ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
בלי מסך עם 2 giga זיכרון מיועד לעבוד עם תוכנות photoshop ן premiere
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 1 445 ¤ מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 630.00 ¤ זיכרון, 2 יחידות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 730.00 ¤ צורב LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte NX7300GS PCI-e 256Mb(up to 512) Bulk Video Card 415.00 ¤ סה"כ 4019 התקציב הוא 4000 ללא מסך ומקלדת עכבר. מיועד לסטודנט, עבודה משרדית , עבודות תכנות, וסרטים. אשמח לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב שישמש אותי במשך התואר לעבודות בתכנות. אלו הנתונים שאני צריך: 1. התקציב המקסימלי הוא 2000-3000 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב הם לעבודות תיכנות וקומפילציה-רק בשביל זה. 3. אין צורך בשום בציוד נלווה(מסך וכדומה..) 4. אין צורך בשום כונן,לא פלופי ולא CD. 6. השקט של המפרט לא חשוב. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. עם windows 7. 9. אין העדפה לחנות מסויימת-עדיף באיזור רחובות. 10אני רוצה שהמחשב יחזיק לשלוש שנים הקרובות בלי צורך לשדג. ובנוסף רציתי לדעת מה אני צריך בשביל עבודות קומפילציה? מעבד חזק? זיכרון חזק? האם הבדלי הליבות משמעותיים לצרכים אלו,או שתוכנות הקומפילציה לא יודעות להשתמש ביותר משתי ליבות? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס, אשמח לקבל מפרט למחשב לסלון, חשוב מעבד חזק - אולי אף Q6600. כרטיס מסך שיריץ תכני HD באופן חלק - לא למשחקים! (HD של ATI?) הארד דיסק 320GB זיכרון 2GB ומארז קטן ושקט, אם נכנס בתקציב. יהיה שימוש גם בVMware וב VirtualPC. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני גר עכשיו בצרפת והמחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה. אני רוצה לקנות חדש והמחירים די דומים לארץ, אם כי לא תמיד. חוצמזה לאחרונה קניתי טלויזיה אל.סי.די. 40 אינטש ואני רוצה להשתמש במחשב לסרטים בהבחנה גבוהה. אשמח לתגובות על המפרט ולהתיחסות לתאימות חלקים. אני לא מצפה שתמצאו לי קומבינציות יותר כלכליות, אלא אם למישהו מתחשק לבלות באתרים בצרפתית. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 - Dual Core ! Socket 775 FSB1333 cache L2 4 Mo 0.065 micron (version boîte - 169 EURO לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L (Intel P35 Express) - ATX - 85 EURO כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 3850 - 256 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express (ATI Radeon HD 3850) - 150 EURO או Sapphire Radeon HD 3850 Lite - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - …
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי להתייעץ איתכם בנוגע למחשב אותו אני מעוניין לרכוש, המחשב אמור להיות מחשב של משרד ולעבוד בקצב אינטנסיבי ביישומי הנהלת חשבונות ותוכנות האופיס השונות. בנוסף לכך חשוב שהמחשב יכיל תשתית למעבר מהיר וקל לחלונות 7 (בהנחה שאשתמש בתחילה בחלונות אקס פי ולא ויסטה). ממה שבדקתי בתקופה האחרונה, אני אומנם יודע שאין צורך במעבד מסדרת I7 של אינטל אבל יכול להיות שכדאי להכניס אחד כזה מאחר והוא צריך לעבוד במשך כמה שנים בקצב אינטנסיבי. מעבר לכך זכרון אני לא חושב שיש טעם לשים (בהנחה שהולכים על מעבד חזק), מעבר ל-3G DDR 3, לגבי לוח האם אין לי כך הרבה מושג אבל עדיף שיהיה משהו שיכיל את הכרטיס קול והרשת עליו. לגבי תוספות נלוות, דיסק קשיח אני לא צריך מאחר ויש לי בבית דיסק עטוף שט…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות, פה ושם קצת משחקים. מחשב קומפלט כולל מסך! עדיפות מ-KSP או חברה שיושבת בירושלים (איוורי גם אפשר). תודה.! איך המפרט הבא:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט לקניית מחשב + מסך 19" לצרכי עבודה גרפית דו מימדית מעבד AMD DUAL CORE עבודה בתוכנות כבדות indesign illustrator photoshop כרטיס מסך איכותי אך לא לצרכי עבודה בתלת מימד ולא לצרכי משחק חייב להיות חזק מהיר ואמין ובעל נפח של לפחות 160g +מקלדת ועכבר לא חובה אופטי ללא כונן דיסקטים כולל הרכבת המחשב וכולל ups לייצוב המתח תקציב: כ:7000 ש"ח במזומן תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא עבור מחשב שישמש בעבודות גרפיות ועריכת וידאו: מארז- E6097-QS לוח אם-אינטל -DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTV-(זיכרון 1G מלא על הכרטיס!) דיסק קשיח-500GB SATA II כפול 2 (MIROR) כונן -DVDRW X20 S.ATA המחיר מסביב ל 4000 שקל. דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט למחשב לעבודה גרפית+ מערכת עריכת וידאו מקצועית בסביבות 6000 שקל. כרטיס מסך יעודי לעבודה עם 2 מסכים בעלי רזולוציה גבוהה.(2407WFP). עדיפות ללוח אם מתקדם של אינטל (העדפה של מערכת העריכה) 2 דיסקים. אחד קטן והשני גדול יותר.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברים אני זקוק למפרט למחשב לעבודה גרפית - PHOTOSHOP , FREEHAND + מערכת עריכת וידאו מקצועית (AVID) עד 5000 ש"ח (גמיש). אם העלות למחשב איכותי גבוהה יותר, אין בעיה - יתקבל (רק שלהערכתי כיום אין צורך במחשב יקר מאד למטרות הנ"ל) המחשב צריך לאפשר שעות עבודה רבות של עיבודים ורינדורים (שקט!!!, קירור טוב, מעבד חזק, כרטיס מסך מתאים) כמובן שעדיף לוח אם אינטל (עדיף לעריכת וידאו) וכרטיס מסך שיתאים למסך גדול (?DELL 2407WFP-HC) - עדיף מסוג Quadro. כמו כן כניסות FIREWIRE -400/800 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שיהיה כמה שיותר מהיר, יש צורך בחיבור HDMI בכרטיס מסך בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה לפעמים.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 23 אינץ', מסך לד של LG, בן שנה לא יודע רזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שלא יהיה רועש מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא: Product Price Quant. Summ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ Computer Integration 160.00 ¤ 1 160 ¤ Gigabyte GA-P35-DS3 Intel P35 LGA775 Motherboard 631.00 ¤ 1 631 ¤ Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1020.00 ¤ 1 1020 ¤ Kingston KVR800D2N5/1G DDR-II 800 Memory 199.00 ¤ 2 398 ¤ LG GSA-H62N 18 x Black SATA Bulk DVD±R/RW 179.00 ¤ 1 179 ¤ Sapphire Radeon HD2400PRO PCI-e 256 MB DDR2 Retail Video Card 299.00 ¤ 1 299 ¤ WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 450.00 ¤ 1 450 ¤ 3557 ¤ המחשב משמש לעבודה משרדית מאוד מאומצת, הכוללת שימוש בשני מסכים. כמו כן אני מעוניין ביציאת TV-…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 - עדיפות לא לחרוג, ואפילו לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש הארדיסקים ישנים שישמשו כאחסון נוסף, אך יש צורך בSSD חדש - 250GB אמור להספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודשיים בערך את המחשב הבא מהייבורי ב1400: AMD1184 מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 345 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 346 1 (פה בפורום המלצתם על הלוח אם הזה..לא היה להם שם אז לקחתי במקום מדגם 61) 1600AAJS כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 268 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 K-110B מארז כולל ספק JSP-TECH K-110B 400W 207 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 אני צריך עוד מחשב אחד לאותו שימוש. השתנה משהו בחודשיים האחרונים? איזה הוזלה של מחירים או משהו.. על איזה מפרט אתם ממליצים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב חדש לעבודה שלו והתבקשתי ליצור מפרט מתאים. תקציב: כ-6,000 ש"ח, כאשר אני צופה כי רוב הכסף ילך על המסך. המחשב ישומש לעבודה משרדית בתוכנות שרטוט גרפי כבדות ולפיכך, יש לי מספרים פרמטרים שיש להביא בחשבון: הזיכרון צריך להיות לפחות 1 ג'יגה-בייט. המעבד צריך לעבוד במהירות יחסית גבוהה. כרגע הוא עובד על מחשב עם מעבד AMD AthlonXP 2500+ והכול רץ בסדר אז מעבד דומה בהחלט יספיק. לא צריך כרטיס מסך כבד. המחשב הזה לא ישומש למשחקים. אבל אני חושב שכדאי שכרטיס המסך יחזיק זיכרון של 256 מגה-בייט. כרגע הוא עובד על כרטיס מסך GF4Ti4400 עם 128 מגה-בייט זיכרון ולפעמים העניינים לא רצים חלק. לפי אתר התוכנה, זה בגלל מחסור בזיכרון בכרטיס. יש כרטיסי מסך זולים ופשוטים אבל עם כמות זיכרון…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השימוש של המחשב יהיה בעיקר עבודה משרדית. לא מתוכנן OC. לא כולל מסך או ציוד היקפי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-