עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הנוכחי הוא פנטיום 4 ג'יגה זיכרון ו80 ג'יגה דיסק קשיח. אם אי אפשר לבנות משהו טוב משמעותית מזה בתקציב ,אז נוותר ... המחשב לצפיה בסרטים, עריכת מסמכים וגלישה באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. Started by SuBeX,

שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הבקשה היא לגבי מחשב לשימוש משרדי, אינטרנט אופיס ומשחקים פשוטים פה ושם במחיר של 3.5K ואם אפשר גרסה נוספת במחיר של 3K (למקרה שלא אצליח לשכנע את הבן אדם להעלות טיפה את התקציב). חשוב שיהיה מרכיבים טובים ואמינים. מסך אני סגור על ה-SAMSUNG 931B. מעבד בגרסה של ה-3.5K אני חושב שכאדי לנסות Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB. ו-512X2 ב-667MHZ. צורב DVD. אני מניח שכרטיס מסך נפרד ולא OB לא ממש נכנס בתקציב (אלא אם על חשבון מעבד או משהו). חנות מאזור חיפה. KSP או נועה למשל. חשבתי על משהו כזה: מעבד Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 650 1 650 לוח אם ASUS Price Units Total P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 440 1 440 זיכרון DDR II 667 Price …

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  6. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  8. שלום זקוקה להצעה למפרט למחשב שעיסוקו העיקרי תוכנות שרטוט (ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. כבר יש ברשותי את הציוד ההיקפי, כולל מסך רחב של סמסונג 206BW חדש שהמפרט צריך להתאים לו. נדרש כרטיס רשת הארד דיסק מעל 300 ג'יגה בסה"כ צורב DVD לפחות 6 חיבורי USB אל פסק. תודה[br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 14:00:15 תקציב - 4000-5000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום, מעוניין במחשב נייח, לשימושי אינטרנט סטנדרטים, עבודה עם פוטושופ וצפייה בסרטי Full HD הארדיסק- 1 טרה. מארז- רצוי שוכב לוח אם- מעדיף לוח חצי [קטן יותר] תקציב 1.7K ללא ציוד היקפי תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל מחשב בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט שהתמורה שלו גבוהה למחיר, אם אפשר לחסוף.. בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב? סרטים, פוטושופ, אינטרנט, חיבור למסך 32 אינצ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. תודה רבה! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא לכלול דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. היי חברים אבקש המלצה למחשב לאופיס, אינטרנט,הורדות, סרטים ומשחקים קלים ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ולא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף בשביל זה יש עדיפות לAMD, לדעתי בגלל המחיר ובגלל הצ'יפסטים הטובים שלהם, אבל אם INTEL עדיפים בהרבה אז לא אכפת לי תודה רבה לכל העוזרים יניב

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. זקוק למפרט עבור מחשב משרדי שימושי אופיס למינהן והרבה עבודה עם מיילים אין צורך בציוד היקפי או מסך אין צורך בכרטיס מסך [למרות שיהיה נחמד אם יהיה אחד onboard] בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  13. שלום, אימא שלי צריכה מחשב לאחר שהישן התקלקל. השימושים שלה הם רק אינטרנט ושאר דברים פשוטים ביותר. התקציב הוא עד 1600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. צריך רק מחשב ללא מערכת הפעלה וציוד היקפי. ועדיפות לאינטל אני גר בהרצליה וראיתי שיש את חנות RSM בכפר סבא, אם הם אמינים אז תבנו את המפרט שם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by kfir85,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתוכנות הנדסיות (matlab, fluent, comsol, solidworks) שימוש יומיומי / הרצת סימולציות ארוכות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by srulikg,

ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי , אני צריך עזרה במפרט למחשב שישמש לתוכנות גרפיות (Illustrator, photoshop, freehand), ולפעמים גם לתוכנות תלת מימד (SOLID WORKS). עיקר השימוש במחשב יהיה בתוכנות ה-2D שהזכרתי ! המחשב לא ישמש לשום דבר אחר חוץ מזה. תקציב של 3500 ש"ח בערך. תודה, רואי

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מבקש מפרט אחרון מחר אני נוסע לקנות את המחשב ואני רוצה להיות סגור בכל הנוגע למחשב.... להיות שלם עם ההחלטה אין בכוונתי לבצע OC והמסך שלי בעתיד יהיה 22 אינץ ואני עדיין לא סגור בנוגע למעבד האם 2 ליבות או 4 ליבות ובמידה ו4 אז מה מומלץ... גם מבחינת מחיר ובנוסף הכרטיס מסך האם לשים HD 4850 או HD 4870 יש אפשרות לחריגה קטנה! מבקש עזרה פעם אחרונה לפני הקניה.... ואני סומך עליכם.... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום אני מעונין לקנות מחשב שישמש ללימודי MCSE ואחכ ללימודי SQL SERVER לשם כך אני צריך להתקין מחשב וריטואלי ובו " שלושה מחשבים" שעל כל אחד יותקן שרת חלונות ואחכ יתווסף לו שרת SQL מה יהיו המגבלות ממעבר ממחשב וירטואלי אחד למחשב וירטואלי שני האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק להגדיל הזכרון האם כדאי לקנות שני דיסקים ניפרדים ולהקצות דיסק אחד לכל המחשבים הוירטואלים ואחד למערכת ההפעלה או לפזר את המחשבים הוירטואלים בין שני הדיסקים לא ירוצו עבודות כבדות CPU על המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לתכנות, אבל אני גם משחק במחשב מדי פעם במשחקים כמו Call of Duty וכו', אז אני צריך גם כרטיס מסך סביר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני מתכנת לפעמים פרוייקטים גדולים, ומשתמש לפעמים בגרסת הניסיון של ubuntu (בשביל להכין עבודות), אז אני מעדיף שיהיה 8GB ראם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החל …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חבר התקיל אותי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסיסי ( מחשב סטודנט, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט ), בתקציב כמה שיותר זול בעיקרון, כולל מסך ( בואו נלך על מסך 19 אינץ', אבל בהחלט לא חייב להיות מסך מהטובים...). הדרישה הנוספת שקיבלתי היא שהמחשב לא יהפוך תוך שנתיים למחשב ענתיקה שלא שווה כלום. בתקציב כזה זה קצת קשה, אבל חשבתי אולי על לוח אם נורמלי שיאפשר שדרוג עתידי. אשמח לרעיונות... ( לא אכפת לי אם זה Intel או AMD, אני אישית מעדיף Intel, אבל אני יודע שבתקציב כזה יש סיכוי לעשות משהו יותר סביר עם AMD, אז לא משנה לי כל כך ). תודה !

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  25. Started by Anatal,

AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan 1370 לוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio 895 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 510 דיסק קשיח SATA - 120GB 7200RPM - Maxtor 8MB Buffer Serial ATA - 3Y Warranty 640 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 Black Floppy 80 כרטיס מסך Radeon 9800 Pro (380/680) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Sapphire OEM 1540 מארז Antec SONATA - Piano Black Quiet Mid Tower + TruePower 380W + One 120mm Fan 790 מעבד - הבנתי שיש סוגים שונים של 3000. מהם? המעבד הנ"ל מגיע עם קירור? מאוורר? לוח אם - זה לוח האם המומלץ בגלל כרטיס הקול שלו? יש לי…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים