עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הראשון יהיה גיימינג. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך. קיים מסך 21" LCD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים עכשווים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4.…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מחירו:3900 שח http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=120&subcatid=166&prodid=1615&keySearch= מחירו:3850 לשימושי אינטרנט צפייה בסרטים וקצת משחקים. האם ההבדלים משמעותיים בינהם יחסית? המלצותתתתתתתת

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. הא…

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  4. אהלן ערב טוב ידידה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניין לקנות מחשב שישרת אותה בתקופת הלימודים, בגלל שהיא תיהיה הרבה בנסיעות היא מחפשת משהו קטן וטוב ובמחיר 2500-700 ש"ח , כמובן חריגה קטנה אפשרית . תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. נראית לי ככתבה שעלולה לעזור.... http://consumer.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070606_867710&layer=hp&layer2=&layer3=consumer

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש"ח , הדרישות למחשב הם אינטרנט בעיקר ותוכנות מסרים כמו מסנג'ר ואיסיקיו. יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אני יודע שאתם שונאים נושאים כאלה, של אנשים שרוצים לשלם כמה שפחות ולהוציא מחשב על... למזלי, אני אדם ריאלי... לצערי, לא שופע מזומנים. ה-P4 HT שלי, שעוד מחזיק מעמד די יפה, כבר לא מספק אותי למה שאני צריך. אני רוצה לקנות מחשב חדש. להלן הדרישות: ללא OC וללא ציוד היקפי יש לי מסך ASUS 222U (22 אינץ') אני משתמש בו בעיקר לפוטושופ- אך לא לרינדור כבד! אני לא משחק במחשב (בעיקר לאור העובדה שהוא לא יכול) אבל אני רוצה להריץ על החדש את משפחת NFS (ונגיד את Carbon), את סדרת GTA וזהו. לא יהיו עליו משחקים כבדים או כל דבר כזה. ישמש אותי גם לסרטים, ותכני HD שמוצאים ברשת (אם בכלל). לא אכפת לי לצרף למפרט צורב DVD כדי לחסוך בעלויות אני לא מבקש כרגע כ.מסך. אני יודע שאין מצב להישאר בתוך התקציב אם נ…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל הערות על המפרט הבא לגיימר בינוני לכל סוגי המשחקים לא מתוכנן OC סרטים רזולוציה 1680*1050 חשוב קירור איכותי שיהיה שקט יש צורך בציוד היקפי- רמקולים ברמה בינונית+מקלדת ועכבר אלחוטיים ניתן לחרוג מעט מהתקציב עד 6000K מעדיף לקנות בחנות באיזור פ"ת לא מתוכנן שידרוג בעתיד אני מעוניין לקנות חלקים בלבד ללא הרכבה חשוב לי ספק כוח איכותי וחזק אפילו שיהיה קצת מעבר למה שאני צריך. Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE V9 Mid Tower…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by rpg34,

שלום, לאחר כמה ימים של חיפושים נראה לי שמצאתי את המחשב שמתאים לי אבל לפני שאני רוכש אותו הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו ממישהו שמבין או ממישהו שרכש אותו כבר. האם מומלץ לקנות את המחשב הזה ? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=RD334046&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, אני בחיפושים אחרי מחשב נייד, ששימושיו העיקריים יהיו אינטרנט ואופיס. לצערי, התקציב שלי די מוגבל והוא עומד על עד 3K. בחיפושים באינטרנט נתקלתי בדגם הנ"ל של טושיבה, ורציתי לדעת האם מישהו ממכם נתקל בו ויודע איך הוא... כמובן שאם למישהו יש רעיון למחשב אחר בתקציב הזה (לא פוסל גם יד שנייה) אז הוא מוזמן להציע. תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שלום ותודה רבה לכל העוזרים, הנה מה שאני מחפש לפי הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במהלך השבוע בשעות הערב ובסופי שבוע רוב הזמן ישמש לגלישה באינטרנט ומשחקים פשוטים מאוד, לעיתים ישמש לעריכה של סרטונים בגודל של עד 15 דקות בתוכנות sony vegas & windows movie maker 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by FlameThrow,

אני מחפש מפרט בתקציב 2100 ש"ח לדודים שלי אין עליו משחקים בכלל אז לא צריך כרטיס מסך ONBOARD יספיק

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Moor,

מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by נתינתינתי,

היי אני צריך המלצות למחשב נייד עד 7,000-7,500 ש"ח לגיימרים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by daniel4x,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 1700 בדיוק ללא חריגה זה המקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון מחשב לחייל חוזר פעם בשבוע-שבועים לבית לגיימינג קל בינוני עד כמה שאפשר.... סרטים אינטרנט וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by noamsmi,

שלום אני מתכנן לקנות את המפרט הבא אבל יש לי גם כמה שאלות וגם אני צריך חוות דעת טוב אז המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤823 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 1024MB DDR3 PCIe ¤1748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485X21GD3 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤177 כ…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  18. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה עם תוכנות אופיס השונות, וצפיה בסרטים. גודל מסך 13, עדיפות למסך מט בלי השתקפויות. משקל-עדיפות למשקל קל עד כמה שניתן. סוללה-אם ניתן להשיג במחיר הנ"ל סוללה חזקה יותר מסוללות 4 התאים הרגילות מעדיף. אין צורך בכרטיס גרפי חזק, כרטיס OB בסיסי עם יציאת HDMI יספיק. כונן אופטי לא חובה. אחריות 3 שנים לא פחות. כונן קשיח יספיק גם 320GB. חברות וסדרות: אני מעדיף נייד של החברות DELL או LENOVO מסדרות קצת גבוהות יותר Thinkpad או vostro. ראיתי מחשב של דל שנראה מעניין מאוד http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v130-470um.htm קראתי קצת ביקורות עליו, נאמר שזמן הסוללה לא מדהים באופן יחסי למחשבים אחרים בסגמנט. זמן סוללה …

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. הרצוני לרכוש מחשב נייד בסכום של עד עד 6000 שקל שהביצועים שלו יהיו בעיקר למשחקים והמפרט שלו יהיה פחות או יותר כמו זה http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg או אפילו יותר טוב מטרת המחשב משחקים

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by ym586,

דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שמפרטו - שימושים: אינטרנט, solidworks (תוכנה גרפית כבדה), מוסיקה. מסך מאט, לא גדול מ 14", 160GB 7200rpm, לפחות 2GB זכרון. שיהיה כמה שיותר מהיר בריבוי חלונות... כל השאר לא ממש משנה. רצוי של dell תודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. תודה שבאתם. העניין הוא שאין לי הרבה כסף ואני צריך מחשב זול ונוח שאני יוכל להתחבר בו לאינטרנט ורצוי שיהיה בו צורב טוב ומסך אם אפשר אני מזכיר לכם-עד 2000 ש"ח.חוץ ממה שאמרתי גם רצוי כרטיס רשת עכבר לא חייב וגם מקלדת לא.רצוי שיהיה מחשב נוח ומהיר כמה שאפשר.תודיעו לי אם ידוע לכם על מחשב כזה או אם בכלל קיימים כאלה ותודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. ניסיתי באופיס דיפו ויש להם בקושי דגם אחד, מישהו מכיר חנות במרכז הארץ שבה ניתן לראות את המחשבים בתצוגה? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב נייד ישן של טושיבה שקיבלתי מחבר SATELLITE A60-302 . יש בעיה במחשב,הוא לא מעלה דיסקים צרובים אלא רק מקוריים. מישהי יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. Started by 10GaZ,

מעוניין במחשב לגיימינג כולל מסך (אך ללא ציוד היקפי), ב-6000 ש"ח. המערכת תעבור OC בעוד כמה חודשים. המסך יהיה 24" FHD (1900X1200) ולכן צריך כרטיס מסך חזק בהתאם. המארז יהיה ThermalTake Element G (נעול עליו, אלא אם כן יהיה מארז טוב יותר ומשתלם). המפרט שעליו חשבתי: שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Scythe Mugen 2 - Infinity Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 2X Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ GigaByte ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze מסך LG Le…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים