציב כזה זה קצת קשה, אבל חשבתי אולי על לוח אם נורמלי שיאפשר שדרוג עתידי. אשמח לרעיונות... ( לא אכפת לי אם זה Intel או AMD, אני אישית מעדיף Intel, אבל אני יודע שבתקציב כזה יש סיכוי לעשות משהו יותר סביר עם AMD, אז לא משנה לי כל כך ). תודה !

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  11. Started by Anatal,

AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan 1370 לוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio 895 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 510 דיסק קשיח SATA - 120GB 7200RPM - Maxtor 8MB Buffer Serial ATA - 3Y Warranty 640 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 Black Floppy 80 כרטיס מסך Radeon 9800 Pro (380/680) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Sapphire OEM 1540 מארז Antec SONATA - Piano Black Quiet Mid Tower + TruePower 380W + One 120mm Fan 790 מעבד - הבנתי שיש סוגים שונים של 3000. מהם? המעבד הנ"ל מגיע עם קירור? מאוורר? לוח אם - זה לוח האם המומלץ בגלל כרטיס הקול שלו? יש לי…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל תתפרעו... המחשב בשביל משחקים חזקים בעיקר... ובשביל תוכנות עריכה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. אז ככה יש לי בערך תקציב של 3000 ש"ח מבחינת עכבר מקלדת כרטיס קול רשת ומודם אני מסודר גם מבחינת מסך אני מסודר אני מעוניין בלקנות מעבד מבוסס AMD שכמובן לא יהיה הכי יקר אלא הכי משתלם לזמן זה וגם שהביצועים שלו ייספקו אותי עד שלפחות אני אקנה כרטיס מסך מתקדם יותר כרטיס מסך אני מוכן לשלם עד 650 ש"ח והארד דיסק אני אסתפק ב - 40 גיגה זיכורנות אני מעוניין ב - 256 אבל אין לי מושג איזה לקחת

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. OK, אז אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD עוד שבוע שבועיים... כשאני אומר מחשב אני מדבר על : מעבד - אני לא מבין כ"כ את הצורך במגהרצים... אבל רק כדי לא לפגר מאחור אני חושב שאני יקח AXP1800+... אם יש סיבה טובה שאני יקח משהו אחר תגידו (אין לי כוח ל OC) זכרון - כאן יש לי שאלה חשובה! לא הבנתי אם המעבד פועל על FSB266 אז האם אני יכול לקחת זכרון יותר מהיר מזה? (שאלתי את זה גם בפורום מעבדים וזכרונות.. אבל עוד לא ענו לי) אם כן אז גם DOUAL DDR? לוח אם - כאן יש לי גם בעייה שקשורה לבעייה עם הזכרונות... השיפור שנותנים הלוחות מבוססי NFORCE2 הם בגלל ה DOUAL DDR? אם לא אז יש לי סיבה להעדיף אותו על KT400 ? הארדיסק - אני חושב ש 40GB יספיקו לי... רציתי לקחת את WD עם 8M BUFFER זה נותן הרבה שיפור?…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, הפנו אותי לכאן בטענה שפה אוכל לקבל את התשובה לשאלתי, לא היה לי מושג באיזה פורום לשאול את זה אז פירסמתי פה. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה רכיבים שלפי דעתי אני צריך לשמור והשאלה שלי היא, עם הם יתחברו לרכיבים החדשים ולמארז החדש? ומאוד יעזור לי עם תגידו לי בערך כמה אמור לעלות כל רכיב חדש שאני מעוניין לקנות הנה הרכיבים שאני רוצה לשמור: Creative Sound Blaster 5.1 Live! Platinum כרטיס קול Plextor צורב כונן DVD כונן פלופי רגיל Microsoft Natural PS/2 Keyboard מקלדת Microsoft Intellimouse Exploer עכבר Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC כרטיס רשת הרכיבים החדשים שאני רוצה לקנות הם: AMD Athlon XP1800+ מעבד Gigabyte GA-7VRXP + Raid לוח אם 256Mb - DDR - PC270…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב מבוסס AMD ואשמח לשמוע מכם על מפרט למחשב כזה. המחשב הוא לשימוש בייתי איטרנט בעיקר. רצוי זיכרון מעל 512 וללא מסך. חשוב שיהיה מחשב חזק. מחיר שינוע בסביבות ה5000 ש"ח. ואם אפשר גם מהיכן ניתן לרכוש את הרכיבים שיכללו במפרט. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gaoshun,

מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: msi G31M4 מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר,רמקולים- LOGITECH סה"כ (כולל מע"מ) :3,300 ש"ח חשובה לי דעתכם על המחיר ביחס לחומרה המוצעת? על החומרה גופה- האם יש רכיב שכדאי להחליף, לוותר? המחשב מייועד לצרכים סטודנטייאלים, אינטרנט, סטיטסטיקה אודה על תגובותיכם

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  18. מחפש מפרט מבוסס Q6600 של אינטל למשחקים ומדיה לא כולל מסך (רכשתי בנפרד) הכי חשוב מארז שקט עם פילטר אבק וספק טוב. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום הרכבתי לבן דוד שלי מחשב אבל בגלל שאין לי מושג ברכיבים של אינטל החלטתי לברר שוב. המפרט מצורף בתמונה. (אל תדאגו לא שכחתי כלום זה מה שהוא ביקש) אם למישהו יש רעיון לשיפור או להרכבה מחנות אחרת באזור המרכז אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. הרכבתי את המפרט הבא מRSM, רציתי לדעת אם יחזיק סרטי FHD בצורה חלקה. נ.ב אין צורך בשום ציוד היקפי, כרטיס טלויזיה או כוננים קשיחים. תודה! Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 A-Data 2GB DDR3 1333Mhz Heatsink Core i5, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=652 ANTEC Fusion HTPC 430Watt , יחידות 1 ₪908 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=69 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2474 המפרט הורכב באתר:ht…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by thewhiteark,

שלום וחג שמח! מעוניין לקנות ולהרכיב מחשב HTPC קל, כשהקאץ' הוא שהוא צריך להריץ סרטים בהבחנה בלי לגמגם. עיקר ההתלבטות שלי היא בין Core i3, שבטוח יריץ הכל מעולה אבל הוא יקר, לבין מחשב מבוסס ATOM, שזה קצת סיכון אם יעמוד בדרישות החומרה, לבין Athlon II X2 250 או מעבד AMD קל אחד דומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר חריגה של עד 500 אם כוללים בתקציב מקלדת משולבת עכבר אלחוטית טובה 2. מה שימושי המחשב: ישמש כמרכז מדיה מחובר לטלוויזיה. צריך להיות מספיק חזק להריץ סרטים ב1080p בלי לגמגם! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אני לא מתכוון לכבות אותו …

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by bennyma,

אשמח להערות על המפרט הבא: WD Caviar BLACK 1 TB-SATA-3Gb/s-64 MB Cache-SATA 3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12410 כמות: 1 מחיר: 590ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש + התקנת מערכת הפעלה חדשה בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=946 כמות: 1 מחיר: 171ש"ח NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 / LGA1156 Cpu Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11478 כמות: 1 מחיר: 259ש"ח Thermaltake V9 BLACK EDITION (VJ400G1N2Z) 2x23cm silent fan - No Psu http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10175 כמות: 1 מחיר: 526ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD5 (X58) i7 Ne…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by abale69,

היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by zivbaz,

היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  25. שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים