ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
INTEL PENTIUM 4 2.6 Ghz FSB 800 Mhz ASUS P4P 800 motherboard 512 Mb DDR (400 mhz) Samsung ATX מארז+ ספק כוח sony cd-rw X 52 Geforce 4 MX440 128Mb HD - 80 Gb W.D. +8mb כל זה כולל מע"מ יוצא לי 5020.. אין לי מחיר מדוייק של כל דבר. זה מאיזה חנות (בירולשים, צג) ההרדיסק אני יודע, 700 שקלים כולל מע"מ, זה יקר קצת לא? הבנתי שמבחינת סאונד.. יש און בורד..זה מספיק טוב? (בכל מקרה אני יכול להביא כרטיס ממקום אחר ולא אקנה, זאת סתם שאלה) אודה לכם על שיפורים למפרט, והמלצה אם זה יקר מידי ואם כן מאיפה אני יכול למצוא ביותר זול לקנות משהו כזה. בלי מסך. סך הכל המחשב למטרות עבודה עם גרפיקה.. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים באחריות שהחברה מציעה באתר הבית שלה והאם האחריות שהיא מציעה תקפה גם בארץ(אני מעוניין לקנות INSPIRON או STUDIO)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : מעבד Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם: MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI מארז: Fractal Design Define R3 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail זיכרון: Corsair 8Gb CMZ8GX3M1A1600C10 CL10 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כרטיס מסך: Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד מסך Dell UltraSharp LED U2412M Rev A02 24" IPS Panel כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black אשמח לביקורת!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לצרכי גיימינג קל-בינוני (sc2) ולצרכי מולטימדיה (אני מתכוון לחבר אותו למסך בסלון) אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. אני יודע שאין כרטיס מסך עוד לא החלטתי על כרטיס ולכן גם בנושא זה אשמח לקבל המלצות, בגדול אני מעדיף את ATI אבל אני פתוח להצעות. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-USB3 ₪644 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 סט מקלדת ועכבר: [..] GIGABYTE GK-KM7580 - WIRELESS MULTIMEDIA SET ₪160 ספק כוח: [..] COOLERMASTER ELITE POWER 40…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מעוניין לשמוע את דעתכם ולשפר את המפרט הבא למחשב עריכה חשוב לי שהמפרט יגלם מהירות מקסימאלית (במסגרת התקציב) . לוח אם GA-P35-DS3P לוח של GIGABYTE מעבד Q9450 (קרור BOX ) זיכרון 4GB OCZ או משהוא מיצרן מקביל HD 2X 250GB WD RAID 0 HD SYSTEM 160GB HD מארז ??? (SONATA 3??? ) כ.מסך - 9600GT (??) מקווה שאוכל להכניס 8GB RAM בתקציב... ולא סגור על מארז.וכ.מסך מעוניין כאמור לשמוע את דעתכם המחשב ישמש כמחשב לעבודה על עריכת וידאו ואפטר אפקטס, למיטב ידיעתי אין ערך מוסף בכרטיס מסך מקצועי. תודה רבה לכם ערב טוב
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב עד 3250 ש"ח. * מטרות המחשב: צפייה בסרטים, משחקים קלים, מעט עריכת סרטים * גודל המסך 15.6'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים מצאתי את שני אלה האם הם מתאימים לי ומה יותר טוב? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15900&txt_search…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עם הרבה חלונות במקביל ודואר אלקטרוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , חשבתי על משהו בסגנון של p4 1700mhz 256ddr gf4 mx הוא לא משחק במשחקים כבדים בכלל... הוא צריך משחקים ברמה פשוטה , אבל עדין , מעבד "חזק" כדי שיפעל לו כמו שצריך בשנה הקרובה.. אפשר לגלוש מהתקציב ב200-250 שקל גג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני לא יודע אם להגיד בלי מסך או עם מסך...(יש לי מסך ממש ישן אולי יהיה אפשר להשתמש בו) המחיר צריך להיות פחות או יותר הכי נמוך שאפשר...אבל אני לא רוצה לקנות זבל... אני מקווה ש1300 שקל יספיקו למארז וציוד הקפי...לא צריך רמקולים... צריך כמובן כרטיס רשת לאינטרנט...הרדיסק הכי קטן שאפשר... בקיצור מחשב לאנטרנט בעיקר אם לו בלבד...מקסימום יריצו עליו UT... אני אשמח לקבל מפרטים....ככל שיותר זולים יותר טוב...
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי נייד HP Pavilion DV6500 הדגם מדוייק הוא dv6515ej המפרט המלא שלו כאן יש לו כרגע 1 גיגה זיכרון, אני רוצה לשדרג ל-4 (ולהחליף את ה-1 הזה) אבל אין לי מושג איזה זיכרון יתאים לו... רצוי במחיר הכי זול שאפשר למצוא (כמובן שלא להתפשר יותר מידי על איכות )
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא זקוק למחשב לעריכת וידאו, או סאונד וגם לא למכונת משחקים, או מכונת חישובים וקידודים. זה לאדם מבוגר שלא היה לו מחשב עד היום. הוא מתחיל מאפס אפשר לומר. אשמח למפרט סביר עם מסך טוב, של 22 אינץ'(זה ניראה לי הסטנדרט היום, לכן נקטתי בגודל הזה). אני צריך גם מקלדת ועכבר. לא חובה להשתמש בכל הסכום, אם אפשר למצוא משהו נחמד וטוב גם בפחות מזה. מצד שני, אני לא רוצה מחשב חלש!(בתקווה שאפשרי :-)). אני רוצה שהאדם יהנה ממנו, אם לפתע פתאום, נניח עוד שנה, ירצה להתקין משהו שאולי מצריך קצת יותר משאבים(לא עולה לי לראש דוגמא טובה :-)). אז שורה תחתונה, מפרט לא חלש מדי, אלא משהו נוח, שיגיב מהר לכל הפעלה של תוכנה ושלא יזחל + אופציה לסחוט קצת יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את רוח הדברים. תודה רבה!. נ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה בעבור מחשב נייד בסכום שעד 3500 (מקסימום חריגות קטנות לטובת תמורה טובה יותר) חשוב אורך חיים של הסוללה, שתהיה איכותית ושהמחשב יאפשר עבודה שוטפת מול תוכנות משרדיות וגלישה באינטרנט. תודה מראש, אשמח לקבל גם המלצות על חניות מהיכן ואיך לקנות (כתב אחריות, אמינות וכ'ו...)
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נייד בארה"ב ולהביא אותו לארץ. הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים, והייתי שמח אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר. או אם יש עוד איזה נייד בטווח שפספסתי ... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9263496&type=product&id=1218071605696 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9168063&type=product&id=1218041998438 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149557&type=product&id=1218036213752 http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4483719&sku=T71-15411&cm_re=Homepage-_-Spot%2001a-_-CatId_12_T71-15411 רציתי לדעת האם אני אצטרך רק מתאם לחשמל או שגם צריך …
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב השולחני. גודל המסך הרצוי - 15.5" ומעלה. התקציב עד 6000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש משהו טוב במיוחד. חשובה לי איכות המסך (רציתי IPS אבל הבנתי שאין במחיר סביר) מבחינת זויות צפיה וצבעים, רזולוציה FHD כמעט Must. כמו כן חשובה לי איכות בניה טובה, מקלדת טובה, מראה סביר+, וסאונד סביר (במגבלות הלפטופים). * מטרות המחשב? משרדי, עיבוד תמונה + ווידאו (לא מקצועי), מעט מאוד משחקים. * גודל המסך? 15.6-17 * משקל רצוי? לא מאוד חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, רצוי HDMI * בלוטות?לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב) הכי טוב שילוב, אח"כ SSD (ואז יחובר HD חיצוני). אם לא SSD הנפח הרצוי הוא 750 מינימ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. אם אפשר, יהיה נחמד למפרטים מחנויות באיזור חיפה והצפון. המחשב אמור להיות מותאם למשחקי מחשב כבדים עם כרטיס מסך שתומך בdirectx 10, ועם windows vista ultimate בתור מערכת הפעלה. בנוסף, יש צורך במפרט שכולל הכל, ובעל פוטנציאל לשידרוג עתידי בלי צורך להחליף יותר מידי חלקים עיקריים (MB, מעבד, ספק כוח וכ'ו). ולא מתוכנן שום OC . לסיכום, הדרישות הן כאלה: -כרטיס מסך טוב מאוד שתומך ב-Dx10 (אבל לא יקר מידי); כרטיס קול טוב, שלא יהיה on-board (אבל שוב, לא יקר מידי). -רמקולים טובים (כרגע אני משתמש ברמקולים 2.1 של creative, ואני אשמח למשהו יותר טוב במקצת) -מסך LCD 19 אינצ' (אני חשבתי על 931C של samsung, אבל אני לא בטוח אם כדאי...) -2…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש כזה דבר אולטרבוק גדול מ14 אינצ'? (הבנתי פחות או יותר שהמשקל המקסימלי לאולטרבוק הוא 1.6KG)
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. ואם צריך אז גם מאוורר שימושים של המחשב: משחקים ופעולות רגילות . מעבד: לא יודע האם לקחת את ה E8400 או לקחת כבר את ה Q6600 או ה Q9300 (אין בעיה עם התקציב ) אני רק לא יודע מה יותר משתלם מבחינת מחיר מול תועלת עבורי. לא מתוכנן OC כרגע אולי בעתיד אבל לא רציני. לוח אם: לוח אם עם יציאה אופטית-חשוב מאוד. עם אפשרויות OC פשוטות. כרטיס מסך: אני משתמש במסך 19 אינץ 1280*1024 אני רוצה להריץ משחקים באיכות טובה. האם לקחת את ה 8800GT או ה 9600GT אין בעיה עם התקציב, שוב פעם חשוב לי עלות מול תועלת. אנא עזרו לי אני חייב להזמין את הרכיבים היום . תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי! האם ניתן למצוא לוח אם לפנטיום 3 בזאפ? להחליף לוח אם במחשב נייד זה סיפור?קיים מדריך כלשהו?המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
סוף סוף המחשב הישן של ההורים שלי עומד למות, נצטרך להגיד עליו קדיש ולמצוא לו יורש. המחשב מתחלק ל-2 אנשים: אבא שמשחק משחק FLASH כל הזמן, ואמא שלי עובדת ב-OFFICE בעיקר WORD בגרסה 2007, קצת אינטרנט וגם היא משחקת משחק FLASH. בקיצור, המחשב לא גורש הספקה כ"כ גבוה, אבל אולי בעתיד אצטרך להפעיל עליו מערכת הפעלה חדשה יותר אם זו VISTA או 7 של חברת MICROSOFT. אז איזה מפרט אתם ממליצים לי? המחיר הוא עד 1500 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למצלמות דיגיטליות למשל יש אתרים שבהם אתה מתמקד למצלמה שאתה רוצה: לדוגמה http://www.dpreview.com/products/search/cameras אתה יכול לעשות שם feature search >> Show advanced search filters וככה להתמקד לכמה דגמים הבודדים שמתאימים בדיוק לדרישות שהגדרת. יש כזה אתר למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק מאוד , צריך עזרה בבחירת החלקים השקעה עד 40000 ש"ח (מחשב לעבודה ). צריך מהירות עבודה , כרטיסי מסך וגרפיקה לא מעניינים.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת צריך 2 מחשבים ללא ציוד הקפי זה של 6K יחובר למסך 24 רחב וזה של ה 3K למסך של 19 רגיל בעיקרון רוב העיסוק של שני המחשבים יהיה עריכה משחקים כבדים אינטרנט וכו לגבי OC יכול להיות בעתיד הקרוב אפילו, אבל לא כרגע. תודה.
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-