עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צורב LG GSA-H62N X18 …

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. 1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני חדש בפורום וביצעתי הזמנה של המפרט הבא, הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? ?P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?2X 1GB Kingston? DDR II 667 ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black? ?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU ?ToughPower W0103 600W PFC (24pin עד כה ביררתי ב-8 חברות שונות, ומצאתי כי KSP היא החברה הזולה ביותר. קיבלתי המלצות על החברה, אך מנגד גם תלונות ולקוחות לא מרוצים. מטרת המחשב היא הרצת Flight Simulator X בהגדרות מלאות כולל כל האפקטים. מספר שאלות: 1. האם ישנו הבדל משמעותי בזכרונות בין D…

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אני רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: GIGABYTE GA-P55-Ud3r מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz זכרונות: G.Skill Ripjaw 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz בשביל הכרטיס מסך התקציב הוא 1500 ש"ח, חשבתי על זה: Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI אבל אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. ראיתי את הנייד הזה Lenovo G580 MBBEBIV ורציתי לדעת מה דעתכם? * תקציב? עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש והבנתי שעדיף מאט בגלל השתקפות * רזולוציית המסך? בהתאם למטרות העבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מספרים נפרדים. * משקל רצוי? לרוב אני עם רכב כך שמשקל פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים זה די והותר כי אני במשרדים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מזהה צורך מיוחד, אולי מקרנים יציאת וידאו פשוטה תספיק * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך קריטי * כונן אופטי? רצוי אבל לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי אבל לא ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BloodFist,

בטעות DOUBLE

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אופיס, מעט פוטושופ, ותיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך (קיים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by srulsh,

שלום, יש לי מחשב SAMSUNG R510 בן פחות מחצי שנה. היום עשיתי משהו שאני עושה לעיתים רחוקות אבל עושה - תוך כדי שהוא פועל הכנסתי סוללה, הוצאתי אותו מהחשמל, סגרתי אותו (לא כיביתי), כשפתחתי אותו אחרי דקה התצוגה כבר הייתה כהה - ז"א כאילו זה מצב של חיסכון בחשמל כהה אבל רואים שהכל רץ תקין - רק שזה מופיע בצורה הזאת עוד לפני שהWINDOWS עולה בכלל אז לא חושב שזה עניין של הגדרות.. כשאני מחבר אותו למסך LCD שלי אז יש תצוגה תקינה.. מה אני יכול לעשות ? זה תיקון ? עלות ? תודה מראש על תשובה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by mushon26,

אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Noooa,

שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  12. שלום חברים אחותי רוצה לקנות מחשב והיא עוסקת בעיצוב גרפי היא רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד ביחד המפרט אמור לכלול הכל המסך צריך להיות 19 אינץ (רגיל לא LCD) ואם מישהו מכיר עכבר שיותר טוב לביצועי גרפיקה מוזמן להציע, אני מניח שצריך כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (לפחות גיגה השאלה היא של מי), האם צריך גם מעבד חזק במיוחד או AMD 64 3200 יכול להספיק? אני כנראה אקנה מחנות לוגיק אז מי שרוצה מוזמן לעשות מפרט דרך שם אלא אם תמצאו מקום יותר זול שנותן 3 שנים אחריות וכמובן שירות טוב גם לאחר הקניה כמו שאמרתי הסכום הוא בסביבות ה 7000 ש"ח להכל אפשר לזוז בקצת אם יש מפרט שמצדיק זאת תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב, לפני כ- 3 חודשים ביקשתי עזרה בבנית מחשב לצרכים אלו, לצערי, מסיבות אישיות, הקניה נדחתה. אני עדיין עובד עם המחשב הישן (ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR). להזכירכם, צרכיי: התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים "רעשניים" ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by Anonymous1,

היי לכולם, מבקש את עצתכם למפרט, בשביל משחקים כמו Crysis Remastered, FarCry 6, Cyberpunk 2077 וכדו'. בנוגע לתקציב 5000 ש"ח גמיש כדלהלן, תלוי במה שרייאלי כדי שיהיה מפרט טוב גם למשחקים עתידיים יותר. למיטב הבנתי, אין לי כמעט אם בכלל במה להשתמש מהמחשב הקיים שלי, בכל אופן המפרט שלו כדלהלן: Intel i5-4690 3.5GHz Gigabyte H81M-S2H Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4X2 GB Shapphire Radeon Nitro+ RX 580 GDDR5 4 GB Transcend SSD SATA 3 128GB Western Digital 1TB Antec HCG-620 80 plus BRONZE בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by רז יחזקאל,

איך המחשב הזה: *מעבד-E6600 מחיר-1710 *לוח אם:ASUS PSWDG2 מחיר-1554 *זכרון-CORSAIR DDR2 800 MHZ 1024MB מחיר-994 *כרטיס מסך-ASUS ATI RADEON 1950XTX מחיר-2496 *צורב-ASUS 1608P2 מחיר-243 *מארז+ספק- ANTEC SONATA מחיר-725 *קרור למעבד-156 שקל *דיסק קשיח-W.D 250G WD2500KS מחיר-359 סה"כ:8300 רז

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Silgor,

זה בעקרון מה שתכננתי זה הכי טוב שאפשר בתקציב הזה לא?- מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800GT SC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL ¤1631 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤374 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤341 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤646 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4691 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הוא אחלה לא? יריץ לי משחקים חדשים על HIGH לא?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  17. DELL STUDIO 1535 2.1 GHZ http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2019 TOSHIBA A-300 15B 2.4 GHZ http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1843 אפשר לראות מהמפרטים שעקרונית הטושיבה טוב יותר אבל מה שחשוב לי זה: א. האם זה שווה את ההשקעה הנוספת (הפרש של 300+) ב. הכי חשוב: איך השירות של DELL לעומת TOSHIBA ואיך הפריסה של המעבדות שלהם בדרום הארץ (אני לומד בב"ש) תודה מראש עודד

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by etaysha,

שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ב4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי. אז אין צורך במארז, ספק, דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך להשקיע המון בגלל זה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by reviZor,

שלום חברים ידידה שלי מתחילה ללמוד גרפיקה ממוחשבת לרוב פוטושופ, והיא רוצה מחשב שיעשה את העבודה עד 2500 ש"ח כולל ציוד היקפי. תודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Sarek,

שלום לכולם, אני מתכנן להתחיל את לימודיי האקדמיים בחודש אוקטובר וכחלק מההיערכות לכך עליי לרכוש מחשב נייד. השאלה שלי היא כללית- נותרו עוד שבעה חודשים עד לתחילת הסמסטר, ולמיטב ידיעתי בתחום הזה ישנם פיתוחים רבים מדי מספר חודשים. האם לדעתכם עליי לחכות עם רכישת המחשב לתקופה סמוכה יותר ללימודים (יולי-ספטמבר לדוגמא), או שמא מומלץ כי ארכוש מחשב כבר בתקופה הקרובה? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K מעדיף לא לחרוג אך פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ועבודה משרדית, אך גם גיימינג(warzone, cyberpunk 2077, forza horizon 4). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך 2K בגודל 27' לגיימינג. אני כרגע עם מסך Samsung S24F350FHM, שני המסכים יהיו מחוברים למחשב החדש ותלויים על זרוע(חשוב שתהיה הכנה במסך החדש). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. טוב אז לפני שנים רבות קניתי מחשב מרכיבים עיקריים: +amd batron 2500 2X kingston 256mb 400 mhz motherboard abit nf7 series הכרטיס מסך על הפנים ככה שחבל אפילו לציין אותו. עכשיו השאלה היא אם בכלל כדי קצת לשדרג אותו?? אם כן תנו הצעות! מן הסתם כרטיס מסך פה זה חובה. אם אפשר אל תתפרעו יותר מדי עם המחירים... משהו עממי שיכול להריץ לי משחקים בכיף תודה! ד"א- מה דעתכם על מומבסה? (הבחור שהולך פה!)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מסך 19 אינצ', אני לא גיימר כבד, ושקט זה גם חשיבות... הרכבתי כרגע 3 מפרטים דיי דומים משלוש חנויות שונות: TMS: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤833 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤440 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤217 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤653 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤127 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by GaTor120,

התקציב הוא בין 2500-3500ש"ח כמובן שלא חייב להגיע ל 3500ש"ח המחשב מיועד לעבודה השימוש הוא לאופיס בלבד ולא מעבר,אין צורך באיחסון גדול כך ש SSD יכול לבוא על הפרק אבל לא חייב, גודל לא יותר מ 13.3 ראיתי את אלה אבל לא חייב לבחור 1 מהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=852563 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NZSDWIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855180 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853363 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846689 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=868058 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846372 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835384 אשמח לעזרתכם,תודה ר…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.