עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, רוצה ליצור מערכת מחשב להשמעת מוזיקה וסרטונים. *אין צורך בחיבור לטלוויזיה, נטפליקס או סטרימינג אחר. כן לאינטרנט*. מאפייני המערכת: * נפח דיסק גדול (לפחות טרה) * חיבור קבוע לחשמל * מסך לא מדי גדול - עד 14" * מראה סביר - הולך לשבת על מדף בסלון * מחיר זול * קישוריות: USB, 3.5 mm, HDMI יש כמה אפשרויות: 1. להגדיל דיסק קשיח למחשב נייד איטי וישן (טושיבה 660-115) ולהשתמש בו. החסרונות: כיום המחשב נורא איטי. לא יודע אם החלפה ל SSD בהכרח תפתור את הבעיה. בנוסף, עוד לא מצאתי תשובה חד משמעית האם חיבור נייד לחשמל קבוע זה טוב או רע. 2. טאבלט טוב מחובר לדיסק חיצוני. חסרונות: אותה שאלה על חיבור קבוע לחשמל. בנוסף, במק…

2. מעבד Intel Core Duo 2 2.13Mhz לוח אם Asus P5 (Lan & Audio Only) דיסק קשיח Western Digital 320GB Sata-II זיכרון 2GB DDR2 667Mhz (1GB X2) כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600 512MB PCIE אני אשמח אם יהיה אפשר לכוון אותי לחלקים ספציפיים. המחשב הוא מחשב למשחקים והצעות לשיפור או ייעול ייתקבלו בברכה. בתודה.

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  3. ראיתי את המחשב הזה https://www.bstudent.co.il/Dell-Inspiron-3583-15-6-Ci5-8265U-8GB-256GB-SSD-AMD-wIN10h-3y.html הוא מומלץ או שיש משהו אחר במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by altatrifoti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  5. מישהו ביקש ממני לעזור לו במפרט במחיר של עד 3000 כולל מסך וציוד הקפי. המחשב נועד לסטודנטית ואמור להחזיק במשך 3 שנים (בלי צורך לשדרג). הוא ירוץ כנראה על XP ולא על ויסטה. את המפרט בניתי באתר של KSP (ומשם כנראה הוא ייקנה) כשהתבססתי על המפרטים לדוגמא שבאתר הזה. הבעיות שלי הן: 1. איך המסך? האם מומלץ אחר? 2. מארז ומאוורר: מאחר שלא היה את המארז שהומלץ עליו, בחרתי אחד אחר (בלי יותר מדי אידיאולוגיה ותובנות). הוא בסדר? המלצות? 3. מאחר שכבר חרגתי מהתקציב (כרגיל... :-), עדיף ששינויים במפרט יהיו בערך באותו הסכום או זולים יותר (אחרת נצטרך לוותר על משהו - צורב, זיכרון...). 4. כל דעה ותגובה נוספת תתקבל בברכה... מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 395 ל…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש נטבוק במחיר סביר שייתן מענה לצרכים של סטודנט. כמובן שמדובר על שימוש באופיס, גלישה באינטרנט, לא מעט עבודה מחוץ לבית. אין שום צורך במשחקים, צפייה בסרטי HD או דברים מהסוג הזה, אולי האזנה למוזיקה. נתקלתי בשני הנטבוקים הבאים, שלכאורה די זהים מבחינת מפרט וגם מחיר. האם יש עדיפות לאחד מהם? ואם כן במה? תודה מראש. HP Compaq Mini 110c 1110EJ VJ203EA NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3438 מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10e 4187-5QG NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3418

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  7. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים אני בקרוב מתחיל לעבוד במקום שיצריך ממני בערך שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, לשם כך אני מעוניין להצטייד בלפטופ שעליו אני אוכל לעבוד בנסיעות (בעיקר על אנימציות, פטושופ, ותוכנות מיפוי כמו ArcMap), דברים שחשובים לי שיהיו: ____________________________________________________________________ לפחות שני שקעי USB-C כשאחד מהם הוא עבור טעינה שקע HDMI לא צריך מסך ברזולוציה מעל 1080p I7 13-14 אינץ' (לא מסך מגע) לפחות 16 ג'יגה ראם, אם יש אפשרות להרחבה בעתיד אז בכלל מבורך אם קיים כרטיס מסך בינוני (לא על בסיס המעבד ולא משהו ברמה של RTX) ____________________________________________________________________ אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AsD[eyal],

מחשב למשחקים, אין העדפה לamd או intel מה שעדיף מבחינת מחיר אבל לא נופל בביצועים, מעדיף כרטיסי מסך של nvidia , אבל גם זה לא סופי , כולל מסך crt פשוט 17' . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by bugosdckh,

שלום לכולם יש לי את המחשב הבא: זה המפרט: לוח אם intel 865p 800mhz 2.4 ghz 512k ht 800mhz 2*256DDR 400mhz gainward 5200 128mb ואני מעוניין לקנות את הכרטיס: matrox rtx.100 pro האם אני צריך לשפר משהו במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  11. התקציב שלי עלה בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים. (עומד על 6000 שקל) עכשיו הבעיה זה רק בגלל שאני לא סגור על האם אני רוצה/צריך להוציא את הכל (כמובן שכסף אף פעם לא מזיק ואף עלול להועיל) אז השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (לא צריך להיות שיקול כמעט בכלל, אני מסתדר אפילו עם המחשב הנוכחי), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, לא מאמין שאי פעם שיחקתי. אני צריך מסך LCD 19" שהתקציב שלו הוא סביבות 1300. מקלדת ועכבר, ששאלתי עליהם בפורום המתאים, מקווה לתשובות.. רמקולים כבר יש והם מהווים 30 שקל בתקציב.. אולי 70, זה לא קריטי בכלל (אלה שהולכים לאח שלי..) א…

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by romats,

יש אצלי מחשב נייד Hp pavilion ze 4500 עכשיו הבעיה שלו שמישהו עידכן לו bios וכנראה שם לו bios לא מתים השאלה האם יש דרך לשכם אותו ? כרגע הוא נדלק ולאחר משהו כמו דקה מתכבה.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכוון לאיזור ה2500 ש"ח...אך בהחלט ניתן לנצל את מלוא הסכום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3,bad company 2, crysis 2, gta iv, MW3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה לגבוהות כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  14. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צורב LG GSA-H62N X18 …

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. 1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני חדש בפורום וביצעתי הזמנה של המפרט הבא, הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? ?P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?2X 1GB Kingston? DDR II 667 ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black? ?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU ?ToughPower W0103 600W PFC (24pin עד כה ביררתי ב-8 חברות שונות, ומצאתי כי KSP היא החברה הזולה ביותר. קיבלתי המלצות על החברה, אך מנגד גם תלונות ולקוחות לא מרוצים. מטרת המחשב היא הרצת Flight Simulator X בהגדרות מלאות כולל כל האפקטים. מספר שאלות: 1. האם ישנו הבדל משמעותי בזכרונות בין D…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  17. אני רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: GIGABYTE GA-P55-Ud3r מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz זכרונות: G.Skill Ripjaw 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz בשביל הכרטיס מסך התקציב הוא 1500 ש"ח, חשבתי על זה: Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI אבל אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. ראיתי את הנייד הזה Lenovo G580 MBBEBIV ורציתי לדעת מה דעתכם? * תקציב? עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש והבנתי שעדיף מאט בגלל השתקפות * רזולוציית המסך? בהתאם למטרות העבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מספרים נפרדים. * משקל רצוי? לרוב אני עם רכב כך שמשקל פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים זה די והותר כי אני במשרדים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מזהה צורך מיוחד, אולי מקרנים יציאת וידאו פשוטה תספיק * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך קריטי * כונן אופטי? רצוי אבל לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי אבל לא ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BloodFist,

בטעות DOUBLE

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אופיס, מעט פוטושופ, ותיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך (קיים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by srulsh,

שלום, יש לי מחשב SAMSUNG R510 בן פחות מחצי שנה. היום עשיתי משהו שאני עושה לעיתים רחוקות אבל עושה - תוך כדי שהוא פועל הכנסתי סוללה, הוצאתי אותו מהחשמל, סגרתי אותו (לא כיביתי), כשפתחתי אותו אחרי דקה התצוגה כבר הייתה כהה - ז"א כאילו זה מצב של חיסכון בחשמל כהה אבל רואים שהכל רץ תקין - רק שזה מופיע בצורה הזאת עוד לפני שהWINDOWS עולה בכלל אז לא חושב שזה עניין של הגדרות.. כשאני מחבר אותו למסך LCD שלי אז יש תצוגה תקינה.. מה אני יכול לעשות ? זה תיקון ? עלות ? תודה מראש על תשובה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by mushon26,

אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Noooa,

שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  25. שלום חברים אחותי רוצה לקנות מחשב והיא עוסקת בעיצוב גרפי היא רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד ביחד המפרט אמור לכלול הכל המסך צריך להיות 19 אינץ (רגיל לא LCD) ואם מישהו מכיר עכבר שיותר טוב לביצועי גרפיקה מוזמן להציע, אני מניח שצריך כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (לפחות גיגה השאלה היא של מי), האם צריך גם מעבד חזק במיוחד או AMD 64 3200 יכול להספיק? אני כנראה אקנה מחנות לוגיק אז מי שרוצה מוזמן לעשות מפרט דרך שם אלא אם תמצאו מקום יותר זול שנותן 3 שנים אחריות וכמובן שירות טוב גם לאחר הקניה כמו שאמרתי הסכום הוא בסביבות ה 7000 ש"ח להכל אפשר לזוז בקצת אם יש מפרט שמצדיק זאת תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים