עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט לגיימינג בתקציב של כ-4000 עד 4500 ש"ח לא כולל מקלדת, עכבר, מסך ושאר הציוד, רק חומרה+מארז וקירור אם צריך (לא עושה OC). נ.ב. תוכן ההודעה שונה, לכן ההודעות מתחת נראות לא קשורות.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  2. הייתי שמח לדעת מה דעתכם לגבי המפרט הבא. תודה רבה לוח אם: Asus P5Q-E Motherboard זיכרונות: Kingston DDR2 2048MB 1066MHZ CL5 כרטיס מסך:X2 CROSSFIRE Sapphire Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 Box מארז: HEC COMPUCASE 6919 ספק כח: HEC DRAT 650DR-AT כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 500GB צורב די.וי.די: LG GSA-H55N DVD WRITER X18 סה"כ: 4100-4700

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by david_borohov,

שלום לאנשי הפורום. אני מעוניין במחשב, שאני יוכל להנות בו ממשחקים, ואולי גם לאוברקלוק חמוד. רק המחשב (בלי מסך וציוד היקפי)! אם אפשר עם צורב DVD ואולי קירור למעבד (של זלמן אולי, אני לא מבין בזה כ"כ). אם אפשר את המארז של |Compucase ה- 6916 הגדול. והרכבה כמובן, אין צורך במערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תודה!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום חברים, כבר פניתי אליכם בעבר עם השאלה אבל אני רק התבלבלתי מאז... הייתי בכמה חנויות מחשבים, כל אחת עם ההמלצות שלה(שנוגדות לגמרי חנויות אחרות) ואלה הן חנויות שהוגדרו אמינות פה באתר. אני מחפש מחשב לעבודה על cubase, photoshop למשחקים כבדים ולצפיה בסרטים. כמו כן אני צריך מחשב שיחזיק תקופה ארוכה, כי אני לא מהמשדרגים. אני אוהב לקנות ציוד איכותי לתקופה(לא לחכות שכרטיס מסך יעלה 500 שקל) אין צורך במערכת שקטה מאוד. זה שאני שומע את המאווררים אומר לי שהמחשב עובד(: מתכוון לבצע oc למעבד, לכרטיס מסך עדיין לא (רק שיהיה צורך). קווי היסוד שלי הם 260 gtx c2q q9550 (אלה אם כן אני מגזים ויש מעבד אחר, גם כן c2q ושעדיף ויותר משתלם) lg 22" wide - לא סגור אם את הדגם 2261 או 2284. אני אשמח למפר…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חזק מאוד עם שלושה מסכים לטובת משחקי סימולטור למטוסים. חשוב לי מאוד שהמשחקים (כבדים) ירוצו מהר וחלק עם מקסימום גרפיקה. מה האופציה הטובה ביותר לבנות מחשב כזה? האם אני צריך מספר כרטיסי מסך? האם זה אפשרי בכלל? קראתי באינטרנט על מכשיר של Matrox שהבנתי שהוא יכול לחלק את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך למספר מסכים נפרדים אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט חזק למחשב. שיהיה מהיר ואמין עם שלושה מסכים של לפחות 21 אינטצ'. תודה מראש על כל העזרה. נ.ב. התקציב גמיש אם אתם חושבים שצריך להגדיל אותו אבל אני לא רוצה להשתולל יותר מדי אם אין סיבה אמיתית. מצ"ב הקישור למכשיר של Matrox http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  6. מעבד : - E8300 , ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,2.83 GHz : 755 ש"ח. או - E 8400 , ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,3.0 GHz 815 ש"ח. בעקרון שניהם אותו דבר חוץ מהפרש קטן במהירות ..זה משמעותי? או - ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB - לא ממש מבין בזה לעומק אבל נראה חלש יותר מהקודמים... מה עדיף משלושתם?האם הם ממש מתחממים ? כרגע יש לי 2140 ..ממוצע של 30 מעלות..המעבדים החדשים מתחממים יותר? לגבי מעבדי AMD אין לי ממש מושג בין כל הדגמים שלהם ונראה שאינטל טובים יותר..או שיש דגמים טובים יותר (של AMD )בטווח המחירים הזה? כרטיס מסך: -‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של ג'יגה בייט 745 ש"ח. או ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sabosal,

המחשב מחליף מחשב קיים.. כך שהארד דיסק צורב ומארז כבר יש. (גם מסך מקלדת ועכבר...) המחשב יהיה מחובר לרסיבר ורמקולים איכותיים, כך שאני מחפש גם כרטיס קול איכותי. אני חשבתי על 2 אופציות. מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 830 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 760 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 395 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 745 Total price 2730 ¤ for payments 1 X 2799 ¤ אופציה שניה מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 830 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333M…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Gangster,

שלום ! אני צריך מפרט למחשב לעסק יעוד המחשב בעיקר לאינטרנט ואופיס תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by yannay,

שלום, אני זקוק למפרט למחשב לעבודה. אני מתכנת במגוון סביבות (רובן לינוקס, כלומר בעיקר טקסטואליות). התוכנות העיקריות שאני משתמש בהן הן ide (intellij, vim, etc), קומפיילרים, דפדפן וכאלה. התקציב הוא 2.5-3k שח אך ניתן לחרוג עבור תוספות מהותיות וכמובן שרצוי לחסוך. אין צורך ביכולות גרפיות או מדיה מתקדמות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אין צורך בדיסק, ssd של 512gb אמור להספיק. אני רוצה מקסימום זכרון, ומקסימום ביצועי מעבד. רצוי מארז קטן יחסית. אשמח לשקע ethernet נוסף (במהירות 100m או 1g) תודה, ינאי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב למתכנת עד 3.5K בערך ללא ציוד הקפי שגם יוכל להציג HD בלי בעיה. אני אפרט טיפה יותר לפי התבנית שניתנה בפורום: 1. תקציב מקסימלי: 3.5K (לנסות לחסוך). 2. שימושים צפויים למחשב: הרצת מכונות וירטואליות, Visual Studio, פוטושופ, עריכת סרטים, צפייה בסרטים (לרוב לא HD אבל יהיה נחמד שתהיה את האפשרות), לעיתים נדירות משחקי מחשב אבל לא משהו רציני שדורש יכולות מדהימות בעניין זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שבו אין צורך במפרט: לא. 5. לא רלוונטי 6. עד כמה השקט חשוב מ-1 עד 10: 5. 7. האם מתכונן אוברקלוק? בינוני. אני מכיר את זה פחות או יותר אבל אני לא רוצה להרוג את המחשב יותר מדי כי אני רוצה שהוא יחזיק להרבה שנים אז בינוני נשמע לי הכי טוב. 8. מערכת …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by davis5,

בלי מסך עם 2 giga זיכרון מיועד לעבוד עם תוכנות photoshop ן premiere

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  13. מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 1 445 ¤ מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 630.00 ¤ זיכרון, 2 יחידות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 730.00 ¤ צורב LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte NX7300GS PCI-e 256Mb(up to 512) Bulk Video Card 415.00 ¤ סה"כ 4019 התקציב הוא 4000 ללא מסך ומקלדת עכבר. מיועד לסטודנט, עבודה משרדית , עבודות תכנות, וסרטים. אשמח לתגובות.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  14. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by danielgeron,

אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by maozgal,

היי אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב שישמש אותי במשך התואר לעבודות בתכנות. אלו הנתונים שאני צריך: 1. התקציב המקסימלי הוא 2000-3000 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב הם לעבודות תיכנות וקומפילציה-רק בשביל זה. 3. אין צורך בשום בציוד נלווה(מסך וכדומה..) 4. אין צורך בשום כונן,לא פלופי ולא CD. 6. השקט של המפרט לא חשוב. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. עם windows 7. 9. אין העדפה לחנות מסויימת-עדיף באיזור רחובות. 10אני רוצה שהמחשב יחזיק לשלוש שנים הקרובות בלי צורך לשדג. ובנוסף רציתי לדעת מה אני צריך בשביל עבודות קומפילציה? מעבד חזק? זיכרון חזק? האם הבדלי הליבות משמעותיים לצרכים אלו,או שתוכנות הקומפילציה לא יודעות להשתמש ביותר משתי ליבות? תודה רבה!!

17. אהלן חבר'ס, אשמח לקבל מפרט למחשב לסלון, חשוב מעבד חזק - אולי אף Q6600. כרטיס מסך שיריץ תכני HD באופן חלק - לא למשחקים! (HD של ATI?) הארד דיסק 320GB זיכרון 2GB ומארז קטן ושקט, אם נכנס בתקציב. יהיה שימוש גם בVMware וב VirtualPC. תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש

19. שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. אני גר עכשיו בצרפת והמחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה. אני רוצה לקנות חדש והמחירים די דומים לארץ, אם כי לא תמיד. חוצמזה לאחרונה קניתי טלויזיה אל.סי.די. 40 אינטש ואני רוצה להשתמש במחשב לסרטים בהבחנה גבוהה. אשמח לתגובות על המפרט ולהתיחסות לתאימות חלקים. אני לא מצפה שתמצאו לי קומבינציות יותר כלכליות, אלא אם למישהו מתחשק לבלות באתרים בצרפתית. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 - Dual Core ! Socket 775 FSB1333 cache L2 4 Mo 0.065 micron (version boîte - 169 EURO לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L (Intel P35 Express) - ATX - 85 EURO כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 3850 - 256 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express (ATI Radeon HD 3850) - 150 EURO או Sapphire Radeon HD 3850 Lite - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - …

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רציתי להתייעץ איתכם בנוגע למחשב אותו אני מעוניין לרכוש, המחשב אמור להיות מחשב של משרד ולעבוד בקצב אינטנסיבי ביישומי הנהלת חשבונות ותוכנות האופיס השונות. בנוסף לכך חשוב שהמחשב יכיל תשתית למעבר מהיר וקל לחלונות 7 (בהנחה שאשתמש בתחילה בחלונות אקס פי ולא ויסטה). ממה שבדקתי בתקופה האחרונה, אני אומנם יודע שאין צורך במעבד מסדרת I7 של אינטל אבל יכול להיות שכדאי להכניס אחד כזה מאחר והוא צריך לעבוד במשך כמה שנים בקצב אינטנסיבי. מעבר לכך זכרון אני לא חושב שיש טעם לשים (בהנחה שהולכים על מעבד חזק), מעבר ל-3G DDR 3, לגבי לוח האם אין לי כך הרבה מושג אבל עדיף שיהיה משהו שיכיל את הכרטיס קול והרשת עליו. לגבי תוספות נלוות, דיסק קשיח אני לא צריך מאחר ויש לי בבית דיסק עטוף שט…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…

23. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות, פה ושם קצת משחקים. מחשב קומפלט כולל מסך! עדיפות מ-KSP או חברה שיושבת בירושלים (איוורי גם אפשר). תודה.! איך המפרט הבא:

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים