עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EliranB,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3034&scat=320&tcat= מה הקאצ' פה ? התדר הוא לא כמו במקורי (1.73Ghz) ? מפרט טכני: מעבד: Intel Core Duo T2250 1.86GHz FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 667mhz ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDouble Layer כלל פטנט ייחודי של חברת HP - צריבת תוויות/כיתוב/תמונות בלייזר על גבי התקליטורים ה- LightScribe כרטיס גרפי: Intel Graphics Media Accelerator 950 128MB זיכרון משותף

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Oryam,

בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by udi2005,

קניתי היום מחשב עלה 7367 אני יודע שזה יקר יחסית מאוד למה שנתנו לי פה, רציתי ללכת לקנות בKSP אבל בKSP הם לא קונים ישירות מהיצרן, והחנות שקניתי ממנה כן, אז אבא שלי התעקש לקנות בחנות הזאת למרות שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתוכנן... זה יצא בערך 300 שקל יותר מKSP אה והזיכרון זה 2 של 2GB לא רק אחד... פשוט לא רואים את זה בתמונה, וזה 800 ולא 600 פשוט נמחק קצת בצילום וזה של SAMSUNG זה פשוט חתך את זה... ועוד משהו חשוב שתענו לי עליו בבקשה, הזיכרון הזה ששמו לי הוא טוב? ומה שאתם רואים בכרטיס מסך, זה הגרסא של הOC אבל זה לא רשום והמארז זה המארז בדגם של ה-690 עם החלון בצד, יש 2 סוגים. הספק הזה יותר טוב מCROSAIR 550W נכון? ואם אתם מתפלאים שלקחתי עכבר ומקלדת כל כך זולים זה בגלל שלא היה לי מספי…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by spiritus asper,

הרבה פעמים אני רואה מחשב נייד שעולה למשל 4,000 שקל עם מפרט X ומחשב נייד אחר שעולה נגיד קרוב ל 6000 עם אותו מפרט! (אולי אפילו פחות טוב) וגם ההבדל במשקל הוא מזערי השאלה שלי .. איפה מתבטא אם ככה ההבדל? באיכות החומרים? הרכבה? מה הולך?! תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…

6. יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...

7. שלום אני צריך מפרט למחשב באיזור ה3500 ש"ח, מקסימום 4000(אבל עדיף פחות). השימוש העיקרי בו יהיו משחקים אבל כמובן גם וורד, אינטרנט, עריכת תמונות וכו'. . מה התקציב? 3500~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים. אני יודע שבכסף הזה אי אפשר יהיה לשחק משחקים בהגדרות המקסימיליות שלהם אבל- do your best. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך , עכבר , רמקולים , צורב/כונן DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם…

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by yacovmateo,

אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש הארדיסק חיצוני שהוא ESATA? אם אני רוצה להעביר מידע למחשב הנייד דרך יואסבי 2 או דרך ESATA מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by dman1991,

שלום חברה, אני צריך בבקשה מיפרט למחשב סוס שיוכל להריץ מישחקים כבדים לכמה שנים הבאות.. ולא צריך OC.. תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by yoel12,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by TheRedEye,

אשמח לקבל מפרט למחשב - לא משנה המחיר כי אני לא קונה את זה במחיר המקורי אז זה יכול להגיע ל100 אלף שקל. אני רוצה שיהיה בו : מערך SLI של גיפורס 7900 המעבד הכי טוב של AMD כפול ליבה 4 גיגה זיכרון DDR מערכות קירור כולל מסך CRT מקלדת + רמקולים כרטיס סאונד המחשב מיועד להיות מחשב סופר גיימרי.. קיצר - תתפרעו! לא, אני לא עובד עליכם אני באמת הולך לקנות את זה אבל זה לא בדיוק ממני אז ככה שכן.. ואל תספימו בהודעות - אין מצב שהוא קונה את זה בסדר?!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מבקש דעה אחרונה על מפרט לפני קנייה: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1030 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Cooler Mas…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by SixKiller,

שלום חברים... יש פה הצעה שרציתי לדעת אם כדאי לקחת אותה.. או אם אפשר לקבל המלצה למשהו יותר משתלם ב1532 ש"ח אני מקבל מעבד Intel Pentium 4 , 2.66Ghz 1MB Cache לוח אם 661FM2 MSI 768 Kingostone מגה בייט 400 MHZ ומארז בסיסי... מחיר טוב?.. אם אפשר אולי המלצה למשהו יותר נחמד בסביבות המחיר הזה.. תודה.. שמי

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  17. היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אינטל E6600.. (קונרו) אני מתכנן לקנות.. 1 גיגה זכרונות.. אני חושב שאני קונה 667 כרטיס מסך.. 7900GT.. איזה ספק אני צריך בשביל מחשב כזה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by haimvrt,

שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by n857,

מחשב למישחקים חשוב שיהיה מעבד של קווארדו

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. Started by alord,

אני מכין מפרט מחשב לחבר..... בחרתי לו את הטוב יותר שיכולתי הדרישות :משחקים אין צורך במארז שקט כל מארז עם USB מקדימה יתאים הבעיה היא שזה יצא יקר... אני צריך לקצץ כ 500 ש"ח אני יודע שלמשחקים עדיף 8800GT ולא 8600GT וולכן חשבתי להוריד את ה 4 ליבות אולי ל-2 ליבות (אבל זה ממש מבאס מעבד ישן..... כי המחשב לכ-4 שנים)יש לכם רעיונות אולי לקצץ בדברים אחרים? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Enermax Vostok 120mm Tooless Piano Black כמות: 1 - מחיר: ¤186 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 זיכרון: G.Skill 2…

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by SlimShady_1,

מעבד+לוח אם+כרטיס מסך בינתיים יש לי שני אופציות AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D HIS X850XT DVI VIVO 256MB PCIe או AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI וריאציות נוספות/הצעות/רעיונות הכל יתקבל בברכה

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by gunrhutjbha,

מיועד למשחקים קלים אבל הכוונה הייתה לבזבז את התקציב עד הסוף ולהגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. המפרט: אני הולך לקנות אותו עוד שעה,פשוט אם יהיו בעיות כאלו ואחרות אני יתקשר אליהם וישנה קצת את ההזמנה. תודה רבה, עומרי.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Nerax,

מחפש נייד לעבודה, קל משקל לנשיאה ברכבת. בדגש על משקל אבל בלי מחיר מפוצץ. עדיף עם חיי סוללה ארוכים וRAM של 8GB או יותר. עם ביצועים מספיקים ככה שהדבר הכי כבד שירוץ עליו זה MATLAB אבל בזריזות. מסך 15.6 או יותר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים