ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום. לאחרונה קניתי נייד של דל: סטודיו 1558 מעבד I7 720 כ.מסך HD5470 מסך תומך ב 1080P זיכרון 4G DDR3 אבל למרות הנתונים המחשב לא ממש עובד כמו שציפיתי: ב GTA 4 לדוגמא הוא עובד מאוד לאט (גם לאחר שהורדתי הכל למינימום לא השתנה הרבה) וכך גם בסרטי HD 1080P (במיוחד בקטעים המהירים התמונה מפגרת אחרי הקול וממש רואים שהיא עוברת לאט) לפי הגאדג'ת של הווינדוס 7 המעבד לא עולה מעל 18% והזיכרון נישאר בתחום ה 45% בסרטים ו 75% ב GTA אני דיי בטוח שמחשב מסוגל להרבה יותר (ביחס לקודם שהיה יותר "גרוע" בנתונים אבל הריץ הכל) אז אני ממש צריך פה את עזרתכם, מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מחפש מפרט למחשב עקב מעבר לבאר שבע ללימודים (הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון) בגדול המחשב צריך להיות בסיסי מאד , בעיקר WORD אינטרנט וסרטים, יכול להיות שאצטרך אותו גם לפעמים לעבודת תכנות (לפי דעתי תכנות בסיסי מאד ברמה של אוניברסיטה) מסך כבר בחרתי : dell 2007wfp (החלטתי להשקיע במסך), התקציב למחשב עצמו הוא עד 2000 ש"ח כולל עכבר ומקלדת אל-חוטיים (כמה שיותר זול עדיף...) כונן של 120G ומעלה. צורב DVD. כמובן מחשב נייח ולא נייד (אין טעם לדון בזה, כבר עשיתי את השיקולים שלי..) אם יש משהו נוסף שאני צריך לפרט תכוונו אותי... תודה לכולם מראש..
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 דגם L.A2BCE גרסא LG-1637. המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה מותקן עליו ועם כל הדריברים מותקנים (אין דיסק של דריברים) יש תוכנת LG Intelligent Updat שדרכה אפשר לעדכן את המערכת. אני רוצה להעיף את הויסטה המזעזעת הזו ולהתקין XP SP2. שמעתי פעם שיש בעיה עם התקנת XP על המחשב הזה (אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה), לכן אני רוצה לברר לפני אם מישהו יודע על בעיה כלשהי בהתקנת XP. *מאיפה ניתן להשיג דריברים שיתאימו? *האם יש דריברים לכל החומרה ? (ביוס, smartcam, Atheros wireless network adapter וכו'). *האם יש אי התאמות של חומרה-תוכנה כלשהן עם הXP? אשמח לכל הדרכה שהיא...
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לפטופ לשימוש עסקי. מטרות: המחשב מיועד בעיקר לשימוש עסקי (משרדי). לא צריך להריץ משחקים ולהתמודד עם גרפיקה מורכבת (עיבוד תמונה בפוטושופ ברמה בסיסית לכל היותר). המחשב ישמש כמחשב שני ולא יתחלף מחשב שולחני, אבל יסתובב הרבה. חשוב לי שיהיה חזק, מהיר, אמין ובנוי טוב. קניה: בארה"ב, אז המחירים בהתאם. אחריות בינלאומית: כן תקציב: עד כ-4,000 ש"ח נשמע לי הגיוני. רצוי פחות אלא מה משקל: קל! עד 2 ק"ג לכל היותר, עדיף פחות. משקל הוא השיקול הכי חשוב נוחות: מקלדת נוחה קריטית. מקלידה הרבה ומאוד מהר. דומה ככל האפשר בגדול, בתצורה ובתחושה למקלדת רגילה (לא של לפטופ) סוללה: 4-5 שעות ומעלה מסך: 12"-14" תוספות: לא דרוש אף סוג שהוא של כונן אופטי מ"ה: לא קריטי. רצוי שיגיע עם Windows 7 …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נקנה לפני כחצי שנה. אשמח לדעת בכמה למכור אותו ביד2 כיום..
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי הלפטופ נקנה ב 2007. הנה המפרט של הלפטופ: System Manufacturer Hewlett-Packard System Model HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) משקל: weight: 2.8kg Operating System Microsoft Windows Vista Home Edition, Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Mobile DualCore Intel Celeron M, 1866 MHz Motherboard Name Hewlett-Packard HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) System Memory (RAM) 1013 MB Processor Genuine Intel® CPU T2130 @ 1.86GHz, 186…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר לעבודה ולמשחקים טובים שיצאו כמו gta ומשחקי ספורט לא מתכוון לבצע oc ... לא רוצה amd ולא רוצה ati מה דעתכם ?? 'מעבד:' INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 'לוח אם:' GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 'כרטיס מסך:' GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 'דיסק קשיח:' WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS 'צורב DVD:' PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA 'זיכרון:' Gskill 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 'מארז:' COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 'סט מקלדת ועכבר:' MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט שעשית בעצמי, אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע התקציב שלי 8,500 תודה מראש! ;D ;D דרך אגב המחשב מועד למשחקים - OC לא מתוכנן לזמן הקרוב אולי רק בעתיד. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,615 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 744 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,164 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 150 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 946 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 352 ש"ח 1 IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 413 BLUE 1,616 ש"ח 1 PHILIPS M…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 1500 דולר המפרט חייב לכלול הכל כולל מסך LCD17 ומדפסת ללא רמקולים ומקלדת.. הקנייה תהיה בארה"ב והמחירים מ www.newegg.com שימושים:משחקים,אינטרנט,אימייל וסקייפ אך אני רוצה שתהיה גם אפשרות לאוברקלוק בעתיד. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD 64 3200 MSI K8N NEO4 PLATINUM CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB) DDR 400 Dual Channel Kit TCCD 2-2-2-5 cas 2 TWINX1024-3200XLPT voltage 2.75V SAMSUNG SpinPoint P Series SP2004C 200GB 7200 RPM 8MB Cache Serial ATA 2 HIS Hightech P-ICE80XN-2I-ZAM Radeon X800XL NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A Thermaltake SOPRANO VB1430SWS Silver Steel/Plastic ATX Mid Tower Computer Case 430W Power Supply Samsung 730B 8ms 300 cd/…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ראיתי עכשיו (2:40 בבוקר) אץ ערוץ "טק-טיוי" וראיתי שהם הכינו את מחשב המשחקים המושלם, ניכנסתי מיד לאתר שלהם וראיתי את כל החלקים שהם הרכיבו בו (אחחחחחחח חלום) הינה לינק לUGM: http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3617644,00.html מה אתם חושביפ על המפרט הזה, אני די חושב שהוא מעולללללההההההההה למשחקים אבל הייתי חכה לדור החדש של כרטיסי המסך :
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 COD AW ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,ספק,צורב וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה ווידאו (פוטושופ, לייטרוםו ואפטר אפקטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב Dell Latitude E6400 מארה"ב עם אחריות NBD. אבד לי החיבור של הBT בWIN7 ואני רוצה להפעיל את האחריות. איך הסיפור הזה עובד? מה הטלפון של התמיכה העסקית? חיפשתי קצת באתר דל ישראל ולא מצאתי. האם טכנאי מגיע אלי הביתה ומסדר את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וסופ"ש מהנה . ראיתי בעיתון של היום פרסום למחשב כולל מסך של סמסונג 22" מדגם 2253 אשר יש ברשותי אותו ואני מרוצה ממנו . אם אני לא טועה המסך כיום עולה כ1400 שקל בקירוב . שאר המפרט נראה לי סביר לחלוטין בהתאם למה שאני אקבל. אציין כי המחשב מיועד לאחי אשר לא עושה בו שימוש מטורף ולא משחק משחקי תלת מימד . בעיקר גולש וכל הדברים הבסיסים ככה שאני לא חושב שהוא יזדקק ליותר מזה. מצורף בכך הפרסומת מהעיתון אנא תנו חוות דעת על כך , האם משתלם? האם ניתן לרכוש את המסך ואת המחשב בנפרד ולהגיע למחיר יותר זול? לפי איך שזה נראה לי ומשתמע המחיר ממש אטרקיטבי רק בגלל שהוא כולל את המסך המדובר... תודה מראש , גל נ.ב. סימנתי במסגרת אדומה את הפרטים הרלוונטים. מחיר המחשב עצמו כולל המסך הוא 2000 …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם האחריות שמגיעה עם מחשב נייד של ACER שנקנה בארה"ב תקפה גם בארץ? ואם כן איפה מרכז השרות שלהם כאן?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב די ישן. יש משהו שאפשר עוד לשדרג 'בקטנה' לבוסט יפה באנרגיה? * Intel i7-6700 * GA-H170-HD3 Gigabyte * 2x8Gb Corsair CMK8GX4M1A2400C14R 2400Mhz DDR4 * 2x8Gb TEAMGROUP Elite Plus TPRD416G2400HC16DC01 2400MHz DDR4 * Samsung SSD 750 EVO 500GB * Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP
-
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הצרכים שלי זה שתוכנה כמו solidworks תעבוד ברמה סבירה, כלומר מחשב בסביבות ה4000 שקל. בקשר למעבד, למשל עבור שני אלה: i7 8700 3.2GHz 12MB cache i5 8600 3.1GHz 9MB cache אני רוצה לדעת האם ההבדל בניהם יהיה מורגש בפעולות רגילות כמו גלישה באינטרט עם כמה חלונות ותוכנות רקע, או רק בפעולות כבדות כמו פתיחת קובץ גדול בתוכנת גרפיקה או הפעלת משחק מחשב כלשהו? אני שואל כי הבנתי שלפעמים המספרים 5 7 לא משקפים וi5 יכול להיות טוב מi7, או שפשוט אני לא אגיע לניצול היתרונות של הi7 ולכן חבל על הכסף? בקשר לזכרון, יש הבדל אם אני קונה אחד של 16GB או שניים של 8GB? בקשר ללוח, יש כל כך הרבה דגמים וסוגים אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש איזה מא…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב, התקציב שלי נע בסכום של עד 10000 שקל. ברשותי כבר מסך, מקלדת ועכבר, וכן רמקולים. המחשב נועד לגיימר כבד מאוד(Unreal2004, Doom3, Half Life 2 ). הדבר המיוחד שאני צריך זה מיקרופון טוב(ללא אוזניות), וכן כרטיס קול איכותי. המגבלות שלכם: תעשו לי מפרטים עם כרטיסים של Geforce בלבד. תודה. ד'א המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 על הפנים. מחירו 1000 שקל, לא דרוש מסך, ובכל זאת שמו פה Readon9800Pro בלבד, ומעבד במהירות 3.0.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד ועובר דירה ועוזב את מחשב הPC שלי ומשאיר אותו בבית לכן אני צריך מחשב נייד שגם יהיה קל לנשיאה יחסית וגם שיריץ לי משחקים ברמה טובה תקציב עד 8500 אם באמת יש משהו שהוא פריצת דרך ושווה להוסיף בשבילו 500 שקל אפשר לעגל ל9000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS 15.6 שלא יהיה מבריק שיריץ משחקים כבדים ואופיס ואינטרנט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-